merhaba canım eski arkadaşlarımbenı hatırladınızmı
aranızdan ayrıldıktan sonra cızelgeme bakııııııııııııın allahım yuzume guldu
sızler bana cok destek olmustunuz
ne olur duanızı esırgemeyın hepınıze saglıklı hamılelıkler dılerım kızlarrrr
aşkoll.. bana inat mı :):):)
aysunnnn eşim gelsin bak ben neler neler yapıcam sana inat
kıydın bileeeeee
affetmem asla senii
ay sanki kendisi mi temizliyo yaaa... canım senin eşini susturman gerek.. ilerde başına dert alırsın...
aşkoll.. bana inat mı :):):)
aysunnnn eşim gelsin bak ben neler neler yapıcam sana inat
kıydın bileeeeee
affetmem asla senii
ay sanki kendisi mi temizliyo yaaa... canım senin eşini susturman gerek.. ilerde başına dert alırsın...
bu ınatlasmalar kocıslere yarıyo desenıze
canım gözunaydın hayırlı olsun bızım kuzenın 7 senedır olmuyodu oda suan 8 haftalık hamıle allah sag salım kavustursen bebeklerımıze
cnaımmm Allahaa hamd olsunn çok ama çok sevindimmm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Eşlermizle ailelerimizle buyuteceğimiz hayırlı imanlı evlatlar aminnnnn tabrik ederim çok çok sevindimmmmm
heyy sakin olll... üzme yeğenimiz ama :)
eve toz giriyo diyo heeahha ahh bu erkeklerr
canımm hayırlı olsunnn.. çok çok sevindimm.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh......
aaaaaaaaaa bi tanemmm hoş geldinnn, hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin yavrumm çok sevindimmmmmm
Çok şükür canım çok şükür
allah tamamına erdirsin inşallahhh...
ya evet çok şık oluyo bayılıyorum bende rengarenk...
aaa unutur muyuz hiç, nasılda üzülmüştük, şimdi bir o kadar sevindim. inşallah bu defa sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik yaşar, bebişine kavuşursun canım
evet çekilmiyori form tutuyorum iş sayesinde farkında olmadan :)) çok sıcak burası, üretime çıkıyorum arada bir gözlerimin içi yanıyor ama klimalı odadan sonra sıcak yer nasıl iyi geliyor kasıklarıma((( bu klimalar yüzünden üşütüyoruz.
özlemişmiş inansam mı acaba :))) inandım valla bende özlüyordum seni. yoğun valla, sıcakta da verim düşük işlerde uzuyor, yahu bulemsu nerde kaldı dimi? ben bir arayayım onu en iyisi :)
bu ınatlasmalar kocıslere yarıyo desenıze
ama evet kendı temızlıyo pazarları temızlıyoruz:)) o bana kıyamıyo supuruyo erkek kardesım bızımle kalıyo ona da sıldırıyorum:)) sımdı haftaya ızıne cıkıcak camları sılcez dıom.yok ya o konussun ben tınlamıyorum o da konusup konusup bıgun bıkıcaktır ıllakı
yaa bak sen şunaaa yaaaa hemen alın zaten bana inat ne yapacagını biliyorum ben seninnnnnama ben kocişimi özledim yaaaa
kıyaamaam ben sanaa hemende alınırmışş esra teyzemizzzz
evet yaaa aynen yavru kusum
ben kaçıyorum english lesson will start öpüyorum çok
ay canlarım işte biliyordum sevineceğinizi beni unutmadıgınız
canlarım cok şükür allahıma çok bekletmedi.
Ben artık Mart annelerindeyim
arada sizi hep okuyorum, soracak seylerım olursa sorarım artık
hepinizi cok cok öpüyorum, Sağlıkla yavrularımızı kucagımıza almayı diliyorum
haydı muhabbetinizi bölmiim kaçtım ben
bırak konuşsun o zaman :)
alındımm affetmem seni dahaa.....
hadi iyi dersler bebişimmmm
canımm o kadar çoook sevindim ki anlatamam...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
20 dk daha basındayımmm hihohoohooho
kızlar dünden beri deliricem foto yükleyemiyorum boyutu büyük geliyor ayarlayamadım biriniz yardım edin lütfennnn
selam kızlar nasılsınızz,
1 haftadır yoktum kocamla antalya semalarında bebişsiz son tatılımızı yaptık allahın izniyle
çok iyi geldıı dınlendık kızımızda bu arada bol bol tekmeler atmaya basladı
ama bu hıssetmekte kotuymus gun ıcınde vurmadıgı zaman neden vurmuyo dıye evham yapıyorumm
bu ctesı renklı doplerımız cekılıcek cok heyecanlıyımm
kızlaaaaaaaaar biz geldiik aşımızı olduk acımadı kiiii acımadıkiiii:)))birazcık acıdı neyse usg için suratsız bir doktora gittik uyuz oldum adama bana ikili üçlü yaptırdınmı dedi yok dedim neden dedi öyle istedik karar verdik dedim down sendromu usg ile anlaşılamaz dedi moralimi bozdu çok şükür problem yok dedi am psikolojimi bozmaya yetti bu tavrı bile dışrısı ateşşşşş kızlar ellerim direksiyona yapıştı kocacım bugün izin alamadı yazık zaten gelemedi benimle hoş birşey göremezmiş suratsız doktor taş çatlasın 5 dakika bakmıştır
Canım bende 20'sinde gideceğim kısmetse neler yaptın,yüzdün mü bol bol,bana biraz tüyolar versene sende,her giden hamileden alıyorum :))
evet cok guzeldı bol bol yüzdük,güneşe çıkmadım 50 faktör kremim,şapkam tatılde en yakın arkadaslaırmdı :)
ama ben yuzdukce bebişimiz oynadı cok enteresandıı
ımkanı olan gıtsın kızlar cok ıyı gelıyoo
merhaba canım eski arkadaşlarımbenı hatırladınızmı
aranızdan ayrıldıktan sonra cızelgeme bakııııııııııııın allahım yuzume guldu
sızler bana cok destek olmustunuz
ne olur duanızı esırgemeyın hepınıze saglıklı hamılelıkler dılerım kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?