2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Dün babam işten işten bir arkadaşını görmüş kadının doğumuna 3 hafta varmış ama bebek 4 kg nun üstündeymiş doktoru acil sezaryan olmalısın demiş doğum yapacağı hastaneye gelince de ordaki dr sezeryan yasak demiş almamış. Peki bişey olursa vebali kimin?
Kanuna göre, gebe veya rahimdeki bebek için tıbbı zorunluluk bulunması halinde doğum, sezaryen ameliyatı ile yaptırılabilecek. Gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen anne veya bebekte meydana gelebilecek istenmeyen sonuçlardan dolayı hekim sorumlu tutulamayacak.

slm guzel anneler hepınıze hayırlı kandıller bugun bol bol dua adelım dualarımdasınız dualarınızda bulunmak dılegıyle rabbım hepımızın dualarını kabul etsın

nasıl yaaa? riskli bir durum varsa mecburen yapıcaklar sezeryanı, öyle saçma şey olur mu hiç...

slm guzel anneler hepınıze hayırlı kandıller bugun bol bol dua adelım dualarımdasınız dualarınızda bulunmak dılegıyle rabbım hepımızın dualarını kabul etsın

amin canım. Allah razı olsun....

kız daha temmuz basındayız ben senden ondeyım bananeben eylul bası 32 haftalık oluyorum ama hayal kuruyorum bayramdan sonra gotmesem rapor ayarlasam dıye o zaman benıdem 1.5 ayım var
cok gecmıs olsun
sanada gecmıs olsunc anım dıkkat edın kızlar benımde boynum basım agrıyor ankda hava bırden serınledı ondan sanırım bdıe 2 gundur guzel uyuyamadım dunsabah bogazım benımde acıyodu evde hazır tek ıcımlık salep varmsı ıctım gecrıdı bayaaa

ben dün gece acillik oldum yaa sormayın yaklaşık 1 aya bu 3,başıma gelişi göğsüm sıkıştı nefes almakta çooooooooookkkkkkkkk zorlandım göğsümdeki batmanın acısını anlatamam size öncekiler 10 dakika kadar sürüp geçiyordu amaa bunu bekle bekle geçmedi 15-20 dakika sonra acile gittik hemen oksijen verdiler ekg çekildi şükür kalpte bir problem çıkmadı 15-20 dakika kaldım sonra haafifledi dr.um gaz sancısı bu dedi büyüdükçe baskı artıyor akcierlere nefes alımındaa güçlük çekilebilir dedi ama bu henüz erken gaz sancısı seninkisi dedi zaten şöylemi oluyor böylemi dedi aynı bana olanları anlattı bi ilaç verdi almadım daha inşallah bidaha yaşamam çok kötü bişey miniğimin kıpırdayışlarını hissetmek harika bi duygu henüz hissedemiyor olsaydım çok tedirgin olurdum kuzulaar bişey daha var dr.a gittiğimde banaa şöyle sıkıntın varmı böyle sıkıntın vaarmı diyor ve bende olmadığı için yok diyorum ertesi gün pat o sıkıntı beliriyor bende naapcaz bilmem benim karnımda batmalar oluyor içi acıyor bazen göbek deliğim falan normalmi??? büyüdüğü belli ve ben sadece bebe yağı kullanıyorum gün aşırı buna başlayalı da 1 hafta oldu hafif bi çatlak gördüm dün moralim çok bozuk üff en etkili kremi istiyorum çatlak için siz geçen konuşuyordunuz ama ben okuyamadım pek :26:

nasıl yaaa? riskli bir durum varsa mecburen yapıcaklar sezeryanı, öyle saçma şey olur mu hiç...

amin canım. Allah razı olsun....

Anacım herkesin gözü korktu soruşturmadan fln sanırım iyi ihtimal omuzu çıkabilirmiş bebeğin zekasına bişey olmasın da

boynuna sıcak tutsan faydası olma mı acaba
evet akşam nasıl esiyordu konyada aynı şekildeydi eşim diyor bizim fidanlar ne oldu acaba rüzgar kırmasa bari diyee

başım dönüyor midemde bulanıyor fena üşütmüşüm sanırım...

inşallah canım benim yaaa...

tabi mayonezli rus salatası :)
akdeniz salatasını da et yemeğinin yanına yapıcan heralde

valla bilemiyorum artık haticeeeee açıklama yapınız lutfen

mayonez yiyorsanız yapın kuzularım, ben et yemeğinin yanına püre ve akdeniz salata yapardım.. bu mevsimde çobandan fena olmaz hani içine cevizde koyarız.. sen menüyü tam söyle tamamlarız birlikte :)

ayırcam birazdan evet yemekleri :) mayonez sevmem kullanmamda diyerekten

eşimle o gün halloldu zaten kuzum problem kalmadı kaynanama çok sinirlendim o kadar...

