sabah oğlun koşup gitmesi senin insaniyetinden canım eğer çocuğu ondan soğutmak istesen bunu yapardın sen sadece söylenen lafa tepki verdin laf arasında söyle derdim babanneyi torunundan uzak tutmak olmadı hiç bir zaman diye
canımm ah bizler işte saman altından su yurutemıyoruzz eşininde tepkisini cektin haklısın amaa keşke " anne ufacık cocuga öyle denir mi lütfen oğluma kötü cümleler kullanma " tarzında konusaydın eşinde keşke hakaret etmeseydi umarım sana ve ailene yonelik degildir cok kırılmıssındır çunkuuuAllah yardımcın olsun canımm
akşam yemeği hazırladık eşimle dedim siz yiyin ben namaz kılıp geliyorum.o sırada eltimin küçük oğlu geldi.benim oğlumda birini görünce yemeğe adapte olamıyor aklı oyunda kalıyor.ama ben onunla sabırla uğraşıyorum.ama bi duyuyorumki kaynana buna otur yerine sakın rahminin yanına gitme,ordan kalktığını görmeyim vurup gebertirim seni gibi hoş olmayan cümle kurduki ben bunu öncedende uyarmama rağmen.tepem attı tabi.dedim bu çocuğa bir daha gebertirim seni gibi bişey dersen kırarım seni.ben böyle deyince eşim suratını astı gecede yatakta hakaret etti.bütün gece uyuyamadım.acaba abarttımmı diye de düşündüm ama abartsam dahi o kelimeyi asla çocuğuma yakıştırmam kimseni,nde söylemesine izin vermem.içim istemiyor kaldırmıyor.
guya annesını koruyor ama bahsı gecen de kendı cocugu bende rahatsız olurum yanı cocuguma baskası tarafından olumsuz bısıler yaptıgında hakaret etmesı yanlıs olmus uzme sen kendını dogru olanı yapmıssın
Kaynananda bi tuhafmış insan kendi torununa o şekilde yaklaşır mı
o nasıl bi kelimee yaa el kadar cocugaa
cook haklıymışsın ama biraz daha yumuşak bi dille söyleseydin canım keşkee
ha tabi o anki sinir ve üzüntünle öle cıktı belki agzından
kötü bi şey dememişsin o ayrı tabi
ama işte eşinin anne tarafında olması ikinci bi sıkıntı
üzüldüm senin adına, Allah yardımcın olsun canımm !!!
beni en çok kızdıran annesiyle nezaman bu tür tartışmalarımız olsa eşimin bana sen çeneni tutsan evde huzursuzlukta olmaz demesi.yani ben hiç kendimi çocuğumu savunmayacağım doğruları söylemiyecem o zaman huzurlu bir evimiz olacak ona göre.
o dener zatennnndalga geçme kızzz bizde onun gbi olabiliriz Allah koruusnnn
sabah da oğlum babaanne diye koştu gitti sarıldı buna,oda laf işittiriyor bana "ben babaanne olamadım oğlum diyo"dedim eyy allahım sen sabır ver.
ahmet cömertkapalı spor salonunda cnm muhtemelen cumartesı yada pazar 1 gun getırır kociş benı
kızlar napıyosunuz bakalım ay gunler hızlı gecmeye bşladı sankı ya doğuma 3.5 ay kaldı aranızda 9 ekımden önce doğum yapcak varmı benım 6 kasım ama sezeyandan dolayı 29 ekım ıstıyoruz cumhurıyet cocugu olsun
kızlar bana musade 3-4 makıne camasırım var da:)) yıkıyım gelım
En uyuz oldugum tip iştee
laf sokacagına kendi hareketlerini gözden geçirsene be kadın
biri senin torunun oğlunun canı diğeri gelinin oğlunun diğer canı
kaynana olmak herşeyde haklı olmak demek degil ki..
orda cok güzel gösteriler oluo da benim pek ilgi alanım degil
ben normal doğum yapıcam bakalım ne zaman gelcek bizimkiii
gerci daha doktorumuzla konuşmadık inşallah bi engel cıkmazda
normal dogururum bagıra cagıraaa
29 ekim güzel bi tarih
hayırlısı olsun canımmm
Kolay gelsin hatunnnn
[COLOR="#FF0000"
[B][COLOR="#FF0000"]Canımcımmm günaydınnn nerelerdesinnn
oğluşuna ve sana kocaman MAŞALLAHHH
hadi hayırlı haberlerle gel bizeeee[/COLOR][/B]
[/COLOR]
nilciğim maşallahh pipiloşaaaaaaaaaaaa:)))) annesi iyi bakmışş onaa bellkii...rabbim nazarladan saklasın...bende evdeyim bugun...yumurtiii yediriyorumm kuzumaaa:)
maşallahhhh senin oğluşuna canımmmmhadi geçmiş olsunnn ayy bana 75 gr içirmişlerdi pefffff inşallah güzel çıkar sonuçlar fıstık
günaydın canım hoşgeldinnbizler iyiz hamd olsun sen nasılsın
canım gözün aydın, tombiş miymiş senin oğlun oyy yesinler onu, maşallah canım:) hadi inşallah şekerinde iyi çıkar.
maşallah oğluşunageçmiş olsun canım, sonuçların güzelmiş.
oyy maşallah kocaman olmuş oğluşun
Esans seçeneğimiz varmıymış nilt'cim sorsaydın onuda
niltcim hayırlı haberlerle gel inşAllah kuzumm
sonucu merakla beklıyorum annesı senınkı ufak caplı bı tosuncuk olmus masallah masallahh
Selam fıstıklarım biz geldiiiikkk
Çok şükür sonuçlar gayet güzel çıktı,şeker normal seviyedeymiş,dün kü kolesterol testimi de gösterdim devletteki asistan dr a ay beni bi korkuttu"hemen dahiliye ye görün mutlaka"dedi
Bende kendi dr uma geçtim gittim oğluşumu bi kez de orda gördüm
Devletteki dr beni korkuttu naapmalıyım sizce dedim.
