"Sahra" ne demekmiş ki hiç duymadım "Sare" yi duydum ben:44:
"Emir" çook güzel isim
enteresanmışşş
"Nil" cok güzel ama yanına bi şey cokta gerekmio bence, sade ve duru bi isim
Şişşşşşşşttttt moonsun, esra, niltt kızlarr sizde söleyin bakımm hazır mı isimler ?
"Emir" çook güzel isim
enteresanmışşş
Şişşşşşşşttttt moonsun, esra, niltt kızlarr sizde söleyin bakımm hazır mı isimler ?
hadi o zaman yarın senin zafer günündürrrr...
hemde nasıl belli etme hemen gözler deniz feneri gibi parlıyor.
evet canım hayırlısıyla haftalarını tatmamlarlar inş.canım erken doğmasın aslında yaaa istemem böyle bişeyi...
sen hangi ilçedeydin yaa?? nerde çalışıyosun?
ne var kızım dil pabuçlugundaa aynısınızzz
esram ben en iyisi muzlu fındıklı ballı bir macun hazırlayayım böyle olmıcakkk
off damardan girdin der benimkii öyle birşey yapsam
ya yavru kuşlar bırakın şu bebeleride istedikleri zaman gelsinler yahuuuuu
ben yarım tatlı kaşığı nescafe ile kahve yaptım kendimeeebugün son en az 2 hafta içmicem sözzzz
ne var kızım dil pabuçlugundaa aynısınızzz
esram ben en iyisi muzlu fındıklı ballı bir macun hazırlayayım böyle olmıcakkk
ben yarım tatlı kaşığı nescafe ile kahve yaptım kendimeeebugün son en az 2 hafta içmicem sözzzz
sahra çöl demek benim bildiğim Emir listemde var kocam sagolsun her isimden sogutuyor beni
hazırla tabii.. çaktırmadan koy önüne fındıkları
ama sen bi mesaj da çek şekerim yaaaa...
kaç şeker koydun onu söyle önce
yürüyüşe çıkıyomusunuz eşinle ???
6 şekerlii
bana kilo aldıran şey ekmek börek ve şekerr
terbiyesiz yaaa göz hakkı sonuçta... o kadar gittin onun için sen hamile halinle yardım etmeye...
evettt :)
çok ilginç yaaaa... her dafasında sanki ilk defaymış gibi heyecanlanıyorumbu sefer ara baya da uzadı zaten
canım biz Sare düşünüyoruz uzun zamandır.. bakalım kısmet...
canım sahra,kır,ova çöl demek.arapça bir isim.sahra çölü var duymuşsundur.ama benim içimde sahra şundan kaldı daha çok.arzu monan ın oynadığı bir dizi vardı.hem dizinin adı hemde kendi ismiydi sahra.ve ordaki kartakteri çok hoşuma gitti.bağlantı belki saçma oldu ama arzu monanıda çok severim.narin kibar nazik masum bir bayan.
kızlar ben serra ıstıyorum nasıl sizce
Ayşe Serrra koyalım dıyorumm
6 şekerlii
söylemem patentini alıcam sonraaa
Zehra Lina
Zeynep Lina olabilir canımmmm
ben tepki gösterincee 9 ay ben tasıyorum isim hakkı anneye verilmişş dua ett seni seviyorumda fikir sunuyorumm diyorum susuyorrr
kızlar ben serra ıstıyorum nasıl sizce
Ayşe Serrra koyalım dıyorumm
6 şekerlii
söylemem patentini alıcam sonraaa
Zehra Lina
Zeynep Lina olabilir canımmmm
geçen bende SÖZDE tatileyken okaaar iş yapıyorum kaynaanaaan eltileren ses çıkmıyor en seviğim eltimin annesine bir baraak su getirim hakkını helaal et nolur diyor baanaa bende aay nolucak naptımki dedim haamile kaadından her yaptığı için helaallik almaak lazım günahsız bebeğini taşıyor hiç iş beklememek lzım dedi taabi kimse sesini çıkarmaddı hatta kynanam güldü tepem attı evleneli 2 sene olaacaak ve ben şunu anladımki uzak kalmak en iyisi her zamn bir mesafe olmalı aranda birileriyle ozaman tatlı oluyorsun ben son zamanlarda çok pohpohlaadım bunu naapacağını sapıttı hiç özletmiyorlaR kendilerini daha yeni yıllık izinden döndük 10 gün oldu dün eşimle yürüyüşteyken benimki müjeyi veri annemler gelecekmiş iye bende birden yuh artık dedim nasıl gülüyor benimki oda herşeyin farkında ama ailesi işte sesi pek çıkmıyor istiyorda baakmayın geleni seviyor bende severim ama lojmana yaşıyorum 2oda 1salon odanın biri yatakodsı zaten utanmasalar orayıda işgal eecekler 1tane döt kadar sözdde oda ve dde çoğunuzun oturma oddası kadar küçük bir saalon her geldiğindede peşine birini takar zaten ayyyyyyy yine sinir oldum bu kezde abisi yıllık izne çıkmış 3 oğlu var cin gibi durmuyorlar durdukları yerde zaten 5 kişi oluyorlar bide 3kişi annem baabam küçük kaynım (küçük eiğime bakmayın benden 2 yaş küçük 23 yaşında) ben heralde afeersiniz kıçıma sokucam eve sığmayanları yatıracak yerim yok zaten evlenirken 2tane yastık verdi onuda oğluşu yün yastıktn başksında yatmazmışta ondan ne çarşaf ne battaniye ama sürekli zıbarmaya gelmeyi biliyor ayyy eskiler depreşti içimde söyleyemediğim okdddar çok şey kalmışki içimde size dddöküyorum içimi anlayın beni nolur
serra yı ben de düşünüyorum... sarenin söylenişi daha çok hoşuma gitti sonra :)
1kaşıkta da 6 şeker yarım kaşıkta da öyle mi
evet canım senin acil kesmen lazım bunları...
en kolayından başla...ekmekten :)
kasalina gibi o ne öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?