2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Eşin doğru olanı yapmış, elbette sana soracak, ne kadar yardım etse de senin elinden geçecek her şey....
Bir de arabaya binip ay şekerim biz size geliyoruz yemek var mı diyenler var....
Ben öyle tiplere fitil oluyorum işte.....

Son düzenleme:

fatoş sakın yanlış anlama asla seni fitillemek gibi bir maksadım yok da eşin neden anne fatoş rahatsız hiç kalkmaması lazım bugünlerde müsait değiliz diyemiyor.aaahh aaaahhhhh

Bi tencere yemek yap da öyle gel dese daha iyiymiş.....

ben hatırladımmmmmmm bennnn

ya canım madem hala devam ediyor tehliken kusura bakma ama eşinin yüzü tutacak benımki istemediği zaman yüzü tutar gelmeyin der seninkide demeli benceee

ufff içim şişti en iyisi kaalkıp temizliğe başlıyım elinde sonundaa ben ypıcm işleri sğolun biraz konuşunc rhtlıyorum ama şu dakikaa itiberiyle kendimi eşime ve çocuğuma aadıyorum onlaarı üzmiycem biz bebek için 1 yıl çalıştık ve murdımıza inşllh erdik çok bekledik isteddik sonrada aksilikler oldu düşük tehdidi falan kanamalar şimdi ddurdum bi düşündüm napıyorum ben hamileliğimin taadını çıkrmktan başka bişey yapmaaamalıyım Allahın bize lütfu bebeğimiz ona sahip çıkmalıyım o nsıl oğullarınddan vazgeçemeyip kıçlarından ayrılmıyorsa benin bebeğimde benim canım onu ddüşünmeliyim oh beee raahatldım onlar ddemesedde geçip oturucam yormıycam kendimi akşama eşimede bhsedderim oda ddahaa çok sahip çıkar banaa

Bi tencere yemek yap da öyle gel dese daha iyiymiş.....

ayyy aynen yaaa zaten eşimle hediye olarak götürdüğümüz zeytinden yedik 1 kase karnımızı onunla doyurduk diyebilirim

eşimdee önceden yiyenine altın takmıştı tekrar altın aldık takarız diyeee dedimki takalım bize ne guleryuz ne de mısafır oalrak agırladılar bu onlara cok dedi takmadı kızz

Ben üşenmiorum vallaaaa
şirketteki bilgisayarımda olanlar bu cicilerrr

Bunlar benim tatlı kayınvalideciğimdennn bitanecik torunu içinnn

Bunu da gecen akşam biz aldık aşkımlaaa

Haklısınnnn başlasam ii olucakk:44:
Allahtan fazla kilo almadım ama her an almaya başlayabilirimdeee:44:

şekerim ama benimkinide renkli yapsanaa nolurrr çok soluk kaldık kızımlaaa

Evittttttttt bisde renksiz kalmışızzzz

:))) evet eşim dövebilir bu akşam arkadaşını, ama bana sordu ben ısrar ettim, h.sonu olsun demişti bende istemedim çünkü kaçıyoruz sağa sola eve bağlanmak istemedim, h. içi aradan çıkaralım dedim de ağır geldi. bide adam kız arkadaşını getirecek özenmiş tanıştırmak istemiş kıramadım.

kıskançççç hemen sende isteeee dimiiiii

sağol canım beni eklemişsin :) ne güzelde yazmışsın sen ne akıllı bir kadınsın, hayranım sana aşkımmm

senin açtığın topikte benim bilgilerim yok, ayyy çok kızdım kendime :)
.
bende sana hayranım şekerim benimmm ama haksızmıyım dünyan değişiyor bebişden öncesi ve sonrası olacaksın kızma canım gecikmeli olsada yazdım senide listeye ama şimdi fark ettim de listede ben yokum:78:

kız nasıl aldın o kadar kıloyu yaaakeısn cogu ödemdır ama nasıl yapmıs vucut o kadar ödemı sasırdım gercekten
aldım valla resim ekleyim hatta size doğumdan önce çekilenbeni gören ne olmuşsun sen diyordu sonradan zayıf halimi gören ise inanmıyordu

şekerim ama benimkinide renkli yapsanaa nolurrr çok soluk kaldık kızımlaaa
renk verecem şekerimde hepsine aynı anda vereyim dedim bugun boğazım çok ağrıyor uzandım azcık dinlendim ama 1 yada 2 güne renklendirem sizleriii

kız sen beni delirteceksin maşaallh maşllh kaynanana inan gözlerim ddolddu gücüme gitti yaptıkları baakaalım yarın eline bişey aalıptaa gelecekmi eğer boş gelirse bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inaanın bittiiiiiiiiiiiii benim için

valla canım benim benim annemin bir lafı var deli iyiliği yapmayacaksın.eğer taksaydınız tam deli iyiliği yapmış olurdunuz.

oh ne ciciler ne cicilerrr
benim hiç içimden gelmiyor bebişime bişey almak bende bir sorun mu var acaba:44:

valla canım benim benim annemin bir lafı var deli iyiliği yapmayacaksın.eğer taksaydınız tam deli iyiliği yapmış olurdunuz.

kız ben yine takardımda maşAllah eşim acımaz annesiymiş kardeşiymiş hak ederlerse verir haketmeyene vermezzz daha bize bayram sabahı kahvaltıya kalın dediler nasıl kaçtık anlatamam

ben her konustugumda eltime gelin bekleriz diyorum eşim de diyor çagırma gelsinler hayatım gelsinlerde misafir nasıl ağırlanır görsunler bu sadece yeme içme değil sohbet muhabbetle de

kıskançççç hemen sende isteeee dimiiiii

Bananeeee bizde istiozzzzzzz

Oyyyy geçmiş olsunn kıyamam sanaaa
renklednri bizi de bizi ddeeeee

ayy kızlar konu dışı ama benim içim bayılıyor yaa
şu saatler geçsede evime gitsem artık

benim kaynanın dediğini der canım oğlanı ben doğurdum ya babanne olmayı hak ettim der sadece
geçen büşrayı bir seviyor annemin miafirlerinin yanında oysa sevgiside yalan herseyi gibi sadece gösterişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…