2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

uydumda beyaz tv yokkı bu kanal dden kalma:))

:))) sizde böyle anlaşıyorsunuz demek, kırılmadıktan sonra sorun yok, önemli olan geçinmek dimi canım.

ben kahvaltı yapıpda geleyim kızlar bana müsadeee

afiyet olsun :) bebişe yaarsın :)

pratık bısıler yapsaydın burcucumm yormasaydın kendını keskemm

günaydın canım, valla canım az bişi yaptım, tatlı yapmama eşim izin vermedi yorgunsun dedi, meyve koycam tatlı olarak, bide misafirde getirir zaten.

yaa ayakta durmaktan bir ayağımın bileğinde diğer ayağımın altında kızarıklık oluşmuş çok ağrıyor ((

ben zorlanıyorum da kabullenemiyorum galiba ((

Arkadaşlar k.k. nde takılırım ama bu topiği ilk görüyorum :44: ama olsun bende sizlerleyim geçte olsa benim oğluşum olacak kısmetse, herkese hayırlı hamilelikler diliyorum

maşallah canım, sağlıkla kucağına almanı dilerim, gel takıl topikimize.

canım sende insulin direnci var mı benim ablacımda var o kilo veremiyor pkoluda zayıflamak cok zor yaaaa

var kuzum ya ıste ben hamıle kalmadan önce 1 ay ılac kullanmıstım bıtanesı ınsulın dırencı ıcındı bıraz yardımcı oluyo kılo vermeye ama cok az. bıde adet olamıyodum kı bı damla anca oluyodum dusun o halde hamıle kaldım allahıma cok sukur adet olamayınca o ödemde kalıyo vucutta sonra hooppp sısıyosun ınsallah duzelır dogumdan snra

için fesat kızım senın :))) turkce ıstee

ne fesatı kızım cumleden cıkan anlamı yazdım bennn :89::89::89:

canım Allahım sanada ablamada ummeti muhammedeede hastalıklarımıza şifa versin çok zorr bilirim garibim ablam okadar ugrasır ama kilo veremez adet olamaz

hiç dinlenmiyorsun ki burcum sürekli hareket halindesin ama sen hamilesin artık ağırlaşmaya başladın ağırdan al işleride bebek bünyeni yoruyor zaten birde sen kendi kendini yorma güzelim
misafire gelince ummuduğunu değil bulduklarını yesinler
zaten hamile ve çalışan kadına akşam yemeğine geliyorlar
yeri geliyor hamilelikten kendi karnımızı bile doyuramıyoruz biz birde misafir doyuracaksın sen

Son düzenleme:

masallah bu arada doumda 70 kılo alarak rekora ımza attın sanırım benım duydugum en cok kılo bu ama bravo kalmamıs sende kılolar ee ne demısler azımle s..n duvarı deler:))

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri-6.html bu sayfada sana davet yolladıydım amaa:44:

canım cook güzel olmuşşş ellerine sağlıkkk
küçük bi fikir verimm; isimleri baş harflerimize göre ya da yaşlarımıza göre sıralayabilirsin
canım haberler karışık geldi tam cinsiyet yönünden bu yüzden bu şekilde yaptık düzenlemeyi ve ben elimden geldiğince o listeye aktif olmayan anneleri eklemiyorum bu sayfanın başında ki listede 60 dan fazla anne var ama topikde tek yazısı bile yok

50 kilo ne ki ben zaten 62 kiloyla hamile kaldım
bakalım kaçla son bulucakkk

böyle gidersem ibre 100 u bulacak dogumdaa Allah korusunnn

70 in üstüne cıkarsam benim işimde zor vallaaa

bulemsuu cnm benide ekle daha önce bilgileri yazmamıştım ben sana yaws şimcik atayım mail

Kestaneşekeri

kilo:62
boy66
sat:05/02/2012
beklenen doğum tarihi:12/11/2012
isim :henüz yokk :44::44::44:
ilk bebiş ve prenses

kızlar ben kaçtım yemeğe çıkıyorummmmmmm öpüldünüz nanaktannnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…