canım aramıza hoşgeldinn hayırlı olsun oğluşunnnolsun doğurmadan yakaladın bizi
kendini tanıtırmısın
kilo
Beklenen doğum tarihinn
bak yaaa sanadaaa gü-nay-dınnnnnnnnsen fazla beyaz tv izliyorsun sanırım
napıon kızzz tunaydın demelisin biz 6.40da kalkıyoruz cunkumm
hee bende şaşarım benden nasıl sakin çocuk olur diyeee
ben de eşimi severdim zaten o anadan nasıl sağlam bir çocuk doğdu anlamıyorum veya aşk dedikleri bu olsa gerek kaynanamda gözüme batan şeyler eşimde gözüme batmıyor
bende çok özledim canım benimmm
hemde ne gerilimdi canım sinir harbi yaşadık resmen börekten yedim bir tane ama gece açlıktan midem kazındızoruna gitti canım eşinin onu azarlaması birde kaynanam teşvik etti kaynımı sonra kaynım gitti büyük kızını azarladı bunlar o anda kapıştılar
kadın oğulları bizle dalaştığında mutlu oluyor birde bunu dillendiriyor bize yani kavga edene değilde diğer eltiye söylüyor
biizm bahçeden içinde ne olacak onların bahçesinden bilmem demiş ekip dikdiler birde demişherkesin kalbini biliyor rabbim o büyük konustuğunu yalayacak inşşş
eşimle biz her an öyleyiz canım kız kardeşim abla bayılıyorum size diyorbiz sevgiliykende böyleydik arkadaşlar siizn evliliğinizi düşünemiyoruz bardaklar tabaklar havada uçusacaklar derlerdi kapışırız gülüşürüz bitti geçti gitti
ben kahvaltı yapıpdageleyim kızlar bana müsadeee
pratık bısıler yapsaydın burcucumm yormasaydın kendını keskemm
Arkadaşlar k.k. nde takılırım ama bu topiği ilk görüyorum :44: ama olsun bende sizlerleyim geçte olsabenim oğluşum olacak kısmetse, herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
uydumda beyaz tv yokkı bu kanal dden kalma:))
bu cümleden neler cıkar neleeerr kokulu kapanısta vericen haaa
canım sende insulin direnci var mı benim ablacımda var o kilo veremiyor pkoluda zayıflamak cok zor yaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri.htmlBulemsu sana mail atmıştım okudun mu ?
kızımmm kimse beni geçemezzzz 85 kilo oldummm 8 kilo almışımmmm
için fesat kızım senın :))) turkce ıstee
var kuzum ya ıste ben hamıle kalmadan önce 1 ay ılac kullanmıstım bıtanesı ınsulın dırencı ıcındı bıraz yardımcı oluyo kılo vermeye ama cok az. bıde adet olamıyodum kı bı damla anca oluyodum dusun o halde hamıle kaldım allahıma cok sukur adet olamayınca o ödemde kalıyo vucutta sonra hooppp sısıyosun ınsallah duzelır dogumdan snra
uzulme bak hala bana yetısmene 20 kılo var benı dusun mutlu ol:)) ferdı tayfurdan gelsın:))
hiç dinlenmiyorsun ki burcum sürekli hareket halindesin ama sen hamilesin artık ağırlaşmaya başladın ağırdan al işleride bebek bünyeni yoruyor zaten birde sen kendi kendini yorma güzelim:))) sizde böyle anlaşıyorsunuz demek, kırılmadıktan sonra sorun yok, önemli olan geçinmek dimi canım.
afiyet olsun :) bebişe yaarsın :)
günaydın canım, valla canım az bişi yaptım, tatlı yapmama eşim izin vermedi yorgunsun dedi, meyve koycam tatlı olarak, bide misafirde getirir zaten.
yaa ayakta durmaktan bir ayağımın bileğinde diğer ayağımın altında kızarıklık oluşmuş çok ağrıyor((
ben zorlanıyorum da kabullenemiyorum galiba((
maşallah canım, sağlıkla kucağına almanı dilerim, gel takıl topikimize.
50 kg hamile kaldım 70 kilo aldım masadan kalkaman dediler çok kilo almışsın dediler normal doğum olmaz dediler ama ben en normalinden doğumumu yaptım çok da kolay oldu valla
kızım yaşına girmeden 60 kiloyada döndüm
bu hamileliktede geleceğim parlakkkmasallah bu arada doumda 70 kılo alarak rekora ımza attın sanırım benım duydugum en cok kılo bu ama bravo kalmamıs sende kılolar ee ne demısler azımle s..n duvarı deler:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri.html
bu listeye ekledim canım seni
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri.html
masallah bu arada doumda 70 kılo alarak rekora ımza attın sanırım benım duydugum en cok kılo bu ama bravo kalmamıs sende kılolar ee ne demısler azımle s..n duvarı deler:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri-6.html bu sayfada sana davet yolladıydım amaa:44:sen beni neden eklemedin bakalım ben burda kaç defaa dediydimm o listeyi duzenleyelim diyeee
moonsun88
kilo: şimdiki 85 kalma kilom 77
SAT: 23/02/2012
Beklenen dogum tarihi: 30/11/2012
isimmm :44:
prensesimiz yoldaa
canım haberler karışık geldi tam cinsiyet yönünden bu yüzden bu şekilde yaptık düzenlemeyi ve ben elimden geldiğince o listeye aktif olmayan anneleri eklemiyorum bu sayfanın başında ki listede 60 dan fazla anne var ama topikde tek yazısı bile yokcanım cook güzel olmuşşş ellerine sağlıkkk
küçük bi fikir verimm; isimleri baş harflerimize göre ya da yaşlarımıza göre sıralayabilirsin
50 kg hamile kaldım 70 kilo aldım masadan kalkaman dediler çok kilo almışsın dediler normal doğum olmaz dediler ama ben en normalinden doğumumu yaptım çok da kolay oldu valla
kızım yaşına girmeden 60 kiloyada döndüm
böyle gidersem ibre 100 u bulacak dogumdaa Allah korusunnn
bulemsuu cnm benide ekle daha önce bilgileri yazmamıştım ben sana yawsşimcik atayım mail
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?