2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet ben lierac kullanıyorum ama çogu kişide etki göstermiş yenisini sipariş vericem olan kırmızılıklar var hala duruyor sanki ilerlemiyor gibi bilemiyrum yaaa bence fatma sen geç kaldın canım ben ilk 3 ay 2 gunde bir yağ kullandım 2 aydırda hergun yağ ve krem kullanıyorum ona ragmen azda olsa catlamaya devam catladıktan sonra zor dönusu Allah yardımcımız olsun..

Esraaa ben catlamıyorum diye sevinmeee catlamayanlar son ayda öyle bir çatlıyormuskii çatır çutur hemdeee

Kızlarrr ben kaçtımmmm

doktora gidicem

duramıyorum boğazımın ağrısından

Eğer uğrayamazsam şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun!!!

Dualarımız kabul olur inşallah...

Bende bebeyağı kullanıyorum sürekli çatlağın çççç'si yok çok şükür allahımaaa
ama unutmayalım kızlar biraz da genetik,benim sülalem çatlamamış,inşallah bende çatlamam..

normalde çatlağın biriyimdir de göbeğimde istemiyorum

bugün topik sessiz gibi ama benim çenem düşer şimdi...

eltimin 4 aylık bebeği var kız bebek çok tatlı sürekli onu seviyorum çok huzuur verici bi duygu gülmesi ağlaması herşeyi...dün banyo yaptırdık beraber öptüm mis gibi sırtını pışladım bacak egzersizi yaptırdım gazını çıkardım çok mutlu oldum...annelik stajı görüyorum burda....ya diyorum böyle tatlı ebek bırtakılır da nasıl işe gidilir 2 yıl ücretsiz izin mi alsam eymenim için diyorum..bakalım o gün gelsin doğum izini bitsin karar vericez inşallah...

kayınvalidem bebeğime yorgan yapmış 120 en 150 boyunda hazır nevresimler uymuyo ıonlar 1 e 1.5 muş...gitttim ona fıstık yeşili nevresim aldım premierin diktirdik geçirdik yorgana...sonra yastık çarşaf onlarda hazırlandı...

ablam yeğenimin kıyafetlerinden göndermişti bayıldım bayıldım o kadar güzeller ki ve o kadar fazla ki giyilmemiş gibi hatta çoğunu giydirmemiş yeni duruyo....kangurusundan babak battanişyesine montuna ayakkabısına kadar...bi kaçtanede peluş ayakkabı almış....

önceki günde chicco ya gititk araba beşik vs baktık elştimle almadık daha baktık sadece....size danışmadan iyice arştırmadan almak istemiyorum...chicco lite way e baktık eltim 2 çocuk annesşi olunca oturma yerini dar buldu biraz...sizlerde aldığınız herşeyi ciciler bölümüne marka model paylaşırsanız birbiirmize yardımcı oluruz...burda sayfaşlar arasında kaldıysa ben 6 gundur sitede yokum kim ne aldı bilmiyorum mesela ve meraktan çatlıyorum...

Güle güle kullan canım,bende yeğenimin sıfır eşyalarını ve 1 kere kullandığı eskimeyen eşyalarını ayırmıştık,pusetini,ana kucağını,mama sandalyesini kıyafetlerini herşeyi alıcam ablamdan kısmetse...

karlı iş oldu valla

senin bebek baya şanslı olcak heeee şimdiden kapmış cicileri

canım geçmiş olsun...
unutmadan sorayım adın sude mi ? isimle dua edelim istedik çünkü.

aman tansiyonun yükselmesin de bol bol dinlen canım...

senin de kandilin mübarek olsun.unutma bizi dualarında...

gaz sancısı olmasın tatlım.. Ben 1 gece uyuyamamıştım o yüzden

yok canım yaa.. sol kasığıma öyle bi sancı saplandı ki anlatamam... 10-15 dakika hiç geçmedi. wc ye zor gittim, bişey yoktu Allahtan...

Bu haftalarda BRAXTON HİCKS kasılmaları başlarmış... hönnkkk diye kaldınız dimi

bi nevi yalancı doğum kasılmaları... bebek çok hareketliyse, az su içilmişse, cinsel ilişkiden sonra olabilecek kasılmalarmış... ben de bunlardan sadece bebeğin çok hareketli oluşu var kaç gündür yakınıyorum zaten uyuyamıyorum hareketlerinden diye...

neyse... bu kasılmaların azalması için, oturuyosan yürüyüş, yürüyosan biraz yatmak gerekliymiş, bol su içmekte oldukça kasılmaları azaltıyormuş... bir de nefes egzersizi de iyi geliyormuş...

savulun kızlar ben geldim tünaydın cicişler nasılsınız

günaydın canım hoşgeldin.... iyiyiz sen nasılsın?

canım ilk başlarda renkleri açıldı demiştin çatlakların ama dimi...?

valla sevinmiyorum bebekim... iki gündür karnımın gerildiğini hissediyorum, sanki çatlamaya başlıcam yakında

eski çatlaklarımı inceltti hafifletti görunumunu önceden catlayanlar ne uzalıyor ne kısalıyor canım oylece bekliyrlar

bence sende koruyucu krem kullansan iyi vucut yağı emmiyor tam olrak

benimde annem 3 çocuk doğurmuş ama çatlamamış.. Bende de herhangi bir çatlama belirtisi yok ama bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

eski çatlaklarımı inceltti hafifletti görunumunu önceden catlayanlar ne uzalıyor ne kısalıyor canım oylece bekliyrlar

canım sen lieracı nerden almıştın??

geçen bi sitede 35 tl kargobedava görmüştüm, onu bulamıyorum şimdi.alıcam bende...

az önce eşimle telde konuştuk, yemeğini yedin mi diye sordu her zamanki gibi... ben de anlattım ağrım oldu inemedim, daireye söyledim diye... anlattım böyle böyle ağrım oldu, çok korktum diye.. zırlamaya başladım bide :26: adam bi panik oldu eve git canım, dinlen uzan, olucak bunlar bebeğimiz büyüyo ağrı da olcak sancı da... izin al git eve" dedi...

ya bi de canım dün farkettim, zeytin yağını bol bol sürdüm, 5 dakika sonra sanki hiç sürmemişim gibi kupkuruydu... baya baya emiyor demek ki... ama artık koruyucu krem alıcam :)

senin bebek baya şanslı olcak heeee şimdiden kapmış cicileri

ay inşallah canım yaa sağlıklı,şanslı olsun babası kadir gecesi doğmuş o yüzden 2.adı da Kadir'dirbabasına çeksin şans konusunda
benimde annem 3 çocuk doğurmuş ama çatlamamış.. Bende de herhangi bir çatlama belirtisi yok ama bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

Aynen benim annemde,hiç çatlamamış 2 doğumla darısı başımıza yaaaa...

uff ya üzerimde bir ağırlık var benim üstüne üstelik çatı kısmım çok ağrı yapıyor bebeğim aşşağıda hala ondan ağrıyor biliyorum bol bol yatıyorum ama yukarı çıkmıyor inat kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…