hilaaaaal bayıldım yaptıklarına yaa ne kadann marifetlisinhepsının tarıflerı var mı ya da begendıkelrımı nasıl ısteyebılırım senden özellıkle pastalara bayıldım
bacak agrıların ıcın magnezyum almalısın bence bende gecen kötüydüm 1 kere aldım daha ıyıyım dunde aıle hekımıne sordum nsaıl kullansam dıye agrın oldugu zamanlarda günaşırı al bi süre sonra bırakırsın dedı
yok kız öyle deme yinedeee ben bunlara ragmen yine kocamı isterdim evlenirdim çok seviyorum ben onu yaaaaşığımmm uleeennnn
ben de eşimi severdim zaten o anadan nasıl sağlam bir çocuk doğdu anlamıyorum veya aşk dedikleri bu olsa gerek kaynanamda gözüme batan şeyler eşimde gözüme batmıyoryok kız öyle deme yinedeee ben bunlara ragmen yine kocamı isterdim evlenirdim çok seviyorum ben onu yaaaaşığımmm uleeennnn
bende çok özledim canım benimmmcanım özledik seni
nasıl bir akşam geçirmişsiniz ya, okurken gerildim valla, kaynananın gelmesiyle herkesin sinirleri bozulmuş, birbirine saldırmışlar((
eltin ağlamış valla üzüldüm, bir kaynana nelere sebep olabiliyor( zaten okurken kaynananın yüzünü anımsadım, valla varlığı yeter onun böreği hiç mi tatmadın canım? bebiş için azcık yeseydin. o kadar uğraştın, onada üzüldüm
yalnız kocanla diyaloglarınıza çok güldüm :)) ne güzel atışmışsınız. eşin istemezdi böyle olsun naapsın canım ya, ana bu atılmaz satılmaz.
.
beni kızdırdıgında memleketinden alsaydın o sana açardı hamur diyorumm hemen yumusuyorbizim yörede hamur işi yok bulgur kebap işleri var onlarıda hep yaparım
Gunaydın kızlaaaar
nabersiniz?
Şu an sizlere hastane bahçesinden tel.den sesleniyorum:)
muayene mi oldum oğluşum gayet iyiymiş 800 gr olmuş 1hafta önde gidiyormuş sat.a göre maaşallah diyeyim sizde deyiiin:)
50gr glikozu da içtim 1 saat bekliyorum gölgelik bi ağacın altında,inşallah daha istemezlerde.
Allahtan içine portakal esansı ekledi yoksa içilmezdi aç aç valla
hani nerdeeeeeee pastalarrrrrrr
bugun doktoru arayıp sorcam canımm...mesaj attım sana:)))
oyyy maşallahh sana...allah bozmasın şeker kızz
Sen anteplisin aysunnnnn offfffff diyorummmmm
sizin yemekleriniz dillere destannnnnn
bizim aşkımla sırf antep yemekleri için gittigimiz bi mekan var ve ayda bi kere mutlaka gider yerizzz
çorbalarrr, kebaplarrr, tatlılarrr
bendee offff diyorum daha şimdiden 7-8 kg aldım
sende amma canını sıktın şu kilolarla bende 7 kilo almışımibre yukarıya doğru gitmeye devam ediyor şekerim sıkma kendini boşuna yahu
sende amma canını sıktın şu kilolarla bende 7 kilo almışımibre yukarıya doğru gitmeye devam ediyor şekerim sıkma kendini boşuna yahu
bende 8 kilo aldımiyi gidiyordumda tatilde kaçırdık biraz
şimdi yine dengelemeye çalışıyorum son 3 ayda ne kadar dengelenirse
sen kilo çizelgemize bilgilerini yazdın mı canım
bende 8 kilo aldımiyi gidiyordumda tatilde kaçırdık biraz
şimdi yine dengelemeye çalışıyorum son 3 ayda ne kadar dengelenirse
canınız istemesin sonraaa güzell hamişşşşekliyorum foto ekliyimmii??
ben kahvaltı yapıpdageleyim kızlar bana müsadeee
bendee offff diyorum daha şimdiden 7-8 kg aldım
niltcim hayırlı haberlerle gel inşAllah kuzumm
kızlar benim sağ gögüsümün sağ kenarı çok agrıyor dokunamıyhorum nedne olur ki acaba
bebeğim 60-65 kilo ile kalsam sıkmıcamdaa şuan 85 kiloyummm
bazı hamililelikler de son ayda kilo kaybı oluyormuş ben öyle duydum belki öyle bişey olur..
EKLEEE EKLEEE EKLEEEE
AFİYET olsun canım benimmmm
bende hep derim keşke antepliyle evlenseymişim en beğendigim yemekler ordaaa
ama ben gittim OFluyu buldummm
bende de oluo canım tuhaf tuhaf agrılar cıkıo hergün:44:
dert etmeee
bende 66 ya yaklaşmışımdır
gecen ay gittigimde 65 tim amaaaa
artık dogum sonrası hep beraber vericez kilolarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?