canımm çok şirin ve güzel gerçekten.... çok beğendim. bi de çekmeceli dolap olsa iyi olur aslında...
canım ben hala magnezyuma başlamadım.. geçen hafta bacak ağrısından ölüyodum biliyosun... internette araştırdım magnezyum içeriği olan gıdaları... hurma ve muzda varmış.. hergün bir muz ve bi kaç hurma yiyorum. inanır mısın o ağrılar hemen kesildi.
evet canım ya birde o var dimi bebişimiz olucak o zaman napalım uyudugu zamanlarda calısmaya calıscazz ben en iyisi şimdiden baslayayım ancak biterrrr
benım birde uzmanlık sınavım var ekim sonu gibi o zaman 36 haftalık olucak 6 saatlik yol tehlikeli dimi yolculuk
esra beyaz istiyordum hep ama çilekte hiç beyaz yok, beyazın üstüne çok renkli var, napsam yaaa birde çekmece olaydı ama çokta şirin bizim pipiloşada iyi gidecekk
tatlım 36 haftada baya riskli olur bence 30. haftada benim kardeşimin düğünü var 5 saatllik bir yolculuğumuz var o bile bana riskili geliyor
36 haftalıkkken yolculuk
doktor izin vermez canım... yolda bile doğurma ihtimalin var
günaydın kızlarrr
güzel bı hafta dılıyorum
benım haftasonu sol bacagıma kramp gırdı
ılacda almadım bugun daha hafıfledı bakalım
sizlerde ıyısınızdır ıns
benceede vermez acaba ucakla gitsem yine izin vermez mi yahıuu
günaydın canımmm..
geçmiş olsun...
uçaklar 32. haftadan sonra doktor rapou istiyolar şekerim... uçağa izin verir, sorun olmaz bence
evet canım yaa bilemedim hayırlısı olsun inşAllah ama seneyede bebiş olucak nasıl calısırım bilemedimmm hayırlsıı Allah yardımcım olsun
benceede vermez acaba ucakla gitsem yine izin vermez mi yahıuu
günaydın kızlarrr
güzel bı hafta dılıyorum
sizlerde ıyısınızdır ıns
günaydın kızlarrr
güzel bı hafta dılıyorum
sizlerde ıyısınızdır ıns
inşAllah canım Allah yardımcımız olsun erken doğumdan korusun aminn
günaydın canım.... gerçekten kramp acısı çok kötü oluyor magnezyum alımına dikkat etmek gerekiyor canım....
ACVE DİYE Bİ HURMA VARYA EŞİM ONDAN ALMIŞ BANA...ondan hergün yiyeyim bende kuzum...faydasını görürüm eminim...
ufff sorma bacım yaa...kolu kaldırmaya halim yok şimdide...uykumuda alamadım sağa dön sola dön...ruh gibi geziyom ortalıktaa...
bende bu haftasonu ilk kez yaşadım arzucum malasef..pazar sabah bi anda girdi sol bacagıma...
canım 36 hafta hayatta olmaz bız tatıle gıdelım dedık de doktor dedı kı arkadasıma 30 hafta oluyosun erken doğum rıskıne karsı gıdersen de 2 satten uzun gıtme dedı.36 hafta nereye gıdıyon sen gıtmıcen malesef:)
ACVE DİYE Bİ HURMA VARYA EŞİM ONDAN ALMIŞ BANA...ondan hergün yiyeyim bende kuzum...faydasını görürüm eminim...canım ben hala magnezyuma başlamadım.. geçen hafta bacak ağrısından ölüyodum biliyosun... internette araştırdım magnezyum içeriği olan gıdaları... hurma ve muzda varmış.. hergün bir muz ve bi kaç hurma yiyorum. inanır mısın o ağrılar hemen kesildi.
ufff sorma bacım yaa...kolu kaldırmaya halim yok şimdide...uykumuda alamadım sağa dön sola dön...ruh gibi geziyom ortalıktaa...tatlım ya benimde öyle sanki vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor bir yorgunluk var bacaklarımda iki gündür özellikle bugün işe zor geldim bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor..ilerleyyen haftalrda ne yapacağım diye düşünüyorum walla
günaydın kızlarrr
güzel bı hafta dılıyorum
sizlerde ıyısınızdır ıns
kızlar çoğu mobilyacı sipariş üzerine çalışıyor çilek bile öyle, 1-1 buçuk ayı buluyormuşşş bakmaya başlayınn
bu arada bebek bakım çantası şu ısıtıcılı ve termostatlı olanlardan almayı düşünüyormusunuz ?
Günaydın kızlarr
İyi Haftalarrr.. İnşallaahh bu hafta çabuk biter.. Zira p.tesi'ne çok zor başladım
Başladığı gibi devam etmez inşallah
evet canım mucizevi bi yiyecek gerçekten...bende 1-2 tane alayım hergün inşallah...canım ihmal etme hurmayı... sayısız faydaları var... daha önce bi yerde okumuştum... dur alıntı yapayım::
Yapılan araştırmalar hurmanın hamile kadınlara da bir çok fayda sağladığını ortaya koyuyor. Zaten Allah (cc) mucizevî olarak yarattığı Hz.İsa`nın (as) annesi Hz. Meryem`e (as) hamileliğinde hurma yemesini emir buyuruyor. Efendimiz`de (sas) bu durumu bir hadislerinde bakın nasıl anlatıyor: `kadınlarınıza nifasta iken hurma yedirin. Nifasta hurma yiyen kadının çocuğu halim olur. Zira Meryem İsa`yı doğurduğunda yiyeceği hurma idi. Eğer (onun için) hurmadan daha hayırlı bir şey olsaydı Allah (cc) onu yemesini emrederdi.`
Hurmanın hamilelikte ve doğum esnasındaki bazı faydaları şöyle sıralanıyor:
Yüksek oranda glikoz ve nişasta ihtiva etmekte ve bu da hamile kadına güç vermektedir.
Taze hurmada rahim adalelerini kuvvetlendiren ve doğumu kolaylaştıran bir madde vardır.
Hurmada magnezyum, potasyum gibi sinir sistemini rahatlatan ve yorgunluğu gideren aynı zamanda doğumdan sonra kasları dinlendiren elementler vardır.
Stresi giderici, acı ve sancıyı hafifletici uyku ve rahatlamayı temin edici maddeler içerir.
Bol miktarda kalsiyum içerir. Bu da doğum sonrası kanamayı durdurmaya yarayan önemli bir maddedir.
Hurmada bulunan vitaminler doğum esnasında kaybolan enerjiyi yeniden toparlamada önemli rol oynar.
doğum sonrası annede sütün bol gelmesini sağlayan potasyum gibi bazı maddeler vardır.
Günaydın kızlarr
İyi Haftalarrr.. İnşallaahh bu hafta çabuk biter.. Zira p.tesi'ne çok zor başladım
Başladığı gibi devam etmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?