2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Olsun azar azar da olsa yemelisin,ama siz bilirsiniz tabi kimseye karışacak değilim sadece bebişlerin ve bizlerin sağlığı daha önemli kızdığım taraf bu...

Olsun azar azar da olsa yemelisin,ama siz bilirsiniz tabi kimseye karışacak değilim sadece bebişlerin ve bizlerin sağlığı daha önemli kızdığım taraf bu...

canım kızıcak bir taraf yok tutan tutar tutmayan tutmaz herkesin kendi bileceği iş sonuçta hamilelikte dinen zorunlulukta yok zaten.... herkes düşünür bebişini annem beni bahçeden gelip doğumuş orucunuda tutmuş , 45 kilo hamile arkadaşlarımda var benim onlarda tuttu hiç bir şey olmadı kendinede bebeğede gayet normaldi. , tutmayan arkadaşlarımda var onlarda normaldi , sağlık sonuçta herkes kendi bünyesini bilir kızılacak bir durum yok o yüzden ..............

Canım beni ilgilendirmez insanlar ne yapmak isterlerse onu yapmakta özgürdürler.
Ama sağlıkta günah olmaz ben onu demek istedim sadece,kızmaktan kastım da oruçluyken bebeğin yeteri kadar beslenememesi..

Ve temmuz gibi bir ayda...

Herkesin,dini de vicdanı da kendinedir,ne yapmak isterseniz onu yapın,karışacak değilim yazmışım zaten orda..
Kim ne yapmak isterse yapsın beni ilgilendirmez...en başında da söyledim yanlış anlaşılmasın diye..:)

canım çok üüzldümm inşAllah Rabbim evlatlarımıza sağ salim kavustursun bizleride senide inşAllah çok ama çok üzüldüm Allahım böyle şeylerle imtihan etmesin hiç birimizi aminnnn

Canım beni zor imtihanlardan geçmişsin Allah yavrunu saglıkla almayı nasip etsin çok üzüldüm duana içtenlikle amin diyorum

Canım ne güzel yazmışsın.. Çok geçmiş olsun inşallah bu defa sağsalim kucağımıza alıcaz bebeklerimizi

sudem34 sağlıklıca bu bebişin doğsun arkasından birde ikiz gelsin inşşşş

sudem34 sağlıklıca bu bebişin doğsun arkasından birde ikiz gelsin inşşşş

canım erken doğumda ikiz çok riskli yuzde 25 erken doğum riskim var bide ıkız bebeklerde erken doğum riski oluyo zaten kısmet ederse rabbim 2. sezeryanda . bebeğe kavuyşmuş olucam...

herşeyin hayırlısı Allah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemesin..

mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.....

önceki hamileliğimde eksik dua ettim bir an önce kucağıma almak isitiyorum dedim...gerçekten erkenden doğdu ve morgda soğuk bedenini kucakladım ilk ve son kez...o yüzden hatta uzun süre dua edemedimn eksik yada yanlış dua ederim diye....o yüzden hangi duaya amin diyeceğimi bile bilmiyorum inan..babam anneme gıcıklık olsun dıye altıma yapıp sana temizletecem dedi...hakketen yatalak hasta oldu aylarca annem altını aldı....hep korkarım büyük konuşmaktan .....

rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin,gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etısn inşallah....

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...DUA İLE....HEPİMİZİN GÜNAHLARI AFFOLSUN İNŞALLAH....AHİRETİ KAZANAN KULLARDAN OLALIM...

canım ben seni anladım zaten kötü amaçla söylemediği bebişleri ve bizi düşündüğünü ama hani bebeği aç bırakamam vicdan azabı çekerim gibi şeyler söyleyince ister istemez alınıyor insan bende bebeğimi aç bırakmam elbet herşeyden önce onun sağlığı ve iyiliği anlatabildim mi bu yüzden öyle söyledim yoksa niyetinden şüphem yok ..... tabi ki sağlığın günahı olmaz canım , olsa bile benim haddime olmaz ben kimim ki insanların allahla arlarında ki mevzuya karışayım kendim sütten çıkma ak kaşıkmıyım anlatabildim kendimi inş.

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 2. bebeğimi bekliyorum allah nasip ederse kasıma bi oğlum var 14 aylık şu an 2.de kız görünüo hayırlısı bakalım:)

Atv'yi açtım Nihat Hatipoğlu'yle birlikte açtım ellerimi dua ediyorum..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
.

kızlar el bileklerim çok ağrıyor. ve akciğerim saatlerce koşup yorulmuş gibi sancıyor. az önce istifra ettim. hiç iyi değilim. önerisi olan var mı?

günaydınnnnnnnnnnn millet biz biz iyiyiz sadece sabah elbisemi giydim wc ye varacağım sırada bacağımdan bişeylerin aktığını hissettim idrar mı akıntı mı anlamadım bu normal mi

Günaydınlarrr

kimse gelmemiş hala....

