rica ederim şekerimmm
sağol canım.
çok şükür iyi çıktı.ay hem de 2 kere gördüm,hem devlette şeker için beklerken baktılar,hem de kendi dr umda gördüm..
kulaklarını bile gördüm bugün yaaa
sende en yakın zamanda görürsün inşallah cici kızını..
canım sende zorlanıyorsun ve hamilesinn zaman yemeğe alma çaya al insanlarda hoşgörüyle karşılayacaklardırbu dönemlerde dinlen bol bol üzme kendini
bende tam tersi
şirkette evde de heeep oturuommm
nolcak böyle bilmemmmm:44:
müjdem geldi misafirlerim yarın geliyor ben yine koşmaya başladım ne yemek yapsaamki ufff her seferinde düşünmekten yoruldum fikir verirmisiniz kayınvaalidem kayınpederim kaaynım eltim 3 çocuğu ve küçük kaynım geliyor 2-3 gün kalırlar en az
O da ayrı bir fikir zaten.... O kadar kalabalık çok zor.... Bizler de ileride çocuklu misafir konumunda oalcağız ancak hamile birine 3 çocukla hele çocuklar küçükse gitmek çok zorluk verebilir...
Koşturma potansiyelimiz düştüğünden çabuk yoruluyor ve yoruldukça sinirleniyoruz....
ev tipi ana kucağı çok güzel beşik gibi
Eki Görüntüle 463256
Tiny Love 3 ü Birarada Anakucağı (18 Kg.) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
beşik güzelmiş ama uzun süre kullanmalık değil.kızlar dün babamızla kızımıza bir battaniye aldık çok güzel.resmini çekip ekleyecektim ama üşendim.bide babası kızına yazlık bir kıyafet aldı hevesinden.
seninde mi misafirin vaar yoksa inan bıktırddılr yaaa 11 gün olddu dh oradan geleli eşim hberi verirken korka korka veriyor ha bide gıcık taarfı beni arayn yok eşime haber veriyorlar o hzırlıyor o ağırlıyor sanki misafiri23 temmuzda gitcem ben, şekerede bakacaklar, bu ay güzel beslendim ne kadar büyümüş çok merak ediyorum
eşim sinirlendi zaten, arkadaşı direk yemeğe gelcez demiş, bende kırma dedim. çok istekli insanları ölsemde kıramam ben. akşam yemeği eşimle beraber yaptık, fırında ısıtılacak, zeytinyağlı yapmıştım oda hazır, pilav salata yapılacak bu akşam, bide ben pazara gitmiştim asıl beni o yordu.(
canım yürüyüş yapmıyor musun sen? ben bu halimle yapıyorum, mutlaka biraz hareket kat hayatına.
üfff seni okuyunca halime şükrettim, ne zaman misafirsiz oldun ki sen? hep geliyorlar anam misafir değil evin demirbaşı oldular, eh demek ki pek özenmen gerekmiyor. ben akşam için izmir köfte patates, barbunya, salata, sebzeli pilav ayarladım. içim rahat etmedi, hazır şerbetli tatlıda yapıcam
konuşursun bir kuzu, evet çok sıcakkkkk dün evde pişmiştim iş yerimiz serin :)
ay benim annemde çıkmıştı yükselmildi 2 ay önce
bende özelde yaptırıcam kendi doktorumun hastanesinde, aa sen yarın mı gidiyorsun hadi hayırlı haberlerle gell inş.
23 temmuzda gitcem ben, şekerede bakacaklar, bu ay güzel beslendim ne kadar büyümüş çok merak ediyorum
eşim sinirlendi zaten, arkadaşı direk yemeğe gelcez demiş, bende kırma dedim. çok istekli insanları ölsemde kıramam ben. akşam yemeği eşimle beraber yaptık, fırında ısıtılacak, zeytinyağlı yapmıştım oda hazır, pilav salata yapılacak bu akşam, bide ben pazara gitmiştim asıl beni o yordu.(
canım yürüyüş yapmıyor musun sen? ben bu halimle yapıyorum, mutlaka biraz hareket kat hayatına.
