2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım kurabiyelerden ben mevlüdde yapıcam.. yapıcam derken teyzmele beraber yapıcaz :)
sözümde de yapmıştı kalplı renkli kurabiye :) çok güzel oluyo gerçekten...

seninnn o tontişş yanaklarını yerimmmm bennnnnn

sağ tarafımda bir ağrı hıssediyorum sankii birisi tekme mi atıyor neee inşAllahhh nasıl anlıcam tekme oldugunu

ağrı gibi değil de canım biri vurup vurup kaçıyo işte. ama ağrılı değil...

cahal mııı hee cahalımm nolmuşşş esra bacımmmm baktım kızımmmm siz yazmadan açtım karıstırdımmmm

cahalsın tabisiii.... aysunn bu zamana kadar nasıl bilmiyodunn hayret ettim

canım sende kek buketlerinden göndersene.. tatları çok güzel oluyo. bizim taaa 19 aralıkta
ramazanın 2. günü ehuhuehuehuehuee ne güzel güne denk gelmiş

ya ben heoı topu 2 kez gttım zaten bırı pazardı bırı haftaıcıydı ama nasıl kalabalık bende eylulden önce gıdemem heralde bbu sıcaklarda hıc cekemem

canım sabah erkenden gidiceksin... siftah ayağına baya uygun da alıyosun alacaklarını

:))))))))) ahh canım kıyamam sana, en iyisi bir duş almak.

yoğunum kızlar, yoğun olmadığım zamanlarda da tıkınmakla meşgulum :))) önemli bişi yoktur umarım.

merhaba canım eski arkadaşlarım benı hatırladınızmı
aranızdan ayrıldıktan sonra cızelgeme bakııııııııııııın allahım yuzume guldu
sızler bana cok destek olmustunuz
ne olur duanızı esırgemeyın hepınıze saglıklı hamılelıkler dılerım kızlarrrr

taktıklerı uygulıcam annemm:))

esraaa gıcıksın kızım işteeeee daha yeni duymuşsundur kek buketini sonradaaa hava basıyorsun banaaaa cahalmışım daaa yok neymşşimde yok şuymuşta yok buymuştaaaaa

esraaaaaaaaaaa offf yaaa 2.gun evett kızım moral verseneee bir kerede destek ol beeeeee 20 dk sonra ingilizce dersim varrrr sonrada babam gelir herhalde 1 saat erken kaçayım diyorum ne dersinizzz ne burası için çok bile dimiiii

:))))))))) ahh canım kıyamam sana, en iyisi bir duş almak.

yoğunum kızlar, yoğun olmadığım zamanlarda da tıkınmakla meşgulum :))) önemli bişi yoktur umarım.

burcum sen baya yoğunsun kız kıyamam sana kac gundur arasıra ugrayabılıosun bu sıcaktada hıc cekılmez o ısler haa

canım gözunaydın hayırlı olsun bızım kuzenın 7 senedır olmuyodu oda suan 8 haftalık hamıle allah sag salım kavustursen bebeklerımıze

cnaımmm Allahaa hamd olsunn çok ama çok sevindimmm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Eşlermizle ailelerimizle buyuteceğimiz hayırlı imanlı evlatlar aminnnnn tabrik ederim çok çok sevindimmmmm

çok güzel olurduuu acayip şişerdikkkk yemektennn

yırttın

heyy sakin olll... üzme yeğenimiz ama :)
eve toz giriyo diyo hee ahha ahh bu erkeklerr

canımm hayırlı olsunnn.. çok çok sevindimm.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh......

çok güzel olurduuu acayip şişerdikkkk yemektennn

yırttın

ahhh süper olurdu canlarım yaaa benim etrafımda yaşıt evli kimse yok gidip geldiğim kımsede yok haliyle koca koca kadınlarlada cok sık gorusmuyyorummm

ben en iyisi esraya inat haftaya öyle bir sürpriz yapayım yinedeeeee ramazandan 1 gün onceeee

aaa unutur muyuz hiç, nasılda üzülmüştük, şimdi bir o kadar sevindim. inşallah bu defa sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik yaşar, bebişine kavuşursun canım

burcum sen baya yoğunsun kız kıyamam sana kac gundur arasıra ugrayabılıosun bu sıcaktada hıc cekılmez o ısler haa

evet çekilmiyori form tutuyorum iş sayesinde farkında olmadan :)) çok sıcak burası, üretime çıkıyorum arada bir gözlerimin içi yanıyor ama klimalı odadan sonra sıcak yer nasıl iyi geliyor kasıklarıma ((( bu klimalar yüzünden üşütüyoruz.

cadııımmm nerdesin sennnnn özluyorum yahuuu gitmeyin hiçbiryeree

özlemişmiş inansam mı acaba :))) inandım valla bende özlüyordum seni. yoğun valla, sıcakta da verim düşük işlerde uzuyor, yahu bulemsu nerde kaldı dimi? ben bir arayayım onu en iyisi :)

evet az önce öğrendim ben de.... sen mutlu ol yeter ki..... hatta senden öğrendim ben kek buketini... hatta ne ki o ne ki????

kuşum olsun beee... yemeğinizi yersenizi güzelce pasta kesersiniz sonra :) ben geçen sene hatta ilk yıldönümümde eşimin yanında bile değildim çiçek göndermişti, ağlamıştım oturup zırıl zırıl

ayy senin moralini düzelticem diye benim moralim bozuldu bacım.. eskileri hatırladım

1 saat bişey değil canım, git tabii evine...

canım ne dicem.. 2 gün önce kutlayın sizde...

ay canım kıyamam sana bennnn geyik yapıyoruz ama sen ağlama bitanemmm

inşAllah ilk ve son tek basına kutlamanız olur

bende eşimle konustumda güzel bir yemek yeriz gezeriz eğleniriz dedi ben oruc tutamıcam ama o garibim oruçlu olucak ben yinede senin dediğin gibi bir sürpriz ayarlayayım çok mutlu olsun kocişimmm

heyy sakin olll... üzme yeğenimiz ama :)
eve toz giriyo diyo hee ahha ahh bu erkeklerr

canımm hayırlı olsunnn.. çok çok sevindimm.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh......

evt haftasonu teyzemdeydık bızım cam acıkmıs perdenın ucu dısarı cıkmıs kardesı aradı bunu dıokı abı perde dısarı cıkmıs yagmur yagıyo dıo olay oldu vay efendım cam nıe ecıkmıs da perde ıslanıyomus dedım suan yapcak bısı varmı yok ozaman nıe benı gerıyosun zaten yıkayınca ıslak asıp öle kurutuyorum yıkarız asarız kurur dıorum nekadar rahatmısım böle oluyorum cok rahatızz:)) benım rahatım adama batıyo:))

Çok şükür canım çok şükür
allah tamamına erdirsin inşallahhh...

canım kurabiyelerden ben mevlüdde yapıcam.. yapıcam derken teyzmele beraber yapıcaz :)
sözümde de yapmıştı kalplı renkli kurabiye :) çok güzel oluyo gerçekten...

ya evet çok şık oluyo bayılıyorum bende rengarenk...

kız siz özlenmezmisinizzzz özledim tabiiiii

evet ya inşAllah hersey yolundadır

bende bazen okadar yogun oluyorumkiii karnım geriliyor artık bacaklarım ağrıyor

aşkoll.. bana inat mı :):):)

aysunnnn eşim gelsin bak ben neler neler yapıcam sana inat

kıydın bileeeeee
affetmem asla senii

ay sanki kendisi mi temizliyo yaaa... canım senin eşini susturman gerek.. ilerde başına dert alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…