2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

maşallah kuzuna canımm sakin ol bakalım iyi olur inşAllah

canımm gunaydınnn düğün kına için izin istemiyorum ki belim tutulmuş çok fenayım kıpırdayamıyorum :18:

hayırlı cumalar

hayırlı olsun çok güzel ve kullanışlı birşeye benziyor, hemde çok şık tasarımı, bende alsammı diye düşünüyorum bakalm, evet titreşimli olmasıda güzel bebekler o titreşimde rahat uyuyo, arkadaşımda titreşimli böyle, güle güle kullansın bebişinn

günaydın canım benim, şeker kontrol altına alınr merak etme, diyet uygulamak zorunda kalacaksın ama öyle geçiyor kafana takma hemen, damar tıkanıklığı hakkında bir bilgim yok ama önemli olsa doktor söylemezmiydi ? :26: esracım sıkma canını düzelir herşey. bende yarın gideceğim çok heyecan yaptım şimdi :18:

hoşbulduk bebeğim...ayy valla pek sevindim size kavuştugumaa yenidennn afiyet olsun sizedee...geçmiş olsun canım yaaa niyee olduki acabaa ablan için hayırlısı olsun inşallah..güzel haberler veresin bizedeee:26:

bebeğim üzme tatlı canını...kuzucuk iyidirr annesi...baksana doktorda kem küm etmişş zaten...başka bi doktorada gidebilirsinn kendini hırpalamak yerinee canımm 10 gün sonra gittiğinde herşey yoluna girmiş olacak Allahın izniyle...dualarımız seninle ve bebeğinlee esramm:26:
mervecikk günaydınnn canım...kavuştum sizee çok şükürr

canımm merhaba bende yarın gidicemm :18: bebeğimi çok ama çook merak ediyorum inşAllah sağlıklıdır :18: kilolara bakmıyorum zaten

canımm gunaydın inşAllah prensesimiz iyidir Allah sana bağışlasın inşAllah moralini yüksek tut bakim 10 gun sonraya tekrar gideceksiniz öyle mi dualarım seninleeee

günaydın aysunum... ne bileyim yaa çok kötü oldum. evet 10 gün sonra tekrar şekere bakılıcak...

inşallah canım inşallah.iyi ki eşim yanımdaydı.. tek başıma olsam depresyona girerdim ben

evet şekerden korkmuyorum, çok dikkat edicem bundan sonra yediklerime...
damar tıkanıklığı da ilerde tansiyonu yükseltebilirmiş.. internetten araştırdım pek iç açıcı şeyler görmedim malesef...

ayrıntılıya mı gidiceksin sen??

ay canımmmm sensiz naparız bizz

ay inşAllah meraktan çatlıcaammmmm :18: sanırım yok ama yaa 2 gun gece 3.30 da test yapmış evde negatifmişşş

bilemiyorum canım yataktan kalktım bu haldeydim çok fenayım ya

cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllah... Bu hafta kimde sıra bakalım bakalım

hayırlı cumalar canımm....

bu haftaaaa hemen bakıyımmmm

ApplePay (Sedef) HayatBanaGüzel (Yasemin) daymış sıra :)

yarın konyaya gidiyoruz olmazsa orda da bi doktora görüneyim. içim rahat etmedi çünkü...
Allah razı olsun canım benim.

ay canım yaa Allah yar ve yardımcımız olsun şu zorlu günleri kolayca atlatalım inşAllah benimde belim tutulmuş sabah klktıgımdan beri fenayım hep iizin alıyorum bu ara ne yapsam gizliden kaçsam mı öğleden sonrası için ptesi sağlık ocagına gidicem birde offf:26:

bu hafta dua sıramızzz

13 Temmuz ApplePay (Sedef) HayatBanaGüzel (Yasemin)

arkadaşlardaaa....

hayatbanaguzelim soyle dile bizden ne dilersin

amin canım inşallah....

canım senin zaruri durumun var al tabii iznini nolucak.. bugün cuma zaten. kimsenin gözüne batmaz.
gizliden kaçmak problem olmasın sonra??

canımm gunaydınnn düğün kına için izin istemiyorum ki belim tutulmuş çok fenayım kıpırdayamıyorum :18:

kocam ocyı evde bırakmıs aranıza gerı döndum:))) canımm belın nıye tutulmus olabılır kııı ?????

cereyanda mı kaldın annem ozaman ızın al ben verdım gıttı:))

noldu canım sana yaaa??? okumadım iyi misin?

belim çok fenaa yürümekte bile zorluk çekiyorumm sırf işyerine göruneyim diye geldim ablamlarda doktordalar dönüşte onlarla mı dönsem eve yarım gün kaçmış gibi olucam ama

ptesi birde sağlık ocagına gidicem yine gelemicem işee off yaaa

kocam ocyı evde bırakmıs aranıza gerı döndum:))) canımm belın nıye tutulmus olabılır kııı ?????

cereyanda mı kaldın annem ozaman ızın al ben verdım gıttı:))

bitanemm yaaaa o 2 gun önceydiii sanmıyorum etkileri kalsın

dün gece rüyamda malum yaratıklar var ya hani bilinen guyaa ben dustan cıkıyorum eşim duşa giriyor tam havlumu alıyorum kii bir erkeğe benzer ayakları yok yarı insan vucutlu yaratık bizim yatağımızdaa ve banaa çok kötü bakıyor bendee onun üzerine atlıyorum boğmaya calısıyorum inan gerçekmiş gibiydiii gerçekten bogazını ellerimde hissettttimmmmmmm:18::18::18::18:

ondan sonraaa bir andaa ezan okundu ve uyandımm sanırım gerçekti euzu besmele cektimmm kalktım namaz kıldım ama korkudan uyuyamadım tam olarak off Allahım koruusn bizleri kötü mahlukatlardan :18::18::18:

cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllah... Bu hafta kimde sıra bakalım bakalım

aminn canım bende bende benim için dua edin kızlar size duamı yazacağımm
canımm merhaba bende yarın gidicemm :18: bebeğimi çok ama çook merak ediyorum inşAllah sağlıklıdır :18: kilolara bakmıyorum zaten

sende mi yarınn, şeker mi detaylı mı kuzum ?

bi tanem başka bir uzmanada görün istersen ? ne dersin
sen detaylıya daha önce gitmemişmiydin ?

ben detaylıya gitmiştim şeker yüklemem var ?

bosver gt sen gızlıden gtme yenı mudurunuz var ya daha huyunu suyunu bılmıosun.ızın al gıt ısı dusunme pazartesıde gelme ohh mıs mıs dukkanı senmı kurtarcan len elleme calıssın pıs sekreterle pıs yalakaları pazartesı aıle hekımındende rapor alırsın al sana resmı ızın hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…