"O saçmalamış biz hamilelerden en çok demir ve şeker isteriz kanda dedi.Moralleri bozulmasın büyütmesinler diye kolesterol istemeyiz dedi.Çünkü hamilelikte kolesterol %40-50 seviyelerinde artış gösterir için rahat olsun,korkulacak hiç bişey yok" dedi.
Herşey gayet güzel bunda da 790 gr,29 cm boyunda çıktı velet
Rahim ağzıma da baktı ola ki erken doğum riskim olur mu diye çok şükür o da güzel dedi
Perş yine gidicem tatile gitmeden bi kontrole gel öyle git için daha rahat eder dedi.
Ay kızlar nasıl içim rahatladı anlatamam...Darısı
Bu arada güya devlette yaptırdım şeker yüklemeyi su ve glikozu eczaneden bana aldırdılar maalesef devlet karşılamıyo dedi
şok oldum..
--Hee kajucumiçine portakal damlattılar başka seçenek yokmuş
Selam fıstıklarım biz geldiiiikkk
Çok şükür sonuçlar gayet güzel çıktı,şeker normal seviyedeymiş,dün kü kolesterol testimi de gösterdim devletteki asistan dr a ay beni bi korkuttu"hemen dahiliye ye görün mutlaka"dedi
Bende kendi dr uma geçtim gittim oğluşumu bi kez de orda gördüm
Devletteki dr beni korkuttu naapmalıyım sizce dedim.
"O saçmalamış biz hamilelerden en çok demir ve şeker isteriz kanda dedi.Moralleri bozulmasın büyütmesinler diye kolesterol istemeyiz dedi.Çünkü hamilelikte kolesterol %40-50 seviyelerinde artış gösterir için rahat olsun,korkulacak hiç bişey yok" dedi.
Herşey gayet güzel bunda da 790 gr,29 cm boyunda çıktı velet
Rahim ağzıma da baktı ola ki erken doğum riskim olur mu diye çok şükür o da güzel dedi
Perş yine gidicem tatile gitmeden bi kontrole gel öyle git için daha rahat eder dedi.
Ay kızlar nasıl içim rahatladı anlatamam...Darısı
Bu arada güya devlette yaptırdım şeker yüklemeyi su ve glikozu eczaneden bana aldırdılar maalesef devlet karşılamıyo dedi
şok oldum..
--Hee kajucumiçine portakal damlattılar başka seçenek yokmuş
ayy çok sevindimiyi çıkmış tahliller..
Rahimm kontrolüde yaptı demek hımm :44::44: benimkide yapacak demekki hazırlıklı gitmek gerek
Neyse tatlım portakalla idare edicez artıkçilekli felan olaydı iyiydi ama neyseee
Çoook sevindim canımm ne güzel.. hadi darısı bizlereee
bende 20 sinde yaptırıcam hemen tatil dönüşü
bakalım neler cıkacak
ne içirdiler sana çok bekledin mi ? doktorum 2 saat sürecek demişti
ben kendi doktorumda yaptırıcam yani özelde
ne kadar tutar bilmiorum sormadımda
rahim ağzına da mı bakılıyormuş bak bunu duymamıştımmm
En uyuz oldugum tip iştee
laf sokacagına kendi hareketlerini gözden geçirsene be kadın
biri senin torunun oğlunun canı diğeri gelinin oğlunun diğer canı
kaynana olmak herşeyde haklı olmak demek degil ki..
orda cok güzel gösteriler oluo da benim pek ilgi alanım degil
ben normal doğum yapıcam bakalım ne zaman gelcek bizimkiii
gerci daha doktorumuzla konuşmadık inşallah bi engel cıkmazda
normal dogururum bagıra cagıraaa
29 ekim güzel bi tarih
hayırlısı olsun canımmm
Kolay gelsin hatunnnn
Çok sağol tatlımmmm...Darısı sizlere inşallah.
Bende tatile gitmeden yaptırayım çıksın aradan dedim.
Parmağımdan kan aldı önce
1 pet bardağın yarısına kadar doldurdu glikoz denen şekeri,su ve portakal esansı ekledi,2 dikişte içtim
1 saat bekledi tekrar parmağımdan kan aldı
devlette yaptırdım hemen aldım sonucu ama sonucu kendi özel dr uma götürdüm..
hani artık 6 ayın içindeyiz ya erken doğum riski var mı yok mu onu kontrol etti,gidince sor canım baksınlar mutlaka..
ben orda ona bir laf sokardım ama olay büyümesin dedim.kendi hareketlerine dikkat edermi yaşlı o ne yaparsa ne ederse haklı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?