2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
burcu, esra, bulemsu, annesininbirtanesi, milano, beysal, emaya nerelerdesiniz yaaaaaa
pazardayım beaaaaaa

aç karnına alışverişe cıkınca öyle olur onuda alalım onuda onu onu ooooo ... diye giderrr
VİRÜSaynen kollarım koptu oysa pazar arabası vardı iki defa git gel yaptım
bence de öyle dicek :)

ayyy aç karnına alışveriş yapılmaz gerçekten :) tokken de hiç yapılmıyo gerçi
ramazanda o yüzden marketler full oluyo yaa
bir daha tok karnına yapacağım bebişle olmuyor anacımmm

Son düzenleme:

saolasin canim aminn...
canim doktoruma danisarak yola cikmistm zaten mola yerlerinde inip yuruyusler yapmak sartiyla izin vermisti
bi problemde yasamadim cik sukur tabi gdip gelene kadar dilimden dua eksik olmadi o ayri
risk aldim sonucta ama gitmesem yerimde duramazdim siradan bse olsa gtmezdim de
ozel bi gundu kizkardesim nisanlandi benim icin o sozkonusu olunca akan sular durur

bu arada kizlar ara sira albumlerinze bakiyorum hepsi birbrnden tatli masaallah gobislerin
becerebilirsem bi ara bnde ekleyeyim bi bakin bakalim biz nasiliz prensesimle
Allaha emanet dedim ve gttim geldim cok sukur......

çarşamba günkü pazar kulesite tarafında mıydı??
kuleye yakın dediğin pazar perşembe pazarı kipaya yakın salı pazarı benim eve yakın eski isfayenin arkasındaki çarsamba pazarı canım şimdi kocaman bir inşaat yapıyorlar ya sanayi durağına yakın benim evim tam orda işte

ağır taşımasaydın kim yardım etti sana
kimse yardım etmedi ben iki defa gittim geldim yüküm hafiflesin diye

neyse kızlar biz çıkıyoruz... herkese hayırlı geceler, hayırlı kandiller... benim eşim ve bebeğim için de dua edin olur mu.. adım : esra :):)

geçen gördüm oha dedim ne çabuk yapmışlar o binayııııı :)

hadi hayırlı gecelerrrrrrr

evet çok tehlikeli :)

eşime diyorum canım söz her gece sahura uyanıp sana gözleme yapıcam diye :) o da her gece gözleme mi yenir diyo :)
halbuki çok ta güzel yeniyo :):):)

ramazanda iş hiç çekilmiyor ya eşim ne isterse onu yapayım bendee kıyamam ona ben ama yaaa

off kuzum ya kıyamam sana eşin geçmi geliyor onu bekleseydin yada yıyenın kuzenin vs yardım etseydi yaa:2:

evet çok tehlikeli :)

eşime diyorum canım söz her gece sahura uyanıp sana gözleme yapıcam diye :) o da her gece gözleme mi yenir diyo :)
halbuki çok ta güzel yeniyo :):):)
uzun günlerde tok bile tutuyor gözleme ben eşime yapıyorum adama soruyorum 3 tane yeter mi evet diyor 1 tane kendime yapıyorum bir bakıyorum 4 taneyi birden yiyor paşam onun iştahına kıyamıyorum kendi hakkımıda ona veriyorum kokusundan doydum diyorum
öyle zayıf göründüğüne bakmayın tek oturusta 2 ekmek yiyor ama bünyesi kilo almıyor

slm kızlarrr nasılsınız neler yapıyosunuz herkesin kandili mübarek olsun birbirimize dua edelim Allah herkesin gönlündekini versin
ben işten yeni geldim çok sıcak biraz uzanıp yemek yapmaya başlıcam sonrada ibadet inşallah Allah kabul ederse.

geçen gördüm oha dedim ne çabuk yapmışlar o binayııııı :)

hadi hayırlı gecelerrrrrrr
sanada hayırlı geceler canım bol bol dua et oldu mu şekerimbaya hızlı ilerliyorlar yakında konyada bir avm daha olacak demek ki

ramazanda iş hiç çekilmiyor ya eşim ne isterse onu yapayım bendee kıyamam ona ben ama yaaa

off kuzum ya kıyamam sana eşin geçmi geliyor onu bekleseydin yada yıyenın kuzenin vs yardım etseydi yaa:2:
eşim geç gelecek bugun canım eski patronuyla akşam telefonda konustular bugun yüzyüze görüsecekler bakalım inşş biizm için iyi sonuçlar olur

hoşgeldin canım seninde kandilin mübarek olsun

Bekleme süresi işte insanın ömründen ömür alıyo kimseyi Allah sağlıkla ve ailesiyle terbiye etmesin

kuzular yarın sabah şeker yüklemesi için yarın sabah hastaneye gidicem direk öğlene doğru gelirim herhalde inşallah şeker falan çıkmaz bakalım merak ediyorum .. ama en önemlisi yine kuzumu görecem yuppiiii

maaşAllah senide yesin

canım sen oruç tutacakmısın :26:

kuzular yarın sabah şeker yüklemesi için yarın sabah hastaneye gidicem direk öğlene doğru gelirim herhalde inşallah şeker falan çıkmaz bakalım merak ediyorum .. ama en önemlisi yine kuzumu görecem yuppiiii

ay canım inşAllah normal cıkar ve bebegın sağlıklıdır

dun doktordaydım yaa eşime onceki gun keşke kadın dogumada gitsemde kıızımızı gorurdum dedim o gidicem anlamış işten geldi ee aşkım doktor ne dedi iyi mi kızımız hani nerde resmi dedi bendee gidicem demedimki dedim heyecanla nasılda bekliyorlar eminim seninkidee beklicek baya

canım sen serdivan tarafına mı tasınıyorsun

esra hilal oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben doktora sorucam baakalım ne diyecek

canım ben sormayı düşünmüyorum sorarsam kesin tutma diyecek ama tutmadan benim içim rahat etmez o yüzde deneyeceğim bi sıkıntım olmazsa kontrollerime o bir ay içinde daha sık giderim ama tutacağım nasipse, benim ablam yengem tuttu hiç bir şey olmadı tabi kişiden kişiye değişir ama denemekte fayda görüyorum tabi siz danışmadan yapmayın benim gibi

oo sakaryayıda biliyoruz bakıyorumda :) yok kuzum serdivana uzak benim evim ben sakaryanın girişine yaklaşıyorum girişte sağdayım hemen yani olcam inşallah :)
biz şimdiye kadar hep eşimle gittik görsen benden heyecanla bakıyor ben ekrana bakarken birde ona bakıyorum resmen gözleri parlıyor rabbim sağ salim çocuğumuzuda kucağımıza almayı nasip etsin yarım bırakmasın bizi inşallah

hayırlı haberlerle gel inşşş

maaşAllah senide yesin

canım sen oruç tutacakmısın :26:
evet kocaman bir maşallah benim eşime
tutmuyacağım canım ebe kesinlikle tutma dedi bebeğin tam kilo almaya başladığı zamna tutuğun oruc ona zarar verir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…