2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben böyle bir mail eşime atayım kafası durur adamın çalışma falan yalan olur.ve kesinlikle cevabı;akşam alırım ifadeni olur.

Yok yok o kartın rengi SARI, kırmızı değil
Tüm yolları kapamadık henüz

canım en güzel hesap 40 hafta... sattan itibaren tam 40 hafta doluyo normal şartlarda...
kız bebek gününü tamamlamazmış... ben de bayramda bekliyorum nedense :)

ayy hadi hayırlısı cnm genelde hissettiklerim olur bayrama bebişlerimiz gelirmişşş (sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah)

bende nescafee içmeyen bennn acayip bir istek varrr yaaa napsamkiii :26:

Bende çaydan uzak duramıyorum ne yapsam bilemiyorum.. Ama hararetimi de kesen tek o var

sen hergun içiyormusun canım ben bu ara nescafeye dadandım birde 6 şekerli koca fincan

Ben nescafeye bayılır-dımm taa ki hamile kalana kadarrrr
hele türk kahvemi içmeden günüm geçmezdiii
illa bi kahve keyfim vardı evde ya da şirkette
ama şimcikkk böle oldum iyi de oldu
sizde fazla içmeyin zararlı zatennn

yaaa benimde cok işlerim var
bende kuaför-ağda
evi de toparlamam lazım
bi de bavul hazırlığııı
off daraldım şimdidennnnn

Son düzenleme:

ya ben doğum yapan topıclerı okuyorum da gununden cok önce olanda var 42.haftada daha doğumu bekleyen de var bebıse baglı o bnce:)

Allah iyiliğini versin yukarı kenya yazmışsın diyorum bu kızın kenyada ne işi var hamiş hamiş

wouuuuuuuuuuuuuuuu bu mesajın aynısını bigünde kociş bana atacak

ben konya demiyorum hiç, kaba geliyo kenya diyorum :):):)

bak yaa asıl ben seni affettim hemen sattın laflarııı aaaa

ohooo senin çok işin varrr şimdiden kolay gelsin sanaaa

sağol canım... bakalım ne kadarını halledebilcem...ağdayı kesin hallederim.. diğerleri bekleyebilir

keşke ben de çay kahve istemesem, canım çekmese :2:

sen hemen hallet canım bişi kalmadı seninde...

vermedi vermesin ben o kadar çok aramam zaten

walla canim benim bildgim kadariyla bi anomali olmadigi surece 40 haftayi tamamladiktan sonra cikiyolar yola..
ama tabi isin bde erken dogum boutu felan var... Allah biliyo yani aslinda ozunde..
cunku onlarin dogacagi saat yazildi bi kere sasmazmis o saati
bu dunya da ne bi dakka gec ne bi dakka erken alirlar o ilk nefesi
ben kaderci yaklasiyorum dogumun matematigine pek kulak asmiyorum anlayacagin...
bana da sanki kizim ekim ortalarinda dogacakmis gbi geliyo
kismet artik hayirlisi nyse o yazilmistr insaallah hepimize........

benim ilk hamileliğimde bir sorun yoktu ama eylül 10-13 arasında gelmesini beklediğimiz oğlum 28 ağustosda geldi.

Aynen canım +18 lik mesaj bende işe yaradı deneyin
2 gündür de aşı yüzünden yanaşamadım dokununca ağrıyo ya

başladı yine geçmedi mi geçmedi mi kedi gibi yanaşıyo

O zaman bayram koyarız adını
benimki kız ben arefe koyarımm
bakalım hayırlısı olsun

Bu arada kızlarrrrrr isimler hazır mı ?

ayy ya agda dedınızde benımde yaptırmam gerekıyor ama cok usenıyorum bu sıcakta agda öfffffffffff ama kacarı yok önumuzdekı bıkac gun ıcınde gtcem yapış yapış olcak öff

O zaman bayram koyarız adını
benimki kız ben arefe koyarımm
bakalım hayırlısı olsun

Bu arada kızlarrrrrr isimler hazır mı ?

biz eşimle karar veremedik teyzelerine bıraktı eşim.teyzeleri güzel bir isim bulurlar inş.bi teyzemiz sahra dedi ve benimde hoşuma gitti.ve kızlar ben isim kararlaştırsamda kimseye şunu koyacaz demicem.her kafadan bir ses çıkıyor beğendiğim bir isim olsa biri birisi burun kıvırınca hevesim kırılıyor sinir oluyorum.

aminn canım hayırlı yazılar yazılsın kuzucuklarımıza inşallahh bende öyle düşünüyorum rabbim herşeyi öyle bir düzene oturtmuşki doktorlar bile bu hafta bunları yaşayacaksın bu ay şöyle olur diyor ve herkes farklıda yaşa aynı şeyi yaşıyor hamilelik sürecinde bile saniyesi saati hesaplı

esracımm alemsin yawss fıstık bende Akşehiri hiç görmedim eşim nezamandır diyor bigün götüreyim seni nasrettin hocanın türbesine uğrarız diye fırsat olmadı aslında kızlarda burdayken bi haftasonu gitsek fena olmaz

Bende cok kaderciyimdir.. doğumun ve ölümün saati şaşmaz!
Allah herşeyin hayırlısını versinnn !!

kızım iş maili oldugundan oyle seyler yazamıyorummmm yazıncada kızıyor iş maili bakılabilir diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…