2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Benim sadece çiğ ete karşı duyaroılığım varmış hepsine karşı dayanıklıyım evelallah

tatlım yeşilliklerini bol sirkeli suda yarım saat beklettikten sonra iyice yıka bir şey olmaz. şu an yeşilliğe ihtiyacın fazla unutma :)

çalışıyorum cnm çalışmak çaremii kii borçlarını kapatıyorum safım ben

Canim inan cok uzuldum. Kizlar lutfen cok hayret edip sasirmayalim herkesin basina gelebilir cok sasirmak da iyi degildir cunku. Benim diyebilecegim madem calisiyosun bi isin var keske oturup ogluna baksaydin. Ben olsam ilkinden ne gordumki ikinciden ne gorcem der cok daha temkinli davranirdim. Tabiki kimse sana niye evlendin demiyo hayatini yanliz gecirecek degilsin ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer die bi laf var iste sen onu yapmamissin. Tabi burdan oturup konusmasi ben bunu yapardim ederdim demesi kolay. Yasadigini ancak sen bilirsin. Bundan sonrasi icin ogluna daha siki saril bence cunku herkes gidiyo evlat kaliyo insanin yanina. Ben en yakin babamda yasadim bunu. Allah yardimcin olsun bundan sonrasi icin canim.

yaa benim de çıktıı. Etek giyemiyorum. Pantolonlar da sıkıyor artık. DÜğmelerini kaydırdım çoğunun. Acil alışveriş yapmam lazım. Lcw ye baktım hem kot pantolon var başka da bişi yok. Haftasonu bi kaç parça bişey almam lazım sanırım

toxoplasma antikoruna 2'li test ile bakılmıyor canım sadece benim doktorum benden 10 martta keseyi görmeye gittiğimizde aşağıda saydığım tahlilleri istedi. bunlardan biride toxoplasmaydı.

hıv antikoru
üre azotu
üre
kreatinin,serum
alanin aminotransfer
aspartat aminotransfer
tam kan sayımı
tiroksin, serbest (ft4)
tiroid stimülan hormıon (TSH)
hepatit bs antijeni
hepatit bs antikoru
hepatit c antikoru
cytomegalovirus
toxoplasma antikoru
rubella antikoru
idrar tahlili

zaten gebelikte sucuk, salam, sosis, kokoreç, midye, çiğ köfte vs yok :) çiğ et hepimiz için riskli canım, çiğ etten bulaşan hastalıklar var malum. :)

Dr bana bir bilmem ne hastalığı geçirmemişin çiğ et yemiyorsun dedi hatta zamanında hepatit b aşısı bile olduğum ortaya çıktı çok iyi bu dedi .

ahhh canım sorma. pantolonların düğmelerini ileriye aldım hep ama yakında bu da idare etmicek. Daracık geliyolar hep. Etekler de olmuyor. Alışveriş yapmak laızm bi kaç parça...

çıktı tabi eskisi gibi değil ama sanki karın büyümesi değilde şişlik gibi, içi gazla dolu gibi.... böyle mi olmalı? :)

benimde sanki işişlik var gibi eger hareket yürüyüş falan yaparsam geçiyor..ben pek bir şey iyyemiyorum bulatılar var o yüzden pantoloblarımın belleri şuan bol geliyor...

benim akşamları şişiyor karnım onun dışında henüz belirgin değil :) ama kotlarımı falan giyemiyorum, merak ediyorum bir kaç aya nasıl olacağız? sizin göbişlerin maşallahı var

ahhh canım sorma. pantolonların düğmelerini ileriye aldım hep ama yakında bu da idare etmicek. Daracık geliyolar hep. Etekler de olmuyor. Alışveriş yapmak laızm bi kaç parça...

esracım ben pantolanlarımın düğmelerini kapatamıyorum hani kapatmasına kapatıyorumda rahatsız ediyor sıkıştırıyor hep daracık daracık kotlarım eşofmanla da işe gelinmez ki.... eski formumuza dönmezsek canım kıyafetlerim cumburlop birilerine pof :)

7 ise 1 hafta daha bekleyip sağlama alayım.... 6. haftada da duyulma ihtimali var diyorsun? ama çoğunukla 7. hafta mı acaba??

ben 6+5 te duydum. sayılamıyacak kadar zayıftı. istersen bekle. eğer duymazsan 1 hafta daha beklemen gerekecek oda sıkıcı oluyor. için içini yer acaba duycam mı diye.

poly bende de var canım kocaman bir göbek 2.bebekte erken çıkarmış ama bu kadar mı erken yani diyorum kendiş kendime..:26: ayrıca gaz da çok büyük etken...

arkadaşlar bende gazman gibiyim :) şişlik var zaten 1.5 kilo aldım göbüşüm şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…