2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Benim arkadaşım da 1-2 haftaya doğuracak o da şu süslü kurabiyelerden yaptırıcam diyo yengesi yapıyormuş,bana sana da yaptırırız dedi benim de aklıma yattı aslında..

hem magnet yanında da renkli kurabiyelerden süper olur sanki.

selam canım...

24+3te yaptırıcam sanırım ben. öyle görünüyor.

Bende perş günü yaptırıcam da delik deşik oldum dün aşı bugün kan tahlili,perş de aynısı :))

canım bende haftaya cuma gidicem 20sinde...24+4 olucaz allah izin verirse...doktor o zamana çağırdı bizi...
netten baktım kafam karıştı galiba bende yaptrıcam...

canım çok iyi yapmışsın tansıyon çok önemli.....son haftalarda tuzlu yemiycez sanırım tansıyon yukselmesın dıye...ben şimdiden tuzu azalttıom bu seferde tansıyon 8-5 gezıyo....ne yapıcam bılmıyom..koldan ölçen alıcam artık bende ama oda dijital olacak sonuçta...

bu şeker yüklemesini yaptırmazsak ne oluyor ? beni de agustos 1 'de çağırdı doktor...
çok önemli mutlaka yaptır gebelik şekerin yüksek olması bebeğe çok zararlı...gerekirse diyet felan verir...

benım gıdecegım merkez 24-28 haftalarda yapıyor bende 26 haftam bıtınce gıdıcem canım
hadi ya...

hıı tamam oldu şimdiiii

ben dayanaamadım aldımmmm 1 tatlı kasıgıyla yapılmışş

afiyet olsun şekerimmmmm

kesınlıkle bende bundan yaptırcam fıkır kımden cıktıysa super

benden çıktı tabisii

canım sen devlette değilmiydin ücretli izin 4 ay neden 2 ay kullanacaksın :44:

canım doğumdan önce de 2 ayını kullanıcam... doğumdan sonra 2 ay kalıyo.

ben nişnlıykennn bir kutu çikolata göndermiştim guzel notlarla doluu süper bir paket yapmıstımm benceee çicek degildee pasta yada çikolata olur

ben çiçekte gönderdim bi kaç kere... çok hoşuna gitmişti

kek buketi ne laaaa

ahh ahhhhhhh insan cahil olmayagörsünnn

Çiçek Sepeti •• Kek Buketi •• Ciceksepeti.com gir bak burdan :)

esra sen ne cıcı seyler buluyosun kuzum ya yaptgın herseyden topıgı haberdar et bak bıseyden eksık kalmayalım:)) emınönuye nezmn gıdıyosun pazarları kapalı oluyo lanet yer:)

hmm düşünmem lazım :) :):)
eminönüne eşim gelince gidicez inşallah...7 aylıkken falan giderim.. alacağım bi sürü malzeme var... bigün bebek için bi gün de bu süsler için gidicem...
hiç te lanet değil
cumartesi neden gitmiyosun ??

canımoo malesef öle bende yuruttum kayınpederınkını ama hep aynı ölçuyo guvenılır dııl bencede

cahal mııı hee cahalımm nolmuşşş esra bacımmmm baktım kızımmmm siz yazmadan açtım karıstırdımmmm

fıstıklar ben kaçtım çikolatalar pastalar kurabiyeler havada uçuşuyor durduk yere adamın canını çektirceniz haaaa

en iyisi ben kaçayım da akşama tatlı krizim gelmesin

seninnn o tontişş yanaklarını yerimmmm bennnnnn

sağ tarafımda bir ağrı hıssediyorum sankii birisi tekme mi atıyor neee inşAllahhh nasıl anlıcam tekme oldugunu

