2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

23 temmuzda gitcem ben, şekerede bakacaklar, bu ay güzel beslendim ne kadar büyümüş çok merak ediyorum

canım sende zorlanıyorsun ve hamilesinn zaman yemeğe alma çaya al insanlarda hoşgörüyle karşılayacaklardır bu dönemlerde dinlen bol bol üzme kendini

eşim sinirlendi zaten, arkadaşı direk yemeğe gelcez demiş, bende kırma dedim. çok istekli insanları ölsemde kıramam ben. akşam yemeği eşimle beraber yaptık, fırında ısıtılacak, zeytinyağlı yapmıştım oda hazır, pilav salata yapılacak bu akşam, bide ben pazara gitmiştim asıl beni o yordu. (

bende tam tersi
şirkette evde de heeep oturuommm
nolcak böyle bilmemmmm:44:

canım yürüyüş yapmıyor musun sen? ben bu halimle yapıyorum, mutlaka biraz hareket kat hayatına.

üfff seni okuyunca halime şükrettim, ne zaman misafirsiz oldun ki sen? hep geliyorlar anam misafir değil evin demirbaşı oldular, eh demek ki pek özenmen gerekmiyor. ben akşam için izmir köfte patates, barbunya, salata, sebzeli pilav ayarladım. içim rahat etmedi, hazır şerbetli tatlıda yapıcam

fatoştu galiba allah yardımcın olsun canım.bu erkek aileleri ne kadarda düşünceli oluryorlar.hayretlerde kalıyorum.hadi bir gece neysede 2-3 gün kalacaklar bide.

beşik güzelmiş ama uzun süre kullanmalık değil.kızlar dün babamızla kızımıza bir battaniye aldık çok güzel.resmini çekip ekleyecektim ama üşendim.bide babası kızına yazlık bir kıyafet aldı hevesinden.

ahh kuzucuklar çok sık geldikleri için saaybileceğiniz yemekleri kim bilir kç kez yptım rtık bende yoruldum hiç üzmiycem kendimi zaaten pikniğe gidilir büyük olaasılık eti orada yeriz diyorum etsiz şeyler düşünüyorum her geldiklerinde etli butlu yemek ypıyorum çok kıymet biliyorlarmış gibi o yüzden bize hiç acımazlar şükür halimiz yerinde ama geldiklerindde 1 zırnık bişey getirmez aannem hiç hediye almadı evlenddiğimizden beri ddurumun iyi olmasıyla bi insana hediye aalmak çok faarklı şey neyse konuyu saaptırmıyım, onlar bu hizmeti göstermiyor bize yıllık izne gideceğimiz haftlr öncesinden belliydi yola çıkarken aradık 2 saaat sürüyor bizim yol varddık kapıdda kaldık annesine gitmiş annem çıkmıyor zaten anasından ben annemi özleddim deyince yaapacak bişey yok biliyordun uzağa geleceğini diyor utanmadan neyse kapıdaa kaalddık komşuları aaa hber vermeddinizmi sürprizmi yaptınız ddiyorlr neyse geldiler 10 dakka sonra eve girdik işten çıkıp gitmiştik ayyy açmısınız daha yemek ypacaktık bizdde deddiler eşim taabi açız bilmiyormusunuz geleceğimizi dedi gülüyorlr inanın yemek yaaptım bide gidip dakka bir tatilim nasıl geçecek çözmüştüm bende ayanısını yaapsam onlar diyorum innın terbiyem müsde etmiyor moonsun88 en iyi sen anlrsın beni

canımm hamile oldugunu biliyorlar ki sanırım fatoşun düşük tehlikeside vardı onceden bunlara bile bile nasıl 2 aile geliyor anlamıyorum gelen yemeğinide temizliğide düşünsünn benim eşim olsa kabul etmezdi illa gelseler bile iş yaptırmazdı geçen azcık yer sildim diye viledayla ne kadar kızdı kızmalıda biz onların canları taşıyoruz

sağol canım beni eklemişsin :) ne güzelde yazmışsın sen ne akıllı bir kadınsın, hayranım sana aşkımmm

senin açtığın topikte benim bilgilerim yok, ayyy çok kızdım kendime :)

canım bunu fazla kullanamayız, park yatağın beşiği ile idare edicem birkaç ay sonra aşağı yatağına koyacam ben.

güle güle kullansın bebişin annesi :))) mutlaka güzeldir bu konuda hiç şüphem yok.

seninde mi misafirin vaar yoksa inan bıktırddılr yaaa 11 gün olddu dh oradan geleli eşim hberi verirken korka korka veriyor ha bide gıcık taarfı beni arayn yok eşime haber veriyorlar o hzırlıyor o ağırlıyor sanki misafiri

yarın diil 20 temmuz cuma
yani tatil dönüşüüü

yapmıyorum hiiiiç
evde de sereserpe yatıorummm
şirkette işim hep oturarak zatennn
cok mu tembelimmm:44:

allahım sen büyüksün diyorum başkada bişey diyemiyorum.zaten bugün heyheylerim üzerimde.ağzımı kötü açmak istemiyorum.bence sende kendini çok yorma.sıradan şeyler yap.hiç halim yok de kestirip at.

