günaydın annişler...
nilciğim hayırlı haberlerle gel kuzum...
bu sabah Rabbimin izniylee şeytanın bacağını kırdık ve sabah namazına uyandık kızımla...namazdan sonra yasin okuduk, salaten tüncina, tövbe istifar duamızı okuduk...hiç uykum yoktu o an...acaba yatmasammı dedim ama sonrada tamamen sersemlerim diyee biraz daha uyumaya karar verdim...7de alarma çaldı ama kalkabilene aşk olsun...gözlerimi kapatır kapatmaz tekrar damışım güzel bi uykuyaa..rüya görüyordum eşim elini atınca uyandım...üzücü bi rüyadan kurtuldugum için uyandıgıma sevindim
hayatttt eşin neler naptı? hadi gelde anlat
aysunum inşallahh güzel ciciler bulmuşundur...
burcum yaaa wc sıkıntısı bendede var...vee biliyormuusun azcık gecikmeli gitsem tutamayacakmışım gibimee geliyor...istemli kaslardaaa zayıflamamı oluyorr acabaaa kızzzzzzz
günaydın annişler...
nilciğim hayırlı haberlerle gel kuzum...
bu sabah Rabbimin izniylee şeytanın bacağını kırdık ve sabah namazına uyandık kızımla...namazdan sonra yasin okuduk, salaten tüncina, tövbe istifar duamızı okuduk...hiç uykum yoktu o an...acaba yatmasammı dedim ama sonrada tamamen sersemlerim diyee biraz daha uyumaya karar verdim...7de alarma çaldı ama kalkabilene aşk olsun...gözlerimi kapatır kapatmaz tekrar damışım güzel bi uykuyaa..rüya görüyordum eşim elini atınca uyandım...üzücü bi rüyadan kurtuldugum için uyandıgıma sevindim
günaydın hemşoo :)))ay canımmm bende kalkabilsemmm ne kadar güzel huzur dolu oluyor insan Allah kabul etsinn bizede dua etseydinnnn
canım gittim de bulamadım yaa hep beli sıkan modeller vardı bende kıyamam kuzumaa haftasonu bursa merkezden hamiş mağazalarına gidicezzz
günaydınnn kızlarrrrrrrr nasılsınızzz bakalımmmmm
esraaa sana küsüz bizzzzz sen hiçbirşey demeden çıktın gittin aklıma takıldınnn
günaydın hemşoo :)))Ay canımmm bende kalkabilsemmm ne kadar güzel huzur dolu oluyor insan Allah kabul etsinn bizede dua etseydinnnn
Canım gittim de bulamadım yaa hep beli sıkan modeller vardı bende kıyamam kuzumaa haftasonu bursa merkezden hamiş mağazalarına gidicezzz
günaydınnn kızlarrrrrrrr nasılsınızzz bakalımmmmm
Esraaa sana küsüz bizzzzz sen hiçbirşey demeden çıktın gittin aklıma takıldınnn
günaydın canımm.. Sıcaktan mı uyuyamadın? Ne güzel canım. Allah kabul etsin. Sabahın feyzi bir başka...
günaydın
asıl biz sana küstük dün...
kız ne dedimki ben çıkıyorum dedim hem :26:
günaydın kızlarrr.....
günaydın canımmmEtmezmiyim kuzum...hepimize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar diledim...arzu'ya ve kaç yıllık evli olmalarına rağmen bebeği olmayan ablalarım var komşularımızdan, burdaki çalışan bayanlardan hepsinee tek tek ismen hayırlı sağlıklı sıhhatler evlatlar istedim...bu mucizeyi onlarada nasip etmesini diledim yaradandan...kabul buyursun inşallahh...arzunun sonuçları yarın alınacak demi kuzum?
amin canımm cümlemizinkini...yok kuzum sıcaktan değilde...abdest falan alınca bi dinçlik geldi üstüme...sanki daha otursam oturacak gibiydim...bide ne zamandır sabah namazına kalkmıyordum onun manevi hazzııda hoşuma gitti...ama baktım saat daha 5.30'a geliyor uyumasam bu seferde gün boyu ruh gibi olucamm..vurdum kafayı 1.5 saat daha uyumuşumm işteeSen naptın kuzum? Kızçen nasıl bugun? Babanız bu gecemi çıkıyor yola?
günaydın canımmmEtmezmiyim kuzum...hepimize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar diledim...arzu'ya ve kaç yıllık evli olmalarına rağmen bebeği olmayan ablalarım var komşularımızdan, burdaki çalışan bayanlardan hepsinee tek tek ismen hayırlı sağlıklı sıhhatler evlatlar istedim...bu mucizeyi onlarada nasip etmesini diledim yaradandan...kabul buyursun inşallahh...arzunun sonuçları yarın alınacak demi kuzum?
amin canımm cümlemizinkini...yok kuzum sıcaktan değilde...abdest falan alınca bi dinçlik geldi üstüme...sanki daha otursam oturacak gibiydim...bide ne zamandır sabah namazına kalkmıyordum onun manevi hazzııda hoşuma gitti...ama baktım saat daha 5.30'a geliyor uyumasam bu seferde gün boyu ruh gibi olucamm..vurdum kafayı 1.5 saat daha uyumuşumm işteeSen naptın kuzum? Kızçen nasıl bugun? Babanız bu gecemi çıkıyor yola?
