2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kaynanama biz 3 gelin sizden çok uyuz oluyoruz canlarım yok ya birde diyor ki doğurdum büyüttüm kucağınıza verdim ya bende börek yemeği hak ettim diyor

Bizide doğuran taş değilya deseydin bizide analarımız doğurdu besledi büyüttü elin (senin) oğluna verdi işini yapıyoruz aşını pişiriyoruz çocuğunu doğuruyoruz üstüne seni çekiyoruz bizim ödül nerde deseydin

hiç konuşmadım canım ağzımı bile açmadım anladı o eltilerde konusmadılar ben çıkmadan bardakları yıkıyorum kaynanam bırakıver kendi yıkasın dedi sabahtan beri çalışıyor yufka yaptı yoruldu dedim olsun yapar o diyor eltimden için

oy oy oy gece tekmeleyip durdumu yoksa annesiii afiyetttt olsunnn yarasın ikinizede
kızım maşallahh hareketli teyzesi...sağa dönüyorum sevmiyor...sırt üstü yatırmıyor..solada sürekli yatamıyorum...bide bacak ağrılarım var 2-3 gündür kestanem şekerimyaaa doktoru arayıp danışcamm...1 hafta var kontrolümüze..1 hafta nasıl geçsin böylee
Günaydın canımm geçmiş olsunn iyi etmişsin izin almakla dinlen bol bolll

günaydınn canım...sağolasın...ohh evdeyim bugun allahın izniylee keyif yapcazz kızçemle...

aynne şekerim senden kızından değerli değil ohh sefan olsunn bana bak sakın dayanamayıp pasta filan yapma dinlen
kızzz hemşommm alemsin haaa...nasılda tanımışş benii teeeeeeeeeee uzaklardan...sabah kahvaltımı hazırlarken 4 tanede yumurta çıkardım...ılısındaa bişeylerr yapayım diyee yeminlee bakk....peki sen müneccimmisinn:18: kahvaltımız bitti teyzesi..biraz uyuruz... belki akşam üstü bi kek yaparızz kızımlaa...en damla çikolatalısındann

günaydın hamilelerrr
nasılsınız bakıyorum aksam kaynanadan kapattık sabahta kaynanadan devam edıyonuz

Ayy senin kaynanan çok kötü bir kadın.. Toprak altında ne yapacak acaba.. Hep yüzeyde kalıcam sanıyor

kaynanama biz 3 gelin sizden çok uyuz oluyoruz canlarım yok ya birde diyor ki doğurdum büyüttüm kucağınıza verdim ya bende börek yemeği hak ettim diyor

Owwww ne fenaaaa

benim kaynana gibi 30 yıl koynumda besledim buyuttum diyordu

ayyy size Allah sabırlar versin vallaaaa sizinkiler tam kaynanaymışşş

nasıl biliyorumm ama dayanamazsın sen yap tatlım afiyet olsun kocişin çok şanslı ben hiç öyle şeyler yapmam yaa zavallı kocacım

hilaaaaal bayıldım yaptıklarına yaa ne kadann marifetlisin hepsının tarıflerı var mı ya da begendıkelrımı nasıl ısteyebılırım sendenözellıkle pastalara bayıldım

bacak agrıların ıcın magnezyum almalısın bence bende gecen kötüydüm 1 kere aldım daha ıyıyım dunde aıle hekımıne sordum nsaıl kullansam dıye agrın oldugu zamanlarda günaşırı al bi süre sonra bırakırsın dedı

Son düzenleme:

rabbim bizi evlatlarımızı tüm sevdiklerimizi iyilerle karşılaştırsın içlerinde merhamet olan iman korkusu olanlarla birarada eylesin şeker

canım allah hayıra çıkarsın, maşallah oğluşuna :)

canım gözün aydın, tombiş miymiş senin oğlun oyy yesinler onu, maşallah canım :) hadi inşallah şekerinde iyi çıkar.

canım özledik seni

nasıl bir akşam geçirmişsiniz ya, okurken gerildim valla, kaynananın gelmesiyle herkesin sinirleri bozulmuş, birbirine saldırmışlar ((

eltin ağlamış valla üzüldüm, bir kaynana nelere sebep olabiliyor ( zaten okurken kaynananın yüzünü anımsadım, valla varlığı yeter onun böreği hiç mi tatmadın canım? bebiş için azcık yeseydin. o kadar uğraştın, onada üzüldüm

yalnız kocanla diyaloglarınıza çok güldüm :)) ne güzel atışmışsınız. eşin istemezdi böyle olsun naapsın canım ya, ana bu atılmaz satılmaz.

günaydınnn bugun evdeyim izinliyim..kızım sabaha kadar uyutmadı....her yerim ağrıyor...bacaklarım kollarım dökülüyorr resmenn...( bende aradım izim aldım şimdi kahvaltı yapıyoruz kızçemle....

canım afiyet olsun ayrıca geçmiş olsun, çok kötü değilsindir umarım, bende bugün dökük uyandım ama konu iş olunca birden kendime geliyorum :)))

dün aysun işten giremeyeceğini yazmıştı kk ya, doğru mu canım?

maşallah oğluşuna geçmiş olsun canım, sonuçların güzelmiş.

tatlım aynı sorunları bende yaşıyorum şimdilik bulduğum çözüm işime yarıyor uykuya biraz geç dalıyorum iyicee ağırlaşana kadar bekliyorum ne tarafa döneceksem göbeğimin oraya ve bacak arasına yastık koyuyorum çok rahat oluyor 3 gündür güzel uyuyorum hamd olsun bi dene sende canım istersen bacaklarınada eşin ağrı kesici spreyle masaj yapsın uyumadan eğer kemiklerin ağrıyorsa romatizma tarzı bir ağrıysa calsiyum eksikliği başlamıştır cnm (bende yaşadım) danış doktoruna

çok teşekkürler tatlım

nasıl biliyorumm ama dayanamazsın sen yap tatlım afiyet olsun kocişin çok şanslı ben hiç öyle şeyler yapmam yaa zavallı kocacım

bende yapmam tam tersi isterim alır gelirrr benim aşkımmmm uyyy kıyamam ona yaaa

hani nerdeeeeeee pastalarrrrrrr

rabbim bizi evlatlarımızı tüm sevdiklerimizi iyilerle karşılaştırsın içlerinde merhamet olan iman korkusu olanlarla birarada eylesin şeker

Aminnn !!!

bende yapmam tam tersi isterim alır gelirrr benim aşkımmmm uyyy kıyamam ona yaaa

hani nerdeeeeeee pastalarrrrrrr

Aminnn !!!

beni kızdırdıgında memleketinden alsaydın o sana açardı hamur diyorumm hemen yumusuyor bizim yörede hamur işi yok bulgur kebap işleri var onlarıda hep yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…