2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

allaha havale ediyorum rabbim hayırlısıyla eşimle çocuklarımla başbaşa kalmayı nasip etsin.

evet o cınler perıler tependeyken böle cumleler kurmalı dımı:)))

kızlar napıyosunuz bakalım ay gunler hızlı gecmeye bşladı sankı ya doğuma 3.5 ay kaldı aranızda 9 ekımden önce doğum yapcak varmı benım 6 kasım ama sezeyandan dolayı 29 ekım ıstıyoruz cumhurıyet cocugu olsun

Kaynananda bi tuhafmış insan kendi torununa o şekilde yaklaşır mı
o nasıl bi kelimee yaa el kadar cocugaa
cook haklıymışsın ama biraz daha yumuşak bi dille söyleseydin canım keşkee
ha tabi o anki sinir ve üzüntünle öle cıktı belki agzından
kötü bi şey dememişsin o ayrı tabi
ama işte eşinin anne tarafında olması ikinci bi sıkıntı
üzüldüm senin adına, Allah yardımcın olsun canımm !!!

beni en çok kızdıran annesiyle nezaman bu tür tartışmalarımız olsa eşimin bana sen çeneni tutsan evde huzursuzlukta olmaz demesi.yani ben hiç kendimi çocuğumu savunmayacağım doğruları söylemiyecem o zaman huzurlu bir evimiz olacak ona göre.

eşiminde anlamadığı orası işte.bana diyoki sanki senin canın ciğerinde annemin değil.dedim evet benim canım ciğerim olduğu için oğluma o tarz hitablarda hiç bulunmadım bulunmamda allahın izniyle üstelik en çok ben onun sıkıntısını çektiğim halde.o ise iki dk ağzından çıkan söz bu oldu.

valla tatlım yerı gelıyo bızde cocuklarımıza zaman zaman terbbıye amalıda olsa sesımızı yukseltebıllıyoruz ama ben bbenım dışımda kımsenın böle hoş olmayan tarz konuşmalarına dayanamam hatta eşim bıle bışey dese tuhaf olurum bıde anlamadıgım yanı toru nlar kıymetlı olur ne benım annem nede kv asla kızıma kıyıp böle konuşamazlar kıyamazlar

sabah da oğlum babaanne diye koştu gitti sarıldı buna,oda laf işittiriyor bana "ben babaanne olamadım oğlum diyo"dedim eyy allahım sen sabır ver.

En uyuz oldugum tip iştee
laf sokacagına kendi hareketlerini gözden geçirsene be kadın
biri senin torunun oğlunun canı diğeri gelinin oğlunun diğer canı
kaynana olmak herşeyde haklı olmak demek degil ki..

ahmet cömertkapalı spor salonunda cnm muhtemelen cumartesı yada pazar 1 gun getırır kociş benı

orda cok güzel gösteriler oluo da benim pek ilgi alanım degil

ben normal doğum yapıcam bakalım ne zaman gelcek bizimkiii
gerci daha doktorumuzla konuşmadık inşallah bi engel cıkmazda
normal dogururum bagıra cagıraaa
29 ekim güzel bi tarih
hayırlısı olsun canımmm

kızlar bana musade 3-4 makıne camasırım var da:)) yıkıyım gelım

Kolay gelsin hatunnnn

inşalla cnm ya bakarsın hıc anlamadan rahat bı doğum yapmışsın ablamın suyunun gelmesı sancısı dr un gece gelmesı falan toplam 2 saatte kucagındaydı kızı öle herzaman abartıldıgı gıbı zorlu olmuyo ne szeryan ne normal

[COLOR="#FF0000"

[B][COLOR="#FF0000"]Canımcımmm günaydınnn nerelerdesinnn
oğluşuna ve sana kocaman MAŞALLAHHH
hadi hayırlı haberlerle gel bizeeee
[/COLOR][/B]

[/COLOR]

nilciğim maşallahh pipiloşaaaaaaaaaaaa:)))) annesi iyi bakmışş onaa bellkii...rabbim nazarladan saklasın...bende evdeyim bugun...yumurtiii yediriyorumm kuzumaaa:)

canım gözün aydın, tombiş miymiş senin oğlun oyy yesinler onu, maşallah canım :) hadi inşallah şekerinde iyi çıkar.

maşallah oğluşuna geçmiş olsun canım, sonuçların güzelmiş.

oyy maşallah kocaman olmuş oğluşun
Esans seçeneğimiz varmıymış nilt'cim sorsaydın onuda

niltcim hayırlı haberlerle gel inşAllah kuzumm

sonucu merakla beklıyorum annesı senınkı ufak caplı bı tosuncuk olmus masallah masallahh

Selam fıstıklarım biz geldiiiikkk

Çok şükür sonuçlar gayet güzel çıktı,şeker normal seviyedeymiş,dün kü kolesterol testimi de gösterdim devletteki asistan dr a ay beni bi korkuttu"hemen dahiliye ye görün mutlaka"dedi

Bende kendi dr uma geçtim gittim oğluşumu bi kez de orda gördüm
Devletteki dr beni korkuttu naapmalıyım sizce dedim.

