sağol tatlım soğuk su içtimde dün maras dondurması yemiştim o hastaladı sanırsam zaten ne zaman yersem hastalanırım açık dondurmayı
valla annem önceki gün zor etti illa alalım kendin beğen diye bilir huyumu herseyi beğenmem ben belli etmem bu yüzden sen beğen dedi ama istemiyorum dedim beni kızkardeşime ve abime şikayet etti aldırmıyor bişey diye:))
eşim bişey demiyor bana daha ne o benden istiyor ne ben ondan bebek olurda erkenden gelirse ne giyecek bilmiyorum :44:
kıskanç babaya bak sen kızının çekeceği var desene:))
kız burcu aklıma geldide bebeğin bezi olacak tayt araya giremez ki zatenn
ben çıktım şekerlerrrr allaha emanet olunyarında kızkardeşime gideceğim haftaya pazartesi günü görüşürüz şekerlerrrrr
canımcım yarın gidersin
baş ağrın cok fazlaysa minoset alabilirsin
bana doktorum vermişti ama yine de almamaya çalışıorum tabi
bende soğuk su ve dondurmadan gecen haftalarda cok fena olmuştum
bak yeni yeni iyileşiorum
sakın haa
bebek kısmetiyle gelirmiş muhakkak alınır bi şeyler
benimde bebeklikten kalma 2-3 tane elbisem var
annecim saklamış onları
öle güzeller kiii
ben giydiricem kızımaaa inşallahhh
hatıralara cok önem veririm ben
bin tane şey alsam onların yerini tutmazzzz
iyi akşamlar kızlarrrrrrr, yoğunluktan bakamadımm bu günyarın görüşürüz inş.
hoşgeldın cnm hayrlı olsun bebısın vakıt buldukca gel burayada
canım aramıza hoşgeldinn hayırlı olsun oğluşunnnolsun doğurmadan yakaladın bizi
kendini tanıtırmısın
kilo
Beklenen doğum tarihinn
hoşbulduk canımmçok sağol evet yakaladımmm
boy: 165
kilo:55 le hamile kaldım şuan 60kiloyum
ilk çocuk mu: evet ilk hemde tüp bebek
Son adet tarihin: 19 şubat
Beklenen doğum tarihin: 25 kasım
Maşalah, Maşallah, canım darısı başımıza inşallah,merhaba kızlarr
20+3üz bugün ve ayrıntılı ulstrason için. prof.a gittik. oğlumun herşeyine baktı 15.dk falan sürdü. o kadar sakin ve uslu ki anlatamam. hani bir çocuğa tembihlersiniz uslu dur pozisyonunu bile fazla değiştirmedi. uzanmış boylu boyunca ayakları yüzme hareketi yapıyordu o kadar. dr. her organını ölçtü 30.tane ölçüm yaptı. 4 sayfa rapor yazdı. 5 gün ileriden gidiyormuş. gr.mını ve boyunu sormayı unuttum. dr.da söylemedi. plesantamız aşağıdaydı yükselmiş. herşey yolunda dedi. çook sevindim.
tatile gidebilir miyiz dedim tabi ki dedi..sadece havuzu önermiyoruz ve çok güneşte kalmayın dedi. o kadar
hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
amiinn canıımma cnm cok sevındım darısı başımıza
haklısın benim gibii sakin oğlu olan var mı?canım gözün aydın maşallahmerak etme annesi boyu kilosu yerindedir, yoksa doktor derdi.
günaydın canım, benim kızım çok yaramaz, babasına şikayet ediyorum hep :)))
günaydın canım.
amin cnmMaşalah, Maşallah, canım darısı başımıza inşallah,
canım bende hiçbir usg de zıpladığını görmedim.ama doktorum hep harekteleri çok iyi dedi.usg dışında hareketlerini; bu hafta daha yoğun hissetmeye başladım geçen haftalarda senin gibi arada birdi hatta gün boyu hissetmediğim oluyordu ama bu haftadan itibaren her gün hissediyorum.diğer arkadaşların bahsettiği gibi aşırı hareketli değil yani beni uyutmayacak kadar hiç olmadı.başladımı hareketlere yarım saat sürekli hareket ettiği oluyor sonra hissediyorum sanırım uykuya dalıyor, 1 saat sonra yine başlıyor .bizimkiler uslu olacak galiba ay yerim ben onları yaa , normal canım hiç merak etme 28. haftadan sonra bebek hareketleri düzenli olurmuş.öptüm senide minik oğlunudaamiinn canıımm
haklısın benim gibii sakin oğlu olan var mı?
amin cnm
senin oğlun nasıl benimki gibi uslu mu? her usg de o kadar sakin ki el kol oynatıyor dönüyor.fakat ordan oraya zıplayıp tekme atmıyor.
ama usg dışında uykuda bile hissediyorum hareketlerini...yalnız 2 saatte bir 5-10 hareket yapıyor normaldir dimi?
