Dün babam işten işten bir arkadaşını görmüş kadının doğumuna 3 hafta varmış ama bebek 4 kg nun üstündeymiş doktoru acil sezaryan olmalısın demiş doğum yapacağı hastaneye gelince de ordaki dr sezeryan yasak demiş almamış. Peki bişey olursa vebali kimin?
Kanuna göre, gebe veya rahimdeki bebek için tıbbı zorunluluk bulunması halinde doğum, sezaryen ameliyatı ile yaptırılabilecek. Gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen anne veya bebekte meydana gelebilecek istenmeyen sonuçlardan dolayı hekim sorumlu tutulamayacak.
slm guzel anneler hepınıze hayırlı kandıller bugun bol bol dua adelım dualarımdasınız dualarınızda bulunmak dılegıyle rabbım hepımızın dualarını kabul etsın
kız daha temmuz basındayız ben senden ondeyım banane2 ay sonra evdeyim benarada tatil izni ramazan bayramı...vs 1,5 ay bile diyebiliriz
ben çok seviyorum yemek yapmayı, pasta yapmayı... hele çeşit çeşit salatalar :)
ayyy inşallahhh aldığımız kiloya göre orantılı doğar bebişler
kuşum benim kocam yanımdamı ki yediriyim.. adam 2 ayda 2 kilo verdi bileben eşimi 1 kg geçmiş bulunmaktayım
cok gecmıs olsunGÜNAYDIN ŞEKERLERRRR
Nasılsınız ? Ne var ne yok buralarda ?
Ben fenayım valla bademciklerim şiştiAcıyo, yanıyo, kaşınıyo
Öğleden sonra doktora gidicez bakalım doktor ne vericek
dün gece öksürükten uyuyamadım.. Aşkımda gecenin bi yarısı ıhlamur kaynattı içirdi bana
ama nafileee
Şirkette de işler çok yoğum tam dönem sonunu atlattım derkeeen
şimdi türk ticaret kanunu'nun değişmesiyle
bankalarla sözleşmeleri yeniliyorumm
Benim minik cimcimemde kıpır kıpır, fıkır fıkır hiç durmuoo
"anne ben burdayım" dercesine hissettirio kendini banaa
sanada gecmıs olsunc anım dıkkat edın kızlar benımde boynum basım agrıyor ankda hava bırden serınledı ondan sanırım bdıe 2 gundur guzel uyuyamadım dunsabah bogazım benımde acıyodu evde hazır tek ıcımlık salep varmsı ıctım gecrıdı bayaaaSudan yada kilmadan canım dondurmayla aramız pek yok hafta bir bile yemiyorum desem yeri, yinede geçmiş olsun canım, kızından önce sen pişik kremi kullan vallahi çoğu şeyi geçiriyor ben alacağım görümcem dedi banada isilik gibi gerdanım geçiriyor sür dedi.
evet yaaa çok zor canım teşekkür ederim, artık ıhlamurla idare ediyorum.
Saol canım teşekkür ederim..
nasıl yaaa? riskli bir durum varsa mecburen yapıcaklar sezeryanı, öyle saçma şey olur mu hiç...
amin canım. Allah razı olsun....
boynuna sıcak tutsan faydası olma mı acaba
evet akşam nasıl esiyordu konyada aynı şekildeydi eşim diyor bizim fidanlar ne oldu acaba rüzgar kırmasa bari diyee
2 ay sonra evdeyim benarada tatil izni ramazan bayramı...vs 1,5 ay bile diyebiliriz
ben çok seviyorum yemek yapmayı, pasta yapmayı... hele çeşit çeşit salatalar :)
ayyy inşallahhh aldığımız kiloya göre orantılı doğar bebişler
kuşum benim kocam yanımdamı ki yediriyim.. adam 2 ayda 2 kilo verdi bileben eşimi 1 kg geçmiş bulunmaktayım
tabi mayonezli rus salatası :)
akdeniz salatasını da et yemeğinin yanına yapıcan heralde
valla bilemiyorum artıkhaticeeeee açıklama yapınız lutfen
ayy bi de eşin vazgeçmişti bahçeden yaaa.... şimdi adamın ruyalarına giriyor bahçem de bahçem diye
aşkoldum
ben de ortaokuldayken tek başıma mantı açardım yaaa.... şimdi olsa yapamam heralde
aysun bak hatice dökülüyor, tatlı dememişmişmiş , birazda yemekleri de ayırıcak... et yemeği yapamam, fırın yemeği de yapamam, makarna yumurta kalıcak bi.. ehuheheuhheee
evetttttt
lavinya eşinle aran nasıl oldu diye sordum kuşum, görmedin mi
hoşgeldin canım yaa geçmiş olsun. dikkat et kendine..