şimdi şöle oluyo o gunde 1 kez veya bıkac gunde 1 kez hıssettıgın bu sey var ya gunde 3e4e cıkınca hımm dıosun tekme bu tekmee

süperrrrrrrrrrrrr

arakdaşta yaptı çok güzeldi

yaaaa ben de işyerine sürpriz yapıcam yaa ama daha bana 10 gün varrrr 21 temmuz yıl donumumuz ama haftasonuna geliyor onu işyerinde işlere bogulmuşken mutlu etmek isterimmmm tam dicektim amaaa 20 temmuzda ramazan baslıyorrrr

ya ben heoı topu 2 kez gttım zaten bırı pazardı bırı haftaıcıydı ama nasıl kalabalık bende eylulden önce gıdemem heralde bbu sıcaklarda hıc cekemem

çok güzeller kuzumda bizim buralarda yok bunlardan maleseff

arakdaşta yaptı çok güzeldi

evet yaa araştırıyorum şimdiden :)
canımoo malesef öle bende yuruttum kayınpederınkını ama hep aynı ölçuyo guvenılır dııl bencede

evet yaa bileğe takılan aletlerden benim yürüttüğüm de

aY sorma 1-2 haftaya doğuracak dediğim arkadaşım bir şişmiş kızlar
ayaklar balon dersin sanki,bacaklar kütük gibi,burnu genişlemiş ama öyle tatlı olmuş ki kızı geliyo onun..

bakalım biz nasıl olucaz..

şimdi şöle oluyo o gunde 1 kez veya bıkac gunde 1 kez hıssettıgın bu sey var ya gunde 3e4e cıkınca hımm dıosun tekme bu tekmee

ama ama ama benim yazdııgm ilk cumleye cevap yazmamıssın yoksa sallamıyorum seni mi diyorsun banaaa

ay inşallah canım yaaa kıyamam ben onaaa kurban olduklarımmm keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz kızzzz gün yapardık cumartesi gunleri senede 2 kez sıra gelirdi herkese herallttt ay hayal ettim de süper olurdu ofoffff

ay canım ciddimiisinnnn :18::18::18: dogumdan sonra rahat 7-8 kilo hemen gidiyormuşş vücut ödem atıyormuşş kıyamam yaa Allah kolay geçirsin...

off mahallede ıskı calısması var 10 gundur 2 gunde 1 sokagı bıtıremıyolar daha en az 10 gun surer gıbı cok ses var uyutmuyo camları kapatsam sıcaklıyorum acıyorum sınır hastası olcam az kaldı ögle arası verıolar ozamanda apartmanın cocukları anne anne dıe bagrıp duruyolar aralıksız bugun haslıcaktım bırını ama neyse dedım sonra kocam aradı cok ses var dıom camı kapat dıo terlıyom dıom acınca da toz gırıyo eve dıo anasından babasından duyuyo bana satıyo ya toz gırermıs eve camlar hep acıkmıs bende bagırdım sagdan soldan duyup da bana laf söleme kapatmıyorum dedım tozda oturcam ama bu ses öldurcek benı sınırlerımın zayıfladıgını hıssedıyorum imdaatttttttttttttttt

euzu besmele cek canımm sakin ol o beledıyelerin işi bitmeezzz erkek milleti canımm bende geçen pazar gunu babama kızdım herkesin içinde sen söyluyorsun akıl ögretiyorsun damadlarına diyee o iyimser saf kalple herseyi konusuyor yanlarındaa damatlarda kopyalaıp bize yapıştııryorlar lafları hareketleri sonrada üüzldüm babama öyle dedim diye

bende senı yirim şekerım :)) gün müü ama diyet günü yapardık az kalorılı bol bebeklı gun:))

ay canım ciddimiisinnnn :18::18::18: dogumdan sonra rahat 7-8 kilo hemen gidiyormuşş vücut ödem atıyormuşş kıyamam yaa Allah kolay geçirsin...

Aynen canım,beni ve eşimi şaşırtan şey en çok ayaklar oldu,ayak ayak olmaktan çıkmış,ya son aylarda bi çok hamile böyle oluyo yaa ama biz çok şükür şanslıyız havalar serinleyecek..

evet aynen şekerim 7-8 kg gidiyormuş,Amin amin cümlemizi inşallahhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…