sıze bı seda sayan gunaydını vermek ıstıyorum gü-nay-dın :))
canlarım günaydın nasılsınız şişkolarrrufak şişkolar nasıllar yaramazlık yapıyorlar mı annelleriiii benimkii çok sessiz yaaa korkuyorum iyiceeee
dünden sonra iyice sessizleşti gibi
kızlarrr BİR TÜRK doktoru "BioElixia" adında bir selülit kremi geliştirmiş %40 oranında selülitleri azaltıyormuş avusturyada çıkarılmış şimdi dakikada 4 tane satılıyormuş avrupada türkiyeye ne zaman gelir acaba 40 sterlin 112 TL civarına geliyor haftada 2 kez kullanımla 8 haftada bayaa azaltıyormuşş süper yaaa biz doğurduktan sonra gelir türkiyeye o zaman alırız
günaydın kızlar
akşam bir damla uyku uyuyamadım ayrıca kilo vermeye de devam ediyorum. ne olacak halim hiç bilmiyorum. yemek yeme alışkanlığımdan birşey kaybetmedim ki neden kilo veriyorum anlamadım gitti. korkuyorum bebişime oğluşuma birşey olacak diye. ara ara ben buradayım diyor ama salı günü detaylı ultrasonumuz var orada ya rahatlarım bebişimin birşeyi yokmuş diye yada kafayı yerim niye böyle oluyor diye.
günaydın canım, güle güle kullan mayonu, bende tankini tarzı bişi aldım, pek rahat ettim. 9 aylıkken bile olur bana.
canım eşimin arkadaşı ve mustakbel eşi gelecekler. evet hafta içi çalışan bayana zor geliyor bide hamile olunca bir yerde tıkanıyorsun
Gunaydın kızlaaaar
nabersiniz?
Şu an sizlere hastane bahçesinden tel.den sesleniyorum:)
muayene mi oldum oğluşum gayet iyiymiş 800 gr olmuş 1hafta önde gidiyormuş sat.a göre maaşallah diyeyim sizde deyiiin:)
50gr glikozu da içtim 1 saat bekliyorum gölgelik bi ağacın altında,inşallah daha istemezlerde.
Allahtan içine portakal esansı ekledi yoksa içilmezdi aç aç valla
herkese günaydınn... nasılsınız bakalımmm
benim bademciklerim inmiş galiba gerçi bademciğim yok ama boğazım süper ağrıyor..
dün eve gelmiştim ya kapı çaldı büyük eltimle kaynım hastaneden benim eve gelmişler oturduk biraz küçük börek yapacak oraya gidelim dedim neyse efendim bizde kaldık biraz ve büyük eltiyle küçük eltiye gittik sonrasında ise beni kayınpeder aradı nerdesin nasılsın diye..hiç yapmaz oysa
eltime dedim ablam biizm börek yapacağımızı duydular ondan aradı kaynatam dedim çağırma abla sakın dedi ev sahibi bende çağırmadım aradan 2 dk geçmedi kaynanam küçük eltimi aradı ve börek yapıyormuşsun bizde geliyoruz dedi
eltim şoook ama ne yapsın geliyorlar abla dedi bana ben eşime kızıyorum boyuna o söyledi diye
sonrasında ise benim kaynana ne büyük eltinin 6 aylık bebeğine baktı ne bize yardım için soba başına geldi küçük elti açtı yufkaları ben içledim pişirdim yağladımonlarda yediler hangır sangır
sonra oğlanlara bir dert oldu büyük kaynım karısını çocuğunu sebebsiz haşladı küçük kaynım eşini sebebsiz haşladı anlayacağınız ne börek yedim ne bişey yaptımbörek beni yedi zaten..
