ol tatlımmmmbiraz daha sevecen güleryüzlü bi gelin olayım ben :):)
evet benim kızdığım noktada o ya aynı kaynanam gibi fikirsiz buda işinin bittiğine bakıyorallah yardımcın olsun canım... Birde sac'ın başına seni geçirecek hee.. Ben normalde dayanamam o sac olayına bakalım sen bugün ne yapacaksın.. Allah yardımcın olsun tekrar canım
Eltinede allah akıl fikir bolcada vicdan versin !!
bi de unuttuğunu söylüyor mu böyleinsan çaktırmaz yaaa
Günaydınnnn tatlılar, hava çokkk sıcak İzmirde nemden nefes alınacak gibi değil...Bugün idari izin alabilirsem 2 gün izne çıkıyorum didime gideceğiz yüzmek yüzmek
kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNnasılsınız bakalım güzel hamişler özlediniz mi beni ben çoook özledim sizleriii
sonracıma eşim bugun işe başladı merak eden arkadaşlara söyleyivereyim uzun yol şöförlüğüde değil gene şöför ama konya içind eolacak kayınpeder ayarlamış abimler de ona uygun işe bakıyorlar şöförlüğü biizm ailede kimse istemiyor çünkü ama mecbur kalırsa devam edecek bulduğu işe...işte böyle bişeyler canlarım
şimdi bire telefon geldi eltim ramazan yufkası yapıyormuş beni çağırıyoryanınızda çok kalamıyacam gelememde diyeemdim yardıma gideceğim ona şimdi
günaydın annişler...
nilciğim hayırlı haberlerle gel kuzum...
bu sabah Rabbimin izniylee şeytanın bacağını kırdık ve sabah namazına uyandık kızımla...namazdan sonra yasin okuduk, salaten tüncina, tövbe istifar duamızı okuduk...hiç uykum yoktu o an...acaba yatmasammı dedim ama sonrada tamamen sersemlerim diyee biraz daha uyumaya karar verdim...7de alarma çaldı ama kalkabilene aşk olsun...gözlerimi kapatır kapatmaz tekrar damışım güzel bi uykuyaa..rüya görüyordum eşim elini atınca uyandım...üzücü bi rüyadan kurtuldugum için uyandıgıma sevindim
hayatttt eşin neler naptı? hadi gelde anlat
aysunum inşallahh güzel ciciler bulmuşundur...
burcum yaaa wc sıkıntısı bendede var...vee biliyormuusun azcık gecikmeli gitsem tutamayacakmışım gibimee geliyor...istemli kaslardaaa zayıflamamı oluyorr acabaaa kızzzzzzz
inş. tutmuştur kuzum erkendir belkim :26:canımm ablam tüp bebek yaptırdı transferin 11.gunu bugun6 aylık evliler ama ablam pko hastası
slm kızlarrrrrrrrrrr günaydın herkesee
kociş dün unuttum demişti ama akşam çıkışta eve gittik yapıya asılmış bir buket canlı çiçek vardıkırmızı beyaz papatya gibi olanlar varya büyük büyük onlardan, birde içinde güller vardı böyle bir demet yaptırmış, üstüne not yazmış çok sevindim biz bayanlara çiçeklere neden bu kadar tav oluyoruz acaba
sonra şu annesininbitanesinin paylaştığı mektubu erkeğe uyarlayarak eşime verdim acaiiipppppp hoşuna gitti, bu da oğlundan sana dedimçok duygulandııı
sonra biraz dinlenlik eşim beni yemeğe çıkardı dışarıya açık hava bir yer çok güzeldi öyle geçirdik :) akşam gelincede bir slayt hazırlamış ikimizin fotolarından çıkmaya başladığımız ilk günden bu güne hayatımızı anlatan fotolardan oluşan slayt hazırlamış çok güzeldi,
altınada gerçek bir aşktan esinlenilmiştir yazmışkocacıkkk benim yaa çok dadluuuu :98:
seneye bu film 3 kişik olacak diyoo
kociş dün unuttum demişti ama akşam çıkışta eve gittik yapıya asılmış bir buket canlı çiçek vardıkırmızı beyaz papatya gibi olanlar varya büyük büyük onlardan, birde içinde güller vardı böyle bir demet yaptırmış, üstüne not yazmış çok sevindim biz bayanlara çiçeklere neden bu kadar tav oluyoruz acaba
sonra şu annesininbitanesinin paylaştığı mektubu erkeğe uyarlayarak eşime verdim acaiiipppppp hoşuna gitti, bu da oğlundan sana dedimçok duygulandııı
sonra biraz dinlenlik eşim beni yemeğe çıkardı dışarıya açık hava bir yer çok güzeldi öyle geçirdik :) akşam gelincede bir slayt hazırlamış ikimizin fotolarından çıkmaya başladığımız ilk günden bu güne hayatımızı anlatan fotolardan oluşan slayt hazırlamış çok güzeldi,
altınada gerçek bir aşktan esinlenilmiştir yazmışkocacıkkk benim yaa çok dadluuuu :98:
dimii
günaydın tatlım, özledik valla
yazdım tatlımm :)
inş. tutmuştur kuzum erkendir belkim :26:
çok sevindim canım senin adına ne güzel bir gece yaşatmış maşallahhh inşallah seneye dahada taçlanacak kutlamanız
günaydım canımmm
bak unutmamış işte ne güzel :)
slayt fikri de çok güzelmiş hani :)
Rabbim ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah sizi canım...
Amanda aman valla çok şık bir jest yapmış kocan şanslısın gerçekten
kızlar çok sesizsiniz bugün ?
son zamanlarda sessiz böyle benimde dikkatimi çekiyor :26:
günaydın kızlar nasılsınız,
sıcaktan hamişler bunalıyodur pc basında oyuzden sessızdır topik herhaldee..benım bebişte sabah uyandırmadı benıı
evham yapıyormusuunuz hareketlerını hıssetmeyıncee
hava sıcak bunaltıcı... herkes yorgun...
sıcaktan hamişler bunalıyodur pc basında oyuzden sessızdır topik herhaldee..benım bebişte sabah uyandırmadı benıı
evt haklısın evde olsam bende pek açmam heralde, iş yerinde mecbur
hava sıcak bunaltıcı... herkes yorgun...
Evet sıcak... İstanbul fena durumda.. 42 derece.. Trafik felç, sinirler gerik allah sonumuzu hayır etsin..
Benim oğluşum hareket etmeyince bacak bacak üstüne atıyorum.. Hemen tepki veriyor, diyorum tamam... Eğer tepki vermezse doppler'e sarılıyorum
Ama en etkili çözüm bacak bacak üstüne atmak kısa bir süre burdayım diyor zaten
slm kızlar
nasılsınız bakalım sıcakla aranız nasıl. benim tansiyon problemim var ancak ayılıp bayılmadan işe gidip gelmeye çalışıyorum.(( Allah'tan işyerinde de evde de klima var yoksa nasıl yaşarım diye düşünmeden edemiyorum. size birşey soracağım. ana kucağı oto koltuğu 0-13 kg modeller var almayı düşünen var mı? varsa hangisini almayı düşünüyorsunuz? ben baktım baktım karar veremedim de..... fikir verirseniz sevinirim.
napıosunuz bakalımmm ben işlerle ugrasıyorummm
ççok sessiziz evet yaaa
kızlar benim midem devam ediyor hala bu donemde saç çıkarıyormuş bebek sanırım benimkinin saçları baya gür olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?