2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydınnn bugun evdeyim izinliyim..kızım sabaha kadar uyutmadı....her yerim ağrıyor...bacaklarım kollarım dökülüyorr resmenn...( bende aradım izim aldım şimdi kahvaltı yapıyoruz kızçemle....

ya sabır ne yüzsüzz şu kaynanalarrr gidiyorsun bari yardımcı ollll ay hasba lafına bayıldımmmm

eltilerinede sanada üzüldüm resmen burnunuzdan getirmişler haram zıkkım olsun o kaynanadaaaaa

günaydın canım Allah hayırlara çıkarsın hamilelikte çokk kabus göruluyor maalesef

ay yesinler tekmelerini onunnn benimkide sakin ama yaaaa ısırırım ben onun ayaklarını

evet canım ya ..aysun benim oglan çok sakin senin kız da benim ki gibi hafif hafif başladı sizin kızı istesek mi şimdi den ..

elimi karnıma koyunca hafif kıpırdamalar hıssediyorum ama gaz gibi

Onlar gaz diiiiiil bebişinin kıpraşmaları olmasınnn

Canımcımmm günaydınnn nerelerdesinnn
oğluşuna ve sana kocaman MAŞALLAHHH
hadi hayırlı haberlerle gel bizeeee

canım günaydın..
gecenlerde bende kötü bi rüya gördüm
hiç kimseye anlatmadımm
suya anlat sadece
kafana da fazla takma e mi
bende şirkette hep klasik müzik dinliom ama bizimki karadeniz tulum kemençe sevioooo

Günaydın biz geldikkk

Nasılsınız kızlar ??

Günaydın canımmm hoşgeldinnn

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?..
dün 4d ultrasona girdik oğlumla, her şeyi normalmiş çok şükür
yalnız doğum tarihi 9kasımken doktor 5 kasın dedi ölçümlerden sonra
sat e görede 2 kasım
ben birşey anlamadım bu işten...
birde kilosuna doktorum 670 dedi radyolog 630 dedi:26:
ikiside çok gibi ne bileyim benim gibi tontiş mi olacak bu çocuk korkuyorum valla:18:
neyse sağlıklı ya o önemli çok şükü

günaydınnn bugun evdeyim izinliyim..kızım sabaha kadar uyutmadı....her yerim ağrıyor...bacaklarım kollarım dökülüyorr resmenn...( bende aradım izim aldım şimdi kahvaltı yapıyoruz kızçemle....

ay güzel hemşom hoşgeldin geçmiş olsun kıyamam yaa dinlen bol bol iyi yapmışsın izin almakla

canımm maşAllah kuzunaaa telaş yapma bakalım gayet iyi kilosu ölçüm aletlerine göre tarihler değişiyor canım benimkine doktor 1 hafta geri dedi sonra 3 gun once dedi sonra 5 gun sürekli değişiyorrrr

maşallahhhh senin oğluşuna canımmmm hadi geçmiş olsunnn ayy bana 75 gr içirmişlerdi pefffff inşallah güzel çıkar sonuçlar fıstık

Günaydın biz geldikkk

Nasılsınız kızlar ??

günaydın canım hoşgeldinn bizler iyiz hamd olsun sen nasılsın

oy oy oy gece tekmeleyip durdumu yoksa annesiii afiyetttt olsunnn yarasın ikinizede

inşAllah canımm yaa merktayım inan gun sayıyorum cumartesi doktor amcaya gidicezz

senin kilo alımı nasıl gidiyor tatlım ben bu ay 2 kilo aldım herhalde yine

canım benim bulantlıar hala devam ediyor kusmam yok ama iştah hiç yok 85 le başladım hamileliğe bu sabah tartıldım 87.3 olmuşum ...aç kalmamak için yiyyorum dersem yeridir..sen toplamda kaç kilo aldın

nilciğim maşallahh pipiloşaaaaaaaaaaaa:)))) annesi iyi bakmışş onaa bellkii...rabbim nazarladan saklasın...bende evdeyim bugun...yumurtiii yediriyorumm kuzumaaa:)

gıcık kaynana...3ünüzünde ağzından burnundan getirmişş mutludurr şimdi...
ay güzel hemşom hoşgeldin geçmiş olsun kıyamam yaa dinlen bol bol iyi yapmışsın izin almakla
hoşbuldum kuzum...aman valla iyi oldu aysunum yaaa canımdan kıymetlimi...kızımdan kıymetlimi...işler 1 gün beklese sorun olmaz... psikolojık olarak bilee iyi geldi..bugun tüm gün evde olacagımı bilmekkk sen nasılsın canım? kızçemi hissedemiyorum demişin...rüyalarınaamı giriyorr kıyamam...azıcık daha sabır annesi...ne zaman gidicen doktoraa yeniden? ben haftaya cuma gidicemm çatlıyorum meraktannn

ya sabır ne yüzsüzz şu kaynanalarrr gidiyorsun bari yardımcı ollll ay hasba lafına bayıldımmmm

eltilerinede sanada üzüldüm resmen burnunuzdan getirmişler haram zıkkım olsun o kaynanadaaaaa
hasba tabiii... adamın umurunda değil dünya sen bebğe bak biz iş yapalım dedikde karnı açmış hanımın evde yemeği varmış da kayınpeder getirmiş onu öyle diyor bide bize geldiysen bile işin ucundan tutyanında başkaları varkende fatmam kuzum sen hamilesin elinden yemek yemek haram sen dur ben iş yapayım der akşam teklif bile etmedi bende yüzüne bakmadım zaten

canımm maşAllah kuzunaaa telaş yapma bakalım gayet iyi kilosu ölçüm aletlerine göre tarihler değişiyor canım benimkine doktor 1 hafta geri dedi sonra 3 gun once dedi sonra 5 gun sürekli değişiyorrrr

sağol canımsanırım bu değişkenlikler normal
başka topıclere bakıyorum 37. , 38. haftalarda gelmiş bebişler genelde...
benim içimede ekimde doğum yapacakmışım şeklinde bir his doğuyor ama
hayırlısı inşallah

Canım yaa ne anlayışsız kaynanan varmışşş
eltinlere de sana da üzüldüm kaynanana da uyuz oldummm
hamile halinle börek çörek yapıp hizmet ediosun bi de

Günaydın canımm geçmiş olsunn iyi etmişsin izin almakla dinlen bol bolll

:113: (bu kayganaya yorum yok kuzum) rabbim sabır versin

canım benim bulantlıar hala devam ediyor kusmam yok ama iştah hiç yok 85 le başladım hamileliğe bu sabah tartıldım 87.3 olmuşum ...aç kalmamak için yiyyorum dersem yeridir..sen toplamda kaç kilo aldın

hadi canım maşallah sen iyisin ben 8 kilo aldım sanırım bu cumartesi tartılcam tekrar yarında topik için tatılcam offf

aynne şekerim senden kızından değerli değil ohh sefan olsunn bana bak sakın dayanamayıp pasta filan yapma dinlen

yazık yaaa Allah ıslah etsin acıyorum bu insanlara hakka girmekten baska ne yapıyorlar kiiii

hayırlısı olsun canım gelişimlerini tamamlasınlarda öyle gelsinler inşAllah

kaynanama biz 3 gelin sizden çok uyuz oluyoruz canlarım yok ya birde diyor ki doğurdum büyüttüm kucağınıza verdim ya bende börek yemeği hak ettim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…