kaynanm davetsizdim davet ettirdim dedi bana laf carpıyor aklı sıra
ben misafirdim eltimi ben çağırdım misafir bir misafir çağırabilir onuda çağırdım sizi çağırmadığım için bana kimse bişey diyeemz dedim ev sahibine yüklendik zaten dedim
bende doğurdum büyüttüm elinize verdim ya davetiyem bu diyor hasba
hala sinirliyim yardım etmeyişine iki canımla ne cektim ben eltimin bebeğe bari baksaydı üzerimden yük giderdi delii etti kadın 3 gelinide dün akşam
börek faslının sonunda ben börek yemedim eltilerde yemediler üstelik ağladılarda yapılan hareketlere
eşime patladık üçümüzde neden sürüdün geldin bunları diye
ben getirmedim kendileri geldiler diyor
eltimde dedi görecen sen sana gelirkende biz getireceğiz bunları diye
eşim sakın öyle bişey yapmayın diyor
eşim akşam eve dönerken bana parladı bende dedim gece sen parlamadıydın şimdi parlada rahat uyu gülmeye başladı bu sefer beni beklemeden hızlı hızlı yürüyor ocak başında belim perişan oldu ben yürüyemiyorumeşime beni bekle dedim iki canlıyım dedim esrayı kucağıma alsam bende iki canlı olurum senden hızlı yürürüm gene dedi
sen gene kaşınıyorsun alma ahımı bel ağrısını hatırla dedimeşim yüzüme baktı hiç ses yok yavaş yavaş yürüdü
günaydınnn bugun evdeyim izinliyim..kızım sabaha kadar uyutmadı....her yerim ağrıyor...bacaklarım kollarım dökülüyorr resmenn...( bende aradım izim aldım şimdi kahvaltı yapıyoruz kızçemle....
sen kilo çizelgemize bilgilerini yazdın mı canım
hamur işi yapsakda kaynanamdan yemeye fırsat bulamıyoruz iştah miştah kalmıyor ki güzelimkızım sız hıc torulmuyonuzmu sulalecek hergun bırınız bısı yapıyo okadar hamurısı yapıyonuz masallah ıncecıksın ben yoruluyom valla senın yaptıklarını okuyunca:))
yaz geldi ya rehavet bastı sessiz bile topik sekerimmulen ne cenesı dusuk grupsunuz yahuu hala gecmısteyım
Kokuluuu kokuluuuu misssss gibiiii öpücükte vereydinnnnn
Arkadaşlar k.k. nde takılırım ama bu topiği ilk görüyorum :44: ama olsun bende sizlerleyim geçte olsabenim oğluşum olacak kısmetse, herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
Arkadaşlar k.k. nde takılırım ama bu topiği ilk görüyorum :44: ama olsun bende sizlerleyim geçte olsabenim oğluşum olacak kısmetse, herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
kızım zaten daha tam hıssetmedın kı nasıl sessız olduguna karar verdın merak yapma ayrıca ben senden cıkacak cocugun sessız olabılmesıne ıhtımal vermıyorum 2 hafta daha sabret
hurafe onlar hurafe olusmus selulıt zor gıder zaten olusmayı engellemek ve var olanı azıcık azaltmak ıcın detoks spor bol su az yag az kahve bacımm
canım bazı hamıleler hamılelıgındekılo verırmıs kendımı onlardan bırı olurum sanıyordum ama olamadım:)) bebısının gelısımı ıyıyse eger buna sevınmelısın bıle bence:))
hamur işi yapsakda kaynanamdan yemeye fırsat bulamıyoruz iştah miştah kalmıyor ki güzelim
ben büşrada 120 kg oldum ya bana soruyorlardı nasıl zayıfsın diye bende diyordum kiiii...
hiç büyümeyen eş,yaramaz iki bebek ve en önemlisi kaynanama borçluyum fiziğimi diyordumm
yaz geldi ya rehavet bastı sessiz bile topik sekerimm
popomu böle bı sag bı sol bıdaha sag yaptım:)) kokuluyu kapanısta vercem:))
:)) 120 kılo oldun kac kılo aldınkı busrada bunları duydukca zayıflamaya daır hala bı umudum oluyo:)) tabı sendekı etkenler bende yok :))
yazmadıysan yazkı aysun lısteye baktıkca kendınden cok kılo alanları görsun rahatlasın:))
50 kg hamile kaldım 70 kilo aldım masadan kalkaman dediler çok kilo almışsın dediler normal doğum olmaz dediler ama ben en normalinden doğumumu yaptım çok da kolay oldu valla:)) 120 kılo oldun kac kılo aldınkı busrada bunları duydukca zayıflamaya daır hala bı umudum oluyo:)) tabı sendekı etkenler bende yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?