2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sen çalısıyormusun canım :26:

eğer ben calısmasaydım kesin tutardımda şimdi emin değilim çnku sabah 5 ten akşam 8.30 kadar ac kalıcam saat 11 de yatıcam ve sahurda mecburen cok az yicem dayanamam gibi

ama çalısmasaydım sahura kadar yer içerdim kocişe sahuru yaptırıp uyurdum gun boyunca nasıl olucak bilemiyorum 1 gun dneyebilirim

kız bilmezmiyim 3 yıl kaldım orada senin gibi şekeri tanımak şimdi nasip oldu gelirsem eger sana ugrarım zaten aynen canım aminnnnnnnn

esra hilal oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben doktora sorucam baakalım ne diyecek

kuzey terminaline mi yakınsın yoksa diğer taraftamısın bende sakaryalıyım :)

yok ben çalışmıyorum sabahtan akşma kadar evde ense yaparım diye düşünüyorum çok çok yicem yatana kadar olmadı sahura kadar uyumayacağım sahuru yapıp öyle yatacağım çalışıınca zor olur canım zaten ama ne biliyim işte tutamamak bana zor geliyor ben 8 yaşımdan beri tutuyorum çok meraklıyım oruç konusuna annem zorla yedirmek isterdi tutma küçüksün diye ben yinede tutardım dene istersen ama kendini zorlama niyet etme olmadı kötü olursan bozarsın, bende deneyeceğim kötü olursam tutmam yani tabi ki :18:

kolay geldin bebeğim...muckk muckk..kandilin mübarek olsun...

Sağol canım benim senin de kandilin mübarek olsun.Allahım tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhh...

ohh hamarat hatun kolay gelsın

Sağol canım benim..
Sorma bi gaza geldim ki,bi de taze fasulyelerim vardı onları da temizleyip haşladım,hoop onlarda dondurucuya kışlık bi kaç şey çıkardım şimdiden :))

kuzular yarın sabah şeker yüklemesi için yarın sabah hastaneye gidicem direk öğlene doğru gelirim herhalde inşallah şeker falan çıkmaz bakalım merak ediyorum .. ama en önemlisi yine kuzumu görecem yuppiiii

Hadi Allah yardımcın olsun canım,1-2 hafta içinde de ben yaptırıcam.Incığını cıncığını anlatırsın bize..

Son düzenleme:
hepinize iyi aksamlar kizlar basim agriyo yemege kadar ben braz dinlenicem Allaha emanet olun hayirli kandiller hepinize........
Allahim bu gecenin hurmetine gonlumuzen gecirdgimiz her seyi hakkimizda hayirli eylesin insaallah
hepimize saglikli, akli selim evlatlar nasip etsin...

bende hep tuttum canım şuan çok tuhaf geliyor Allahtan hayırlısı

kız bilmezmiyim 3 yıl kaldım orada senin gibi şekeri tanımak şimdi nasip oldu gelirsem eger sana ugrarım zaten aynen canım aminnnnnnnn

ay kuzum benim unuttum malum hamileleik sen burda okumuştun nasıl mutlu olurum gelsen anlatamam :) inş nasip olur tanışmak

off yaa bu bel ağrım geçmedi, Allahım kötürüm gibi eğilirken kalıyorum acaba yel falan mı girdi gece üzerimi örtmüyorum, gündüz tamol parasetamol attım, azcık hafiflicek gibi oldu ama yine fena, hayır durmadım bile balkon yıkadım, gelsin kocan yıkasın işte ne yıkıyon

moonsun açlık dokunmazda, su ve mineral kaybı çok olur ki amniyotik sıvı için su çok önemli, sonuçta Allah tutmama ruhsatı vermiş, geçenlerde Mustafa Karataş'ta hamile ve emzirenlerin tutmaması normal diyordu, Tövbe yarabbim bi yandan seviniyom uzun günlerde tutmucam diye bir yandan da 30 gün borcum olcak normalde her sene adetliyken borçlarımı bile hemen öderdim biriktirmeden

peki sakaryadamısın canım yok yeşiltepe tarafına taşınıyorum kuzucum

Kızlar yanlış anlamayın herkesin dini de günahı da kendine ama akşam 8,5 gibi güneş batıyor ne orucundan bahsediyorsunuz siz_?

Yemin ediyorum şok oldum yazık edersiniz bebişlerinize aaa,daha sonra telafi eder tutarsınız yapmayın böyle şeyler..
Dr lar ne kadar kızıyorlar böyle şeylere,yapmayın 1 ay kolay mı....

Benim 2 saatte bir midem kazınır ona yemek veremezsem daha çok günaha girerim diye düşünüyorum...
bu sefer kızdım size hatunlar

bende tutamıcam zaten buyuk ihtimalle canım süre cok uzun

Bende Tutmamayı düşünüyorum.. Hatta tutmicam.. Ben bebeğimin aç kaldığı zaman ki halini gördüm ultrasonda bir daha onu öyle bırakamam, geceleri rüyama bile girdi açım ben diye.. Sizde yapmayın kızlar yazık bu sıcaklarda yavrularımıza..doğduktan sonra hem daha az vakit hemde kış serinliğinde mis gibi tutarız.

Ben çıkıyorum kızlar allah bu gece dualarınızı kabul edin.. Bizlere de dua edin öpüyorum hepinizi

bende tutamıcam zaten buyuk ihtimalle canım süre cok uzun

Tabi ki canım daha sonra kazası edilir,tutmamak değil o bebişleri aç bırakmak daha günah..Ve Temmuz'un ortası düşünsene dk.başı su içmemiz gerekiyor en önemlisi de bu,ya susuz kalırlarsa maazallah...

kızlar bende çıkıyorum lütfen benide dualarınızda eksik etmeyin Rabbim işlerimi kolaylaştırsın bu insanları benden uzak tutsun kandilimiz mubarek olsun dualarımız kabul olsun nice kandillere hep birliktee aminnn Allaha emanet olun canlarımmm

aynen valla bir de emzirirken de tutamayacağız ya çok sonraya kalacak yani o bana zor geliyor

canım hamileliğim başımdan beri daha hiç midem kazınmadı karnım hele iki saatte hiç olmadı zaten öyle olsam hiç aklımdan bile geçirmem ama ben sabah , akşam bile yesem şuan kafi kendimi zorlayıp 3 öğün yiyorum , zaten öyle midem kazınır acıkır ve az bile rahatsız olursam tutmam ama , bu haldeykende denemeden içim rahat etmez yani , yengem de uzun günlerde tuttu maşallah kilosunda sağlıklı bir kızımız oldu ama tabiki bebişimi aç bırakıp ona eziyet etmem kızma bana yani

peki sakaryadamısın canım yok yeşiltepe tarafına taşınıyorum kuzucum

yok ist. ne yazıkkı ablam adapazarında canım , keşke adapazarnda olsam orada alışveriş gezmek tozmak ohhh ne kadar kolay , eşim ordan iş bulsada taşınsak keşke tek dileğim bu benim

herkese hayırlı geceler dualarınızda bizleride hatırlarsanız çok sevinirim sizi seviyoruz teyzoşlar rabbim bu geceyi hayırla geçirmemzi nasip eder inşallah

o zaman ablana geldiğin zaman bekliyorum benimde ablam istanbulda :) neyse öpüyoruz sizi

Aynen canım ben şahsen büyük vicdan azabı duyarım bebeğime karşı asla yapamam.
Kışın ne yapmak istiyorsak rahatça yaparız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…