amin kuşum... bazen idrar testinde çıkmaz ben düşen bebek 3 aylıkdı ve ben en az 4 ya da 5 kere idarar testi yapmıştım ama çıkmamıştı hiçesraaa hamd olsunnn olduuu
bulemsu emeki kestaneşekeri hoşgeldiniz kuzularrr
bulemsu hakkına hayırlısı olsun Rabbim kolaylık versin canımmm
kızlar ablam gece 3.30 da idrar testi yapmış tek çizgi çıkmış kesin midir bu test gece 11 dden sonra yatmış çünkü :26: Allahım inşAllah vardırdaa yanlış olmuştur
kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNnasılsınız bakalım güzel hamişler özlediniz mi beni ben çoook özledim sizleriii
sonracıma eşim bugun işe başladı merak eden arkadaşlara söyleyivereyim uzun yol şöförlüğüde değil gene şöför ama konya içind eolacak kayınpeder ayarlamış abimler de ona uygun işe bakıyorlar şöförlüğü biizm ailede kimse istemiyor çünkü ama mecbur kalırsa devam edecek bulduğu işe...işte böyle bişeyler canlarım
şimdi bire telefon geldi eltim ramazan yufkası yapıyormuş beni çağırıyoryanınızda çok kalamıyacam gelememde diyeemdim yardıma gideceğim ona şimdi
esraaa hamd olsunnn olduuu
kızlar ablam gece 3.30 da idrar testi yapmış tek çizgi çıkmış kesin midir bu test gece 11 dden sonra yatmış çünkü :26: Allahım inşAllah vardırdaa yanlış olmuştur
günaydın canımm... al iznini git valla serinleyin bebişle :)
esraaa hamd olsunnn olduuu
günaydın fıstığımm senin miniktemi uyuyor hala benimkide kalkmadı yaws bugün dımtıs dımtıs yapmadı anasınaşükür iyiz fıstık kardeşlerim yanımda o yüzden gece 12 yi buluyor bizim uyuma faslımız akşamlarıda konserler oluyor birazda orda takılıyoruz sabahları zor geliyor kalkmak
özledik tabi datlummm topikte görünmeyince gözlerimiz aradııeşinede hayırlı rızık kapıları açılır inşallah canım
İnşallah canım alırım büyük ihtimal yüzelim dimi çokkk sıcak hava...
hoşbulduk bebekimmcanım inşallah vardır ne kadar geçtiki günü acaba buarada ablanlar ne kadar süredir bebiş istiyorlardı kuzumm :44:
bende özledim şekerimmmgünaydın fıstığımm senin miniktemi uyuyor hala benimkide kalkmadı yaws bugün dımtıs dımtıs yapmadı anasınaşükür iyiz fıstık kardeşlerim yanımda o yüzden gece 12 yi buluyor bizim uyuma faslımız akşamlarıda konserler oluyor birazda orda takılıyoruz sabahları zor geliyor kalkmak
özledik tabi datlummm topikte görünmeyince gözlerimiz aradııeşinede hayırlı rızık kapıları açılır inşallah canım
yufka ben pişirince o kadar güzek kokmuyacak galiba esracımmmgünaydın canımm... al iznini git valla serinleyin bebişle :)
günaydın şekerimmmmm özledik tabii çok özledik hem dee
hayırlısı olsun canım, şimdilik idare edin, inşallah daha iyi işler de çıkar...
git tabii canım.. ohh mis gibi kokar o şimdi
aysun yaptı ve oldu çok şükür :):)
canım benim tüp bebekle ilgili hiç bi bilgim yok... inşallah yanlıştır canım yaaa...
sağoalsın canım benimmm inşş hemen akşam olurCanımm hoşgeldinnn,özledik özlemez olurmuyuz hiçç, eşin için hayırlısı neyse o olsun canım.Ayyyy o yufka çok güzel olur babam tarafı çok yapar benim..kolaygelsin..
