- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
hiç sevmiyorum bu mantığı, onun durumu iyi bişiye ihtiyacı yok, yada bir yerde yemek yersin hesapları durumu iyi olana yıkmaya çalışırlar, ona göre davran kardeşim.
kusura bakma çok kaba düşüncesiz insanlar var etrafında((
varda şekerim hamile kaldığımdan beri ya 3 ya 4 kere yemekli misafir geldi, zorluk olmasın diye çağırmıyoruz eskisi gibi insanları. senin durumun çok farklı, eşim bana yardım eder ayrıca kayınvalidem görümcem onlarda girişir bana misafir geldiğinde, altından kalkmam kolay oluyor. sen yalnızsın((
bide evin hanımı sensin sana sorulur, eşim bana telefon etti böyle böyle alalım mı sonra arkadaşını aradı tamam dedi. annesi beni arar bana sorar gelmeyi bırak kendi evine bile beni arayıp çağırır. çok düşüncesiz sizinkiler çokkk
yapmalısın canım, hem kilonuda kontrol edersin, alın akşamları programınıza yürüyüş olayını.
kızlaar haafızanıza hayran kaldım evet ben hala tehlike yşıyorum çok yürümem bile yaasak eşimle kardeş olduk ilişki yasaak sürekli kaaynanamlr bendde biz bşka ilde yaşıyoruz bide ddüşünün aaynı şehirdde yaşasaak nolurdu düşünemiyorum herşeyi hatırlıyorsunuz braavooo
öyleee şekerimm iş yaptırırlar sonraa aaa otur derlerrr iş bittikten sonraaa
yani biz eltimlere gittik 1 hafta oncesinden haber verdik gitmemize 2 gun kala aradık ve yoldayken 3 saat varken aradık geliyoruz diyee orucluyuz dedikk gittiikk vee ne yemek vardı ne masa ezana 1 saat kala yemeğe girişti hatun ezandan yarımsaat sonra agzımız yana yana yemek yedikkkk
kızlaar haafızanıza hayran kaldım evet ben hala tehlike yşıyorum çok yürümem bile yaasak eşimle kardeş olduk ilişki yasaak sürekli kaaynanamlr bendde biz bşka ilde yaşıyoruz bide ddüşünün aaynı şehirdde yaşasaak nolurdu düşünemiyorum herşeyi hatırlıyorsunuz braavooo
Bi tencere yemek yap da öyle gel dese daha iyiymiş.....
kız nasıl aldın o kadar kıloyu yaaakeısn cogu ödemdır ama nasıl yapmıs vucut o kadar ödemı sasırdım gercekten
yaa kızlar nıye üşeniyosunuz aldıklarınızı koyun bakıyorum bakıyorum yenı bısy eklenmemıs sen nıye eklemıyon dersenız ben daha bsıey almadım tek bı patık aldım onu da ekledım zaten alacagım cok az sey var o yuzden sızler aldıklarınızı koyarsanız fıkır edınıcem
hiç sevmiyorum bu mantığı, onun durumu iyi bişiye ihtiyacı yok, yada bir yerde yemek yersin hesapları durumu iyi olana yıkmaya çalışırlar, ona göre davran kardeşim.
kusura bakma çok kaba düşüncesiz insanlar var etrafında((
varda şekerim hamile kaldığımdan beri ya 3 ya 4 kere yemekli misafir geldi, zorluk olmasın diye çağırmıyoruz eskisi gibi insanları. senin durumun çok farklı, eşim bana yardım eder ayrıca kayınvalidem görümcem onlarda girişir bana misafir geldiğinde, altından kalkmam kolay oluyor. sen yalnızsın((
bide evin hanımı sensin sana sorulur, eşim bana telefon etti böyle böyle alalım mı sonra arkadaşını aradı tamam dedi. annesi beni arar bana sorar gelmeyi bırak kendi evine bile beni arayıp çağırır. çok düşüncesiz sizinkiler çokkk
yapmalısın canım, hem kilonuda kontrol edersin, alın akşamları programınıza yürüyüş olayını.