senin bebeğinde mi kıpır kıpırkasım bebekleri pek bi hareketli olucak
hoşgeldin canımmm :)
özetlik bişey yok gibi :) kaynatıyoruz
tabi mayonezli rus salatası :)
akdeniz salatasını da et yemeğinin yanına yapıcan heralde
valla bilemiyorum artıkhaticeeeee açıklama yapınız lutfen
kız daha temmuz basındayız ben senden ondeyım bananeben eylul bası 32 haftalık oluyorum ama hayal kuruyorum bayramdan sonra gotmesem rapor ayarlasam dıye o zaman benıdem 1.5 ayım var
kız daha temmuz basındayız ben senden ondeyım bananeben eylul bası 32 haftalık oluyorum ama hayal kuruyorum bayramdan sonra gotmesem rapor ayarlasam dıye o zaman benıdem 1.5 ayım var
cok gecmıs olsun
sanada gecmıs olsunc anım dıkkat edın kızlar benımde boynum basım agrıyor ankda hava bırden serınledı ondan sanırım bdıe 2 gundur guzel uyuyamadım dunsabah bogazım benımde acıyodu evde hazır tek ıcımlık salep varmsı ıctım gecrıdı bayaaa
başım dönüyor midemde bulanıyor fena üşütmüşüm sanırım...
inşallah canım benim yaaa...
mayonez yiyorsanız yapın kuzularım, ben et yemeğinin yanına püre ve akdeniz salata yapardım.. bu mevsimde çobandan fena olmaz hani içine cevizde koyarız.. sen menüyü tam söyle tamamlarız birlikte :)
ayırcam birazdan evet yemekleri :) mayonez sevmem kullanmamda diyerekten
eşimle o gün halloldu zaten kuzum problem kalmadı kaynanama çok sinirlendim o kadar...
heheheh fark ettin bravo bekliyordum fark edermisin diye ettin
hıı evet kızımçok becerikliyimdir maşAllah
haticem beceriklidir taaam mı
canım temmuz ağustos işte iki ay... eylülün ilk haftası (7 eylül) izne çıkarım
bak şimdi hesap yapıyorum hatta :)
bugün 4 temmuz:
bu ay 13 gün işe gidicem... 1 hafta izinliyim ve 1 gün hastaneye gidicem.
ağustosta ise toplamda 17 gün işe gidicem... 30 ağustos var, ramazan bayramı var, 2 gün de iznim var...bi gün de hastaneye giderim.
eylülde de 5 gün gittim miiiii toplamda tam olarak 35 gün daha işe gidicem
yihuuuu
canım temmuz ağustos işte iki ay... eylülün ilk haftası (7 eylül) izne çıkarım
bak şimdi hesap yapıyorum hatta :)
bugün 4 temmuz:
bu ay 13 gün işe gidicem... 1 hafta izinliyim ve 1 gün hastaneye gidicem.
ağustosta ise toplamda 17 gün işe gidicem... 30 ağustos var, ramazan bayramı var, 2 gün de iznim var...bi gün de hastaneye giderim.
eylülde de 5 gün gittim miiiii toplamda tam olarak 35 gün daha işe gidicem
yihuuuu
ben dün gece acillik oldum yaa sormayın yaklaşık 1 aya bu 3,başıma gelişi göğsüm sıkıştı nefes almakta çooooooooookkkkkkkkk zorlandım göğsümdeki batmanın acısını anlatamam size öncekiler 10 dakika kadar sürüp geçiyordu amaa bunu bekle bekle geçmedi 15-20 dakika sonra acile gittik hemen oksijen verdiler ekg çekildi şükür kalpte bir problem çıkmadı 15-20 dakika kaldım sonra haafifledi dr.um gaz sancısı bu dedi büyüdükçe baskı artıyor akcierlere nefes alımındaa güçlük çekilebilir dedi ama bu henüz erken gaz sancısı seninkisi dedi zaten şöylemi oluyor böylemi dedi aynı bana olanları anlattı bi ilaç verdi almadım daha inşallah bidaha yaşamam çok kötü bişey miniğimin kıpırdayışlarını hissetmek harika bi duygu henüz hissedemiyor olsaydım çok tedirgin olurdumkuzulaar bişey daha var dr.a gittiğimde banaa şöyle sıkıntın varmı böyle sıkıntın vaarmı diyor ve bende olmadığı için yok diyorum ertesi gün pat o sıkıntı beliriyor bende naapcaz bilmem benim karnımda batmalar oluyor içi acıyor bazen göbek deliğim falan normalmi??? büyüdüğü belli ve ben sadece bebe yağı kullanıyorum gün aşırı buna başlayalı da 1 hafta oldu hafif bi çatlak gördüm dün moralim çok bozuk üff en etkili kremi istiyorum çatlak için siz geçen konuşuyordunuz ama ben okuyamadım pek :26:
