ne trafikmmişş o öyle yahuuuuyazın gitmeyin dünün intikamını mı alıyorsunuz benden bakimmmm
Neyse kızlar ben kaçayım annem barbunya ve bezelye almıştı onları ayıklayayım dondurucuya atayım bi ev karısı moduna gireyim iyice
açtım klasik müziğimi de barbunya ve bezelyeyle harika gidiyo valla
hadi görüşürüz fıstıklar daha sonra mucka..
dimi ecemim diye sevesim geliyor ama eşimle de konuştum oda okey demeden hemen isimlendirmek istemiyorum yoksa kızımı ecemim benim diye seveceğim[/
kocan kabul etmeyebilir gibi canım çünkü herkes ecem diyecek bütün erkek arkadaşları bunlar huylanır şimdi kız babası daha zor olur alınma sakın sadece fikrim
Beraat kandiline özel bir namaz var mıdır? Bu gece hakkında detaylı bilgi verir misiniz? | Sorularla İslamiyet
bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz inşAllah...
canım bu gece de kılınması gereken 100 rekatlık bir namaz var ayrıcada 3 tane yasin ve duaları ve bereat gecesi duasıda var bunlardan yapabildiğini yapabilirsin
Neyse kızlar ben kaçayım annem barbunya ve bezelye almıştı onları ayıklayayım dondurucuya atayım bi ev karısı moduna gireyim iyice
açtım klasik müziğimi de barbunya ve bezelyeyle harika gidiyo valla
hadi görüşürüz fıstıklar daha sonra mucka..
ufff sormageldim kuzum...mesai bitimine kadar burdayım inşallah...akşam eşim yok evde...kandil programları var...sabahlarlar herhalde...bende kızımlaa elimden geldiğince ibadetimi yapıcamm allah izin verirseee:26:
kolay geldin bebeğim...muckk muckk..kandilin mübarek olsun...
Lisede iftira atıldı hemen hemen butun hocalarım yapmadıgım demediğim şeye inandılar beni dınlemeden sorguladılar sonra gerçeği ögrenince helallik istediler...
dersanede hakkım yendi cok iyi sınıftan en kotu sınıfa attılar beni sonra helallik istediler..
universitede öyle bir yurda gittim ki sırf kendimi dini acıdan geliştreyim diyee oradaki görevli abla taktı bana her adımımı aileme yetiştirdi mudurlere şikayet etti zehir etti 1 senemi sonra helallik istedi..
evlendim kayınvalidemlerle bir sürü sorun yasadım yasıyorumda...
işyerinde belli insanlar tarafından hamile halime bakılmadan kedinin fareyle oynadıgı gibi oynuyorlar benle..
Bunlar imtihan mı yoksa zalimlerin edepsizlikleri mi
off çok halsizim, çok yorgunum.. enerjim tamamen düşmüş vaziyette :26: akşam yüzmeye gidicem su iyi gelir belki....
bugün kandil ve geceyi güzel geçirmek istiyorum, uykunun azizliğine uğramazsam....
canım benim herkes hayatının belli dönemlerinde yaşıyor böyle zor sıkıntılar. Önemli olan belaya sabredebilmek... Sürekli dua et canım... Ben amenerrasulü ayetlerini çok severim:
rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va'fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
Ey Rabbimiz, unuttuk, yahut yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme. Ey Rabbimiz, bizden evvelki ümmetlere yüklediğin gibi üstümüze ağır bir yük yükleme, Ey Rabbimiz takat getiremeyeceğimizi bize taşıtma. Bizden sadır olan günahları sil, bağışla, bizi esirge. Sen mevlamızsın bizim. Artık kafirler ruhuna karşı bize yardım et."
bi de ben hep düşünüyorum ben bu kadar sıkıntı çektim... Peygamberimizi düşün, babasını tanımadı, annesini küçük yaşta kaybetti, öz yurdundan yaka paça taşlanarak atıldı, secdedeyken başına pislik konuldu, dişleri kırıldı, bi gece tok yatmadı... ama hiç yeter Allahım demedi... diyorum O bunlara dayandıysa benim ki de dert mi...
haklısın canımm keşke o zamanda yaşasaydımda efendimize köle hizmetçi olsaydım... imanın bir kor ateşi gibi oldugu bu devirde ne kadar da zorlanıyoruz öyle Allahım bizleri affetsin imtihanlarımızı hafifletsin aminn..
bi hocanın bi sözü var çok etkilenirim bunu her söylediğinde.... "Rabbim tek isteğim Peygamberimin yolunda bi kıtmir kadar olabilmek.."diye... Rabbim ayırmasın yolundan, Yolunda değilsek te doğru yola iletsin hepimizi inşallah.
