Aynen canım +18 lik mesaj bende işe yaradı deneyin
2 gündür de aşı yüzünden yanaşamadım dokununca ağrıyo ya
başladı yine geçmedi mi geçmedi mi kedi gibi yanaşıyo
ben 10 ekimde doğdum, annem 10 ekimde doğdu, 10 ekimde nikahım oldu, 10 ekimde uzmanlığı kazandım... isterdim ki bebeğim de 10 ekimde doğsun :)
benimkideee okitooo demişşş uyuzzz
okitoo,ok gibi bişeymi anlamadım.iyimi kötümü.
aminn canım hayırlı yazılar yazılsın kuzucuklarımıza inşallahhbende öyle düşünüyorum rabbim herşeyi öyle bir düzene oturtmuşki doktorlar bile bu hafta bunları yaşayacaksın bu ay şöyle olur diyor ve herkes farklıda yaşa aynı şeyi yaşıyor hamilelik sürecinde bile saniyesi saati hesaplı
esracımm alemsin yawss fıstık bende Akşehiri hiç görmedim eşim nezamandır diyor bigün götüreyim seni nasrettin hocanın türbesine uğrarız diye fırsat olmadı aslında kızlarda burdayken bi haftasonu gitsek fena olmaz
kızım iş maili oldugundan oyle seyler yazamıyorummmmyazıncada kızıyor iş maili bakılabilir diyeee
benimkideee okitooo demişşş uyuzzz
ben 10 ekimde doğdum, annem 10 ekimde doğdu, 10 ekimde nikahım oldu, 10 ekimde uzmanlığı kazandım... isterdim ki bebeğim de 10 ekimde doğsun :)
O zaman bayram koyarız adını
benimki kız ben arefe koyarımm
bakalım hayırlısı olsun
ben de işe yarayıp yaramadığını yarın görcem
uzaktan yaramış görünüyo ama yakından görmem lazım:
gidin tabii. ben seviyorum Akşehiri... Hıdırlık diye bi yer var... çok güzel, sakin yeşilliği bol bi yer... cafeler restorantlar dolu..orayada gidin...
başkası nasıl bakar onu malinie yavssss
mesaj at sende hayret bişi
bizim isim hazir degil henuz malesefff... esi bna birakmasina ragmen buldugum her isimden sogutuyo beni saolsunO zaman bayram koyarız adını
benimki kız ben arefe koyarımm
bakalım hayırlısı olsun
Bu arada kızlarrrrrr isimler hazır mı ?
bende akşam banyoya oğlumun bezini çöpe atmak için girdim ne yapacan orda dedi.bende masus duş alacam dedim.böyle manalı manalı ciddimisin bu saatte ne duşu diyo ama gözler sanki böyleee.
yavrum sizinkide ne aşk meşk hayatı yaa daha pazar gelmedi mi bu adammmm
ben de işe yarayıp yaramadığını yarın görcem
uzaktan yaramış görünüyo ama yakından görmem lazım:
bende akşam banyoya oğlumun bezini çöpe atmak için girdim ne yapacan orda dedi.bende masus duş alacam dedim.böyle manalı manalı ciddimisin bu saatte ne duşu diyo ama gözler sanki böyleee.
sus kız öyle deme bebek sırf senin için 1 ay erken mi dunyaya gelsin agızdan cıkan dilek gibi olurmus yaa ondan bebem
ayyy ne güzel bir seri buu hiç belli olmaz bebişte çekmişse size 10 ekime çalar kapınızıyaa canım buarada bebişten önce uzmanlık sınavını halletmen çok iyi olmuş bende bu yıl başlıyacaktım hazırlanmaya artık ileri bir yıla ertelendi hiç gözüm kesmiyor bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı yawssssss
artık yazmam naza çekme sırası bendeee istiyorsa o yanaşsınnn
esraammm
hülya avşarda 10 ekimde dogduubelli var hamurunda bir hulya avşarlıkkk
oooo süpeerrr olmuşşşşşş
alemsiniz hatunlar haaaa hem adamcağzları kışkırtın hemde kaçınnn fenasınız fenaaaben enazından umut verip elinden almıyorum yawss insaflıyım vesselam
benimde bi 19 ekim takintim var keske o gun dogsa kizim esimin dogum gunundeesraammm
hülya avşarda 10 ekimde dogduubelli var hamurunda bir hulya avşarlıkkk
evet arası çok fazla....
canım erken doğmasın aslında yaaa istemem böyle bişeyi...
sen hangi ilçedeydin yaa?? nerde çalışıyosun?
valla aysun hiç yanaşacağını sanmıyorum.. bence sen biraz sıkıştırmalısın. çek bi mesaj nolucak sanki, hayret bişeysin:)
ayyy hemen de belli ederler dimi
yuhhh benzettiğin kişiye bakkk
biz eşimle karar veremedik teyzelerine bıraktı eşim.teyzeleri güzel bir isim bulurlar inş.bi teyzemiz sahra dedi ve benimde hoşuma gitti.ve kızlar ben isim kararlaştırsamda kimseye şunu koyacaz demicem.her kafadan bir ses çıkıyor beğendiğim bir isim olsa biri birisi burun kıvırınca hevesim kırılıyor sinir oluyorum.
benım oglum emir teyzoşlar
ayyy ne güzel bir seri buu hiç belli olmaz bebişte çekmişse size 10 ekime çalar kapınızıyaa canım buarada bebişten önce uzmanlık sınavını halletmen çok iyi olmuş bende bu yıl başlıyacaktım hazırlanmaya artık ileri bir yıla ertelendi hiç gözüm kesmiyor bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı yawssssss
benimde kız ama arefe koymam heralde isim netleşmedi bizimde babası diyor isim koymuycam ben kızıma büyünce ava göndericem kendi ismini kendi hakettsin
bizim isim hazir degil henuz malesefff... esi bna birakmasina ragmen buldugum her isimden sogutuyo beni saolsun
su nasil diyorum cikk soleee cikkk bu bole...............
bnde ikimizinde karari olsun istedgimden onun da gonlu olsun dyorum ama bole gderse
emirvaki yapip sadece kendim koyucam kizimin adini simdilik aklimda "NiL" var icime sinen ve esimin de burun kivirmadgi...
ama o da cok kisa nilufer olsun dyo bu kez
bnde nil e alternatif2. isim ariyorum
ama tam kararimi da vermis sayilmam bi kac secenegim dha var
bakalim kismeti hangisinde sakli....
cok isterdim kizima sorup oyle karar verebilseydim keske
evet arası çok fazla....
canım erken doğmasın aslında yaaa istemem böyle bişeyi...
sen hangi ilçedeydin yaa?? nerde çalışıyosun?
valla aysun hiç yanaşacağını sanmıyorum.. bence sen biraz sıkıştırmalısın. çek bi mesaj nolucak sanki, hayret bişeysin:)
ayyy hemen de belli ederler dimi
yuhhh benzettiğin kişiye bakkk
ya böyle şeylerde kullanmak istemiyorum ama mecbur bırakıyor beni.bugün bir etkle yazlık penye uzun hırka alalım bana dedim ödemelerimiz var deyip üfledi püfledi biraz.mecbur anlaşma yapacam.sen benim istediklerimi al bende seni ödüllendireyim diyecem.
benimde bi 19 ekim takintim var keske o gun dogsa kizim esimin dogum gununde
babamiza guzel bi jest yapmis olur cimcime
bde ben akrep burcundan ziyade 23 ekime kadar dogup terazi olmasini tercih ederimmm
bakalim kismet........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?