2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
teşekkür ederiz niliii teyzeee dinlioruzzzzz

rica ederim şekerimmm
güle güle giy canım ayakkabılarını, gözün aydın canım şekerinde iyi çıkmış, ne güzel gördün oğluşunu, bende kızımı özledim

sağol canım.
çok şükür iyi çıktı.ay hem de 2 kere gördüm,hem devlette şeker için beklerken baktılar,hem de kendi dr umda gördüm..
kulaklarını bile gördüm bugün yaaa

sende en yakın zamanda görürsün inşallah cici kızını..

canım sende zorlanıyorsun ve hamilesinn o zaman yemeğe alma çaya al insanlarda hoşgörüyle karşılayacaklardır bu dönemlerde dinlen bol bol üzme kendini

bende tam tersi
şirkette evde de heeep oturuommm
nolcak böyle bilmemmmm:44:

Evet yaa en çok ta pc,telefon ve mikrodalga için sevindim..

Neyse kızlar biz biraz bişeyler atıştıralım acıktı beyefendi :))
görüşürüz sonra öptüm hepinizi..

canım benimde bazen sadece sağ ayağım şişmişti, biraz da kullanmayla ilgili sanırım, hadi şişsin önemli değil ağrısı çok kötü, dün ayaklarım düşecek sandım ((

allahtan ağrrı yok bende şimdilik.. Sadece adım atarken ayapımın üstü lup lup ediyor fazlalık var gibisinden sinyal veriyor.. Ama sen çok yükleniyorsun kendine.. İşyerinde deyerinde durmuyorsun anladığım kadarıyla.. Birde misafir, zor valla işin allah yardımcın olsun

müjdem geldi misafirlerim yarın geliyor ben yine koşmaya başladım ne yemek yapsaamki ufff her seferinde düşünmekten yoruldum fikir verirmisiniz kayınvaalidem kayınpederim kaaynım eltim 3 çocuğu ve küçük kaynım geliyor 2-3 gün kalırlar en az

ohaaa 7 kişii

ben olsam hiçbirşey yapmazdım okadar kişiyle gelmeyi düşünen yemeğini de hazırlasınnn

Evde 10 kişi falan oalcaksınız desene...
Şimdi buradaki herkes hamile yemekten bahsetmek biraz zor ama fırına lahmacun gönder, yanına salata, soğuk yoğurt çorba, barbunya tamamdır....
Diğer günleri de onlarla birlikte yaparsın yorma kendini 5.5 aylık hamile kadına misafir geliyorlarsa azıcık el birliğiyle iş yapmayı da göze almışlardır sanırım....

ohaaa 7 kişii

ben olsam hiçbirşey yapmazdım okadar kişiyle gelmeyi düşünen yemeğini de hazırlasınnn

O da ayrı bir fikir zaten.... O kadar kalabalık çok zor.... Bizler de ileride çocuklu misafir konumunda oalcağız ancak hamile birine 3 çocukla hele çocuklar küçükse gitmek çok zorluk verebilir...
Koşturma potansiyelimiz düştüğünden çabuk yoruluyor ve yoruldukça sinirleniyoruz....

Yani zaten kan tahlillerim yenilenecek sağlık ocağında şeker yüklemesi için konuşurum bakarım, olmadı kendi hastaneme giderim kafam karıştı zaten.. Çokta sıcak off

konuşursun bir kuzu, evet çok sıcakkkkk dün evde pişmiştim iş yerimiz serin :)

Evet canım 1 pet bardağa 50 gr şeker.

Ama ailede ve sende şeker hastalığı hikayesi varsa o zaman fazla veriyorlarmış,kız bana öyle dedi..

ay benim annemde çıkmıştı yükselmildi 2 ay önce

bende özelde yaptırıcam kendi doktorumun hastanesinde, aa sen yarın mı gidiyorsun hadi hayırlı haberlerle gell inş.

ohaaa 7 kişii

O da ayrı bir fikir zaten.... O kadar kalabalık çok zor.... Bizler de ileride çocuklu misafir konumunda oalcağız ancak hamile birine 3 çocukla hele çocuklar küçükse gitmek çok zorluk verebilir...
Koşturma potansiyelimiz düştüğünden çabuk yoruluyor ve yoruldukça sinirleniyoruz....

bana da aynısı oldu üzerine bir de inanılmaz halsizlik ama buz kompreksi inanılmaz işe yarıyor

Neeeeeeeeeeeee o da nesiii
hamile halinle o kadar kişiye hizmet, yemek miiii

Yani zaten kan tahlillerim yenilenecek sağlık ocağında şeker yüklemesi için konuşurum bakarım, olmadı kendi hastaneme giderim kafam karıştı zaten.. Çokta sıcak off

konuşursun bir kuzu, evet çok sıcakkkkk dün evde pişmiştim iş yerimiz serin :)

Evet canım 1 pet bardağa 50 gr şeker.

Ama ailede ve sende şeker hastalığı hikayesi varsa o zaman fazla veriyorlarmış,kız bana öyle dedi..

ay benim annemde çıkmıştı yükselmildi 2 ay önce

bende özelde yaptırıcam kendi doktorumun hastanesinde, aa sen yarın mı gidiyorsun hadi hayırlı haberlerle gell inş.

yok yoook 20 sinde 20 temmuz cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…