selam canım...
24+3te yaptırıcam sanırım ben. öyle görünüyor.
Bende perş günü yaptırıcam da delik deşik oldum dün aşı bugün kan tahlili,perş de aynısı :))
netten baktım kafam karıştı galiba bende yaptrıcam...canım bende haftaya cuma gidicem 20sinde...24+4 olucaz allah izin verirse...doktor o zamana çağırdı bizi...
canım çok iyi yapmışsın tansıyon çok önemli.....son haftalarda tuzlu yemiycez sanırım tansıyon yukselmesın dıye...ben şimdiden tuzu azalttıom bu seferde tansıyon 8-5 gezıyo....ne yapıcam bılmıyom..koldan ölçen alıcam artık bende ama oda dijital olacak sonuçta...Kayınpeder den tansiyon aletini 3 aylığına çaldım
ama dijital aletler hamilelerde düzgün yanıt vermiyolarmış doğru mu?
benim hep 9-6,10-7 falan çıkıyodu,bunda da çıkıyo gerçi ama emin olamıyorum..
çok önemli mutlaka yaptır gebelik şekerin yüksek olması bebeğe çok zararlı...gerekirse diyet felan verir...bu şeker yüklemesini yaptırmazsak ne oluyor ? beni de agustos 1 'de çağırdı doktor...
hadi ya...benım gıdecegım merkez 24-28 haftalarda yapıyor bende 26 haftam bıtınce gıdıcem canım
senın ıcın lınk ekledım cıcıs bakarsın:))
hıı tamam oldu şimdiiii
ben dayanaamadım aldımmmm 1 tatlı kasıgıyla yapılmışş
kesınlıkle bende bundan yaptırcam fıkır kımden cıktıysa super
canım sen devlette değilmiydin ücretli izin 4 ay neden 2 ay kullanacaksın :44:
ben nişnlıykennn bir kutu çikolata göndermiştim guzel notlarla doluu süper bir paket yapmıstımm benceee çicek degildee pasta yada çikolata olur
kek buketi ne laaaa
esra sen ne cıcı seyler buluyosun kuzum ya yaptgın herseyden topıgı haberdar et bak bıseyden eksık kalmayalım:)) emınönuye nezmn gıdıyosun pazarları kapalı oluyo lanet yer:)
Kayınpeder den tansiyon aletini 3 aylığına çaldım
ama dijital aletler hamilelerde düzgün yanıt vermiyolarmış doğru mu?
benim hep 9-6,10-7 falan çıkıyodu,bunda da çıkıyo gerçi ama emin olamıyorum..
afiyet olsun şekerimmmmm
benden çıktı tabisii
canım doğumdan önce de 2 ayını kullanıcam... doğumdan sonra 2 ay kalıyo.
ben çiçekte gönderdim bi kaç kere... çok hoşuna gitmişti
ahh ahhhhhhh insan cahil olmayagörsünnn
Çiçek Sepeti Kek Buketi Ciceksepeti.com gir bak burdan :)
hmm düşünmem lazım :) :):)
eminönüne eşim gelince gidicez inşallah...7 aylıkken falan giderim.. alacağım bi sürü malzeme var... bigün bebek için bi gün de bu süsler için gidicem...
hiç te lanet değil
cumartesi neden gitmiyosun ??
seninnn o tontişş yanaklarını yerimmmm bennnnnn
sağ tarafımda bir ağrı hıssediyorum sankii birisi tekme mi atıyor neee inşAllahhhnasıl anlıcam tekme oldugunu
kız bende eşimin dogum gününde cok tatlı kaktüs almıştımm çiçekçi " abla yanlış anlamazsan bu hediye kime " dedi ben " kocamaaa" dedim adam gulmekten yerlere yattı çok maanalı tebrik ederimm dedi
ama yazdıgım nota bakk " hayatın bu denli zor ve dikenli yollaarında sonsuza kadar el ele yürümek dileğiyle seni seviyorum..."nasıl amaaaaa
arakdaşta yaptı çok güzeldiBenim arkadaşım da 1-2 haftaya doğuracak o da şu süslü kurabiyelerden yaptırıcam diyo yengesi yapıyormuş,bana sana da yaptırırız dedi benim de aklıma yattı aslında..
hem magnet yanında da renkli kurabiyelerden süper olur sanki.
afiyet olsun şekerimmmmm
benden çıktı tabisii
Çiçek Sepeti •• Kek Buketi •• Ciceksepeti.com gir bak burdan :)
eminönüne eşim gelince gidicez inşallah...7 aylıkken falan giderim.. alacağım bi sürü malzeme var... bigün bebek için bi gün de bu süsler için gidicem...
hiç te lanet değil
afiyet olsun şekerimmmmm
benden çıktı tabisii
Çiçek Sepeti •• Kek Buketi •• Ciceksepeti.com gir bak burdan :)
hiç te lanet değil
arakdaşta yaptı çok güzeldi
canımoo malesef öle bende yuruttum kayınpederınkını ama hep aynı ölçuyo guvenılır dııl bencede
netten baktım kafam karıştı galiba bende yaptrıcam...
canım çok iyi yapmışsın tansıyon çok önemli.....son haftalarda tuzlu yemiycez sanırım tansıyon yukselmesın dıye...ben şimdiden tuzu azalttıom bu seferde tansıyon 8-5 gezıyo....ne yapıcam bılmıyom..koldan ölçen alıcam artık bende ama oda dijital olacak sonuçta...
çok önemli mutlaka yaptır gebelik şekerin yüksek olması bebeğe çok zararlı...gerekirse diyet felan verir...
hadi ya...
şimdi şöle oluyo o gunde 1 kez veya bıkac gunde 1 kez hıssettıgın bu sey var ya gunde 3e4e cıkınca hımm dıosun tekme bu tekmee
evet yaa araştırıyorum şimdiden :)
evet yaa bileğe takılan aletlerden benim yürüttüğüm de
aY sorma 1-2 haftaya doğuracak dediğim arkadaşım bir şişmiş kızlar
ayaklar balon dersin sanki,bacaklar kütük gibi,burnu genişlemiş ama öyle tatlı olmuş ki kızı geliyo onun..
bakalım biz nasıl olucaz..
off mahallede ıskı calısması var 10 gundur 2 gunde 1 sokagı bıtıremıyolar daha en az 10 gun surer gıbı cok ses var uyutmuyo camları kapatsam sıcaklıyorum acıyorum sınır hastası olcam az kaldı ögle arası verıolar ozamanda apartmanın cocukları anne anne dıe bagrıp duruyolar aralıksız bugun haslıcaktım bırını ama neyse dedım sonra kocam aradı cok ses var dıom camı kapat dıo terlıyom dıom acınca da toz gırıyo eve dıo anasından babasından duyuyo bana satıyo ya toz gırermıs eve camlar hep acıkmıs bende bagırdım sagdan soldan duyup da bana laf söleme kapatmıyorum dedım tozda oturcam ama bu ses öldurcek benı sınırlerımın zayıfladıgını hıssedıyorum imdaatttttttttttttttt
ama ama ama benim yazdııgm ilk cumleye cevap yazmamıssın yoksa sallamıyorum seni mi diyorsun banaaa
ay inşallah canım yaaa kıyamam ben onaaa kurban olduklarımmm keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz kızzzz gün yapardık cumartesi gunleri senede 2 kez sıra gelirdi herkese heralltttay hayal ettim de süper olurdu ofoffff
ay canım ciddimiisinnnn :18::18::18: dogumdan sonra rahat 7-8 kilo hemen gidiyormuşş vücut ödem atıyormuşş kıyamam yaa Allah kolay geçirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?