merhaba canlar hepinize öncelikle hayırlı kandiller diliyorum dün benimde başım felaket agrıdı duvarlara vurasım geldi ama direndim hep oldugu gibi ilaca karşı.Dün hastanede sinirimi bozdu bir kadın oturuyorum bana kalk ablan otursun diye cıkıştı orada bir sürü hamile olmayan insan varken kaba bir uslupla hemde.tuhaf insanlar var yer verecegim kadında 7 aylıkmış konuşurlarken duydum :)))))))))
ben dün gece acillik oldum yaa sormayın yaklaşık 1 aya bu 3,başıma gelişi göğsüm sıkıştı nefes almakta çooooooooookkkkkkkkk zorlandım göğsümdeki batmanın acısını anlatamam size öncekiler 10 dakika kadar sürüp geçiyordu amaa bunu bekle bekle geçmedi 15-20 dakika sonra acile gittik hemen oksijen verdiler ekg çekildi şükür kalpte bir problem çıkmadı 15-20 dakika kaldım sonra haafifledi dr.um gaz sancısı bu dedi büyüdükçe baskı artıyor akcierlere nefes alımındaa güçlük çekilebilir dedi ama bu henüz erken gaz sancısı seninkisi dedi zaten şöylemi oluyor böylemi dedi aynı bana olanları anlattı bi ilaç verdi almadım daha inşallah bidaha yaşamam çok kötü bişey miniğimin kıpırdayışlarını hissetmek harika bi duygu henüz hissedemiyor olsaydım çok tedirgin olurdumkuzulaar bişey daha var dr.a gittiğimde banaa şöyle sıkıntın varmı böyle sıkıntın vaarmı diyor ve bende olmadığı için yok diyorum ertesi gün pat o sıkıntı beliriyor bende naapcaz bilmem benim karnımda batmalar oluyor içi acıyor bazen göbek deliğim falan normalmi??? büyüdüğü belli ve ben sadece bebe yağı kullanıyorum gün aşırı buna başlayalı da 1 hafta oldu hafif bi çatlak gördüm dün moralim çok bozuk üff en etkili kremi istiyorum çatlak için siz geçen konuşuyordunuz ama ben okuyamadım pek :26:
Anacım herkesin gözü korktu soruşturmadan fln sanırım iyi ihtimal omuzu çıkabilirmiş bebeğin zekasına bişey olmasın da
mayonez yiyorsanız yapın kuzularım, ben et yemeğinin yanına püre ve akdeniz salata yapardım.. bu mevsimde çobandan fena olmaz hani içine cevizde koyarız.. sen menüyü tam söyle tamamlarız birlikte :)
ayırcam birazdan evet yemekleri :) mayonez sevmem kullanmamda diyerekten
eşimle o gün halloldu zaten kuzum problem kalmadı kaynanama çok sinirlendim o kadar...
ya bebım bebısın dun ve suana kadar hıc hareketı yok hıssetmedım hıc beklırm dort gozle tepkı versn dye ya ya arkadaslar sıze bısey sorucam ben ayaklarımı hareket ettırdıgımde yatakta ayagımı dıgerının uzerıne mesela goturdugumde yada yataktan kalktıgımda vajınamda bı sızlama gıbı acı gıbı bısey oluyr sankı deformasyona ugramısta hafıf acımıs gıbı bısey tam olarak anlatamıyrmda tuhaf bsey rahımle ılgılı bseymı acaba sızdede varmı boyle sıkayetler lutfen bılgılendırın benı ben cozemedım valla
OoooOOoo ne çoook iznin varrrrrr
Güle güle, doya doya kullann
Ben o kadar cok tatil yapsam afallarım herhalde
şuan kendime küfür ediyorum kpss ye calısıp devlet memuru olmadıgım içinnnnnn
merhaba canlar hepinize öncelikle hayırlı kandiller diliyorum dün benimde başım felaket agrıdı duvarlara vurasım geldi ama direndim hep oldugu gibi ilaca karşı.Dün hastanede sinirimi bozdu bir kadın oturuyorum bana kalk ablan otursun diye cıkıştı orada bir sürü hamile olmayan insan varken kaba bir uslupla hemde.tuhaf insanlar var yer verecegim kadında 7 aylıkmış konuşurlarken duydum :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?