2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canlarım günaydın nasılsınız şişkolarrr ufak şişkolar nasıllar yaramazlık yapıyorlar mı annelleriiii benimkii çok sessiz yaaa korkuyorum iyiceeee

dünden sonra iyice sessizleşti gibi

kızım zaten daha tam hıssetmedın kı nasıl sessız olduguna karar verdın merak yapma ayrıca ben senden cıkacak cocugun sessız olabılmesıne ıhtımal vermıyorum 2 hafta daha sabret

hurafe onlar hurafe olusmus selulıt zor gıder zaten olusmayı engellemek ve var olanı azıcık azaltmak ıcın detoks spor bol su az yag az kahve bacımm

canım bazı hamıleler hamılelıgınde kılo verırmıs kendımı onlardan bırı olurum sanıyordum ama olamadım:)) bebısının gelısımı ıyıyse eger buna sevınmelısın bıle bence:))

pratık bısıler yapsaydın burcucumm yormasaydın kendını keskemm

sonucu merakla beklıyorum annesı senınkı ufak caplı bı tosuncuk olmus masallah masallahh

kızım sız hıc torulmuyonuzmu sulalecek hergun bırınız bısı yapıyo okadar hamurısı yapıyonuz masallah ıncecıksın ben yoruluyom valla senın yaptıklarını okuyunca:))

Arkadaşlar k.k. nde takılırım ama bu topiği ilk görüyorum :44: ama olsun bende sizlerleyim geçte olsa benim oğluşum olacak kısmetse, herkese hayırlı hamilelikler diliyorum

kızım sız hıc torulmuyonuzmu sulalecek hergun bırınız bısı yapıyo okadar hamurısı yapıyonuz masallah ıncecıksın ben yoruluyom valla senın yaptıklarını okuyunca:))
hamur işi yapsakda kaynanamdan yemeye fırsat bulamıyoruz iştah miştah kalmıyor ki güzelim
ben büşrada 120 kg oldum ya bana soruyorlardı nasıl zayıfsın diye bende diyordum kiiii...
hiç büyümeyen eş,yaramaz iki bebek ve en önemlisi kaynanama borçluyum fiziğimi diyordumm

ulen ne cenesı dusuk grupsunuz yahuu hala gecmısteyım
yaz geldi ya rehavet bastı sessiz bile topik sekerimm

Arkadaşlar k.k. nde takılırım ama bu topiği ilk görüyorum :44: ama olsun bende sizlerleyim geçte olsa benim oğluşum olacak kısmetse, herkese hayırlı hamilelikler diliyorum

canım aramıza hoşgeldinn hayırlı olsun oğluşunnn olsun doğurmadan yakaladın bizi

kendini tanıtırmısın

kilo
Beklenen doğum tarihinn

bak yaaa sanadaaa gü-nay-dınnnnnnnn sen fazla beyaz tv izliyorsun sanırım

napıon kızzz tunaydın demelisin biz 6.40da kalkıyoruz cunkumm

hee bende şaşarım benden nasıl sakin çocuk olur diyeee

:)) 120 kılo oldun kac kılo aldınkı busrada bunları duydukca zayıflamaya daır hala bı umudum oluyo:)) tabı sendekı etkenler bende yok :))

:)) 120 kılo oldun kac kılo aldınkı busrada bunları duydukca zayıflamaya daır hala bı umudum oluyo:)) tabı sendekı etkenler bende yok :))
50 kg hamile kaldım 70 kilo aldım masadan kalkaman dediler çok kilo almışsın dediler normal doğum olmaz dediler ama ben en normalinden doğumumu yaptım çok da kolay oldu valla
kızım yaşına girmeden 60 kiloyada döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…