renk verecem tatlım ama valla boş kalmıyor başımmm haftaya sıkıntım olmuyacak inşşş
ne oldu güzelim sana
annem alıcam dedi çarsıya gidelim beğen dedi ama onada engel oldum habersiz alıyor gene kayınvalide ise hayal bile etmiyorum kadın elinden gelse benim evimi esyalarımı elimden alacak oğlan benim diye
ablalarıyla arasında çok var canım hepsinide dağıttım desem yeridir sıfırdan alacaz hepsini ama içimde heves yok nedense:44:
sen geçmişiokumadın galiba senin kayınvalide gibi değil tüm kayınvalideler akşam beni öldürdü benim kaynanammmhelallikde neymişşşş
tavuğum benim bende ağdamı yapsam acaba ama yakın yapmıştım :26:
evettt komple tatil hazırlığı benimki mecburrr
ayy kızlar konu dışı ama benim içim bayılıyor yaa
şu saatler geçsede evime gitsem artık
sıcak benide perişan etti canım ne yapsam bilemedimSıcak oldu işyerim.. Bastırdı resmen boğucu hava .. aslında bir çıksam arabaya atsam kendimi klimada rahatlarım ama işte daha 2 saat var
var yok gibi ama hevese geldim ağda makinesini takacam fişe ama tam çıkmadan yapınca canım acıyorrçıktı mı ki bebişkommm ben özel bölgeye gidicem sadece bcaklarım koltuk altım tam çıkmadı
ne zaman gidiyorsunuz tatile yarın mı canımm offfff zor işinnnn kol filan da varsaaaa
sıcak benide perişan etti canım ne yapsam bilemedim
var yok gibi ama hevese geldim ağda makinesini takacam fişe ama tam çıkmadan yapınca canım acıyorr
evet ttalım bimden geçen sene ağda makinesi aldım çok rahat oldu vallatak fişi bitir işi ohhhh
noldu kız nedennnnn """""""""""" böyle yaptı Brc:26:
bende sana hayranım şekerim benimmmama haksızmıyım dünyan değişiyor bebişden öncesi ve sonrası olacaksın kızma canım gecikmeli olsada yazdım senide listeye ama şimdi fark ettim de listede ben yokum:78:
aldım valla resim ekleyim hatta size doğumdan önce çekilenbeni gören ne olmuşsun sen diyordu sonradan zayıf halimi gören ise inanmıyordu
renk verecem şekerimde hepsine aynı anda vereyim dedim bugun boğazım çok ağrıyor uzandım azcık dinlendim ama 1 yada 2 güne renklendirem sizleriii
oh ne ciciler ne cicilerrr
benim hiç içimden gelmiyor bebişime bişey almak bende bir sorun mu var acaba:44:
geçmiş olsun canım, soğuk bişiler mi içtin? benide klima mafetti bu sıcakta 28 derecede çalıştırıyorum
canım bende daha bişi almadım, hatta geçeneşim dedi kızımıza birşeyler baksana diye, şaşırdım, o minik taytlardan alayım istiyormuş ama özellikle belirtti araya girmeyenlerden olsun
bir start düdüğü bekliyorum dicem ama yok canım benim fırsatım yok ondan, h.sonları gezmekten vakit yok, çarşıya inmem lazım, akşamları çıkayım bari ne yapayım
Applepay bende güle güle giydir diyorum bebişine :)) hepsine bayıldım.
sağol tatlım soğuk su içtimde dün maras dondurması yemiştim o hastaladı sanırsam zaten ne zaman yersem hastalanırım açık dondurmayıgeçmiş olsun canım, soğuk bişiler mi içtin? benide klima mafetti bu sıcakta 28 derecede çalıştırıyorum
canım bende daha bişi almadım, hatta geçeneşim dedi kızımıza birşeyler baksana diye, şaşırdım, o minik taytlardan alayım istiyormuş ama özellikle belirtti araya girmeyenlerden olsun
bir start düdüğü bekliyorum dicem ama yok canım benim fırsatım yok ondan, h.sonları gezmekten vakit yok, çarşıya inmem lazım, akşamları çıkayım bari ne yapayım
Applepay bende güle güle giydir diyorum bebişine :)) hepsine bayıldım.
benim başım çok agrıyor yaa yarına erteledim kuaför işini
sağol tatlım soğuk su içtimde dün maras dondurması yemiştim o hastaladı sanırsam zaten ne zaman yersem hastalanırım açık dondurmayı
valla annem önceki gün zor etti illa alalım kendin beğen diye bilir huyumu herseyi beğenmem ben belli etmem bu yüzden sen beğen dedi ama istemiyorum dedim beni kızkardeşime ve abime şikayet etti aldırmıyor bişey diye:))
eşim bişey demiyor bana daha ne o benden istiyor ne ben ondan bebek olurda erkenden gelirse ne giyecek bilmiyorum :44:
kıskanç babaya bak sen kızının çekeceği var desene:))
Battaniye işlemiştik biz annemle, annem önceden de çok yelek hırka falan örmüştü ama bol bol kız elbisesi, kısmet belki 2. bebeğimiz kız olur, Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin tabi....
Öğrenince de gitmiş şapka hırka almış bir de bir sürü alt değiştirmek için altına serecek örtü ve ağız silmek için bezler almış....
Geçen de çıkıp alalım bir şeyler dedi, zıbın falan... Ben de kış bebeği olacak, biraz daha bekleyelim dedim....
Kayınvalidem eşimin bebekliğinden kalma hatıra hırka ve battaniyeden bahsediyordu....
Benim de çok cici bir hırkam vardı beyaz puf puf bişey kuzenime vermiştik yıllar önce salaklık işte hatıra olarak saklasana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?