ve ben bu gece de uyuyamadım.. ama bu sefer bebeğimin hareketlerinden değil, dün akşam iş çıkışı sağ bacağıma giren kramp yüzünden... hala çok kötü. merdiven çıkamıyorum, dizimi burkamıyorum. tüm gece onun acısını hissettim. dayanamadım gece 4te kalkıp bişeyler yedim, tv izledim 5e kadar... sonra uyudum, kötü kötü kabuslar gördüm... eve hırsız girmeye çalışıyo, tam karnımdan beni bıçaklıcakken ben eğiliyorum sırtımı bıçaklasın diye bebeği korumaya çalışıyorum.. çok kötüydü çokk

günaydınnnnnnnnnnn millet biz biz iyiyiz sadece sabah elbisemi giydim wc ye varacağım sırada bacağımdan bişeylerin aktığını hissettim idrar mı akıntı mı anlamadım bu normal mi

günaydın canım... nasıl yaa ne aktı ki öyle... normal akıntıdır belki.. yoğunlaşıyo çünkü bu dönemde

esra hilal oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben doktora sorucam baakalım ne diyecek

yok bebeğim tutmaaycagım ben.rabbim bu kolaylıgı tanımış bize...susuzlugaa dayanamaz minicik bedenleriylee bebeciklerimizzz...emzirirkende tutmama kolaylıgımız var..çünkü bebeğinin rızkı o...daha sonra rabbim kısmet edersee telafısını yaparız inşallahh...

güzel haberlerle gelesin canım..hoşgeldin...

Bekleme süresi işte insanın ömründen ömür alıyo kimseyi Allah sağlıkla ve ailesiyle terbiye etmesin
evet aynen öylee kuzum malasef...aminn aminn...rabbim kaldıramayacagım yük yüklemesin omuzlarımızaaa
kuzular yarın sabah şeker yüklemesi için yarın sabah hastaneye gidicem direk öğlene doğru gelirim herhalde inşallah şeker falan çıkmaz bakalım merak ediyorum .. ama en önemlisi yine kuzumu görecem yuppiiii

hadi gözün aydınn kızzz...bebenin fotosunu getirmeyi unutmaa haaaaaaaaaaaaaa

günaydın canlarım...dün duamızı ettik kızımla...51 salaten tüncinamızı okuduk...aminnn aminn dedik...kuran okuduk biraz....birazda dinledik...rabbim kabul eyler inşallah...

şimdi kahvaltımızı yapıyoruz..acıkmışş yavrucum....

dünn angelsoundsla kalp atışını dinliyordum kızımın...tam kalp atışını buldum...hareket ettiğini çok net hissettim..o an babası yanımda olsa o bile görebilirdi...sırt üstü yatıyordum...ve göbüşüm resmen hareket etti minik bi dalga gibi...inanılmazz güzeldi....allahıma bize bu mucizeyi nasip ettiği için binlerce kez teşekkür ettimmm...:26:

günaydın canım arkadaşım :)
Rabbim kabul etsin inşallahh...
önceden hareketlerini anlamaya çalışıyoduk, şimdi resmen gözle görülüyo dimi.. müthiş bir duygu gerçekten.. Rabbim olmayanlara da versin, bu güzelliği mutluluğu yaşatsın inşallah.

günaydın canım... nasıl yaa ne aktı ki öyle... normal akıntıdır belki.. yoğunlaşıyo çünkü bu dönemde

ya söylemesi ayıp iç çamaşırımı çıkardım yenisini de banyoda giyerim dedim anaaa banyonun kapısına kadar iki damla bişey akıyor kan diye çoook korktum şükür değilmiş.

ahh kuzum kıyamam...kramplar için hap vermişti doktor demi sana esram? bi doktoruna sorsan acaba dozuna falanmı artırmak gerekecek? neden bu kadar arttık acabaki yaaa...

kabular hepimizde var bebeğim..etkisinde kalma...bende dün gece neler gördüm neler... eşim yanımda değildi..kandil progrmaları vardı...

nasıl bi akıntı oldu kuzum? yogunlaşıyor bu dönemde akıntılarımız ama bacagına gelecek kadar olurmu bilemem...bu dönemde idrarı tutamama falan gibi durumlarda olabilirmiş acaba öylee bi kaçakmıydı:44: bi doktorunu ara sor yinede bebeğimm

oyyyyy hemdeee muhteşemmm bi duygu...rabbim kimseyi evlatsızlıklaa sınamasın..bizleree sağlıklaa sıhhatle kucagımza almayı, büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip etsin...:26:

amin bebeğim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallahh...:26:

günaydın canımmm nasılsınız iyimisiniz kızınla kıyamam ben sana Allah şifa versin canımmm

anam kabusa bakkk töbe töbeeee hamilleikte çok sık göruluyormuş kabuslar

günaydın hemşoların en guzeli nasılsınız bıdısınlaaa Allah kabul etsin bende 50 tane okudum bağışlama duasını kim yaptı aacaba :26:

kızlar günaydınnnnnnnnn burcu merwecik hayatbanaguzell dün hiç yoktunuz gözumden kaçtı sanmayınnnnn

bişey yenmese bile bebek tüm gün susuz kalıyor yazık ona bak benimkine midesindeki su miktarı istenilen boyutta değilmiş dr bol bol su iç dedi organlarına Allah göstermesin bişey olursa daha büyük günah...öbür dünyada hesap sorar ben size demedimmi tutmayın diye derse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…