- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
hoşgeldin hemşommmmay canımmm kıyamam size ben tam uyuyamadınız heee babanız napsın kontrol ediyor seviyor siziii
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah allah munafıkların şerrinden korusunn inşallahçok yoruldum yıprandım canım çalışma hevesim kalmadı
Ohh miss olmuştur şimdii maşallahhh benim evinde baya bakıma ihtiyacı varrrrAnacım napsın yaa ablamlar onlarda kalıyor onunla ilgileniyor
kızlarrrrrr günaydınn biz geldikkoğluşumla yüzdükk pazar günü deniz süperdi, hava felaket sıcaktı
haftasonu bebek odası baktık çilekte bir tane beğendim bakalım kararsızım beyaz almak istiyordum bu biraz açık kahve gibi rengi, ama beşiği çok güzel yatak olabiliyor, fakat yatak olabilenler sallanmıyor siz ne diyorsunuz bu konuda ?????????
esracım gözün aydın kociş geliyormuşş
aysunn işle ilgili son gelişmeleri kaçırdım sanırım :44:
burcuu oh sende yüzmüşsünnnnnn
esram inşllah hayırlısıyla guzel bir yere yerleşir eşin sizde kavusursunuz
Okudum okudum geçmişi bitirdim...hepinizden haberler aldım...
esramm hadi gözün aydın..kociş geliyormuş..darısı temelli gelmesine olsun inşallahh...
aysunum üzme tatlı canını, vardır bundada bi hayır...doktordan sonra ayrılma fikri bencede mantıklı...inşallahh işler o boyuta gelmez kuzum...doğuma kadar çalışır, maaşını alırsın...
burcumm ohh ne güzel..bende deniz istiyorum...iyi yapmışın kızçeyi yüzdürdün demek annesiii
bulemsumm eşin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah..uzun yol şöförlüğü elbette zor olacaktır ama ekmeğini ordan helalinden kazanacaksaa neden olmasın...bebeğin kısmetiylee gelsin inşallahh balım...
mervecik geçmiş olsun kuzum....
bizde iyiyiz teyzoşlar...haftasonu biraz temizlik yaptık...anneannemiz geldi mutfagımı elden geçirdik...dolap içlerini falan döktük...örtülerini yıkadık...pek hoş oldu...bayrama ve doğuma kadar idare eder bizi...iş başı yapmak zor geldi bu sabah..uyku problemim oluyor...sabaha kadar yatakta 40 şekle girdim...sağ sol sağ sol...her tarafım ağrıyordu...eşimde huzursuz oldu tabiki...tam dalmış oluyorum bu seferde beni kontrol mü ediyor neyse artık elini yüzüme sürüyor...dokunuyor..hopp bu seferde ona uyandımm...tam bi kısır döngüydüü gece yaşadıklarım...kızımı görmeme daah çok var..20sinde gidicez doktor amcamıza..şeker yüklemesi yapılacak aç gel dedi o yüzden...
kızlarrrrrr günaydınn biz geldikkoğluşumla yüzdükk pazar günü deniz süperdi, hava felaket sıcaktı
haftasonu bebek odası baktık çilekte bir tane beğendim bakalım kararsızım beyaz almak istiyordum bu biraz açık kahve gibi rengi, ama beşiği çok güzel yatak olabiliyor, fakat yatak olabilenler sallanmıyor siz ne diyorsunuz bu konuda ?????????
esracım gözün aydın kociş geliyormuşş
aysunn işle ilgili son gelişmeleri kaçırdım sanırım :44:
burcuu oh sende yüzmüşsünnnnnn
aminn hemşom amin..iş yerindeki huzursuzluk zordur kuzum bilirim..ayağın geri geri gider sabah mesaiye...ama napıcan ekmek parası kolayına kazanılmıyor...bazen dönüp gitmeyide bilmek lazım...bende sıkıntılarım yaşadım bi önceki işimde...gezici bi işti...bi elimde laptop bi elimde valiz...ayağımda topuklu ayakkabı o ilçe benim şu ilçe senin konaklamalı gidiyordum..kayseri-kırşehir-yozgat üçgeninde ilçeleri geziyordum..düşün sen ilçe şartlarını..bekar bi bayansın...ortama girince az çok yabancı oldugun belli oluyor..dikkat çekiyorsun...1 sene 1 ay dayandım...devlet bankasıydı hemde...istifa ettim...delimisin şu devirde bırakılırmı bu iş, bu maaş dediler...gözüm görmedi..benim akıl sağlığımdan daha önemli değil dedim..sınavlara asıldım yeniden...şuandaki işimi kazandım...8-5 çalışıyorum...sabit görevdeyim...masa başı..evime 10 dakika uzaklıkta arabayla...şimdi diyorum iyiki istifa etmişim..evliyken hamileyken nasıl yapacaktım ben o işi...
