Benim arkadaşım da 1-2 haftaya doğuracak o da şu süslü kurabiyelerden yaptırıcam diyo yengesi yapıyormuş,bana sana da yaptırırız dedi benim de aklıma yattı aslında..
hem magnet yanında da renkli kurabiyelerden süper olur sanki.
seninnn o tontişş yanaklarını yerimmmm bennnnnn
sağ tarafımda bir ağrı hıssediyorum sankii birisi tekme mi atıyor neee inşAllahhhnasıl anlıcam tekme oldugunu
cahal mııı hee cahalımm nolmuşşş esra bacımmmmbaktım kızımmmm siz yazmadan açtım karıstırdımmmm
yaaaa ben de işyerine sürpriz yapıcam yaa ama daha bana 10 gün varrrr21 temmuz yıl donumumuz ama haftasonuna geliyor onu işyerinde işlere bogulmuşken mutlu etmek isterimmmm tam dicektim amaaa 20 temmuzda ramazan baslıyorrrr
ya ben heoı topu 2 kez gttım zaten bırı pazardı bırı haftaıcıydı ama nasıl kalabalık bende eylulden önce gıdemem heralde bbu sıcaklarda hıc cekemem
off mahallede ıskı calısması var 10 gundur 2 gunde 1 sokagı bıtıremıyolar daha en az 10 gun surer gıbı cok ses var uyutmuyo camları kapatsam sıcaklıyorum acıyorum sınır hastası olcam az kaldı ögle arası verıolar ozamanda apartmanın cocukları anne anne dıe bagrıp duruyolar aralıksız bugun haslıcaktım bırını ama neyse dedım sonra kocam aradı cok ses var dıom camı kapat dıo terlıyom dıom acınca da toz gırıyo eve dıo anasından babasından duyuyo bana satıyo ya toz gırermıs eve camlar hep acıkmıs bende bagırdım sagdan soldan duyup da bana laf söleme kapatmıyorum dedım tozda oturcam ama bu ses öldurcek benı sınırlerımın zayıfladıgını hıssedıyorum imdaatttttttttttttttt
canım kurabiyelerden ben mevlüdde yapıcam.. yapıcam derken teyzmele beraber yapıcaz :)
sözümde de yapmıştı kalplı renkli kurabiye :) çok güzel oluyo gerçekten...
ağrı gibi değil de canım biri vurup vurup kaçıyo işte. ama ağrılı değil...
cahalsın tabisiii....aysunn bu zamana kadar nasıl bilmiyodunn hayret ettim
canım sende kek buketlerinden göndersene.. tatları çok güzel oluyo. bizim taaa 19 aralıkta
ramazanın 2. günü ehuhuehuehuehueene güzel güne denk gelmiş
canım sabah erkenden gidiceksin... siftah ayağına baya uygun da alıyosun alacaklarını
canım kurabiyelerden ben mevlüdde yapıcam.. yapıcam derken teyzmele beraber yapıcaz :)
ağrı gibi değil de canım biri vurup vurup kaçıyo işte. ama ağrılı değil...
cahalsın tabisiii....aysunn bu zamana kadar nasıl bilmiyodunn hayret ettim
canım sende kek buketlerinden göndersene.. tatları çok güzel oluyo. bizim taaa 19 aralıkta
ramazanın 2. günü ehuhuehuehuehueene güzel güne denk gelmiş
canım sabah erkenden gidiceksin... siftah ayağına baya uygun da alıyosun alacaklarını
:))))))))) ahh canım kıyamam sana, en iyisi bir duş almak.
yoğunum kızlar, yoğun olmadığım zamanlarda da tıkınmakla meşgulum :))) önemli bişi yoktur umarım.
merhaba canım eski arkadaşlarımbenı hatırladınızmı
aranızdan ayrıldıktan sonra cızelgeme bakııııııııııııın allahım yuzume guldu
sızler bana cok destek olmustunuz
ne olur duanızı esırgemeyın hepınıze saglıklı hamılelıkler dılerım kızlarrrr
ama ama ama benim yazdııgm ilk cumleye cevap yazmamıssın yoksa sallamıyorum seni mi diyorsun banaaa
ay inşallah canım yaaa kıyamam ben onaaa kurban olduklarımmm keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz kızzzz gün yapardık cumartesi gunleri senede 2 kez sıra gelirdi herkese heralltttay hayal ettim de süper olurdu ofoffff
yaaaa ben de işyerine sürpriz yapıcam yaa ama daha bana 10 gün varrrr21 temmuz yıl donumumuz ama haftasonuna geliyor onu işyerinde işlere bogulmuşken mutlu etmek isterimmmm tam dicektim amaaa 20 temmuzda ramazan baslıyorrrr
:))))))))) ahh canım kıyamam sana, en iyisi bir duş almak.
