2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aaaaaaaaaa bi tanemmm hoş geldinnn, hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin yavrumm çok sevindimmmmmm

kıydın bileeeeee
affetmem asla senii

ay sanki kendisi mi temizliyo yaaa... canım senin eşini susturman gerek.. ilerde başına dert alırsın...

ama evet kendı temızlıyo pazarları temızlıyoruz:)) o bana kıyamıyo supuruyo erkek kardesım bızımle kalıyo ona da sıldırıyorum:)) sımdı haftaya ızıne cıkıcak camları sılcez dıom.yok ya o konussun ben tınlamıyorum o da konusup konusup bıgun bıkıcaktır ıllakı

aşkoll.. bana inat mı :):):)

aysunnnn eşim gelsin bak ben neler neler yapıcam sana inat

kıydın bileeeeee
affetmem asla senii

ay sanki kendisi mi temizliyo yaaa... canım senin eşini susturman gerek.. ilerde başına dert alırsın...

yaa bak sen şunaaa yaaaa hemen alın zaten bana inat ne yapacagını biliyorum ben seninnnnn ama ben kocişimi özledim yaaaa

kıyaamaam ben sanaa hemende alınırmışş esra teyzemizzzz

bu ınatlasmalar kocıslere yarıyo desenıze

evet yaaa aynen yavru kusum

ben kaçıyorum english lesson will start öpüyorum çok

canım gözunaydın hayırlı olsun bızım kuzenın 7 senedır olmuyodu oda suan 8 haftalık hamıle allah sag salım kavustursen bebeklerımıze

heyy sakin olll... üzme yeğenimiz ama :)
eve toz giriyo diyo hee ahha ahh bu erkeklerr

canımm hayırlı olsunnn.. çok çok sevindimm.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh......

aaaaaaaaaa bi tanemmm hoş geldinnn, hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin yavrumm çok sevindimmmmmm

Çok şükür canım çok şükür
allah tamamına erdirsin inşallahhh...

ya evet çok şık oluyo bayılıyorum bende rengarenk...

ay canlarım işte biliyordum sevineceğinizi beni unutmadıgınız
canlarım cok şükür allahıma çok bekletmedi.
Ben artık Mart annelerindeyim
arada sizi hep okuyorum, soracak seylerım olursa sorarım artık
hepinizi cok cok öpüyorum, Sağlıkla yavrularımızı kucagımıza almayı diliyorum
haydı muhabbetinizi bölmiim kaçtım ben

bu ınatlasmalar kocıslere yarıyo desenıze

bırak konuşsun o zaman :)

alındımm affetmem seni dahaa.....

hadi iyi dersler bebişimmmm

canımm o kadar çoook sevindim ki anlatamam...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canımm o kadar çoook sevindim ki anlatamam...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

aminnn ay oglunmu oluyorr maşallaah yaa bende cok sevındım sımdı bakıyorum cınsıyetlerınızede

merhaba fistiklar
biz geldik kizimlaaa
nasilsiniz gorusmeyeli bugun ki gundem de neler var bakalim bi ozet gecin bana
bu arada gobisimin resmini ekledim dun aksam
ya ama sanki bana 6 aylik hamileymisim gbi durmuyorum gbi geliyo
karnim kucuk mu sizce de ayni haftada olan arkidaslarim kendinize gore kiyaslayin bi yorum yapin bakalim

kızlaaaaaaaaar biz geldiik aşımızı olduk acımadı kiiii acımadıkiiii:)))birazcık acıdı neyse usg için suratsız bir doktora gittik uyuz oldum adama bana ikili üçlü yaptırdınmı dedi yok dedim neden dedi öyle istedik karar verdik dedim down sendromu usg ile anlaşılamaz dedi moralimi bozdu çok şükür problem yok dedi am psikolojimi bozmaya yetti bu tavrı bile dışrısı ateşşşşş kızlar ellerim direksiyona yapıştı kocacım bugün izin alamadı yazık zaten gelemedi benimle hoş birşey göremezmiş suratsız doktor taş çatlasın 5 dakika bakmıştır

selam kızlar nasılsınızz,
1 haftadır yoktum kocamla antalya semalarında bebişsiz son tatılımızı yaptık allahın izniyle
çok iyi geldıı dınlendık kızımızda bu arada bol bol tekmeler atmaya basladı
ama bu hıssetmekte kotuymus gun ıcınde vurmadıgı zaman neden vurmuyo dıye evham yapıyorumm
bu ctesı renklı doplerımız cekılıcek cok heyecanlıyımm

kızlar dünden beri deliricem foto yükleyemiyorum boyutu büyük geliyor ayarlayamadım biriniz yardım edin lütfennnn

Canım bende 20'sinde gideceğim kısmetse neler yaptın,yüzdün mü bol bol,bana biraz tüyolar versene sende,her giden hamileden alıyorum :))

Canım keşke yaptırsaydın 2'liyi en azından..

çilekim canım unuturmuyuzz hiç senii kızz....çok sevindim...sağ salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim canımmmmmmmmmmm gel arada yaz bizedeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…