2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın canım, güle güle kullan mayonu, bende tankini tarzı bişi aldım, pek rahat ettim. 9 aylıkken bile olur bana.

canım eşimin arkadaşı ve mustakbel eşi gelecekler. evet hafta içi çalışan bayana zor geliyor bide hamile olunca bir yerde tıkanıyorsun

moonsun bebişin harketlerini hissetmeye başladın mı???

canım maalesef hareket etmiyor inşAllh sağlıklıdır rüyama giriyor artık çok merak ediyorumm

günaydın şekerim ben sana okadar dedim ben gelicem diyeee bukadar yorulma diyeeee

çok yormasaydın kendini ya

haklısın bol spor bol su ama kremide kullanırız artık

yaramazlık mı yapıyor annesi çekerim ben onun kulaklarını ay kıyamamkiiiiii

bendee bekliyorum artık tekmeleri

GÜNAYDINNN iyiyiz şişkocukkkk
benimki de tam tersi hiç durmuoo
ben diorum kesin horon tepio içerde
laz damarı var ne de olsaaa

Owwww hemen araştıralım tam bizlikkkk

Günaydınnnn canımmmmm

günaydın şekercim maşAllah seninde 5.ay bitmiş tebriklerrr

lazlık varsa hiç durmaz daaaaa

maşAllah annesi sakin olucak herhaldee benimkide baya sakin ama olmaz kiiii :18:
eşime diyorumki tekmelesin istiyorum diyorumm sakin benim kızım ben ona annei üzme dedim beni dinliyor diyor

kızlar biraz mutevazi ve sakinler anlaşılan canımm senin oğluş mu olucak nasıl gidiyor pek yazmıyorsun bizeee

selammm fıstıklarrr herkese günaydınnnnnnn canlarımmmm dün netim gitti yazılanlara bakamadan koptum aranızdan yawsss nasılsınız bakimmm canlarrr

İyiyiz şekercikkk
ben malum tatil hazırlıklarıyla haşır neşirimmm
bu yıl öle bi koşturmaca oldu ki bende anlamadım vallaaa:44:

yaa bende gebe die bi magaza var ordan aldım
cogunun bedeni kalmamış
tek parça bi şey aldım
zaten giyicegim kaç gün ki bu sene bööle idare ederim artıkkk
seneye cıkarırım acısını çiçekli böcekli cıvıl cıvıl bikinilerleee inşallah

5. ayda bitti inanamıorum zaman ne cabuk gecio yaaaa
ve dogum yaklaşıoooo:18:

biz iyiyiz canım, 20. haftaya girdiğimden beri durmuyor sıpam, artık babası bile hissediyor
Salı sabahı tetanoz aşısı olmuştum gecesinde epey rahatsız etti, dün de gece uyuyamadığım için çok halsizdim neyseki bugün yine eski halimize döndük

canım benim hissedersin inşallah yakında tekmeleri :)) senin kız biraz sakin olacak heralde, aman daha iyi hanımhanımcık oturur, oyyy yerim ben onu

hee benimki bazen uyutmuyor, bazen uyandırıyor, geçen rüyamda doğurduğumu gördüm, o anda da kızım tekmeliyor, dedim ki rüyamda demek bunları bebek yapmıyormuş, doğurdum hala hissediyorum :)))))

biraz yoruldum canım, çok misafir seven bir çiftiz ama hamileyken zor gerçekten

canım maalesef hareket etmiyor inşAllh sağlıklıdır rüyama giriyor artık çok merak ediyorumm

tatlım bende iki haftadır net hissediyorum 20+5 de hissettim bende hissetmeden 2-3 gün önce senin gibi iyice kafama takmıştım acaba ters giden bişey mi var diye...derken bi anda kuvvetlendi hareketleri ...belki senin kızında sakin bir bebektir seni içini rahat tut ansızın bir tekme yiyyebilirsin annesi...

iyiyiz şekerim sen nasılsınnnn haftasonu senden yiceemmm

afiyett bal şeker olsun şifa olsun sana ve bebişine canım sen bursa merkeze yakınmısın ???

ne güzel tatlım tatilin keyfini çıkarın ben bu yaz pek tatil yapamıycam fazla izin kulanmak istemiyorum doğumdan sonra kullanmak içinn bayramdan sonra bikaç günlüğüne belki kaçarız biyerlere ozaman da 6 ay bittmiş olacak nasipse fazla ağırlaşmam umarım

canım yaa ne güzel demek sana zaman çabuk geçiyor bana da çakıldı sanki geçmiyor gibi geliyor bazen bazende doğum stresi sarıyor doğumdan sonraki stresss öyle olunca eşimi aklıma getiriyorum kızımla beraber ikisini rahatlıyorum

canımcımm merak etme yakında hissetmeye başlarsınnn
böle hafiften göbeginde seyirme gibi bi şeyler issedio musun
benim ilk öle oluodu
ilk bebekler gecte hareket etmeye başlayabiliomuşş

hamilelikte zor olur evet canım Allh kolaylık versin inşAllah teyzesi kızının tekmelerini yesinlerrr

inşAllah canımm yaa merktayım inan gun sayıyorum cumartesi doktor amcaya gidicezz

senin kilo alımı nasıl gidiyor tatlım ben bu ay 2 kilo aldım herhalde yine

saol canımmmmmm tatlım bursa merkez bize 40 km

cnım merhaba neden kilo veriyorsun yaa doktorunla gorustun mu ne diyor bende baya alıyorum doktorum şikayetçi bu durumdan

