Günaydınnn burcucukkkk bende cook yorgunummm
dön dolaş hamile mayosu aradık aşkımlaaa
neyse ki sonunda aranan bulunduuu
yemekli misafir nası agırlıcan yaaa ufff ben düşünemiom kendimiii
hemen yoruluom zaten nazlıydım iice nanemolla bi şey oldum cıktımm
moonsun bebişin harketlerini hissetmeye başladın mı???
Günaydın kızlar, çok yorgunum, akşama yemekli misafirim var, gece yemek yaptık eşimle, yorulmuşum :)))
canım gözün aydın maşallahmerak etme annesi boyu kilosu yerindedir, yoksa doktor derdi.
günaydın canım, benim kızım çok yaramaz, babasına şikayet ediyorum hep :)))
kremle olacak iş değil bu, en faydalı şey spordur. zamanında iyi para harcadım kremlere, artık gerek kalmadı, yöntemi buldum, bol bol egzersiz masaj yürüyüş :)
canım hayırlısı olsun 3. oğluşun. maşallah ya :)) 3 oğlan, inşallah bu yavrunda uslu olur canım.
günaydın canım.
GÜNAYDINNN iyiyiz şişkocukkkk
benimki de tam tersi hiç durmuoo
ben diorum kesin horon tepio içerde
laz damarı var ne de olsaaa
Owwww hemen araştıralım tam bizlikkkk
Günaydınnnn canımmmmm
tatlım senin bana yazdığını görmeden aynı soruyu bende sana sormuşum...benim kızım maş...sanırım uslu bir bebek olacak teyzesi...hareket ettiğinde bariz hissediyorum ama sanırım 3-4 saat uyuyor sonra bir iki tekme atıp tekrar sessizleşiyor...öyle peşpeşe çok hareket etmiyor akşam eşime anlatıyorum o da gidiyor ki kızım babasına çekmşi sessiz ağır rahata düşkün olacak galiba diyor
Günaydın canım,
merak etme iyidir nazlı kızınız, ablamda hamile 6,5 aylık ama o da daha yeni yeni sürekli kıpırdamaya başladı galiba kızlar kibar olduğu için
çok fazla kıpraşmıyor.
benimki de işe gelene kadar durmadı hala daha oynuyor ay çok mu yaramaz olacak acaba :)
selammm fıstıklarrr herkese günaydınnnnnnn canlarımmmm dün netim gitti yazılanlara bakamadan koptum aranızdan yawsssnasılsınız bakimmm canlarrr
selammm fıstıklarrr herkese günaydınnnnnnn canlarımmmm dün netim gitti yazılanlara bakamadan koptum aranızdan yawsssnasılsınız bakimmm canlarrr
günaydın canım, güle güle kullan mayonu, bende tankini tarzı bişi aldım, pek rahat ettim. 9 aylıkken bile olur bana.
canım eşimin arkadaşı ve mustakbel eşi gelecekler. evet hafta içi çalışan bayana zor geliyor bide hamile olunca bir yerde tıkanıyorsun
canım maalesef hareket etmiyor inşAllh sağlıklıdır rüyama giriyor artık çok merak ediyorumm
günaydın şekerim ben sana okadar dedim ben gelicem diyeee bukadar yorulma diyeeee
çok yormasaydın kendini ya
haklısın bol spor bol su ama kremide kullanırız artık
yaramazlık mı yapıyor annesi çekerim ben onun kulaklarını ay kıyamamkiiiiii
bendee bekliyorum artık tekmeleri
günaydın şekercim maşAllah seninde 5.ay bitmiş tebriklerrr
lazlık varsa hiç durmaz daaaaa
maşAllah annesi sakin olucak herhaldee benimkide baya sakin ama olmaz kiiii :18:
eşime diyorumki tekmelesin istiyorum diyorumm sakin benim kızım ben ona annei üzme dedim beni dinliyor diyor
kızlar biraz mutevazi ve sakinler anlaşılancanımm senin oğluş mu olucak nasıl gidiyor pek yazmıyorsun bizeee
canım maalesef hareket etmiyor inşAllh sağlıklıdır rüyama giriyor artık çok merak ediyorumm
günaydın şekerim ben sana okadar dedim ben gelicem diyeee bukadar yorulma diyeeee
maşAllah annesi sakin olucak herhaldee benimkide baya sakin ama olmaz kiiii :18:
eşime diyorumki tekmelesin istiyorum diyorumm sakin benim kızım ben ona annei üzme dedim beni dinliyor diyor
