slmmm .. biri bana cevap verirse çok mutlu olacağım...bi kaç yerde daha sordum.cevap veren yok
ben yarın ilk kez sağlık ocağına gideceğim. kayıt yapılması gerekiyormuş.orda hamileyim demek yeterlimi ne gibi işlemler yapılıyor. kan testi hcg yapıyorlarmı, sonuç ne zman alınıyor birde telefonla öğrenebiliyormuyuz.ayrıca gebelik takip odası varmış, orada neler yapılıyor.ultrason yok sanırım.ne gibi takipler yapılıyor.
bide aşı olcakmışız galiba
bilen yardım ederse sevinirim....
ewttt koca bir aptallık onun içinde çok agladım keşke oglumu alıp onla yaşasaydım die ama onuda yar etmedilerr ailemm yanımda oldu ama çocumu benden aldılar
HAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLA AL KUCAĞINA.bende kasımda anne olmaya hazırlanıyorum :) kasımın 20 gibi dedi doktor :) haftaya kalp atışlarını dinleyecekmiş
BENİMDE ADETLERİM DÜZENSİZDİ CANIM BAKALIM USG DE NE KADARLIK ÇIKACAK BENİMKİ?evet canım düzensizdi adetlerim.bazen 30 günde bir bazen 40-45 günde bir olurdu.ablanın örneği bana çok benziyor içim ferahladı teşekkür ederim
evet canım yerime bakacak var ama bakalım zorda kalmazsam almam zaten.arkadaşım bence işyerenin insiyatifinde bir durum. yasal olarak hak var mıdır bilmiyorum ama yerine bakacak biri yoksa işveren izin vermez gibi geliyor.
HAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLA AL KUCAĞINA.selam kızlar bende katıldım aranıza ... Allah nasip ederse kasım sonunda bende bebeğimi kucağıma alıcam
evet canım öyle bir hak varmış ama vermeyedebilir yani.insiyatiflerine bağlı sanırımcanım 6 aya kadar ucretız alabılıyorsun.
demekki verilebiliyor canım süt iznini kullandırtıyorlarda 6 aylık ücretsiz de demekki işverene bağlı.inşallah gerek olmazsa almam zaten.tatlım bende özelde çalışmıyorum ancak bizim kurumun taşeron temizlik şirketi adına çalışan bayan arkadaş (yani onların ki özel sektör oluyor) 6 ay ücretsiz izin aldım. süt izinlerini kullandı.
slmmm .. biri bana cevap verirse çok mutlu olacağım...bi kaç yerde daha sordum.cevap veren yok
ben yarın ilk kez sağlık ocağına gideceğim. kayıt yapılması gerekiyormuş.orda hamileyim demek yeterlimi ne gibi işlemler yapılıyor. kan testi hcg yapıyorlarmı, sonuç ne zman alınıyor birde telefonla öğrenebiliyormuyuz.ayrıca gebelik takip odası varmış, orada neler yapılıyor.ultrason yok sanırım.ne gibi takipler yapılıyor.
ay sizleride üzdüm hakkınıza girmiyim boşverin beni çok güzell sohbetiniz hep takip ediyorum içinizdeki heycanı gördümmü bende azda olsa heycanlanıyorumm benn o yavrumu bıraktım bunuda bu gidişle öksüz bırakıcamm
ay sizleride üzdüm hakkınıza girmiyim boşverin beni çok güzell sohbetiniz hep takip ediyorum içinizdeki heycanı gördümmü bende azda olsa heycanlanıyorumm benn o yavrumu bıraktım bunuda bu gidişle öksüz bırakıcamm
canım ben saglık ocagına bıldırmeıdm henuz o yuzden bılemıycem:26:
benim doktorum yaptırma dedi:44: o eskiden sağlıksız koşullarda, evde doğum yapan anneler içindi dedi. şimdi sizler doktor gözetiminde hastane şartlarında doğum yapıyorsunuz...aşı olmasanda olur dedi ama bakcazz:44:
canım mutlaka bildir şimdi yeni uygulama gebelikleri mutlaka aile hekimine ilk 3 ayda bildirmek gerekiyor hem rutin kan ve idrar tahlillerinizide orada yaptırabilirsiniz
alla alla olur mu öyle şey canım, bir kere ne kadar steril yapmaya çalışırlarsa çalışsınlar olmaz, sezeryan doğum için şart bile tetenoz aşısı, normal doğumla da göbek kordunu keserken makas kullanıyorlar, sadece son 5 yıl içinde tetenoz aşısı olduysan yapmıyorlar
Kızlar bende bugün hbs ag,kan sayımı,tsh ve idrar kültürü tahlillerimin temiz çıktığını öğrendim.Dr'um herşey süper dedi..Darısı bebişimle ilgili diğer testlere inşallah:44:
seni böle hamilelini düşünüp hırpalayan hatta dövenn ama onda hamile oldumu bilmiyodum kocadan çocuk istermisin ha geçti tabbi ama bende yoruldum daha 2 ay oldu evleneli 1 aylıkken tokat yedim geçende bogazıma sarıldı
ohh ne güzel. sonuna kadar böyle olur inşallah.
İnşallah canım benim hepimizin ki tertemiz çıksın inşallah....
Ya bi de birşey soracağım göğüsleriniz şişmiştir mutlaka,zonklama tarzında ağrılar oluyor mu sizde de?
Bende ara ara oluyor yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?