Canımm hoşbulduk..İnşallah yanlış olmuştur ablanın testi bide sabah yapsın bakalım ne olacak..
dımtıs mı yapıyo
canım sen konyada hangi hastaneye hangi doktora gidiyosun???
yapıyor teyzesi arada el ayak ne varsa girişiyor göbüşüme bazende çok sessiz duruyorcanım özel selçukluda güler hanıma gidiyorum
canımm ablam tüp bebek yaptırdı transferin 11.gunu bugun6 aylık evliler ama ablam pko hastası
bende özledim şekerimmmama gidiyorum gene yarın daha çok konusalım inşşşş
yufka ben pişirince o kadar güzek kokmuyacak galiba esracımmmiş idare edilmeyecek bir iş değil parasıda baya sağlam ama şöför sonuçta rabbim korusun inşşşş
sağoalsın canım benimmm inşş hemen akşam oluristemeye istemeye gideceğim yardıma içimdeki insan sevgisi yüzünden hayır diyemedim
testi erken yapmış ozaman canım 11. gün erken diye biliyorum..Buarada neden hemen tüp bebek denemesine geçildi canım bende pko luyum temmuzda 2 yıl olacak bizimde evliliğimizin öncesinde yumurta geliştirici ilaçlar falan kullanmadımı tüp en son baş vurulan yöntem pko da :44::44::44:
diğer işindede şöförlük vardı ama iş normal kango arabayla oluyordu şimdi kocaman kamyon korkuyor insanparası ne olursa olsun ben korkarım şöförlükten canım. Allah muhafaza... Gerçi şehir dışına çıkmıcak dedin bu iyi tarafı...
o kadar pişiriceksin sana da verir heralde
bende özledim şekerimmmama gidiyorum gene yarın daha çok konusalım inşşşş
yufka ben pişirince o kadar güzek kokmuyacak galiba esracımmmiş idare edilmeyecek bir iş değil parasıda baya sağlam ama şöför sonuçta rabbim korusun inşşşş
sağoalsın canım benimmm inşş hemen akşam oluristemeye istemeye gideceğim yardıma içimdeki insan sevgisi yüzünden hayır diyemedim
annmdeydim canım iki gündür pazartesi misafir vardı dün ise evi topladım nede olsa dağılmıştıkayınpedere beni iş dönüşü al dedim oda gece 11,30 aldı annemden beni bende özledim şekerim sizleriii
diğer işindede şöförlük vardı ama iş normal kango arabayla oluyordu şimdi kocaman kamyon korkuyor insanrabbim hayırlısını versin inşşşş....
bana verirmi vermez mi bilmiyorum ama ben o kadar ev temizledim bu halimle yardım lazım mı demediydi ama arayabiliyor işteyardım lazım diye
neyse ecrini kaçırmayım allah rızası için gideyim yardım edeyim
kafası basmıyor gülüm bassaydı şayet teklif bile etmezdi ocak başında ben duracağım bebişle nasıl rahat edeceksem artıkGünaydın kızlar..
Benimki de beni uyandırmadı ama kalktık nasıl olduysaoysa bir önceki gece hiç durmamıştı uyutmamıştı beni...
bulemsucum eltin'in başka çağıracakkimseyi yokmu yaaa bu sıcakta yufka açmaya seni çağırıyor.. Dün ben bile (ki işyerim normalde serindir) sıcaktan fenalaşıp eve gittim erkenden.. Sen nasıl yufka yapacaksın ki ?
sene iki fazla kaynanana anneciğim deyiver sekerim o zamn o kadar işi halletmiş nede olsahaklsın canım...
biz de cumartesi sabah yola çıkyıoruz, akşehire geçicez. kayınvalidem bi sürü şey hazırlamış bize, komposto reçel konserve vs... taşınırken de bol bol bazlama ile yufka ekmek yaptırıcak sağolsun... gittiğimde ben de bişeyler yapıyım boş durmayayım istiyodum ama paso evde yatıcam görünüyo :)
İki taraflıda sorun olduugundan zaman kaybı olmasın dıye doktor bbuna karar verdi.. Senin normal yolla mı oldu
sene iki fazla kaynanana anneciğim deyiver sekerim o zamn o kadar işi halletmiş nede olsa
kafası basmıyor gülüm bassaydı şayet teklif bile etmezdi ocak başında ben duracağım bebişle nasıl rahat edeceksem artıkama neyse gidelim bakalım darda kalana yardım edelim rabbimde bizi darda bırakmasın inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?