teşekkür ederiz niliii teyzeee dinlioruzzzzz
güle güle giy canım ayakkabılarını, gözün aydın canım şekerinde iyi çıkmış, ne güzel gördün oğluşunu, bende kızımı özledim
sağol canım. fırsat buldukça kaldırıyorum ayaklarımı ama misafirim, gelenim gidenim çok. evde de durmuyorum işte de durmuyorum. inşallah doktor istirahat vermez, ben gerçekten zorlanmaya başladım((
güle güle giy canım ayakkabılarını, gözün aydın canım şekerinde iyi çıkmış, ne güzel gördün oğluşunu, bende kızımı özledim
oturmaktanda şişer evet, benim fazla ayakta kalmaktan sanırım, taşımıyor galiba ayaklar beni(( çok kilo alsaydım ne yapardım ben bilemiyorum ((
benimde şişti bugün( ama tek ayağım şişti bir garipmiyim ben??
sağol canım. fırsat buldukça kaldırıyorum ayaklarımı ama misafirim, gelenim gidenim çok. evde de durmuyorum işte de durmuyorum. inşallah doktor istirahat vermez, ben gerçekten zorlanmaya başladım((
oturmaktanda şişer evet, benim fazla ayakta kalmaktan sanırım, taşımıyor galiba ayaklar beni(( çok kilo alsaydım ne yapardım ben bilemiyorum ((
En çok bu ikisi dikkatimi çekti
güvenlik kapılarından geçmiorumm ama telefonla cok haşır neşirim
telefonum elimden hiç düşmez benimmm
pc zaten hayatımızın temel taşı olmuşşşş
Gebeler güvenlik kapılarından geçemez
-Güvenlik kapıları metal detektörü barındırırlar. Herhangi bir röntgen ışın söz konusu değildir. Bu nedenle güvenlikkapılarından geçmek sakıncalı değildir.
Cep Telefonları, Bilgisayar, ve Mikrodalga Fırınlar-
Gebelik sürecinde cep telefonu ile konuşmak, bilgisayar veya mikrodalga fırın kullanmak sakıncalı değildir.
canım benimde bazen sadece sağ ayağım şişmişti, biraz da kullanmayla ilgili sanırım, hadi şişsin önemli değil ağrısı çok kötü, dün ayaklarım düşecek sandım((
müjdem geldi misafirlerim yarın geliyor ben yine koşmaya başladım ne yemek yapsaamki ufff her seferinde düşünmekten yoruldum fikir verirmisiniz kayınvaalidem kayınpederim kaaynım eltim 3 çocuğu ve küçük kaynım geliyor 2-3 gün kalırlar en az
müjdem geldi misafirlerim yarın geliyor ben yine koşmaya başladım ne yemek yapsaamki ufff her seferinde düşünmekten yoruldum fikir verirmisiniz kayınvaalidem kayınpederim kaaynım eltim 3 çocuğu ve küçük kaynım geliyor 2-3 gün kalırlar en az
ohaaa 7 kişii
ben olsam hiçbirşey yapmazdım okadar kişiyle gelmeyi düşünen yemeğini de hazırlasınnn
Yani zaten kan tahlillerim yenilenecek sağlık ocağında şeker yüklemesi için konuşurum bakarım, olmadı kendi hastaneme giderim kafam karıştı zaten.. Çokta sıcak off
Evet canım 1 pet bardağa 50 gr şeker.
Ama ailede ve sende şeker hastalığı hikayesi varsa o zaman fazla veriyorlarmış,kız bana öyle dedi..
Hoşgeldinizzzz
Oğulları ikiledin canım ooo sırtın yere gelmez artıkkk
inşallah canım Allah gönlüne göre versin..
Bakalım ben nasıl olucam aç aç o şekerli suyu içinceeee
doğum mu dedinnnnnnnnnn
benimde ateş yaptı ağrı yaptı kötü olmuştum ama geçio canımm
bende o yüzden özelde yaptırım dedim bakalımmmm...
ben senden bi gün önce yaptırıom bu aradaaa
küsmez küsmezzz başlar kıpırdanmayaaa
ohaaa 7 kişii
ben olsam hiçbirşey yapmazdım okadar kişiyle gelmeyi düşünen yemeğini de hazırlasınnn
Tetanos aşısı çok fenaymış, 3 gün kolumu kaldıramadım ağrıdan yatamadım, ateşim 38 e çıktı doktor ateşlenirsen minoset al demişti ben de debelendim elimde buz kompres yapıp durdum ama ateşim düşmedi, ilaç aldım ne yapayım, yoksa daha fenalaşacaktım....
Yani zaten kan tahlillerim yenilenecek sağlık ocağında şeker yüklemesi için konuşurum bakarım, olmadı kendi hastaneme giderim kafam karıştı zaten.. Çokta sıcak off
Evet canım 1 pet bardağa 50 gr şeker.
Ama ailede ve sende şeker hastalığı hikayesi varsa o zaman fazla veriyorlarmış,kız bana öyle dedi..
Hoşgeldinizzzz
Oğulları ikiledin canım ooo sırtın yere gelmez artıkkk
inşallah canım Allah gönlüne göre versin..
Bakalım ben nasıl olucam aç aç o şekerli suyu içinceeee
doğum mu dedinnnnnnnnnn
benimde ateş yaptı ağrı yaptı kötü olmuştum ama geçio canımm
bende o yüzden özelde yaptırım dedim bakalımmmm...
ben senden bi gün önce yaptırıom bu aradaaa
küsmez küsmezzz başlar kıpırdanmayaaa
konuşursun bir kuzu, evet çok sıcakkkkk dün evde pişmiştim iş yerimiz serin :)
ay benim annemde çıkmıştı yükselmildi 2 ay önce
bende özelde yaptırıcam kendi doktorumun hastanesinde, aa sen yarın mı gidiyorsun hadi hayırlı haberlerle gell inş.
ah canım Allah kolaylık versin işin zor haklısın sevdirende dil nefret ettiren de umarım biz gördüğümüz hataları yapmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?