2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Parmaktan aldılar ama kanı,hani pos makinesi gibi bi cihaz var ya onunla kontrol ediyolar işte
götür canım götür içine sıkarsın en azından eğer portakal koymazlarsa..

eşim aslında iyidir çok iyi anlaşırız.hepte annesinin tarafını tutmaz.ama genelde çeneni tutsan der bana sinir olurum.evet canım trabzonluyum.

hangi hastaneye gittin bunu yaptırmak için ? Randevu aldınmı tatlım sen ?

eşim aslında iyidir çok iyi anlaşırız.hepte annesinin tarafını tutmaz.ama genelde çeneni tutsan der bana sinir olurum.evet canım trabzonluyum.

bu iyi işteee
Allah bozmasın o zaman
arada olur ufak tefek şeyler takma fazla

bizde OF'luyuz ondan dikkatimi çekti
gerçi ben değilim ama eşim ve ailesini öle benimsemişim ki
artık bende ofluyuz diyorummm
ne güzel bi şehirdir trabzon yaaa
şimdi orda olmak vardı ama köyde yemyeşilll missss gibiiiiii havası suyu
yaylada bi hoşmer yemek vardıııı

slm kızlar biz geldikkkkk

canım geçmiş olsun, benimde cumartesi nasıl oldu ne kadar içtin? ne kdar bekletin anlat bakim :)

canım geçmiş olsun cok swindimmm maşAllah oglusunaa darısı basımızaaa

ne kadar tuttu ilaçlar devlet nasıl karsılamaz yaaa

slm kızlar oglusum tekme atmaya basladı bırı dısardan bırı ıcerden cok yoruyolar benı sızler nasılsıız

amin canım sağolasın.o yüzden hayırlısıyla eşim ve çocuklarımla başbaşa kalmayı çok istiyorum.akşam benden kurtulacaksın dedi kayganacuğum içimden gerçektenmi ayyy hadi hayırlısı dedim.

Bakırköy devlete şeker testi yaptırmaya gittim randevu almamıştım,ablamın arkadaşı aradan aldı beni sağolsun.

Diğer muayenemi de vital'de oluyorum zaten..

ya ben şeker yüklemesini nerde yaptıracağımı bilemiyorum.. Bizim hastane bunun için ücret alıyormu sormadım.. Şimdiye kadar devlettede muayene olma şansına erişemedim.. Beceremiyorum nedendir bilinmez

Sağlık ocakları bu işlemi yapıyormu ? onuda bilmiyorum çok cahilim.. Off kendimden sıkıldım

canım geçmiş olsun cok swindimmm maşAllah oglusunaa darısı basımızaaa

ne kadar tuttu ilaçlar devlet nasıl karsılamaz yaaa

Sağol canım inşallah.çok şükür bunu da atlattık..
ya parası sorun değil 2,5 tl 50 gr lık toz glikoz ve su aldırdılar bana,ordakini kullandım,dönüşte alırsan seviniriz devlet karşılamıyo çünkü deyince şok oldum..

yuh dedim direk kızadevlet muayene parası,reçete parası almayı biliyo ama dedim.
neyse 2,5 tl için konuşmayayım gittim aldım..

canım geçmiş olsun, benimde cumartesi nasıl oldu ne kadar içtin? ne kdar bekletin anlat bakim :)
sağol şekerim şöyle anlatayım:
önce parmağımdan kan aldı
1 pet bardağa 50 gr toz glikoz,su ve portakal esansı koydu
içtim 1 saat bekledim aç ve şekerli bi şekilde

çok şükür ki kusmadım.1 saat sonra tekrar parmağımdan kan aldı ve çok şükür temiz çıktı.bu kadarcık...

ay bi de devlette beklerken kadının biri sancılanmasın mıherkesin gözü üstünde
suyu gelmiş sancıları varmış,kadını direk doğumhaneye götürdüler

doğurmuştur kesin,ama yüz ifadesi hiç içaçıcı değildi

Son düzenleme:

sürekli sizdemi kalıyor kaynanan canımmm oh şükür deseydin yadaaa aç muzik şarkıya eşlik et anlar zatennn

Tetanos aşısı çok fenaymış, 3 gün kolumu kaldıramadım ağrıdan yatamadım, ateşim 38 e çıktı doktor ateşlenirsen minoset al demişti ben de debelendim elimde buz kompres yapıp durdum ama ateşim düşmedi, ilaç aldım ne yapayım, yoksa daha fenalaşacaktım....

ayyy niltt korkutmaaa beniiii ayyy Allah korusun yaaaa ani doğumdan çok korkuyorum bennnnn :18:

slm kızlar oglusum tekme atmaya basladı bırı dısardan bırı ıcerden cok yoruyolar benı sızler nasılsıız

valla sanki ben yazdım bunu. hoşgeldin.ayynen canım oğlum dışardan kızım içerde tekmeleyip duruyorlar anneleri kurban olsun onları verene.allah kolaylık versin.

Hadi yaa..:44:

Evet ateş yaptığını duydum bende korkmuştum aşı olurken ama çok şükür bende o etkileri göstermedi,sadece 2 gün sağ tarafıma yattım hep..

ayyy niltt korkutmaaa beniiii ayyy Allah korusun yaaaa ani doğumdan çok korkuyorum bennnnn :18:

yok hayatım kadın zaten sancıları tutmuş gelmiş bizimle birlikte sandalyelerde oturuyodu,hani geçici sancılardır diye sıra bekliyodu doğumuna 2-3 hafta varmış,ama ben nasıl korkuyla izliyorum kadını görmeliydin

dr hemen dedi çabuk çabuk doğumhaneye çocuk gelmek üzere nerdeyse dedi

sağlık ocaklarıda yapıyormuş fakat çok güvenilir sayılmazmışş söyliyim kuzum

o kadarcık mı :)) iyimişşş 1 pet bardağı kadar mı içiriyorlar ee azmış o zaman ? ben br şişe sanıyordum

Yani zaten kan tahlillerim yenilenecek sağlık ocağında şeker yüklemesi için konuşurum bakarım, olmadı kendi hastaneme giderim kafam karıştı zaten.. Çokta sıcak off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…