2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bugun doktoru arayıp sorcam canımm...mesaj attım sana:)))

yok kız öyle deme yinedeee ben bunlara ragmen yine kocamı isterdim evlenirdim çok seviyorum ben onu yaaa aşığımmm uleeennnn

oyyy maşallahh sana...allah bozmasın şeker kızz

yok kız öyle deme yinedeee ben bunlara ragmen yine kocamı isterdim evlenirdim çok seviyorum ben onu yaaa aşığımmm uleeennnn
ben de eşimi severdim zaten o anadan nasıl sağlam bir çocuk doğdu anlamıyorum veya aşk dedikleri bu olsa gerek kaynanamda gözüme batan şeyler eşimde gözüme batmıyor

bende çok özledim canım benimmm
hemde ne gerilimdi canım sinir harbi yaşadık resmen börekten yedim bir tane ama gece açlıktan midem kazındızoruna gitti canım eşinin onu azarlaması birde kaynanam teşvik etti kaynımı sonra kaynım gitti büyük kızını azarladı bunlar o anda kapıştılar
kadın oğulları bizle dalaştığında mutlu oluyor birde bunu dillendiriyor bize yani kavga edene değilde diğer eltiye söylüyor
biizm bahçeden içinde ne olacak onların bahçesinden bilmem demiş ekip dikdiler birde demişherkesin kalbini biliyor rabbim o büyük konustuğunu yalayacak inşşş
eşimle biz her an öyleyiz canım kız kardeşim abla bayılıyorum size diyor biz sevgiliykende böyleydik arkadaşlar siizn evliliğinizi düşünemiyoruz bardaklar tabaklar havada uçusacaklar derlerdi kapışırız gülüşürüz bitti geçti gitti

beni kızdırdıgında memleketinden alsaydın o sana açardı hamur diyorumm hemen yumusuyor bizim yörede hamur işi yok bulgur kebap işleri var onlarıda hep yaparım

Sen anteplisin aysunnnnn offfffff diyorummmmm
sizin yemekleriniz dillere destannnnnn
bizim aşkımla sırf antep yemekleri için gittigimiz bi mekan var ve ayda bi kere mutlaka gider yerizzz
çorbalarrr, kebaplarrr, tatlılarrr

oyy maşallah kocaman olmuş oğluşun
Esans seçeneğimiz varmıymış nilt'cim sorsaydın onuda

niltcim hayırlı haberlerle gel inşAllah kuzumm

kızlar benim sağ gögüsümün sağ kenarı çok agrıyor dokunamıyhorum nedne olur ki acaba

canınız istemesin sonraaa güzell hamişşşş ekliyorum foto ekliyimmii??

EKLEEE EKLEEE EKLEEEE

ben kahvaltı yapıpda geleyim kızlar bana müsadeee

AFİYET olsun canım benimmmm

bendee offff diyorum daha şimdiden 7-8 kg aldım

bende hep derim keşke antepliyle evlenseymişim en beğendigim yemekler ordaaa
ama ben gittim OFluyu buldummm

niltcim hayırlı haberlerle gel inşAllah kuzumm

kızlar benim sağ gögüsümün sağ kenarı çok agrıyor dokunamıyhorum nedne olur ki acaba

bende de oluo canım tuhaf tuhaf agrılar cıkıo hergün:44:

bebeğim 60-65 kilo ile kalsam sıkmıcamdaa şuan 85 kiloyummm

dert etmeee
bende 66 ya yaklaşmışımdır
gecen ay gittigimde 65 tim amaaaa
artık dogum sonrası hep beraber vericez kilolarııı

antep erkeği ile evli olmak zordur canım bizim yemeklerimiz çok zor ve zahmetli 2 kişi ancak basa cıkar tek basına girdiysen mutfaga zaten akşama kadar uğrasırsın

yemesi kolay yapması zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…