kızlar biraz mutevazi ve sakinler anlaşılancanımm senin oğluş mu olucak nasıl gidiyor pek yazmıyorsun bizeee
iyiyiz şekerim sen nasılsınnnn haftasonu senden yiceemmm
İyiyiz şekercikkk
ben malum tatil hazırlıklarıyla haşır neşirimmm
bu yıl öle bi koşturmaca oldu ki bende anlamadım vallaaa:44:
5. ayda bitti inanamıorum zaman ne cabuk gecio yaaaa
ve dogum yaklaşıoooo:18:
canım benim hissedersin inşallah yakında tekmeleri :)) senin kız biraz sakin olacak heralde, aman daha iyi hanımhanımcık oturur, oyyy yerim ben onu
hee benimki bazen uyutmuyor, bazen uyandırıyor, geçen rüyamda doğurduğumu gördüm, o anda da kızım tekmeliyor, dedim ki rüyamda demek bunları bebek yapmıyormuş, doğurdum hala hissediyorum :)))))
biraz yoruldum canım, çok misafir seven bir çiftiz ama hamileyken zor gerçekten
tatlım bende iki haftadır net hissediyorum 20+5 de hissettim bende hissetmeden 2-3 gün önce senin gibi iyice kafama takmıştım acaba ters giden bişey mi var diye...derken bi anda kuvvetlendi hareketleri ...belki senin kızında sakin bir bebektir seni içini rahat tut ansızın bir tekme yiyyebilirsin annesi...
afiyett bal şeker olsun şifa olsun sana ve bebişine canım sen bursa merkeze yakınmısın ???
ne güzel tatlım tatilin keyfini çıkarın ben bu yaz pek tatil yapamıycam fazla izin kulanmak istemiyorum doğumdan sonra kullanmak içinnbayramdan sonra bikaç günlüğüne belki kaçarız biyerlere ozaman da 6 ay bittmiş olacak nasipse fazla ağırlaşmam umarım
canım yaa ne güzel demek sana zaman çabuk geçiyor bana da çakıldı sanki geçmiyor gibi geliyor bazenbazende doğum stresi sarıyor doğumdan sonraki stresss öyle olunca eşimi aklıma getiriyorum kızımla beraber ikisini rahatlıyorum
canımcımm merak etme yakında hissetmeye başlarsınnn
böle hafiften göbeginde seyirme gibi bi şeyler issedio musun
benim ilk öle oluodu
ilk bebekler gecte hareket etmeye başlayabiliomuşş
günaydın kızlar
akşam bir damla uyku uyuyamadım ayrıca kilo vermeye de devam ediyorum. ne olacak halim hiç bilmiyorum. yemek yeme alışkanlığımdan birşey kaybetmedim ki neden kilo veriyorum anlamadım gitti. korkuyorum bebişime oğluşuma birşey olacak diye. ara ara ben buradayım diyor ama salı günü detaylı ultrasonumuz var orada ya rahatlarım bebişimin birşeyi yokmuş diye yada kafayı yerim niye böyle oluyor diye.
saol canımmmmmmtatlım bursa merkez bize 40 km
elimi karnıma koyunca hafif kıpırdamalar hıssediyorum ama gaz gibi
Günaydın kızlar.1 haftadır istanbuldaydım takip etmek zor oldu umarım herkes iyidir.ben aslında iyiydim bu sabaha kadar .kötü bir rüyayla daha dogrusu kabusla uyandım biraz psikolojim bozuldu.
neyse iyi şeylerden bahsediim teyzeleri ogluşumun hareketleri daha hissedilir oldu bu hafta gaz olmadıgını anlayabiliyorum artık :) bazen sert bile vurabiliyor.genel olarak sakin uykucu sanırım.annem dogduktan sonra da böyle olur inşallah diyor
şimdi de kafamı dagıtmaya iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.dogum günümde arkadaşım baby mozart cd si almıştı onu dinliyorum tavisye ederim güzelmiş :))
yakınmış canımmmm ilçedesin ozamannn
muhtemelen bebeşinin hareketleri canım hissettiğin biraz daha bekle güçlenecek hareketleri güm güm diye hoplatacak anasını
Günaydın biz geldikkk
Nasılsınız kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?