off canımm yaaa emri vaki olmuş resmen öyle olur mu ama çok ayıpppp

kıyamam sana bunun sofrayı ayarlaması, toplaması meyvesi çayı varr inşAllah gelen misafir yardım eder

anlamaz olurmuyum canumm anlıyorum hemde nasıll iştee ben öyle diyorum ama bende yerinde olsam yinde yaparımm ama yapmıcaksın böylelerineee emeklerimizee yazıkk ben yaşadım aynılarını hepp kayınvalidemde eltimde aynılarını yaptılar bana herkes kendi değerini gösterir dimi neyse biz yinede Allahın misafiri diyelimki sevap kazanalımmm

canım sen zeytinyağlı yeşil fasulye, yogurtlu çorba, pilav yap istersen pratik olur

kız nasıl aldın o kadar kıloyu yaaakeısn cogu ödemdır ama nasıl yapmıs vucut o kadar ödemı sasırdım gercekten

yaa kızlar nıye üşeniyosunuz aldıklarınızı koyun bakıyorum bakıyorum yenı bısy eklenmemıs sen nıye eklemıyon dersenız ben daha bsıey almadım tek bı patık aldım onu da ekledım zaten alacagım cok az sey var o yuzden sızler aldıklarınızı koyarsanız fıkır edınıcem

Orası öyle tabi....................

Son düzenleme:
kızlaar haafızanıza hayran kaldım evet ben hala tehlike yşıyorum çok yürümem bile yaasak eşimle kardeş olduk ilişki yasaak sürekli kaaynanamlr bendde biz bşka ilde yaşıyoruz bide ddüşünün aaynı şehirdde yaşasaak nolurdu düşünemiyorum herşeyi hatırlıyorsunuz braavooo

hiç sevmiyorum bu mantığı, onun durumu iyi bişiye ihtiyacı yok, yada bir yerde yemek yersin hesapları durumu iyi olana yıkmaya çalışırlar, ona göre davran kardeşim.

kusura bakma çok kaba düşüncesiz insanlar var etrafında ((

varda şekerim hamile kaldığımdan beri ya 3 ya 4 kere yemekli misafir geldi, zorluk olmasın diye çağırmıyoruz eskisi gibi insanları. senin durumun çok farklı, eşim bana yardım eder ayrıca kayınvalidem görümcem onlarda girişir bana misafir geldiğinde, altından kalkmam kolay oluyor. sen yalnızsın ((

bide evin hanımı sensin sana sorulur, eşim bana telefon etti böyle böyle alalım mı sonra arkadaşını aradı tamam dedi. annesi beni arar bana sorar gelmeyi bırak kendi evine bile beni arayıp çağırır. çok düşüncesiz sizinkiler çokkk

yarın diil 20 temmuz cuma
yani tatil dönüşüüü

yapmıyorum hiiiiç
evde de sereserpe yatıorummm
şirkette işim hep oturarak zatennn
cok mu tembelimmm:44:

yapmalısın canım, hem kilonuda kontrol edersin, alın akşamları programınıza yürüyüş olayını.

işte budurumda tam şunu hak ediyorlar.hiç bişey hazırlamayacaksın.geldiklerindede aaaa sizmi geldiniz benim haberim yoktu diyeceksin.tabi onlarda eşin için ona söylemiştik diyecekler.yaaa öylemi ozaman sizi ağırlamak için bişeyler düşünmüştür buyrun buyrun diyeceksindeeeeee işteeee. neden yapamıyoruz bilmiyorum.

Son düzenleme:

Ben kim olursa olsun, kendi annem de dahil arayıp bir müsait misiniz diye sormasını isterim, olur ya müsait olmam bir planım olur, benim aklımda başka iş varken misafire yoğunlaşamazsam çok canım sıkır...
Ha anne-baba misafir olur mu diye düşünülebilir ancak bence misafir, neticede o evin düzeni benim elimden geçiyor....
Hala inatla amrivaki yapanlar oluyor deliye dönüyorum....
Bi gün öyle emrivaki yapanları kapıda bırakıcam ayy cicim siz mi geldiniz, keşke önce beni arayıp müsait misiniz diye sorsaydınız diye o olacak....

Akraba olmayacak bırakacaksın kapıada onları ama işte napcaksın sabredeceksin....

öyleee şekerimm iş yaptırırlar sonraa aaa otur derlerrr iş bittikten sonraaa

yani biz eltimlere gittik 1 hafta oncesinden haber verdik gitmemize 2 gun kala aradık ve yoldayken 3 saat varken aradık geliyoruz diyee orucluyuz dedikk gittiikk vee ne yemek vardı ne masa ezana 1 saat kala yemeğe girişti hatun ezandan yarımsaat sonra agzımız yana yana yemek yedikkkk

yok yok onu ekliyecem zatende.birazda üşenmem şundan oldu makinenin pilleri bitti.onları şarj et falan.bide akşam da sağolsunlar keffimin içine ettiler.gerçi onlarada kalsa ben keyiflerinin içine ettimde neyseee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…