Neden küstün bakalım bizeeeneden canın sıkıldı senin anlat bakiimmmm erken çıktınnn normal saatinden :26:
Allah razı olsun canım arkadaşım benimmmablamın cuma günü öğlen belli olur olup olmadıgı ay inşAllah vardır canımmmm heyecanla stresle bekliyoruz hepimiz
iyi de ben çıkarken sen yoktun ki yaaa.... 5te çıktım halbuki :) 15 dakika erken pcyi kapattım sadece :):)
ay ne biliyim bi anda böyle mahzunlaştım, eve gittim evde de kimse yoktu. yemek te yoktu. bi makarna koydum hemen, yedik, sonra yürüyüş yaptım...
sabah eşime "canım hamilelik beni çok pozitif yaptı, olur olmaz gülüyorum neşeleniyorum" demiştim, yine nazar değdirdim kendime :)
bencede nazar etmişsinn maşAllahhhhh hepimizeeeeşimde bana sen psikopata bagladın iyicee hormonlar tavan yaptı yıne diyor delüüüü
aman iyi sorun olmasındaa canımmm
kızlar eşime pasta gönderdim kalp şeklinde birde not yazdm işte,
aradı beni çok sevinmiş birde dediki çok şaşırdım süpriz olduunuttum dedi, güldü unuttuğum için süpriz oldu felan dedii
ben bu adamı napim şimdiii
bu arada kendimede aldım pasta yiyip durumm
günaydınnnnnnnnnnn fıstıklar biz geldik yorgun ve uykuya doymamış olaraktannn kızçemlenasılsınız bakimmmm sabah şerifleriniz hayır olsun
annmdeydim canım iki gündür pazartesi misafir vardı dün ise evi topladım nede olsa dağılmıştıenemmm bulemsu gelmişşş... çok şükür canımmm.. nerelerdesin sennn???? özzledik seniii
günaydınlar şekerimmm...
ben de zor uyandım yaa :)
bebek kalkma satime yakın uyandırıyodu beni hep... gözlerim kapalı da olsa uyanmaya hazırlıyodum öylece kendimi.. bugün uyandırmadı, saatin sesine uyandım, zor geldi o da :)
sen nasılsınn??
kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNnasılsınız bakalım güzel hamişler özlediniz mi beni ben çoook özledim sizleriii
sonracıma eşim bugun işe başladı merak eden arkadaşlara söyleyivereyim uzun yol şöförlüğüde değil gene şöför ama konya içind eolacak kayınpeder ayarlamış abimler de ona uygun işe bakıyorlar şöförlüğü biizm ailede kimse istemiyor çünkü ama mecbur kalırsa devam edecek bulduğu işe...işte böyle bişeyler canlarım
şimdi bire telefon geldi eltim ramazan yufkası yapıyormuş beni çağırıyoryanınızda çok kalamıyacam gelememde diyeemdim yardıma gideceğim ona şimdi
Günaydınnnn tatlılar, hava çokkk sıcak İzmirde nemden nefes alınacak gibi değil...Bugün idari izin alabilirsem 2 gün izne çıkıyorum didime gideceğiz yüzmek yüzmek
kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNnasılsınız bakalım güzel hamişler özlediniz mi beni ben çoook özledim sizleriii
sonracıma eşim bugun işe başladı merak eden arkadaşlara söyleyivereyim uzun yol şöförlüğüde değil gene şöför ama konya içind eolacak kayınpeder ayarlamış abimler de ona uygun işe bakıyorlar şöförlüğü biizm ailede kimse istemiyor çünkü ama mecbur kalırsa devam edecek bulduğu işe...işte böyle bişeyler canlarım
şimdi bire telefon geldi eltim ramazan yufkası yapıyormuş beni çağırıyoryanınızda çok kalamıyacam gelememde diyeemdim yardıma gideceğim ona şimdi
annmdeydim canım iki gündür pazartesi misafir vardı dün ise evi topladım nede olsa dağılmıştıkayınpedere beni iş dönüşü al dedim oda gece 11,30 aldı annemden beni bende özledim şekerim sizleriii
esraaa hamd olsunnn olduuu
bulemsu emeki kestaneşekeri hoşgeldiniz kuzularrr
bulemsu hakkına hayırlısı olsun Rabbim kolaylık versin canımmm
kızlar ablam gece 3.30 da idrar testi yapmış tek çizgi çıkmış kesin midir bu test gece 11 dden sonra yatmış çünkü :26: Allahım inşAllah vardırdaa yanlış olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?