yoğunum kızlar, yoğun olmadığım zamanlarda da tıkınmakla meşgulum :))) önemli bişi yoktur umarım.
off mahallede ıskı calısması var 10 gundur 2 gunde 1 sokagı bıtıremıyolar daha en az 10 gun surer gıbı cok ses var uyutmuyo camları kapatsam sıcaklıyorum acıyorum sınır hastası olcam az kaldı ögle arası verıolar ozamanda apartmanın cocukları anne anne dıe bagrıp duruyolar aralıksız bugun haslıcaktım bırını ama neyse dedım sonra kocam aradı cok ses var dıom camı kapat dıo terlıyom dıom acınca da toz gırıyo eve dıo anasından babasından duyuyo bana satıyo ya toz gırermıs eve camlar hep acıkmıs bende bagırdım sagdan soldan duyup da bana laf söleme kapatmıyorum dedım tozda oturcam ama bu ses öldurcek benı sınırlerımın zayıfladıgını hıssedıyorum imdaatttttttttttttttt
çok güzel olurduuu acayip şişerdikkkk yemektennn
yırttın
burcum sen baya yoğunsun kız kıyamam sana kac gundur arasıra ugrayabılıosun bu sıcaktada hıc cekılmez o ısler haa
cadııımmm nerdesin sennnnnözluyorum yahuuu gitmeyin hiçbiryeree
esraaa gıcıksın kızım işteeeee daha yeni duymuşsundur kek buketini sonradaaa hava basıyorsun banaaaa cahalmışım daaa yok neymşşimde yok şuymuşta yok buymuştaaaaa
esraaaaaaaaaaa offf yaaa 2.gun evett kızım moral verseneee bir kerede destek ol beeeeee 20 dk sonra ingilizce dersim varrrr sonrada babam gelir herhalde 1 saat erken kaçayım diyorum ne dersinizzz ne burası için çok bile dimiiii
evet az önce öğrendim ben de.... sen mutlu ol yeter ki..... hatta senden öğrendim ben kek buketini... hatta ne ki o ne ki????
kuşum olsun beee... yemeğinizi yersenizi güzelce pasta kesersiniz sonra :) ben geçen sene hatta ilk yıldönümümde eşimin yanında bile değildimçiçek göndermişti, ağlamıştım oturup zırıl zırıl
ayy senin moralini düzelticem diye benim moralim bozuldu bacım.. eskileri hatırladım
1 saat bişey değil canım, git tabii evine...
canım ne dicem.. 2 gün önce kutlayın sizde...
heyy sakin olll... üzme yeğenimiz ama :)
eve toz giriyo diyo heeahha ahh bu erkeklerr
canımm hayırlı olsunnn.. çok çok sevindimm.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh......
aaa unutur muyuz hiç, nasılda üzülmüştük, şimdi bir o kadar sevindim. inşallah bu defa sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik yaşar, bebişine kavuşursun canım
evet çekilmiyori form tutuyorum iş sayesinde farkında olmadan :)) çok sıcak burası, üretime çıkıyorum arada bir gözlerimin içi yanıyor ama klimalı odadan sonra sıcak yer nasıl iyi geliyor kasıklarıma((( bu klimalar yüzünden üşütüyoruz.
özlemişmiş inansam mı acaba :))) inandım valla bende özlüyordum seni. yoğun valla, sıcakta da verim düşük işlerde uzuyor, yahu bulemsu nerde kaldı dimi? ben bir arayayım onu en iyisi :)
ahhh süper olurdu canlarım yaaa benim etrafımda yaşıt evli kimse yok gidip geldiğim kımsede yok haliyle koca koca kadınlarlada cok sık gorusmuyyorummm
ben en iyisi esraya inat haftaya öyle bir sürpriz yapayım yinedeeeee ramazandan 1 gün onceeee
ay canım kıyamam sana bennnn geyik yapıyoruz ama sen ağlama bitanemmm
inşAllah ilk ve son tek basına kutlamanız olur
bende eşimle konustumda güzel bir yemek yeriz gezeriz eğleniriz dedi ben oruc tutamıcam ama o garibim oruçlu olucakben yinede senin dediğin gibi bir sürpriz ayarlayayım çok mutlu olsun kocişimmm
evt haftasonu teyzemdeydık bızım cam acıkmıs perdenın ucu dısarı cıkmıs kardesı aradı bunu dıokı abı perde dısarı cıkmıs yagmur yagıyo dıo olay oldu vay efendım cam nıe ecıkmıs da perde ıslanıyomus dedım suan yapcak bısı varmı yok ozaman nıe benı gerıyosun zaten yıkayınca ıslak asıp öle kurutuyorum yıkarız asarız kurur dıorum nekadar rahatmısım böle oluyorum cok rahatızz:)) benım rahatım adama batıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?