2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir.
Berat Kandiliniz mübarek olsun canlarım!

hoşgeldin canım delirmiş o kadın kalkmasaydin ben kalkmazdım 7 aylıksa 7 aylık bende 5 aylıgım başkası yer versin

kalkarmıyım şekerim ama sinirimden başıma agrılar girdi valla bide doktorum bana ayrıntılı demişti sonra haftaya salı radyoloji uzmanı ayrıntılı bakacak dedi bu hafta boşyere hem para verdim hemde bebegimi ulrasona maruz bıraktım sonradan ögrendimki radyoloji uzmanı da eşiymiş:)))

oooohaaaa !!! :113::113:

Siyaset'in egosuna hamile ve günahsız bebekleri katmanın ne anlamı var diye düşünüyordum sezeryan tartışmaları başladığından beri... Ama sanırım bir kaç ölüm görmeden egoları rahatlamayacak bu adamların !!!

Kadın bedenine ve minik bebeklere zülm allah katında revamıdır ?? Bu nasıl bir anlayış yaa.. Bebek 4 kg normal denemek zorundasın.. masada kalırsan takdir-i ilahimi diyecekler? Bu kararı veren doktor ve sağlık bakanlığı başını yastığa rahatlıkla koyup deliksiz uykularına devam edebileceklermi acaba...!!!

cok gecmıs olsun gazdır evet bıde panık atakta olabılır cok üstüne düşme bıdaha olur mu dıye canım
Anacım herkesin gözü korktu soruşturmadan fln sanırım iyi ihtimal omuzu çıkabilirmiş bebeğin zekasına bişey olmasın da
tamam bebek ıcınde rısklı de o anne ansı dogurcak o kadar buyuk bebegı benım ablam 4100 gr dogurduda cocuk oksıjensız kaldı cok sukurkı bısey olmadı zarurıyet halınde yapmaları lazım zaten ıyıce arastırsınalr bence

ohh masallah senın ızın cokmus yıllık ızın mı kullanıyorsun ben hastaneye gıttıgımde bıle donuyorum ıse gerı benım 3 eylul ıste yıllık ıznımde 13 gun kaldı ama zorda kalmazsam kullanmıycam

resimleri çok güzelll maşallahhhh bebekte çok şirinn

ben düşünmüyorum canım yaaa.. rahat edemem doğumda ben.. zaten çok kasıyorum kendimi öyle bacak ayrılan koltuklarda bide fotoğrafçı olursa doğuramam bebekimi

Son düzenleme:

çok değil yaa 7 gün sadece....
hastaneye gittiğimzide işe dönem sorunumuz olmuyo canım yaa...

tatlım benim var böyle bir planım.. Hastanenin doğum fotografçısı var onunla görüşücem ama bu resimlerde çok güzelll
Sorması ayıptır tatlım arkadaşın ne kadar vermiş fotografçıya bilgin varmı ?

Çok tatlılar di mi dediğin gibi bende hem senin gibi düşünüyorum rahat edemem diye
hemde hoş bi anı olarak kalsa mı diye düşünüyorum
yani kararsızım:44:

Benim hastaneminde doğum fotoğrafçısı varmış kartını verdi bana , ona mail atıcam
daha önceki işlerini ve fiyatını sorucam...
Bu fotoğrafçıyı arkadaşım internetten araştırıp bulmuş, sanırım en iyilerinden bu fotoğrafçı
yaklaşık 700-800 TL civarı
biraz pahalı geldi bana:44:
eşi ona doğum hediyesi olarak tutmuş bu fotoğrafçıyı..

ooo çokmuş canım....
Hastanedeki fotografçı bana 350 tl fiyat verdi tatlım :44::44:

kızlar sol kasığım acayip kasılıyorrr... 10 dakikadır geçmedi. yemeğe bile inemedim, dairede biraz yürüdüm ama geçmedi.

ooo çokmuş canım....
Hastanedeki fotografçı bana 350 tl fiyat verdi tatlım :44::44:

Bana da çok geldi yaa
alt tarafı fotoğraf çekicek sanki doğumu o yaptırıo
Bende bi arıyım bende kartı olan fotografçıyı bakım
sonuçta fotoğraf fotoğraftır ne kadar farkı olabilir ki
350 TL uygun
olmazsa seninkinin telefonu verirsin bana
istanbuldaydın sen di mi ?

evet evet istanbuldayım canım
çamlıca erdem hastanesi doğum fotografçısı sadece fiyat aldım çektiği resimleri görmedim ama sonuç itibariyle resim yaniii

amiiiiiiiiiiiiinnnnnn

kızlar ben geldim acayip bunaltıcı bir sıcak var geldim elimi yüzümü yıkadım biraz kendime geldim şimdide açlıktan öldüğümü hissediyorum yemeğe az kaldı ama yemekhanedeki yemekleri beğenmedim ne yapacam dışarısı sıcak ooy oyy

selam herkese cumadan beri ankaradayım sizi çok özledim en son dayanamadım babamın dükkanına geldin internete girmek için...

cuma ayrıntılı ultrasona girdik....

benden bebğe giden kan akımına sorun varmış çok iyi akım gitmediği için dr. kılo alma dedi...coraspirin verdi.... hamıleliğin son haftalarındsa tansıyon yükjselmesi olabilirmiş bu yüzden son haftalar çok dikkt et tansıyonun 16 olduğu an direk haber et dediler tuzlu yeme dediler.....sık sık tansıyonunmu ölçecekmişim...
şu an tuzu azalttım bu seferde tansıyonum düşüyo...sabah başım döndü...

kzılar bu hafta benim dua günümmüş hepinizden allah razı olsun bu hafta talipli bi çok arkadaş vardı o yüzden her hangi bi talepte bulunmak istemedim.....saolun dua günü benimmiş çok şaşırdım beklemiyordum...mutlu oldum...

hepinizin berat kandili mübarek olsun akşama misafir var diye sabah hemen kuzuma yasin okudum kandil vesilesiyle....hepinizin berat kandili kutlu olsun hepinizi çok öpüyorum.....

araştırdım bu haftalarda yalancı doğum kasılmaları başlarmış.

bebek çok hareketliyse özellikle başlarmış

buna bağladım ben de :)

evet canım burasıda çok sıcak...
Paket servis yapan bi yerden bişeyler ısmarlasan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…