Günaydın kızlar.1 haftadır istanbuldaydım takip etmek zor oldu umarım herkes iyidir.ben aslında iyiydim bu sabaha kadar .kötü bir rüyayla daha dogrusu kabusla uyandım biraz psikolojim bozuldu.
neyse iyi şeylerden bahsediim teyzeleri ogluşumun hareketleri daha hissedilir oldu bu hafta gaz olmadıgını anlayabiliyorum artık :) bazen sert bile vurabiliyor.genel olarak sakin uykucu sanırım .annem dogduktan sonra da böyle olur inşallah diyor
şimdi de kafamı dagıtmaya iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.dogum günümde arkadaşım baby mozart cd si almıştı onu dinliyorum tavisye ederim güzelmiş :))

Gunaydın kızlaaaar
nabersiniz?
Şu an sizlere hastane bahçesinden tel.den sesleniyorum:)
muayene mi oldum oğluşum gayet iyiymiş 800 gr olmuş 1hafta önde gidiyormuş sat.a göre maaşallah diyeyim sizde deyiiin:)

50gr glikozu da içtim 1 saat bekliyorum gölgelik bi ağacın altında,inşallah daha istemezlerde.

Allahtan içine portakal esansı ekledi yoksa içilmezdi aç aç valla

günaydın canım Allah hayırlara çıkarsın hamilelikte çokk kabus göruluyor maalesef

ay yesinler tekmelerini onunnn benimkide sakin ama yaaaa ısırırım ben onun ayaklarını

herkese günaydınn... nasılsınız bakalımmm
benim bademciklerim inmiş galiba gerçi bademciğim yok ama boğazım süper ağrıyor..
dün eve gelmiştim ya kapı çaldı büyük eltimle kaynım hastaneden benim eve gelmişler oturduk biraz küçük börek yapacak oraya gidelim dedim neyse efendim bizde kaldık biraz ve büyük eltiyle küçük eltiye gittik sonrasında ise beni kayınpeder aradı nerdesin nasılsın diye..hiç yapmaz oysa
eltime dedim ablam biizm börek yapacağımızı duydular ondan aradı kaynatam dedim çağırma abla sakın dedi ev sahibi bende çağırmadım aradan 2 dk geçmedi kaynanam küçük eltimi aradı ve börek yapıyormuşsun bizde geliyoruz dedi
eltim şoook ama ne yapsın geliyorlar abla dedi bana ben eşime kızıyorum boyuna o söyledi diye
sonrasında ise benim kaynana ne büyük eltinin 6 aylık bebeğine baktı ne bize yardım için soba başına geldi küçük elti açtı yufkaları ben içledim pişirdim yağladımonlarda yediler hangır sangır
sonra oğlanlara bir dert oldu büyük kaynım karısını çocuğunu sebebsiz haşladı küçük kaynım eşini sebebsiz haşladı anlayacağınız ne börek yedim ne bişey yaptımbörek beni yedi zaten..
kaynanm davetsizdim davet ettirdim dedi bana laf carpıyor aklı sıra
ben misafirdim eltimi ben çağırdım misafir bir misafir çağırabilir onuda çağırdım sizi çağırmadığım için bana kimse bişey diyeemz dedim ev sahibine yüklendik zaten dedim
bende doğurdum büyüttüm elinize verdim ya davetiyem bu diyor hasba
hala sinirliyim yardım etmeyişine iki canımla ne cektim ben eltimin bebeğe bari baksaydı üzerimden yük giderdi delii etti kadın 3 gelinide dün akşam
börek faslının sonunda ben börek yemedim eltilerde yemediler üstelik ağladılarda yapılan hareketlere
eşime patladık üçümüzde neden sürüdün geldin bunları diye
ben getirmedim kendileri geldiler diyor
eltimde dedi görecen sen sana gelirkende biz getireceğiz bunları diye

eşim sakın öyle bişey yapmayın diyor
eşim akşam eve dönerken bana parladı bende dedim gece sen parlamadıydın şimdi parlada rahat uyu gülmeye başladı bu sefer beni beklemeden hızlı hızlı yürüyor ocak başında belim perişan oldu ben yürüyemiyorum eşime beni bekle dedim iki canlıyım dedim esrayı kucağıma alsam bende iki canlı olurum senden hızlı yürürüm gene dedi
sen gene kaşınıyorsun alma ahımı bel ağrısını hatırla dedim eşim yüzüme baktı hiç ses yok yavaş yavaş yürüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…