üfff seni okuyunca halime şükrettim, ne zaman misafirsiz oldun ki sen? hep geliyorlar anam misafir değil evin demirbaşı oldular, eh demek ki pek özenmen gerekmiyor. ben akşam için izmir köfte patates, barbunya, salata, sebzeli pilav ayarladım. içim rahat etmedi, hazır şerbetli tatlıda yapıcam
ahh kuzucuklar çok sık geldikleri için saaybileceğiniz yemekleri kim bilir kç kez yptım rtık bende yoruldum hiç üzmiycem kendimi zaaten pikniğe gidilir büyük olaasılık eti orada yeriz diyorum etsiz şeyler düşünüyorum her geldiklerinde etli butlu yemek ypıyorum çok kıymet biliyorlarmış gibi o yüzden bize hiç acımazlar şükür halimiz yerinde ama geldiklerindde 1 zırnık bişey getirmez aannem hiç hediye almadı evlenddiğimizden beri ddurumun iyi olmasıyla bi insana hediye aalmak çok faarklı şey neyse konuyu saaptırmıyım, onlar bu hizmeti göstermiyor bize yıllık izne gideceğimiz haftlr öncesinden belliydi yola çıkarken aradık 2 saaat sürüyor bizim yol varddık kapıdda kaldık annesine gitmiş annem çıkmıyor zaten anasından ben annemi özleddim deyince yaapacak bişey yok biliyordun uzağa geleceğini diyor utanmadan neyse kapıdaa kaalddık komşuları aaa hber vermeddinizmi sürprizmi yaptınız ddiyorlr neyse geldiler 10 dakka sonra eve girdik işten çıkıp gitmiştik ayyy açmısınız daha yemek ypacaktık bizdde deddiler eşim taabi açız bilmiyormusunuz geleceğimizi dedi gülüyorlr inanın yemek yaaptım bide gidip dakka bir tatilim nasıl geçecek çözmüştüm bende ayanısını yaapsam onlar diyorum innın terbiyem müsde etmiyor moonsun88 en iyi sen anlrsın beni
23 temmuzda gitcem ben, şekerede bakacaklar, bu ay güzel beslendim ne kadar büyümüş çok merak ediyorum
ahh kuzucuklar çok sık geldikleri için saaybileceğiniz yemekleri kim bilir kç kez yptım rtık bende yoruldum hiç üzmiycem kendimi zaaten pikniğe gidilir büyük olaasılık eti orada yeriz diyorum etsiz şeyler düşünüyorum her geldiklerinde etli butlu yemek ypıyorum çok kıymet biliyorlarmış gibi o yüzden bize hiç acımazlar şükür halimiz yerinde ama geldiklerindde 1 zırnık bişey getirmez aannem hiç hediye almadı evlenddiğimizden beri ddurumun iyi olmasıyla bi insana hediye aalmak çok faarklı şey neyse konuyu saaptırmıyım, onlar bu hizmeti göstermiyor bize yıllık izne gideceğimiz haftlr öncesinden belliydi yola çıkarken aradık 2 saaat sürüyor bizim yol varddık kapıdda kaldık annesine gitmiş annem çıkmıyor zaten anasından ben annemi özleddim deyince yaapacak bişey yok biliyordun uzağa geleceğini diyor utanmadan neyse kapıdaa kaalddık komşuları aaa hber vermeddinizmi sürprizmi yaptınız ddiyorlr neyse geldiler 10 dakka sonra eve girdik işten çıkıp gitmiştik ayyy açmısınız daha yemek ypacaktık bizdde deddiler eşim taabi açız bilmiyormusunuz geleceğimizi dedi gülüyorlr inanın yemek yaaptım bide gidip dakka bir tatilim nasıl geçecek çözmüştüm bende ayanısını yaapsam onlar diyorum innın terbiyem müsde etmiyor moonsun88 en iyi sen anlrsın beni
kız nasıl aldın o kadar kıloyu yaaa50 kg hamile kaldım 70 kilo aldım masadan kalkaman dediler çok kilo almışsın dediler normal doğum olmaz dediler ama ben en normalinden doğumumu yaptım çok da kolay oldu valla
kızım yaşına girmeden 60 kiloyada döndüm
beşik güzelmiş ama uzun süre kullanmalık değil.kızlar dün babamızla kızımıza bir battaniye aldık çok güzel.resmini çekip ekleyecektim ama üşendim.bide babası kızına yazlık bir kıyafet aldı hevesinden.
canımm hamile oldugunu biliyorlar ki sanırım fatoşun düşük tehlikeside vardı onceden bunlara bile bile nasıl 2 aile geliyor anlamıyorum gelen yemeğinide temizliğide düşünsünn benim eşim olsa kabul etmezdiilla gelseler bile iş yaptırmazdı geçen azcık yer sildim diye viledayla ne kadar kızdı kızmalıda biz onların canları taşıyoruz
seninde mi misafirin vaar yoksa inan bıktırddılr yaaa 11 gün olddu dh oradan geleli eşim hberi verirken korka korka veriyor ha bide gıcık taarfı beni arayn yok eşime haber veriyorlar o hzırlıyor o ağırlıyor sanki misafiri
yarın diil 20 temmuz cuma
yani tatil dönüşüüü
yapmıyorum hiiiiç
evde de sereserpe yatıorummm
şirkette işim hep oturarak zatennn
cok mu tembelimmm:44:
seninde mi misafirin vaar yoksa inan bıktırddılr yaaa 11 gün olddu dh oradan geleli eşim hberi verirken korka korka veriyor ha bide gıcık taarfı beni arayn yok eşime haber veriyorlar o hzırlıyor o ağırlıyor sanki misafiri
Orası öyle tabi, hafta sonu eşimin ailesindeydik, tetanosdan kolum kalkmıyor, sağ tarafım iptal, mutfağa girdim nezaketen yardım edeyim diye, o kolla iş yaptım sen de rahatsızsın demedi...
O kolum koptu ama onun içine siniyorsa ben ne yapayım, eşim sen çok gezinme falan deyince sen otur diyordu ama iş bittikten sonra...
Rabbim bilsin ne diyeyim....
kız nasıl aldın o kadar kıloyu yaaakeısn cogu ödemdır ama nasıl yapmıs vucut o kadar ödemı sasırdım gercekten
yaa kızlar nıye üşeniyosunuz aldıklarınızı koyun bakıyorum bakıyorum yenı bısy eklenmemıs sen nıye eklemıyon dersenız ben daha bsıey almadım tek bı patık aldım onu da ekledım zaten alacagım cok az sey var o yuzden sızler aldıklarınızı koyarsanız fıkır edınıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?