2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amin kuşum... bazen idrar testinde çıkmaz ben düşen bebek 3 aylıkdı ve ben en az 4 ya da 5 kere idarar testi yapmıştım ama çıkmamıştı hiç
inşş vardır ablanın bebeği gülümmm

Canımm hoşgeldinnn,özledik özlemez olurmuyuz hiçç, eşin için hayırlısı neyse o olsun canım.Ayyyy o yufka çok güzel olur babam tarafı çok yapar benim..kolaygelsin..

Canımm hoşbulduk..İnşallah yanlış olmuştur ablanın testi bide sabah yapsın bakalım ne olacak..

hoşbulduk bebekimm canım inşallah vardır ne kadar geçtiki günü acaba buarada ablanlar ne kadar süredir bebiş istiyorlardı kuzumm :44:

dımtıs mı yapıyo
canım sen konyada hangi hastaneye hangi doktora gidiyosun???

İnşallah canım alırım büyük ihtimal yüzelim dimi çokkk sıcak hava...

yüz valla.. çok iyi geliyo su gerçekten :)

bende özledim şekerimmmama gidiyorum gene yarın daha çok konusalım inşşşş

yufka ben pişirince o kadar güzek kokmuyacak galiba esracımmmiş idare edilmeyecek bir iş değil parasıda baya sağlam ama şöför sonuçta rabbim korusun inşşşş

sağoalsın canım benimmm inşş hemen akşam olur istemeye istemeye gideceğim yardıma içimdeki insan sevgisi yüzünden hayır diyemedim

canımm ablam tüp bebek yaptırdı transferin 11.gunu bugun 6 aylık evliler ama ablam pko hastası

testi erken yapmış ozaman canım 11. gün erken diye biliyorum..Buarada neden hemen tüp bebek denemesine geçildi canım bende pko luyum temmuzda 2 yıl olacak bizimde evliliğimizin öncesinde yumurta geliştirici ilaçlar falan kullanmadımı tüp en son baş vurulan yöntem pko da :44::44::44:

parası ne olursa olsun ben korkarım şöförlükten canım. Allah muhafaza... Gerçi şehir dışına çıkmıcak dedin bu iyi tarafı...
o kadar pişiriceksin sana da verir heralde

İki taraflıda sorun olduugundan zaman kaybı olmasın dıye doktor bbuna karar verdi.. Senin normal yolla mı oldu

parası ne olursa olsun ben korkarım şöförlükten canım. Allah muhafaza... Gerçi şehir dışına çıkmıcak dedin bu iyi tarafı...
o kadar pişiriceksin sana da verir heralde
diğer işindede şöförlük vardı ama iş normal kango arabayla oluyordu şimdi kocaman kamyon korkuyor insan rabbim hayırlısını versin inşşşş....
bana verirmi vermez mi bilmiyorum ama ben o kadar ev temizledim bu halimle yardım lazım mı demediydi ama arayabiliyor işteyardım lazım diye
neyse ecrini kaçırmayım allah rızası için gideyim yardım edeyim

O insan sevgisi kalsın hep içinde canım benim boşver sen onların kötülüklerini...

Günaydın kızlar..

Benimki de beni uyandırmadı ama kalktık nasıl olduysa oysa bir önceki gece hiç durmamıştı uyutmamıştı beni...

bulemsucum eltin'in başka çağıracakkimseyi yokmu yaaa bu sıcakta yufka açmaya seni çağırıyor.. Dün ben bile (ki işyerim normalde serindir) sıcaktan fenalaşıp eve gittim erkenden.. Sen nasıl yufka yapacaksın ki ?

haklsın canım...

biz de cumartesi sabah yola çıkyıoruz, akşehire geçicez. kayınvalidem bi sürü şey hazırlamış bize, komposto reçel konserve vs... taşınırken de bol bol bazlama ile yufka ekmek yaptırıcak sağolsun... gittiğimde ben de bişeyler yapıyım boş durmayayım istiyodum ama paso evde yatıcam görünüyo :)

kafası basmıyor gülüm bassaydı şayet teklif bile etmezdi ocak başında ben duracağım bebişle nasıl rahat edeceksem artık ama neyse gidelim bakalım darda kalana yardım edelim rabbimde bizi darda bırakmasın inşşş

sene iki fazla kaynanana anneciğim deyiver sekerim o zamn o kadar işi halletmiş nede olsa

İki taraflıda sorun olduugundan zaman kaybı olmasın dıye doktor bbuna karar verdi.. Senin normal yolla mı oldu

bende 6 ay falan ilaç kullandım sonrada üç defa iğne yaptırdım ama nasip olmadı tedaviyi bıraktım ara verdim o sırada rabbim bebişimizi müjdeledi nasip etti bize inşallah ablanlarda hayırlı zamanda bebişlerinin müjdesini alırlar canım

bulemsu
canım çok yorma kendini çokta özletme hemencicik gel

ben çıkıyorum canlarım allaha emanet olun kaçabilirsem öğleden sonraya kaçarım inşşşşsizleri seviyorummmmmm

allah yardımcın olsun canım... Birde sac'ın başına seni geçirecek hee.. Ben normalde dayanamam o sac olayına bakalım sen bugün ne yapacaksın.. Allah yardımcın olsun tekrar canım
Eltinede allah akıl fikir bolcada vicdan versin !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…