Oyüzden tevekkel davranıp bazende risk alabilmek lazım..belkide bu yaşananlar sana kpssye sarılıp devlete girmek için motivasyon olucak bebeğimm kim bilir...üzme tatlı canını kuzumm...
Ablanın durumu nedir ?3 günü kaldı demi sonuçları almaya? Hayırlı haberlerini getirirsin inşallahh bebeğim...aman boşver senin ev bekleyedursun biraz daha şimdi önemli olan arzunun bi bebek müjdesi vermesii
kızlar hepınıze gunaydın tesekkur ederım ya ben hstaneye gıttım ogun ama tahlıl ıstedı veremedım serum takım dedı taktırdım damarımı sıstı acıttılar bende yenıden taktrmadım yanı zehrlenme olup olmadıgı bellı olamadı sadece ıshalım var hafıf o da zannedersem sutten oldu suan ıyıyım bebısımızıde görduk zaten ıyıyız cok sukur
aysuncum sana cok gecmıs olsun ama bebegım tutunmustur ınsallah felan dedın doktora gösterdın de herhangı bı rıskten mı bahsettı bebıslerımız artık kocaman tabıkı de tutunmustur annesı
burcu yuzdun demek haftasonu benım gecen haftam baya yoğundu ya mısafırlerımz vardı gezdık ettık dun de karsı tarafa gectık avrupa yakasına orda karaburun mu ne varmıs denız gıttık ama gezme amaclı yuzmedık ayaklarımızı soktuk gecen hafta bıgunde 15 dk havuza gırmıstım oğlum denızle de havuzla da tanstı yanı:)))
esra gozun aydın canımoo ınsallah aysonu tayınınız cıkar ohh mıs mıss
hayatbana guzel tesekkur ederım cnm benım ıyıyım cok sukur
kızlar ben bebeğimin hareketleri hala hissedemiyorum normal mi :26:
hoşgeldin kuzummmyok yavrum kaçırdıgın bişi yok daha belli olan bişi yok tam karar veremedim patronun tavrını merak ediyorum bu konu uzucak mı bilemiyorum tavırlar belli edicek
Herkese günaydın........
odayı cok begendıysen sallanması önemlıd egıl bence benım aldıgım park yatak o da sallanmıyo yanı salanana da bakarsın hangıs ıcıne daha cok sınerse onu alırsın
aminnn aminnn canım benimmm.
günaydın canımmmm :)
Allah razı olsunnn...
ohhh ne güzel işlerini bitirmişsin... biz de bi taşınsak ta evim bir düzene girse artık.
canım yaaa bebek mi durmuyor neden uyuyamadın?
geçen hafta ben hiç uyuyamamıştım.. artık kızım geceleri çok hareket etmiyor teyzesi... sabah uyandırıyor sadece o kadar :)
günaydın canımm...
canım çileğin mobailyaları hem güzel hem kaliteli. ilk doğduğunda nerde yatırmayı planlıyosun? eğer odasına yatırmaya karar verdiğinde bir yaşında falan olucaksa sallanmasına gerek yok diye düşünüyorum.
evett kocişimm sevgilimm geliyooo :):):):)
geçmişler olsun canımmm..
yok bitanem ablam tup bebek yaptırdı yaa ondan dedim inşllah tutunmustur diyee Allah korusun hepimizin evlatlarını
hee anladım bıtanem ınsallah tutunmustur bebısı
Herkese günaydın........