selam kizlar...
nasilsiniz gorusmeyeli... bi haftadan beri giremedim memleketteydim bu sabah geldim
pert oldum 8 saatlik yolda...ama minisim beni hic uzmedi teyzeleri hic yaramazlik yapmadi bitanecimm
bu hafta ayrntli ultrasonumuz ve kontrolumuz var bu gece duaniz da bizi de hatirlayin guzel ciksin tetkiklerimiz ins...
sizler nasilsinz melekleriniz nasil
bitmistr sizin mesailer simdi
hepnizn kandli mubarek olsun bu arada dualarda bulusalim ins
hadi ya Allah kabul etsin ne guzel.. Sende kızınla değerlendr canım Raabbim dualarımızı kabul etsin yar ve yardımcımız olsun
uzun zamandan beri çok takılamıyorsun bizee gittimi mufettişler
çok sıkıldım yaa sinir stres basıma gözume vurdu zalimler bulur mu kii ne bahtım kara benim yaa nereye gitsem insanlarla imtihan oluyorum..
Lisede iftira atıldı hemen hemen butun hocalarım yapmadıgım demediğim şeye inandılar beni dınlemeden sorguladılar sonra gerçeği ögrenince helallik istediler...
dersanede hakkım yendi cok iyi sınıftan en kotu sınıfa attılar beni sonra helallik istediler..
universitede öyle bir yurda gittim ki sırf kendimi dini acıdan geliştreyim diyee oradaki görevli abla taktı bana her adımımı aileme yetiştirdi mudurlere şikayet etti zehir etti 1 senemi sonra helallik istedi..
evlendim kayınvalidemlerle bir sürü sorun yasadım yasıyorumda...
işyerinde belli insanlar tarafından hamile halime bakılmadan kedinin fareyle oynadıgı gibi oynuyorlar benle..
Bunlar imtihan mı yoksa zalimlerin edepsizlikleri mi
amin canım aminnn
1 saat var daha cıkısa ya cok bitkin hissediyorum bugün
topikte çok sessiz nazarım mı değdi kızlar dun maş,Allah yazmışta yazmıştınız
esra hilal oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben doktora sorucam baakalım ne diyecek
selam kizlar...
nasilsiniz gorusmeyeli... bi haftadan beri giremedim memleketteydim bu sabah geldim
pert oldum 8 saatlik yolda...ama minisim beni hic uzmedi teyzeleri hic yaramazlik yapmadi bitanecimm
bu hafta ayrntli ultrasonumuz ve kontrolumuz var bu gece duaniz da bizi de hatirlayin guzel ciksin tetkiklerimiz ins...
sizler nasilsinz melekleriniz nasil
bitmistr sizin mesailer simdi
hepnizn kandli mubarek olsun bu arada dualarda bulusalim ins
canım arkadaşım hayatının her döneminde sınanmışın..rabbim daha büyük sınavlardan sakınsın hepimizi...ezanlar vakti dua ediyorum bunun için canı yürekten...
tüm bunlar senin sınavın bebeğim...ve o insanların hakkaniyetsizliklerinden, vicdansızlıklarından kimbilir belkide cahilliklerinden yaptıkları haksızlıklar sana karşı..bu da bitecek...sabret..bol bol dua oku...lisedeki üniversitedeki olayları bi düşün..hiç bitmez bu günler geçmez sanmışındır...hepimiz dönem dönem yaşarız bu duyguyu..sonra o gün geçer...üstünden yıllar geçer ve bakarızki aslıdna ne gereksiz üzmüşüz kendimizi...hakkını yedirme ama fevrii davranıp haklıyken haksız pozisyonunada düşme kuzum emi...senii sefiyoruz
BENİM SON 15 DAKİKAM KALDI :)
bugün acayip durgun ve kasvetli bi hava var gerçekten topicte de...
yok canım ben normalde bile zor dayanıyorum şimdi daha kötü olurum... denemicem bile... kaldı ki sürekli su içmemiz gerek..
hoşgeldin canım. doktorun izin veriyo mu yola çıkmana?
inşallah iyi geçer kontrolün canım...
bir daha aç karnına pazara gidersem iki olsun herseyi aldım geldim gözüm döndü resmen canım ne çektiyse aldım
evet ya noldu bize kızlarrr
susuzluk düşündürüyor benide canım ya Allah yardımcımız olsun benim doktor tutma diyecektir zaten
bir daha aç karnına pazara gidersem iki olsun herseyi aldım geldim gözüm döndü resmen canım ne çektiyse aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?