hoşgeldin canım delirmiş o kadın kalkmasaydin ben kalkmazdım 7 aylıksa 7 aylık bende 5 aylıgım başkası yer versin
Dün babam işten işten bir arkadaşını görmüş kadının doğumuna 3 hafta varmış ama bebek 4 kg nun üstündeymiş doktoru acil sezaryan olmalısın demiş doğum yapacağı hastaneye gelince de ordaki dr sezeryan yasak demiş almamış. Peki bişey olursa vebali kimin?
Kanuna göre, gebe veya rahimdeki bebek için tıbbı zorunluluk bulunması halinde doğum, sezaryen ameliyatı ile yaptırılabilecek. Gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen anne veya bebekte meydana gelebilecek istenmeyen sonuçlardan dolayı hekim sorumlu tutulamayacak.
hoşgeldin canım delirmiş o kadın kalkmasaydin ben kalkmazdım 7 aylıksa 7 aylık bende 5 aylıgım başkası yer versin
cok gecmıs olsun gazdır evet bıde panık atakta olabılır cok üstüne düşme bıdaha olur mu dıye canımben dün gece acillik oldum yaa sormayın yaklaşık 1 aya bu 3,başıma gelişi göğsüm sıkıştı nefes almakta çooooooooookkkkkkkkk zorlandım göğsümdeki batmanın acısını anlatamam size öncekiler 10 dakika kadar sürüp geçiyordu amaa bunu bekle bekle geçmedi 15-20 dakika sonra acile gittik hemen oksijen verdiler ekg çekildi şükür kalpte bir problem çıkmadı 15-20 dakika kaldım sonra haafifledi dr.um gaz sancısı bu dedi büyüdükçe baskı artıyor akcierlere nefes alımındaa güçlük çekilebilir dedi ama bu henüz erken gaz sancısı seninkisi dedi zaten şöylemi oluyor böylemi dedi aynı bana olanları anlattı bi ilaç verdi almadım daha inşallah bidaha yaşamam çok kötü bişey miniğimin kıpırdayışlarını hissetmek harika bi duygu henüz hissedemiyor olsaydım çok tedirgin olurdumkuzulaar bişey daha var dr.a gittiğimde banaa şöyle sıkıntın varmı böyle sıkıntın vaarmı diyor ve bende olmadığı için yok diyorum ertesi gün pat o sıkıntı beliriyor bende naapcaz bilmem benim karnımda batmalar oluyor içi acıyor bazen göbek deliğim falan normalmi??? büyüdüğü belli ve ben sadece bebe yağı kullanıyorum gün aşırı buna başlayalı da 1 hafta oldu hafif bi çatlak gördüm dün moralim çok bozuk üff en etkili kremi istiyorum çatlak için siz geçen konuşuyordunuz ama ben okuyamadım pek :26:
tamam bebek ıcınde rısklı de o anne ansı dogurcak o kadar buyuk bebegı benım ablam 4100 gr dogurduda cocuk oksıjensız kaldı cok sukurkı bısey olmadı zarurıyet halınde yapmaları lazım zaten ıyıce arastırsınalr benceAnacım herkesin gözü korktu soruşturmadan fln sanırım iyi ihtimal omuzu çıkabilirmiş bebeğin zekasına bişey olmasın da
canım temmuz ağustos işte iki ay... eylülün ilk haftası (7 eylül) izne çıkarım
bak şimdi hesap yapıyorum hatta :)
bugün 4 temmuz:
bu ay 13 gün işe gidicem... 1 hafta izinliyim ve 1 gün hastaneye gidicem.
ağustosta ise toplamda 17 gün işe gidicem... 30 ağustos var, ramazan bayramı var, 2 gün de iznim var...bi gün de hastaneye giderim.
eylülde de 5 gün gittim miiiii toplamda tam olarak 35 gün daha işe gidicem
yihuuuu
Kızlar benim canımın içi arkadasım selmoşummm
23 haziranda doğum yaptı şimdi dünyalar tatlısı bi kızı varrr
Darısı başımızaaa
Son zamanlarda duymuşsunuzdur doğum fotoğrafçısı
Selmoşumda bi doğum fotoğrafçısı tuttu çokta memnun kaldı
bakın burdaaaaa ;
Doğum Fotoğrafçısı İstanbul - Merhaba Selin | Doğum Fotoğrafçısı | Bebek Fotoğrafçısı | Düğün Fotoğrafçısı - Sema Korkmaz
Siz ne düşünüosunuz bu konuda ? Var mı böyle bi planınız ?
