kız sen beni delirteceksin maşaallh maşllh kaynananainan gözlerim ddolddu gücüme gitti yaptıkları baakaalım yarın eline bişey aalıptaa gelecekmi eğer boş gelirse bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inaanın bittiiiiiiiiiiiii benim için
oh ne ciciler ne cicilerrr
benim hiç içimden gelmiyor bebişime bişey almak bende bir sorun mu var acaba:44:
Bananeeee bizde istiozzzzzzz
Oyyyy geçmiş olsunn kıyamam sanaaa
renklednri bizi de bizi ddeeeee
oh ne ciciler ne cicilerrr
benim hiç içimden gelmiyor bebişime bişey almak bende bir sorun mu var acaba:44:
ayy kızlar konu dışı ama benim içim bayılıyor yaa
şu saatler geçsede evime gitsem artık
kız ben yine takardımda maşAllah eşim acımaz annesiymiş kardeşiymiş hak ederlerse verirhaketmeyene vermezzz daha bize bayram sabahı kahvaltıya kalın dediler nasıl kaçtık anlatamam
ben her konustugumda eltime gelin bekleriz diyorum eşim de diyor çagırma gelsinler hayatım gelsinlerde misafir nasıl ağırlanır görsunler bu sadece yeme içme değil sohbet muhabbetle de
bndee çok yoruldum canım yaaa
birde kuaföre gidicem tavuk gibi yoluncam
eşine bravo koydum....yapılması gerekeni yapıyor işte.
hepsı cok guzeller gule gule kullansın prensesss
benim kaynanın dediğini der canım oğlanı ben doğurdum ya babanne olmayı hak ettim der sadece
geçen büşrayı bir seviyor annemin miafirlerinin yanında oysa sevgiside yalan herseyi gibi sadece gösterişş
apple cicilerinizi sağlıkla giydirirsiniz inş.benim beğendiğim uğurböcüklü bir hastane çıkışı vardı ama çok pahalı ya o kadar veremem ben ona marka diye.inş uygun fiyata bir uğur böcüklü hastane çıkışı bulurum.
bndee çok yoruldum canım yaaa
ayy yok eve atsam kendimi başka bişey istemiyorum... Kuaföre c.tesi giderim hiç acelem yok bu konuda... İnsanın dışı sağlam gibi görünüp içi bayılırmı yaa.. bayıldım !!
renk verecem tatlım ama valla boş kalmıyor başımmm haftaya sıkıntım olmuyacak inşşşBananeeee bizde istiozzzzzzz
Oyyyy geçmiş olsunn kıyamam sanaaa
renklednri bizi de bizi ddeeeee
ne oldu güzelim sanaayy kızlar konu dışı ama benim içim bayılıyor yaa
annem alıcam dedi çarsıya gidelim beğen dedi ama onada engel oldum habersiz alıyor gene kayınvalide ise hayal bile etmiyorum kadın elinden gelse benim evimi esyalarımı elimden alacak oğlan benim diyeCanımm benimmm üzülmeee
daha güzelleri senin olur inşallahhhh
bende coook seviyorum kayınvalidemi
inşallah sizinde aranız düzelir..
Bende hiç bişicik almıommdaaa annemle kayınvalidem deliriooo onlar alıo ben almıcamm
ablalarıyla arasında çok var canım hepsinide dağıttım desem yeridir sıfırdan alacaz hepsini ama içimde heves yok nedense:44:Canım ablalarından kullanacak çok şey kaldığı içindir belki....
sen geçmişi okumadın galiba senin kayınvalide gibi değil tüm kayınvalideler akşam beni öldürdü benim kaynanammmfatoşşşşşşşşşş yavrum okudum uzuldum ya zaten senın hamılellıgın dınlenme gerekteren bı durumda neden böle anlayışsızık yapıyolar ya anlamadım ınankı ya benım kv bı su ıstese helallık alır kıyamaz hıc aslında eşinle bı konuşsan fayda olmazmı hanı guzellıkle anlatsan
tavuğum benim bende ağdamı yapsam acaba ama yakın yapmıştım :26:bndee çok yoruldum canım yaaa
Saol canımcımmm
ben şirkette daha rahatım şimdi çıkışta önce kuaför
sonra gene alışverişşşşşşş offfffffff
senin kaynana düşman başına zatennn
Saol canımmm benimmm
bende ağdaya gidiom 6 da randevum varrr
yandım ki ne yandımmmmmmmm:18:
renk verecem tatlım ama valla boş kalmıyor başımmm haftaya sıkıntım olmuyacak inşşş
ne oldu güzelim sana
annem alıcam dedi çarsıya gidelim beğen dedi ama onada engel oldum habersiz alıyor gene kayınvalide ise hayal bile etmiyorum kadın elinden gelse benim evimi esyalarımı elimden alacak oğlan benim diye
ablalarıyla arasında çok var canım hepsinide dağıttım desem yeridir sıfırdan alacaz hepsini ama içimde heves yok nedense:44:
sen geçmişi okumadın galiba senin kayınvalide gibi değil tüm kayınvalideler akşam beni öldürdü benim kaynanammmhelallikde neymişşşş
tavuğum benim bende ağdamı yapsam acaba ama yakın yapmıştım :26:
renk verecem tatlım ama valla boş kalmıyor başımmm haftaya sıkıntım olmuyacak inşşş
ne oldu güzelim sana
annem alıcam dedi çarsıya gidelim beğen dedi ama onada engel oldum habersiz alıyor gene kayınvalide ise hayal bile etmiyorum kadın elinden gelse benim evimi esyalarımı elimden alacak oğlan benim diye
ablalarıyla arasında çok var canım hepsinide dağıttım desem yeridir sıfırdan alacaz hepsini ama içimde heves yok nedense:44:
sen geçmişi okumadın galiba senin kayınvalide gibi değil tüm kayınvalideler akşam beni öldürdü benim kaynanammmhelallikde neymişşşş
tavuğum benim bende ağdamı yapsam acaba ama yakın yapmıştım :26:
bendee 7 de gidicemmmm özel bölgeye sadece diğer yerlerde pek yok almıştım daha önceee
sen komple mi gidiceksin
ağda yaptıracaksınız bana illaSaol canımcımmm
ben şirkette daha rahatım şimdi çıkışta önce kuaför
sonra gene alışverişşşşşşş offfffffff
senin kaynana düşman başına zatennn
Saol canımmm benimmm
bende ağdaya gidiom 6 da randevum varrr
yandım ki ne yandımmmmmmmm:18:
tek bana değil ki o çevresine karsı öyle bencil hemde çok bencilllay cnm benım ya sende insan evladısın neen böle yapıyo bu kv senın bılmem ya ınankı hem bak elınden her iş gelıyo oğluna eşlık torunlarına annelık yapıyon 3.ye bı torun vercen gunahtan damı korkmuyo anlamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?