canım bende hiçbir usg de zıpladığını görmedim.ama doktorum hep harekteleri çok iyi dedi.usg dışında hareketlerini; bu hafta daha yoğun hissetmeye başladım geçen haftalarda senin gibi arada birdi hatta gün boyu hissetmediğim oluyordu ama bu haftadan itibaren her gün hissediyorum.diğer arkadaşların bahsettiği gibi aşırı hareketli değil yani beni uyutmayacak kadar hiç olmadı.başladımı hareketlere yarım saat sürekli hareket ettiği oluyor sonra hissediyorum sanırım uykuya dalıyor, 1 saat sonra yine başlıyor .bizimkiler uslu olacak galiba ay yerim ben onları yaa , normal canım hiç merak etme 28. haftadan sonra bebek hareketleri düzenli olurmuş.öptüm senide minik oğlunuda
ev tipi ana kucağı çok güzel beşik gibi
Eki Görüntüle 463256
Tiny Love 3 ü Birarada Anakucağı (18 Kg.) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
canlarım günaydınnnnn...yeniden geldik kürkçü dükkanınaa...1 günlük bile olsa izin pek iyi geldi...sabaha iyi başladık...bide babamız bıraktı bizi işe...kızçeme kahvaltı yaptırıyorum...anammm bi baktımm yöneticilerim bana kıyamamış ve açmışlarr KK'yı...şu yavrucakkk teyzoşlarındann ayrı kalmasın demişlerrr
sizler nasılsınızz?
canlarım günaydınnnnn...yeniden geldik kürkçü dükkanınaa...1 günlük bile olsa izin pek iyi geldi...sabaha iyi başladık...bide babamız bıraktı bizi işe...kızçeme kahvaltı yaptırıyorum...anammm bi baktımm yöneticilerim bana kıyamamış ve açmışlarr KK'yı...şu yavrucakkk teyzoşlarındann ayrı kalmasın demişlerrr
sizler nasılsınızz?
günaydın canımmmm oh be kavuştuk teyzoşumuzaaaafiyetler olsun efendim biz yaptık bilem
ben iyi değilim canım yaabelim tutulmuş hareket edemiyorum resmen ama yinede işe geldim geçen hafta bugünde izinliydim yaa bugün ablamlar doktora gidecekler acaba dönüşte onlarla mı gitsemm offf akşamda kınaya yarında düğüne gidilecek ben en iyisi anneme masaj yaptırayım
napsam bugün öğleden sonra sessizce kaçsam mı bazen farketmiyorlar gittiğimiiptesi sağlık ocağına giidicem birdee yoksa tanıdık olan patronun ogluna mail mi yazsam utanıyorum artık
kızlar günaydın...
pek iyi değlim yaa... canım sıkkın.
dün ayrıntılı ultrason, rutin kontrol ve şeker yüklemesine girdik....
ayrıntılıda bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık görüldü... doktor kem küm ederek çok problem olmadığını söyledi ama içim hiç rahat değil...
kontrolde sorun çıkmadı, kilonda iyi bebeğin herşeyi iyi dedi...
şeker yüklemesinde, şekerim çok yüksek çıktı. 10 gün sonra tekrar tahlil yapılacak. o arada dikkat et dedi yediklerine.. hamur işinden uzak dur dedi...
gebeliğe bağlı tansiyon yükselmesi yaşayabilirmişim damar tıkanıklığından dolayı.....
dua edin bize...
esracım sıkma canını ınternetten arastır bakalım doktor kem kum ettı dedın ya ayrıca bebısın kılosu normalse damar nasıl tıkanık olabılıyo kı sen sol tarafa yatmaya özen göster bu aralar ama uzme kendını tmm
uff ne biliyim canım yaaa.. araştırıyorum... şeker bebeğin fazla kiloda doğmasına sebep olabilirmiş...
damar tıkanıklığı için de tedavi gerekiyomuş ama doktorum bana bişey demedi. erken doğuma da neden olabiliyomuş bu tıkanıklık.. ufffffff
hep sola yatıyorum.. ruyamda hep doktorlarla uğraştım
ayrıntılıda bebeği bol bol gördük kadar zevkliydiki... ben saç şeklini eşime, gözlerini bana benzettim... çenesi de eşime benziyodu :)
28 santim 660 gram olmuş bebeğimiz :)
kızlar günaydın...
pek iyi değlim yaa... canım sıkkın.
dün ayrıntılı ultrason, rutin kontrol ve şeker yüklemesine girdik....
ayrıntılıda bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık görüldü... doktor kem küm ederek çok problem olmadığını söyledi ama içim hiç rahat değil...
kontrolde sorun çıkmadı, kilonda iyi bebeğin herşeyi iyi dedi...
şeker yüklemesinde, şekerim çok yüksek çıktı. 10 gün sonra tekrar tahlil yapılacak. o arada dikkat et dedi yediklerine.. hamur işinden uzak dur dedi...
gebeliğe bağlı tansiyon yükselmesi yaşayabilirmişim damar tıkanıklığından dolayı.....
dua edin bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?