2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
biraz daha sevecen güleryüzlü bi gelin olayım ben :):)
ol tatlımmmm

evet benim kızdığım noktada o ya aynı kaynanam gibi fikirsiz buda işinin bittiğine bakıyor

slm kızlarrrrrrrrrrr günaydın herkesee

kociş dün unuttum demişti ama akşam çıkışta eve gittik yapıya asılmış bir buket canlı çiçek vardı kırmızı beyaz papatya gibi olanlar varya büyük büyük onlardan, birde içinde güller vardı böyle bir demet yaptırmış, üstüne not yazmış çok sevindim biz bayanlara çiçeklere neden bu kadar tav oluyoruz acaba

sonra şu annesininbitanesinin paylaştığı mektubu erkeğe uyarlayarak eşime verdim acaiiipppppp hoşuna gitti, bu da oğlundan sana dedim çok duygulandııı

sonra biraz dinlenlik eşim beni yemeğe çıkardı dışarıya açık hava bir yer çok güzeldi öyle geçirdik :) akşam gelincede bir slayt hazırlamış ikimizin fotolarından çıkmaya başladığımız ilk günden bu güne hayatımızı anlatan fotolardan oluşan slayt hazırlamış çok güzeldi,

altınada gerçek bir aşktan esinlenilmiştir yazmış kocacıkkk benim yaa çok dadluuuu :98:

seneye bu film 3 kişik olacak diyoo

bi de unuttuğunu söylüyor mu böyle insan çaktırmaz yaaa

dimii

Günaydınnnn tatlılar, hava çokkk sıcak İzmirde nemden nefes alınacak gibi değil...Bugün idari izin alabilirsem 2 gün izne çıkıyorum didime gideceğiz yüzmek yüzmek

günaydın tatlım, özledik valla

yazdım tatlımm :)

canımm ablam tüp bebek yaptırdı transferin 11.gunu bugun 6 aylık evliler ama ablam pko hastası
inş. tutmuştur kuzum erkendir belkim :26:

çok sevindim canım senin adına ne güzel bir gece yaşatmış maşallahhh inşallah seneye dahada taçlanacak kutlamanız

günaydım canımmm
bak unutmamış işte ne güzel :)
slayt fikri de çok güzelmiş hani :)
Rabbim ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah sizi canım...

Amanda aman valla çok şık bir jest yapmış kocan şanslısın gerçekten

çok sevindim canım senin adına ne güzel bir gece yaşatmış maşallahhh inşallah seneye dahada taçlanacak kutlamanız

günaydım canımmm
bak unutmamış işte ne güzel :)
slayt fikri de çok güzelmiş hani :)
Rabbim ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah sizi canım...

Amanda aman valla çok şık bir jest yapmış kocan şanslısın gerçekten

evett kızlarrr çok teşekkür ederimm, güzel oldu unuttum felan diyordu son dkk mı hazırladı bilmiyorum artık :)

ama beni sevindirdii

aminnnnnnnn

canlar benim nette ve pc de bi sıkıntı var az şu pc'mle ilgileneyim derdi neymiş bakayım kerataya öğleden sonra görüşürüz nasipse hatunlarr

günaydın kızlar nasılsınız,

sıcaktan hamişler bunalıyodur pc basında oyuzden sessızdır topik herhaldee..benım bebişte sabah uyandırmadı benıı
evham yapıyormusuunuz hareketlerını hıssetmeyıncee

duymayınca yapıyorum bazen :) ama sonra pıt yapıyor geçiyor

hava sıcak bunaltıcı... herkes yorgun...

evt haklısın evde olsam bende pek açmam heralde, iş yerinde mecbur

evet bende evde olsam acmam bu kadar durmam pc basındaa
ama burda mecburen duruyoruzz
dün gece dizimden aşağı bacagım kasıldı saat 5 falandı panık yaptım sonra eşim uyandı ovaladıda gectı
bu kasılmaları napıcaz kızlar

günaydın canım... evham yapmıyorum da sitiyorum vursun tekmelesin sürekli :)
az önce uyandı güzel kızım, pıt pıt vurmaya başladı bile :):)

evt haklısın evde olsam bende pek açmam heralde, iş yerinde mecbur

aynen evde olsam pc nin başına geçmem hiç :)

hava sıcak bunaltıcı... herkes yorgun...

Evet sıcak... İstanbul fena durumda.. 42 derece.. Trafik felç, sinirler gerik allah sonumuzu hayır etsin..

Benim oğluşum hareket etmeyince bacak bacak üstüne atıyorum.. Hemen tepki veriyor, diyorum tamam... Eğer tepki vermezse doppler'e sarılıyorum
Ama en etkili çözüm bacak bacak üstüne atmak kısa bir süre burdayım diyor zaten

napıosunuz bakalımmm ben işlerle ugrasıyorummm

ççok sessiziz evet yaaa

kızlar benim midem devam ediyor hala bu donemde saç çıkarıyormuş bebek sanırım benimkinin saçları baya gür olacak

slm kızlar

nasılsınız bakalım sıcakla aranız nasıl. benim tansiyon problemim var ancak ayılıp bayılmadan işe gidip gelmeye çalışıyorum. (( Allah'tan işyerinde de evde de klima var yoksa nasıl yaşarım diye düşünmeden edemiyorum. size birşey soracağım. ana kucağı oto koltuğu 0-13 kg modeller var almayı düşünen var mı? varsa hangisini almayı düşünüyorsunuz? ben baktım baktım karar veremedim de..... fikir verirseniz sevinirim.

evet benım kızımda bacak bacak ustunce tepkı verıyor bıde sırt ustu yatınca ınanılmaz tekme atıyor
bende yattım dınlenıyorum dıye vuruyor sanıyordum ama hoslanmadıgı ıcınmıs herkes oyle soyluyor

Canım biz pusetiyle birlikte takım olduğu için 0-13 kg aldık.. Gayette kullanışlı görünüyor, Aynısından arkadaşımda aldı onun bebeği mayıs'ta doğdu kullanıyor çok memnun.. Büyük olanlara koyamıyorsun zaten çocuk kayıp gidiyor, içinde kayboluyor

napıosunuz bakalımmm ben işlerle ugrasıyorummm

ççok sessiziz evet yaaa

kızlar benim midem devam ediyor hala bu donemde saç çıkarıyormuş bebek sanırım benimkinin saçları baya gür olacak

Gaviscon kullanıyormusun canım ??
Eğer kullanmıyorsan başla tatlım çünkü başka türlü geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…