2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

merakımdan sordum açıkçası.. Gerekliyse yaptırıcaz tabi ki..
Ve anladığım kadarıyla artık bu son uygulama aşılar testler vs..'ler bitiyor diymi ? bundan sonra bişey yok gibi

beni düşündüğün için sağol canım

öğle arası çok soğutmuşlar ben gelince ayarladım ama oda derecesini bulana kadar üşüdümm

AMan klimadan bunun için nefret ediyorum... çarpıveriyor anlamıyorsun bile birde insanın burnunu tıkıyıp kanama yapıyor ona daha bir gıcığım

kızlar eşimin iş yerine pasta göndersem yada çiçek evlilik yıldönümü için ? sizce tuhaf olur mu

hoş olabilir bence canım iş yeri müsaitse...Pasta çok hoş fikir yada akşam canlı müzik olan biyere çıktığınızda önceden pasta işini tembihleyip masaya gelmesini sağlarsan oda hoş bir süpriz olabilir o anda da hoş bir müzik ve dans tabi bunlar için mekanın uygun olması lazım hoş olabilir

kız geçen dedin ya 13 gun rapor alıcam toplamda 1 ay işe gidicem diyeee:44:

yok canım yaaa....
haftaya 5 gün izin alıcam. sonra 2 gün iznim kalıyo... haftasonlarını da tatil diye sayarsak 30gün mü ne işe gelmem gerekiyo demiştim :) rapor demedim ayoll

evet canım 2 ay ücretli 2 yıl ücretsiz izin kullanıcam...
belki bebek 1 yaşına gelince de dönebilirim işe.bakıcaz artık...

kızlar izniniz olursa 1 bardak nescafe içebilirmiyimmm 1 tatlı kaşığı ile yapılmışşş

ben de içmemek için tutuyorum kendimi

kızlar eşimin iş yerine pasta göndersem yada çiçek evlilik yıldönümü için ? sizce tuhaf olur mu

canım çiçeksepetinden kek buketi de gönderebilirsin
eşin kadar arkadaşları da sevinir

hıı tamam oldu şimdiiii

ben dayanaamadım aldımmmm 1 tatlı kasıgıyla yapılmışş

kaktüs müü Allah senii

kızlar ben o zaman bir pasta göndereyim arkadaşları ile yesinler

kız bende eşimin dogum gününde cok tatlı kaktüs almıştımm çiçekçi " abla yanlış anlamazsan bu hediye kime " dedi ben " kocamaaa " dedim adam gulmekten yerlere yattı çok maanalı tebrik ederimm dedi

ama yazdıgım nota bakk " hayatın bu denli zor ve dikenli yollaarında sonsuza kadar el ele yürümek dileğiyle seni seviyorum..." nasıl amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…