herkese merhabalar.hepinize güzel bir gün diliyorum.ama ben pek mutlu başlamadım.
herkese merhabalar.hepinize güzel bir gün diliyorum.ama ben pek mutlu başlamadım.
aa noldukı tatlımm
haftasonu ıstanbul avrupa yakasında judo macı var ya cok gtmek ıstıyorum hatta yarında rekor denemesı yapcak bı hocamız 24 saat judo teknıklerıyle bılmem kac bın kısıyı atıcak cok ızlemek ıstıom da tek basıma bı yere gıdemıom(
aa noldukı tatlımm
haftasonu ıstanbul avrupa yakasında judo macı var ya cok gtmek ıstıyorum hatta yarında rekor denemesı yapcak bı hocamız 24 saat judo teknıklerıyle bılmem kac bın kısıyı atıcak cok ızlemek ıstıom da tek basıma bı yere gıdemıom(
................... msj tkrarı
aa noldukı tatlımm
maçın eksik kalsın otur dinlenn gözun kararırcak fenalasıcan kim kurtarcak seniiiii
yada sevgili kaynanacıgınşaa gitttt
al benim dangalak kaynana gibi bir kaynana daha ne hakla oğlunu gebertiyormuş kimse kimsenin verdiği terbiyeye karışamaz eşin de sana kızamaz çünkü sen evladını savundun canım üzülme sakınakşam yemeği hazırladık eşimle dedim siz yiyin ben namaz kılıp geliyorum.o sırada eltimin küçük oğlu geldi.benim oğlumda birini görünce yemeğe adapte olamıyor aklı oyunda kalıyor.ama ben onunla sabırla uğraşıyorum.ama bi duyuyorumki kaynana buna otur yerine sakın rahminin yanına gitme,ordan kalktığını görmeyim vurup gebertirim seni gibi hoş olmayan cümle kurduki ben bunu öncedende uyarmama rağmen.tepem attı tabi.dedim bu çocuğa bir daha gebertirim seni gibi bişey dersen kırarım seni.ben böyle deyince eşim suratını astı gecede yatakta hakaret etti.bütün gece uyuyamadım.acaba abarttımmı diye de düşündüm ama abartsam dahi o kelimeyi asla çocuğuma yakıştırmam kimseni,nde söylemesine izin vermem.içim istemiyor kaldırmıyor.
akşam yemeği hazırladık eşimle dedim siz yiyin ben namaz kılıp geliyorum.o sırada eltimin küçük oğlu geldi.benim oğlumda birini görünce yemeğe adapte olamıyor aklı oyunda kalıyor.ama ben onunla sabırla uğraşıyorum.ama bi duyuyorumki kaynana buna otur yerine sakın rahminin yanına gitme,ordan kalktığını görmeyim vurup gebertirim seni gibi hoş olmayan cümle kurduki ben bunu öncedende uyarmama rağmen.tepem attı tabi.dedim bu çocuğa bir daha gebertirim seni gibi bişey dersen kırarım seni.ben böyle deyince eşim suratını astı gecede yatakta hakaret etti.bütün gece uyuyamadım.acaba abarttımmı diye de düşündüm ama abartsam dahi o kelimeyi asla çocuğuma yakıştırmam kimseni,nde söylemesine izin vermem.içim istemiyor kaldırmıyor.
Bi mail gönderdim şimdi sana
nerdeymişşşş ?
canım merhaba, hayırdır ?
al benim dangalak kaynana gibi bir kaynana daha ne hakla oğlunu gebertiyormuş kimse kimsenin verdiği terbiyeye karışamaz eşin de sana kızamaz çünkü sen evladını savundun canım üzülme sakın
Bi mail gönderdim şimdi sana
nerdeymişşşş ?
canım merhaba, hayırdır ?
maçın eksik kalsın otur dinlenn gözun kararırcak fenalasıcan kim kurtarcak seniiiii
yada sevgili kaynanacıgınşaa gitttt
sabah oğlun koşup gitmesi senin insaniyetinden canım eğer çocuğu ondan soğutmak istesen bunu yapardın sen sadece söylenen lafa tepki verdin laf arasında söyle derdim babanneyi torunundan uzak tutmak olmadı hiç bir zaman diyesabah da oğlum babaanne diye koştu gitti sarıldı buna,oda laf işittiriyor bana "ben babaanne olamadım oğlum diyo"dedim eyy allahım sen sabır ver.
canımm ah bizler işte saman altından su yurutemıyoruzz eşininde tepkisini cektin haklısın amaa keşke " anne ufacık cocuga öyle denir mi lütfen oğluma kötü cümleler kullanma " tarzında konusaydın eşinde keşke hakaret etmeseydi umarım sana ve ailene yonelik degildir cok kırılmıssındır çunkuuuAllah yardımcın olsun canımm
kızımmm kimse beni geçemezzzz 85 kilo oldummm 8 kilo almışımmmm
akşam yemeği hazırladık eşimle dedim siz yiyin ben namaz kılıp geliyorum.o sırada eltimin küçük oğlu geldi.benim oğlumda birini görünce yemeğe adapte olamıyor aklı oyunda kalıyor.ama ben onunla sabırla uğraşıyorum.ama bi duyuyorumki kaynana buna otur yerine sakın rahminin yanına gitme,ordan kalktığını görmeyim vurup gebertirim seni gibi hoş olmayan cümle kurduki ben bunu öncedende uyarmama rağmen.tepem attı tabi.dedim bu çocuğa bir daha gebertirim seni gibi bişey dersen kırarım seni.ben böyle deyince eşim suratını astı gecede yatakta hakaret etti.bütün gece uyuyamadım.acaba abarttımmı diye de düşündüm ama abartsam dahi o kelimeyi asla çocuğuma yakıştırmam kimseni,nde söylemesine izin vermem.içim istemiyor kaldırmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?