2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben 10 ekimde doğdum, annem 10 ekimde doğdu, 10 ekimde nikahım oldu, 10 ekimde uzmanlığı kazandım... isterdim ki bebeğim de 10 ekimde doğsun :)

sus kız öyle deme bebek sırf senin için 1 ay erken mi dunyaya gelsin agızdan cıkan dilek gibi olurmus yaa ondan bebem

Aynen canım +18 lik mesaj bende işe yaradı deneyin
2 gündür de aşı yüzünden yanaşamadım dokununca ağrıyo ya

başladı yine geçmedi mi geçmedi mi kedi gibi yanaşıyo

ben de işe yarayıp yaramadığını yarın görcem
uzaktan yaramış görünüyo ama yakından görmem lazım :

gidin tabii. ben seviyorum Akşehiri... Hıdırlık diye bi yer var... çok güzel, sakin yeşilliği bol bi yer... cafeler restorantlar dolu..orayada gidin...

kızım iş maili oldugundan oyle seyler yazamıyorummmm yazıncada kızıyor iş maili bakılabilir diyeee

başkası nasıl bakar onu malinie yavssss
mesaj at sende hayret bişi

benimkideee okitooo demişşş uyuzzz

ben 10 ekimde doğdum, annem 10 ekimde doğdu, 10 ekimde nikahım oldu, 10 ekimde uzmanlığı kazandım... isterdim ki bebeğim de 10 ekimde doğsun :)

ayyy ne güzel bir seri buu hiç belli olmaz bebişte çekmişse size 10 ekime çalar kapınızı yaa canım buarada bebişten önce uzmanlık sınavını halletmen çok iyi olmuş bende bu yıl başlıyacaktım hazırlanmaya artık ileri bir yıla ertelendi hiç gözüm kesmiyor bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı yawssssss

O zaman bayram koyarız adını
benimki kız ben arefe koyarımm
bakalım hayırlısı olsun

benimde kız ama arefe koymam heralde isim netleşmedi bizimde babası diyor isim koymuycam ben kızıma büyünce ava göndericem kendi ismini kendi hakettsin

artık yazmam naza çekme sırası bendeee istiyorsa o yanaşsınnn

O zaman bayram koyarız adını
benimki kız ben arefe koyarımm
bakalım hayırlısı olsun

Bu arada kızlarrrrrr isimler hazır mı ?
bizim isim hazir degil henuz malesefff... esi bna birakmasina ragmen buldugum her isimden sogutuyo beni saolsun
su nasil diyorum cikk soleee cikkk bu bole...............
bnde ikimizinde karari olsun istedgimden onun da gonlu olsun dyorum ama bole gderse
emirvaki yapip sadece kendim koyucam kizimin adini simdilik aklimda "NiL" var icime sinen ve esimin de burun kivirmadgi...
ama o da cok kisa nilufer olsun dyo bu kez
bnde nil e alternatif2. isim ariyorum
ama tam kararimi da vermis sayilmam bi kac secenegim dha var
bakalim kismeti hangisinde sakli....
cok isterdim kizima sorup oyle karar verebilseydim keske

Aynen canım +18 lik mesaj bende işe yaradı deneyin
2 gündür de aşı yüzünden yanaşamadım dokununca ağrıyo ya

başladı yine geçmedi mi geçmedi mi kedi gibi yanaşıyo

bende akşam banyoya oğlumun bezini çöpe atmak için girdim ne yapacan orda dedi.bende masus duş alacam dedim.böyle manalı manalı ciddimisin bu saatte ne duşu diyo ama gözler sanki böyleee.

yavrum sizinkide ne aşk meşk hayatı yaa daha pazar gelmedi mi bu adammmm

yok hayatım perş gelmişti,zaten biz birbirimizi haftasonu daha çok görüyoruz,h.içi akşam 9 u buluyo gelmesi,yorgunluktu,yemekti,vs.anca şekerim..bi de ayda 1 böyle 4-5 günlüğüne ş.dışına gidiyo iyice özlüyoruz en az son 2 ay tık olmayacak değerlendiriyoz işte

ben de işe yarayıp yaramadığını yarın görcem
uzaktan yaramış görünüyo ama yakından görmem lazım :

hadi o zaman yarın senin zafer günündürrrr...

bende akşam banyoya oğlumun bezini çöpe atmak için girdim ne yapacan orda dedi.bende masus duş alacam dedim.böyle manalı manalı ciddimisin bu saatte ne duşu diyo ama gözler sanki böyleee.

alemsiniz hatunlar haaaa hem adamcağzları kışkırtın hemde kaçınnn fenasınız fenaaa ben enazından umut verip elinden almıyorum yawss insaflıyım vesselam

sus kız öyle deme bebek sırf senin için 1 ay erken mi dunyaya gelsin agızdan cıkan dilek gibi olurmus yaa ondan bebem

evet arası çok fazla....

canım erken doğmasın aslında yaaa istemem böyle bişeyi...
sen hangi ilçedeydin yaa?? nerde çalışıyosun?

artık yazmam naza çekme sırası bendeee istiyorsa o yanaşsınnn

valla aysun hiç yanaşacağını sanmıyorum.. bence sen biraz sıkıştırmalısın. çek bi mesaj nolucak sanki, hayret bişeysin:)

ayyy hemen de belli ederler dimi

esraammm

hülya avşarda 10 ekimde dogduu belli var hamurunda bir hulya avşarlıkkk

yuhhh benzettiğin kişiye bakkk

oooo süpeerrr olmuşşşşşş

ya böyle şeylerde kullanmak istemiyorum ama mecbur bırakıyor beni.bugün bir etkle yazlık penye uzun hırka alalım bana dedim ödemelerimiz var deyip üfledi püfledi biraz.mecbur anlaşma yapacam.sen benim istediklerimi al bende seni ödüllendireyim diyecem.

esraammm

hülya avşarda 10 ekimde dogduu belli var hamurunda bir hulya avşarlıkkk
benimde bi 19 ekim takintim var keske o gun dogsa kizim esimin dogum gununde
babamiza guzel bi jest yapmis olur cimcime
bde ben akrep burcundan ziyade 23 ekime kadar dogup terazi olmasini tercih ederimmm
bakalim kismet........

hemde nasıl belli etme hemen gözler deniz feneri gibi parlıyor.

"Sahra" ne demekmiş ki hiç duymadım "Sare" yi duydum ben:44:

benım oglum emir teyzoşlar

"Emir" çook güzel isim

enteresanmışşş

"Nil" cok güzel ama yanına bi şey cokta gerekmio bence, sade ve duru bi isim

Şişşşşşşşttttt moonsun, esra, niltt kızlarr sizde söleyin bakımm hazır mı isimler ?

ne var kızım dil pabuçlugundaa aynısınızzz

esram ben en iyisi muzlu fındıklı ballı bir macun hazırlayayım böyle olmıcakkk

off damardan girdin der benimkii öyle birşey yapsam

benimde bi 19 ekim takintim var keske o gun dogsa kizim esimin dogum gununde
babamiza guzel bi jest yapmis olur cimcime
bde ben akrep burcundan ziyade 23 ekime kadar dogup terazi olmasini tercih ederimmm
bakalim kismet........

ya yavru kuşlar bırakın şu bebeleride istedikleri zaman gelsinler yahuuuuu

ben yarım tatlı kaşığı nescafe ile kahve yaptım kendimeee bugün son en az 2 hafta içmicem sözzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…