ya bebım bebısın dun ve suana kadar hıc hareketı yok hıssetmedım hıc beklırm dort gozle tepkı versn dye ya ya arkadaslar sıze bısey sorucam ben ayaklarımı hareket ettırdıgımde yatakta ayagımı dıgerının uzerıne mesela goturdugumde yada yataktan kalktıgımda vajınamda bı sızlama gıbı acı gıbı bısey oluyr sankı deformasyona ugramısta hafıf acımıs gıbı bısey tam olarak anlatamıyrmda tuhaf bsey rahımle ılgılı bseymı acaba sızdede varmı boyle sıkayetler lutfen bılgılendırın benı ben cozemedım valla

tabi mayonezli rus salatası :)
akdeniz salatasını da et yemeğinin yanına yapıcan heralde

valla bilemiyorum artık haticeeeee açıklama yapınız lutfen

heheheh fark ettin bravo bekliyordum fark edermisin diye ettin

hıı evet kızım çok becerikliyimdir maşAllah

haticem beceriklidir taaam mı

kız daha temmuz basındayız ben senden ondeyım bananeben eylul bası 32 haftalık oluyorum ama hayal kuruyorum bayramdan sonra gotmesem rapor ayarlasam dıye o zaman benıdem 1.5 ayım var

canım temmuz ağustos işte iki ay... eylülün ilk haftası (7 eylül) izne çıkarım

bak şimdi hesap yapıyorum hatta :)

bugün 4 temmuz:

bu ay 13 gün işe gidicem... 1 hafta izinliyim ve 1 gün hastaneye gidicem.
ağustosta ise toplamda 17 gün işe gidicem... 30 ağustos var, ramazan bayramı var, 2 gün de iznim var...bi gün de hastaneye giderim.

eylülde de 5 gün gittim miiiii toplamda tam olarak 35 gün daha işe gidicem

yihuuuu

Saolasın canım inşallah geçer, birazdan doktora gidicemm..

Biri rus salatası mı dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

OoooOOoo ne çoook iznin varrrrrr
Güle güle, doya doya kullann
Ben o kadar cok tatil yapsam afallarım herhalde

şuan kendime küfür ediyorum kpss ye calısıp devlet memuru olmadıgım içinnnnnn

merhaba canlar hepinize öncelikle hayırlı kandiller diliyorum dün benimde başım felaket agrıdı duvarlara vurasım geldi ama direndim hep oldugu gibi ilaca karşı.Dün hastanede sinirimi bozdu bir kadın oturuyorum bana kalk ablan otursun diye cıkıştı orada bir sürü hamile olmayan insan varken kaba bir uslupla hemde.tuhaf insanlar var yer verecegim kadında 7 aylıkmış konuşurlarken duydum :)))))))))

canım okuma düşünme o zaman belli ki bünyen direk psikolojisnle çalışıyor bunlar bende olmayacak diye şartlamaya çalış bunları dene bir de .. çok geçmiş olsun bu arada

saol bebeğim

hoşgeldin canım delirmiş o kadın kalkmasaydin ben kalkmazdım 7 aylıksa 7 aylık bende 5 aylıgım başkası yer versin

ayy canım geçmiş olsunnn.. çok şükür bişeyin yokmuş yaaaa...

canım aysun lieracı kullanıyor memnundu sanırsam....

ben de saf zeytinyağı kullanıyorum, daha bi çatlak olmadı...

genetikle de ilgili bişey tabii çatlak olup olmaması.

Anacım herkesin gözü korktu soruşturmadan fln sanırım iyi ihtimal omuzu çıkabilirmiş bebeğin zekasına bişey olmasın da

çok saçma ama yaa.. annenin bebeğin hayatı riskte sonuçta.

yok canım ben mayonez yemiyorum... rus salatasını da sadece yoğurt ve eğer misafir varsa bir iki kaçık mayonezle yapıyorum.o da misafir olduğunda...
aslında et yemeği ile patates yenilmemeli, kilo aldırma riski fazla. ama gel de dayan işte :)

çok şükür halletmişsiniz canım.. boşver kayınvalideni de... sıkma canını hiç, takma kafana.

hmm ben de böyle bişey yok canım yaa.. doktoruna sorsaydın bi.

farketmez miyim aaaa

OoooOOoo ne çoook iznin varrrrrr
Güle güle, doya doya kullann
Ben o kadar cok tatil yapsam afallarım herhalde

hepi topu 7 gün iznim kaldı canım yaaa çok değil.. eylül başına kadar biticek işte... haftaya 5 gün temmuzda da 2 gün alınca kalmıcak zaten :)

şuan kendime küfür ediyorum kpss ye calısıp devlet memuru olmadıgım içinnnnnn

kuşum sizin çok zor yaa.. bi kaç bakanlık adamakıllı mühendis alımı yapıyor. ben iibf yim istesem devlet memuru da çok rahat olurdum b grubundan..ama ben azmettim a grubu memurluğa girdim

hayırlı kandiller canım.

yer verdin mi? terbiyesize bak yaaa manyak çok var ülkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…