Canım aslında benim de niyetim yoktu da dr um istedi mutlaka yaptıralım,sende şeker yoksa bile gebelikte olması normaldir o da bebeğe zarar verir dedi.
perş şeker yüklemesi canım kısmetse,tabi ondan sonra kan da alacaklar mecburen..
ayy benim bir tarafım buz tutuyorrr kuzu, klima felaketttttttttttt
LAVİNYA YOK KUZU BU HAFTA TATİLDE ARKADAŞIM
yaa kuzum yaptırsak daha iyi değil mi şekerimiz var mı yok mu ? bebişe çok zararlıben bu haftasonu gideceğiz cumt. sabahı
karıştırsın bakalım kendi ayağına dolansında görsün gününümasum bebeğin rızkıyla oynamak elbet onada yarar getirmez
tatlım çok durma klima önünde sen farkına varmadan çarpar hasta etme bide bu yaz günü kendini ilaçta kullanamıyoruz zaten sıkıntı olmasın bebekim
şeker yüklemesinide yaptırın bence kızlar sonuçta lazım olmayan birşeyi istemez doktorlar. alt tarafı şekerli su içiriyorlar(biraz fazla şekerliokada) sonrada kan alıyorlar gözünüzde büyümesinn
Yok kızlar yaa çok şükür kafaya taktığım bişey yok,geçen sene de böyle olmuştu hemen kalp ekosu çekilmiştim
bişey çıkmadı çok şükür de korktum ister istemez..
bende boyun fıtığı da var çünkü bi soğuk alayım hemen önüm arkam başlıyo..
kızlar eşimin iş yerine pasta göndersem yada çiçek evlilik yıldönümü için ? sizce tuhaf olur mu
kız geçen dedin ya 13 gun rapor alıcam toplamda 1 ay işe gidicem diyeee:44:
engüzelini yaparsın şeker rızkımızı veren onlar değil sen doğru dürüst çalıştıktan sonra her kapı açılır sana
canımmm sen izin işini ne yapacaksın doğumdan sonra nasipse ücretsiz izin kullanacakmısın
kızlar izniniz olursa 1 bardak nescafe içebilirmiyimmm 1 tatlı kaşığı ile yapılmışşş
kızlar eşimin iş yerine pasta göndersem yada çiçek evlilik yıldönümü için ? sizce tuhaf olur mu
yok canım yaaa....
haftaya 5 gün izin alıcam. sonra 2 gün iznim kalıyo... haftasonlarını da tatil diye sayarsak 30gün mü ne işe gelmem gerekiyo demiştim :) rapor demedim ayoll
evet canım 2 ay ücretli 2 yıl ücretsiz izin kullanıcam...
belki bebek 1 yaşına gelince de dönebilirim işe.bakıcaz artık...
ben de içmemek için tutuyorum kendimi
canım çiçeksepetinden kek buketi de gönderebilirsin
eşin kadar arkadaşları da sevinir
ben niye daha önce düşünmedimmm......
bebiş doğduğunda kek buketi yaptırayım hastane odasınaaa
evet canım 2 ay ücretli 2 yıl ücretsiz izin kullanıcam...
belki bebek 1 yaşına gelince de dönebilirim işe.bakıcaz artık...
kesınlıkle bende bundan yaptırcam fıkır kımden cıktıysa super
ayıp olmaz super olur ben nısanlıyken yollamıstım ama kaktus:))
kek buketi ne laaaa
kaktüs müü Allah senii
kızlar ben o zaman bir pasta göndereyim arkadaşları ile yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?