ohh masallah senın ızın cokmus yıllık ızın mı kullanıyorsun ben hastaneye gıttıgımde bıle donuyorum ıse gerı benım 3 eylul ıste yıllık ıznımde 13 gun kaldı ama zorda kalmazsam kullanmıycam
kızlar benim canımın içi arkadasım selmoşummm
23 haziranda doğum yaptı şimdi dünyalar tatlısı bi kızı varrr
Darısı başımızaaa
Son zamanlarda duymuşsunuzdur doğum fotoğrafçısı
selmoşumda bi doğum fotoğrafçısı tuttu çokta memnun kaldı
bakın burdaaaaa ;
doğum fotoğrafçısı istanbul - merhaba selin | doğum fotoğrafçısı | bebek fotoğrafçısı | düğün fotoğrafçısı - sema korkmaz
[sıze=3]siz ne düşünüosunuz bu konuda ? Var mı böyle bi planınız ?[/sıze]
resimleri çok güzelll maşallahhhh bebekte çok şirinn
ben düşünmüyorum canım yaaa.. rahat edemem doğumda ben.. zaten çok kasıyorum kendimi öyle bacak ayrılan koltuklarda bide fotoğrafçı olursa doğuramam bebekimi
tatlım benim var böyle bir planım.. Hastanenin doğum fotografçısı var onunla görüşücem ama bu resimlerde çok güzelll
Sorması ayıptır tatlım arkadaşın ne kadar vermiş fotografçıya bilgin varmı ?
çok tatlılar di miDediğin gibi bende hem senin gibi düşünüyorum rahat edemem diye
hemde hoş bi anı olarak kalsa mı diye düşünüyorum
yani kararsızım:44:
benim hastaneminde doğum fotoğrafçısı varmış kartını verdi bana , ona mail atıcam
daha önceki işlerini ve fiyatını sorucam...
Bu fotoğrafçıyı arkadaşım internetten araştırıp bulmuş, sanırım en iyilerinden bu fotoğrafçı
yaklaşık 700-800 tl civarı
biraz pahalı geldi bana:44:
Eşi ona doğum hediyesi olarak tutmuş bu fotoğrafçıyı..
kızlar sol kasığım acayip kasılıyorrr... 10 dakikadır geçmedi. yemeğe bile inemedim, dairede biraz yürüdüm ama geçmedi.
ooo çokmuş canım....
Hastanedeki fotografçı bana 350 tl fiyat verdi tatlım :44::44:
bana da çok geldi yaa
alt tarafı fotoğraf çekicek sanki doğumu o yaptırıo
Bende bi arıyım bende kartı olan fotografçıyı bakım
sonuçta fotoğraf fotoğraftır ne kadar farkı olabilir ki
350 tl uygun
olmazsa seninkinin telefonu verirsin bana
istanbuldaydın sen di mi ?
Bugün kandil hep birlikte amin diyelim...
Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme ya rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....
Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, üyz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle rabbim...
Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...
Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle rabbim...
Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru rabbim... Iyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et rabbim....
Eşlerimizin ailelerini koru, onlara sağlık-sıhhat, hayırlı sağlıklı, uzun ömür nasip et, hayırlı rızık nasip et rabbim...
Evlat isteyene evlat, derdine deva isteye deva, borcunu eda isteye borcunu ödemeyi nasip eyle rabbim...
Rabbim, ahirete göç etmiş olan annelerimize, babalarımza, yakınlarımıza cennetini nasip et, günahları affet, kabir azabı çektirme Allah'ım...
Canım dr unu bi arayıp sorsan:26:
amiiiiiiiiiiiiinnnnnn
kızlar ben geldim acayip bunaltıcı bir sıcak var geldim elimi yüzümü yıkadım biraz kendime geldim şimdide açlıktan öldüğümü hissediyorum yemeğe az kaldı ama yemekhanedeki yemekleri beğenmedim ne yapacam dışarısı sıcak ooy oyy
bundan sonra sürekli olacak birşey kasılmalar. Ama o kadar ağır bir 10 dakika geçirdim ki tuvalate gittim hemen bişey var mı acaba diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?