"O saçmalamış biz hamilelerden en çok demir ve şeker isteriz kanda dedi.Moralleri bozulmasın büyütmesinler diye kolesterol istemeyiz dedi.Çünkü hamilelikte kolesterol %40-50 seviyelerinde artış gösterir için rahat olsun,korkulacak hiç bişey yok" dedi.

Herşey gayet güzel bunda da 790 gr,29 cm boyunda çıktı velet
Rahim ağzıma da baktı ola ki erken doğum riskim olur mu diye çok şükür o da güzel dedi

Perş yine gidicem tatile gitmeden bi kontrole gel öyle git için daha rahat eder dedi.
Ay kızlar nasıl içim rahatladı anlatamam...Darısı

Bu arada güya devlette yaptırdım şeker yüklemeyi su ve glikozu eczaneden bana aldırdılar maalesef devlet karşılamıyo dedi
şok oldum..

--Hee kajucumiçine portakal damlattılar başka seçenek yokmuş

Son düzenleme:

ayy çok sevindim iyi çıkmış tahliller..
Rahimm kontrolüde yaptı demek hımm :44::44: benimkide yapacak demekki hazırlıklı gitmek gerek
Neyse tatlım portakalla idare edicez artık çilekli felan olaydı iyiydi ama neyseee

Çoook sevindim canımm ne güzel.. hadi darısı bizlereee
bende 20 sinde yaptırıcam hemen tatil dönüşü
bakalım neler cıkacak
ne içirdiler sana çok bekledin mi ? doktorum 2 saat sürecek demişti
ben kendi doktorumda yaptırıcam yani özelde
ne kadar tutar bilmiorum sormadımda
rahim ağzına da mı bakılıyormuş bak bunu duymamıştımmm

Sağol canım alltan değil de usg cihazını bayağı bi aşağıya indirdi hatta o aradaki mesafeyi de gösterdi bana.Yukarıda ve mesafen var bayağı dedi.

Valla yaa o portakal olmasaydı hiç içilmezdi öff bardağın yarısına kadar doldurdu şekeri dedim noooluyo yaaaaa:18:
zaten tatlı hiç bişeyle aram yok...:2:

Çok sağol tatlımmmm...Darısı sizlere inşallah.
Bende tatile gitmeden yaptırayım çıksın aradan dedim.

Parmağımdan kan aldı önce
1 pet bardağın yarısına kadar doldurdu glikoz denen şekeri,su ve portakal esansı ekledi,2 dikişte içtim
1 saat bekledi tekrar parmağımdan kan aldı
devlette yaptırdım hemen aldım sonucu ama sonucu kendi özel dr uma götürdüm..

hani artık 6 ayın içindeyiz ya erken doğum riski var mı yok mu onu kontrol etti,gidince sor canım baksınlar mutlaka..

ben orda ona bir laf sokardım ama olay büyümesin dedim.kendi hareketlerine dikkat edermi yaşlı o ne yaparsa ne ederse haklı canım.

Kan alıolar di mi yaa ufff en nefret ettiğim şeyyy
bana da giderken yanında limon götür demişlerdi, esans koyarlar mı bilmem ama
ben limonumu götürürüm yine de nolur nolmaz
bende hiç sevmiorum tatlı şeyleriiii
benim annem kardeşimde erken doğum yaptı
bende baktırsam ii olur..

slm kızlar nasılsınız bende salı günü dr gittimm 23 haftalık 680 gr geldi iyimiş bebişim ama beni çok tepiklio gece uyanıyo huylanıyom vala kıpır kıpır

ben orda ona bir laf sokardım ama olay büyümesin dedim.kendi hareketlerine dikkat edermi yaşlı o ne yaparsa ne ederse haklı canım.

yaa sizlerin kaynanalarını okudukca ben şaşırıyorum
nasıl kaynanalar varmış öyleee
ben ne kadar şanslıymışım
bi dediğimi iki etmeyen üstüme titreyen bi kayınvalidem var, annemden ayırmadıgım

bi de işin kötü yönü eşininde sana haksızlık etmesi
bu daha üzücü işteee
inşallah herşey yoluna girer inşallahhh !!!

bu arada isminin sonunda 61 görüorum
trabzonlu musun canım sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…