şekerim ama benimkinide renkli yapsanaa nolurrr çok soluk kaldık kızımlaaa
off canımm yaaa emri vaki olmuş resmen öyle olur mu ama çok ayıpppp
kıyamam sana bunun sofrayı ayarlaması, toplaması meyvesi çayı varr inşAllah gelen misafir yardım eder
anlamaz olurmuyum canumm anlıyorum hemde nasılliştee ben öyle diyorum ama bende yerinde olsam yinde yaparımm ama yapmıcaksın böylelerineee emeklerimizee yazıkk ben yaşadım aynılarını hepp kayınvalidemde eltimde aynılarını yaptılar bana herkes kendi değerini gösterir dimi neyse biz yinede Allahın misafiri diyelimki sevap kazanalımmm
canım sen zeytinyağlı yeşil fasulye, yogurtlu çorba, pilav yap istersen pratik olur
Ben üşenmiorum vallaaaa
şirketteki bilgisayarımda olanlar bu cicilerrr
Bunlar benim tatlı kayınvalideciğimdennn bitanecik torunu içinnn
Bunu da gecen akşam biz aldık aşkımlaaa
Haklısınnnn başlasam ii olucakk:44:
Allahtan fazla kilo almadım ama her an almaya başlayabilirimdeee:44:
Evittttttttt bisde renksiz kalmışızzzz
bende sana hayranım şekerim benimmmsağol canım beni eklemişsin :) ne güzelde yazmışsınsen ne akıllı bir kadınsın, hayranım sana aşkımmm
senin açtığın topikte benim bilgilerim yok, ayyy çok kızdım kendime :)
.
aldım valla resim ekleyim hatta size doğumdan önce çekilenkız nasıl aldın o kadar kıloyu yaaakeısn cogu ödemdır ama nasıl yapmıs vucut o kadar ödemı sasırdım gercekten
renk verecem şekerimde hepsine aynı anda vereyim dedim bugun boğazım çok ağrıyor uzandım azcık dinlendim ama 1 yada 2 güne renklendirem sizleriiişekerim ama benimkinide renkli yapsanaa nolurrr çok soluk kaldık kızımlaaa
ayyy aynen yaaa zaten eşimle hediye olarak götürdüğümüz zeytinden yedik 1 kase karnımızı onunla doyurduk diyebilirim
eşimdee önceden yiyenine altın takmıştı tekrar altın aldık takarız diyeee dedimki takalım bize ne guleryuz ne de mısafır oalrak agırladılar bu onlara cok dedi takmadı kızz
kız sen beni delirteceksin maşaallh maşllh kaynananaBen üşenmiorum vallaaaa
Eki Görüntüle 463288
Eki Görüntüle 463289
Eki Görüntüle 463290
Eki Görüntüle 463291
ayyy aynen yaaa zaten eşimle hediye olarak götürdüğümüz zeytinden yedik 1 kase karnımızı onunla doyurduk diyebilirim
eşimdee önceden yiyenine altın takmıştı tekrar altın aldık takarız diyeee dedimki takalım bize ne guleryuz ne de mısafır oalrak agırladılar bu onlara cok dedi takmadı kızz
oh ne ciciler ne cicilerrrBen üşenmiorum vallaaaa
Eki Görüntüle 463288
Eki Görüntüle 463289
Eki Görüntüle 463290
Eki Görüntüle 463291
valla canım benim benim annemin bir lafı var deli iyiliği yapmayacaksın.eğer taksaydınız tam deli iyiliği yapmış olurdunuz.
kıskançççç hemen sende isteeee dimiiiii
bende sana hayranım şekerim benimmmama haksızmıyım dünyan değişiyor bebişden öncesi ve sonrası olacaksın kızma canım gecikmeli olsada yazdım senide listeye ama şimdi fark ettim de listede ben yokum:78:
aldım valla resim ekleyim hatta size doğumdan önce çekilenbeni gören ne olmuşsun sen diyordu sonradan zayıf halimi gören ise inanmıyordu
renk verecem şekerimde hepsine aynı anda vereyim dedim bugun boğazım çok ağrıyor uzandım azcık dinlendim ama 1 yada 2 güne renklendirem sizleriii
Bananeeee bizde istiozzzzzzz
Oyyyy geçmiş olsunn kıyamam sanaaa
renklednri bizi de bizi ddeeeee
benim kaynanın dediğini der canım oğlanı ben doğurdum ya babanne olmayı hak ettim der sadecekız sen beni delirteceksin maşaallh maşllh kaynananainan gözlerim ddolddu gücüme gitti yaptıkları baakaalım yarın eline bişey aalıptaa gelecekmi eğer boş gelirse bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inaanın bittiiiiiiiiiiiii benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?