2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sahra,kır,ova çöl demek.arapça bir isim.sahra çölü var duymuşsundur.ama benim içimde sahra şundan kaldı daha çok.arzu monan ın oynadığı bir dizi vardı.hem dizinin adı hemde kendi ismiydi sahra.ve ordaki kartakteri çok hoşuma gitti.bağlantı belki saçma oldu ama arzu monanıda çok severim.narin kibar nazik masum bir bayan.

sahra çöl demek benim bildiğim Emir listemde var kocam sagolsun her isimden sogutuyor beni

hadi o zaman yarın senin zafer günündürrrr...

evettt :)

çok ilginç yaaaa... her dafasında sanki ilk defaymış gibi heyecanlanıyorum bu sefer ara baya da uzadı zaten

hemde nasıl belli etme hemen gözler deniz feneri gibi parlıyor.

"Sahra" ne demekmiş ki hiç duymadım "Sare" yi duydum ben:44:

Şişşşşşşşttttt moonsun, esra, niltt kızlarr sizde söleyin bakımm hazır mı isimler ?

canım biz Sare düşünüyoruz uzun zamandır.. bakalım kısmet...

bende damardan girecem bakalım işe yarayacakmı.

merwecik gelmişşşşş

merwem halvet konularında seni geçemeyizz o gücü kendimde hissetmiyorum ama senin maşAllahın varrr

hazırla tabii.. çaktırmadan koy önüne fındıkları
ama sen bi mesaj da çek şekerim yaaaa...

kaç şeker koydun onu söyle önce
yürüyüşe çıkıyomusunuz eşinle ???

"Nil" cok güzel ama yanına bi şey cokta gerekmio bence, sade ve duru bi isim

Şişşşşşşşttttt moonsun, esra, niltt kızlarr sizde söleyin bakımm hazır mı isimler ?

evet canim aslinda bnce de zorlamaya gerek yok NiL gayet yalin da olabilen zarif bi isim
illaki 2. isim sart degil ama iste benim esim de begensin takintim var... aslinda tatli bi iknayla bunu kabul ettrebilirim
ama ben de kendi icimde tam karar veremedigimden simdilik dedim ya bzim icin muamma isim mevzusu...
sen ne dusunyosun bu arada??????

terbiyesiz yaaa göz hakkı sonuçta... o kadar gittin onun için sen hamile halinle yardım etmeye...

geçen bende SÖZDE tatileyken okaaar iş yapıyorum kaynaanaaan eltileren ses çıkmıyor en seviğim eltimin annesine bir baraak su getirim hakkını helaal et nolur diyor baanaa bende aay nolucak naptımki dedim haamile kaadından her yaptığı için helaallik almaak lazım günahsız bebeğini taşıyor hiç iş beklememek lzım dedi taabi kimse sesini çıkarmaddı hatta kynanam güldü tepem attı evleneli 2 sene olaacaak ve ben şunu anladımki uzak kalmak en iyisi her zamn bir mesafe olmalı aranda birileriyle ozaman tatlı oluyorsun ben son zamanlarda çok pohpohlaadım bunu naapacağını sapıttı hiç özletmiyorlaR kendilerini daha yeni yıllık izinden döndük 10 gün oldu dün eşimle yürüyüşteyken benimki müjeyi veri annemler gelecekmiş iye bende birden yuh artık dedim nasıl gülüyor benimki oda herşeyin farkında ama ailesi işte sesi pek çıkmıyor istiyorda baakmayın geleni seviyor bende severim ama lojmana yaşıyorum 2oda 1salon odanın biri yatakodsı zaten utanmasalar orayıda işgal eecekler 1tane döt kadar sözdde oda ve dde çoğunuzun oturma oddası kadar küçük bir saalon her geldiğindede peşine birini takar zaten ayyyyyyy yine sinir oldum bu kezde abisi yıllık izne çıkmış 3 oğlu var cin gibi durmuyorlar durdukları yerde zaten 5 kişi oluyorlar bide 3kişi annem baabam küçük kaynım (küçük eiğime bakmayın benden 2 yaş küçük 23 yaşında) ben heralde afeersiniz kıçıma sokucam eve sığmayanları yatıracak yerim yok zaten evlenirken 2tane yastık verdi onuda oğluşu yün yastıktn başksında yatmazmışta ondan ne çarşaf ne battaniye ama sürekli zıbarmaya gelmeyi biliyor ayyy eskiler depreşti içimde söyleyemediğim okdddar çok şey kalmışki içimde size dddöküyorum içimi anlayın beni nolur

evettt :)

çok ilginç yaaaa... her dafasında sanki ilk defaymış gibi heyecanlanıyorum bu sefer ara baya da uzadı zaten

canım biz Sare düşünüyoruz uzun zamandır.. bakalım kısmet...

"Sare" güzel bi akrabamız kızının ismini "duru sare" koydu

evet yaa doğru "sahra" çöl demek unutmuşumm

kızlar ben serra ıstıyorum nasıl sizce
Ayşe Serrra koyalım dıyorumm

serra yı ben de düşünüyorum... sarenin söylenişi daha çok hoşuma gitti sonra :)

6 şekerlii

bana kilo aldıran şey ekmek börek ve şekerr

1kaşıkta da 6 şeker yarım kaşıkta da öyle mi
evet canım senin acil kesmen lazım bunları...
en kolayından başla...ekmekten :)

söylemem patentini alıcam sonraaa

Zehra Lina

Zeynep Lina olabilir canımmmm

kasalina gibi o ne öyle

kızlar ben serra ıstıyorum nasıl sizce
Ayşe Serrra koyalım dıyorumm

serra güzel isim canım berre de güzel peygamber efendimizin anneannesinin ismi ama çift "r" olduğu için ben söylerken çok sıkılıyorumm rrrr ler beni bunaltıyor

6 şekerlii

bana kilo aldıran şey ekmek börek ve şekerr

bende ekmeği arttırdım yaaa üfff geçen tartıda 62.5 çıktım hamile kalmadan önceki kilomda 60-61 civarıydı ilk aylarda 58e düşmüştüm

söylemem patentini alıcam sonraaa

Zehra Lina

Zeynep Lina olabilir canımmmm

lina çokk güzell bende eğer vazgeçmeseydim sadece lina koyacaktım yada mina

sen neden stres oluyorsun canım sakin oll getirsin çok istiyorsa yatağı yorganı ayarla anne dee bnde yeteri kadar yok dee uzat ayaklarını oturr bir güzl sen bu hamile halinle hizmet edemezsinnn

duydunuz mu aa dostlarrr casalina diyor kuzumaaa yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…