kızlar hepınıze gunaydın tesekkur ederım ya ben hstaneye gıttım ogun ama tahlıl ıstedı veremedım serum takım dedı taktırdım damarımı sıstı acıttılar bende yenıden taktrmadım yanı zehrlenme olup olmadıgı bellı olamadı sadece ıshalım var hafıf o da zannedersem sutten oldu suan ıyıyım bebısımızıde görduk zaten ıyıyız cok sukur
aysuncum sana cok gecmıs olsun ama bebegım tutunmustur ınsallah felan dedın doktora gösterdın de herhangı bı rıskten mı bahsettı bebıslerımız artık kocaman tabıkı de tutunmustur annesı
burcu yuzdun demek haftasonu benım gecen haftam baya yoğundu ya mısafırlerımz vardı gezdık ettık dun de karsı tarafa gectık avrupa yakasına orda karaburun mu ne varmıs denız gıttık ama gezme amaclı yuzmedık ayaklarımızı soktuk gecen hafta bıgunde 15 dk havuza gırmıstım oğlum denızle de havuzla da tanstı yanı:)))
esra gozun aydın canımoo ınsallah aysonu tayınınız cıkar ohh mıs mıss
hayatbana guzel tesekkur ederım cnm benım ıyıyım cok sukur
ay canımmmm o kadar guzel yazmışsın ki canımızdan kıymetli değil seninkide zormuş gerçekten darısı basıma devlet işinin sınava girdim ama çalısmayınca iyi geçmedi tabi 2 sene sonrakine inşAllahbir evimiz olsun bir katkım olsun diye hep sabrettim ama guucum kalmadı sanırım eşimde bosver haftasonu doktordan sonra çık dedi hayırlısı olsun canımm
saol bitanem iyiki varsınızzz
evet son 3 gun var bugunu ve cumayı saymazsak inşAllahhhh tutunur ikisideee bebekleri olur hayırlısıylaacuma günü doktora gidecekler Allahım kısmeyi evlatsız bırakmasın
"Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-11-2012
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 550 gr. - Yaklaşık boyu : 27.8 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın"
esra Bak yukarıda senin çizelgende ne yazıyor eşine okut gelinceeee
:98::98::98::98:
günaydın canım...
günaydın canımm..
neler olmuş sana yaaa geçmiş olsun...
amin canımm sağol. inşallahh....
kendi doktoruna mı göründün canım? ihmal etme... cumartesi emiştim 24 saatten fazla ishalde mutlaka doktora gitmek gerekiyor diye.sütün tarihi geçmiş miydi?
canımm ablanın sonuçları mı belli olucak??? ayy hadi inşallahh inşallahh bebeği tutunur bu sefer...
ben de karar verdim eylülün 7sinde izne çıkıyorum.bol bol evden görüşürüz artık :):)
canım hiç mi hissetmiyosun? illa tekme olmak zorunda da değil. kayıyo olabilir.. genelde kız çocukları kayarmış...
ayyy ayyyy ayyyyyyyyyyy ben bunuuu hemennn eşime mail olarak gönderiyorummm
teşvik edilmeliymiş sonuçta.. ben demiyorum, bilimsel veriler öyle diyo hiohohohohoho
kızlar günaydın
aysun canım ben tam anlamıyla 20+5 hissetmiştim gece uzandığımda uyumak için kuvvetli bir tekme gelmişti...sende bir hafta içinde hissedersin canım inş.
evet ya kaliteli diyorlar, ilk doğduğunda yanımda beşikte yatırıcam o sallanacak zaten, 6 aya kadar düşünüyorum sonrasında yatmaz sanırım beşikte,
uyku seti içinde çok uyumlu yatağı içinde, çok uygun cibinliğide var, yatak olacağı zaman yandaki çekmeceyi yere indirip yatağın boyunu kaldırıyorsun yatağınıda veriyorlar çok şeker :) geldi gözüme yaa birde dolabı var 2 kapılı
gözün aydın :)
Pofff canım kahvaltı yapmak istemiyor yaaa....
Eriniyorum bir başıma kahvaltı hazırlayıp yapmaya, izne ayrıldım sıkıntı çöktü, çalışmak yorucu ama güzel....
Allah çalışmak isteyen kimseyi işsiz bırakmasın inşallah....
Kim bana gelir, bir kahvaltı yapalım birlikte...
kızlar günaydın
aysun canım ben tam anlamıyla 20+5 hissetmiştim gece uzandığımda uyumak için kuvvetli bir tekme gelmişti...sende bir hafta içinde hissedersin canım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?