kızlar kocişeee isyan bayraklarını çektiimmm:113::113::113:
bana öpuyorum yazmışta maildee bir dokun bin ah işit modundayım yaaa
"
artık canıma tak etti bak akşam seniii başka sekılde bekliyorumm anladın mıııııııı dayanamıyorum yeterr beeeeeee :))))))))
sadece öpme uzaktan hiç öpmeeeee" bu maili yazdımmm sıyırdım bennnnnnn
amaninnn iki dakka kayboldum uc sayfa devirmissiniz walla bu ne ceneeee
bi konuda yarim kalmis eksikligi kapatip devam edelim madem muhabbete ben kisaca
herhangi bi problemi olmayip hamisligi bahane ederek kocis lere kirmizi kart ceken tum hamisleri protesto ediyorummm
haberiniz olsunnnn
canım en güzel hesap 40 hafta... sattan itibaren tam 40 hafta doluyo normal şartlarda...
kız bebek gününü tamamlamazmış... ben de bayramda bekliyorum nedense :)
bende nescafee içmeyen bennn acayip bir istek varrr yaaa napsamkiii :26:
Bende çaydan uzak duramıyorum ne yapsam bilemiyorum.. Ama hararetimi de kesen tek o var
sen hergun içiyormusun canımben bu ara nescafeye dadandım birde 6 şekerli koca fincan
heee duydu
neysemm..... affettim seni büyüklük bende kalsın
ayy eve gitsek yaaaa artıkk.. bi sürü işim var...
yüzmeyi 10 gün durdurucam, kenyaya gideceğim için.
terziye pantolon vericem boyu kesilicek,
kuaföre gidicem, ağda vs...
evde ütüm var, konyaya götüreceklerimi hazırlıyım şimdiden...
kızlarr ya bişey sorucam şimcik hepimiz genelde kasımda bebişleri bekliyoruz nasipse inşallahhh acaba hamileliğin normal süreçte ilerlediğini düşünürsek 9 ay 10 günü tamamlıyormu bebişler içimden hep bir ses kurban bayramına gelecek diyor senin kız(hayırlı sağlıklı mutlu gelsin bebeler )
Allah iyiliğini versin yukarı kenya yazmışsın diyorum bu kızın kenyada ne işi var hamiş hamiş
wouuuuuuuuuuuuuuuu bu mesajın aynısını bigünde kociş bana atacak
bak yaa asıl ben seni affettim hemen sattın laflarııı aaaa
ohooo senin çok işin varrr şimdiden kolay gelsin sanaaa
amaninnn iki dakka kayboldum uc sayfa devirmissiniz walla bu ne ceneeee
bi konuda yarim kalmis eksikligi kapatip devam edelim madem muhabbete ben kisaca
herhangi bi problemi olmayip hamisligi bahane ederek kocis lere kirmizi kart ceken tum hamisleri protesto ediyorummm
haberiniz olsunnnn
Ben nescafeye bayılır-dımm taa ki hamile kalana kadarrrr
hele türk kahvemi içmeden günüm geçmezdiii
illa bi kahve keyfim vardı evde ya da şirkette
ama şimcikkk böle oldum iyi de oldu
sizde fazla içmeyin zararlı zatennn
yaaa benimde cok işlerim var
bende kuaför-ağda
evi de toparlamam lazım
bi de bavul hazırlığııı
off daraldım şimdidennnnn
vermedi vermesin ben o kadar çok aramam zatensana verdi mi canım??
sorma
6 şekerliii naptın sennn????
canım ben bi hurma yiyorum mesela, nescafeye şeker 1 tane atıyorum..yediğim hurmanın şekeri ağzımda kalmış oluyokıtlama gibi yani 6 tane çok fazla...
canım en güzel hesap 40 hafta... sattan itibaren tam 40 hafta doluyo normal şartlarda...
iisssyaaaggnnnnnnnnnnnn
insan güzel bişi yazar :)
sen +18lik bi mail at şimdi :) zorlama adamı... mesajına illa karşılık verir akşama
bak nilttinki 10da geleceğine 5te gelmişti
sen güzel bi mail at şimdi :)
kızlarr ya bişey sorucam şimcik hepimiz genelde kasımda bebişleri bekliyoruz nasipse inşallahhh acaba hamileliğin normal süreçte ilerlediğini düşünürsek 9 ay 10 günü tamamlıyormu bebişler içimden hep bir ses kurban bayramına gelecek diyor senin kız(hayırlı sağlıklı mutlu gelsin bebeler )
ayy hadi hayırlısı cnm genelde hissettiklerim olur bayrama bebişlerimiz gelirmişşş(sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah)
walla canim benim bildgim kadariyla bi anomali olmadigi surece 40 haftayi tamamladiktan sonra cikiyolar yola..
ama tabi isin bde erken dogum boutu felan var... Allah biliyo yani aslinda ozunde..
cunku onlarin dogacagi saat yazildi bi kere sasmazmis o saati
bu dunya da ne bi dakka gec ne bi dakka erken alirlar o ilk nefesi
ben kaderci yaklasiyorum dogumun matematigine pek kulak asmiyorum anlayacagin...
bana da sanki kizim ekim ortalarinda dogacakmis gbi geliyo
kismet artik hayirlisi nyse o yazilmistr insaallah hepimize........
vermedi vermesin ben o kadar çok aramam zaten
iisssyaaaggnnnnnnnnnnnn
sen +18lik bi mail at şimdi :) zorlama adamı... mesajına illa karşılık verir akşama
O zaman bayram koyarız adını
benimki kız ben arefe koyarımm
bakalım hayırlısı olsun
Bu arada kızlarrrrrr isimler hazır mı ?
walla canim benim bildgim kadariyla bi anomali olmadigi surece 40 haftayi tamamladiktan sonra cikiyolar yola..
ama tabi isin bde erken dogum boutu felan var... Allah biliyo yani aslinda ozunde..
ben kaderci yaklasiyorum dogumun matematigine pek kulak asmiyorum anlayacagin...
O zaman bayram koyarız adını
benimki kız ben arefe koyarımm
bakalım hayırlısı olsun
Bu arada kızlarrrrrr isimler hazır mı ?
sana verdi mi canım??
sorma
6 şekerliii naptın sennn????
canım ben bi hurma yiyorum mesela, nescafeye şeker 1 tane atıyorum..yediğim hurmanın şekeri ağzımda kalmış oluyokıtlama gibi yani 6 tane çok fazla...
iisssyaaaggnnnnnnnnnnnn
ben böyle bir mail eşime atayım kafası durur adamın çalışma falan yalan olur.ve kesinlikle cevabı;akşam alırım ifadeni olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?