2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

inşallah birşey çıkmıcak canım üzme kendini istersen başka bir doktora daha görün için rahat etsin..

kızım müdür filan yok ptesi başlıyor ondan gizliden gideyim dedim

yürü beee mervemmmmmm

anamm o senı etkılemıştır mutlaka nasıl gırıstıysen yaratıklara gercekte de hareket ettın sanırım kendını kasıncada belının agrıması normall gıt sen gıt

kızlar günaydınn

hepimiz iyiyiz inş. moonsun88 geçmiş olsun canım. cereyanda falan kaldın herhalde. sıcak tut istersen belki iyi gelir. gerçi bu sıcakta nasıl olacaksa. izin alabilirsen evde bir duş alıp yatabilirsin belki iyi gelir. senin ayrıntılı ultrasonun yarın mı bende salı günü gidicem bebişimi çok merak ediyorum senin gibi. benim bir de kilo kayıplarım var bakalım bebişim nasıl.? meraktan salı günü çabuk gelsin istiyorum. inş sorun çıkmaz.....

bekliyoruz şekercim dile bakalım Rabbimden bizlerde aracı olalım inşAllh

evet canım benimde detaylı yarın

ohh senin çok varmışş sefam olsunn çatla patlaaa

ya benim çizelge neden değişmedi yahuuuuu 20 +1 gunluguzz bizz

ben bılerek gec gıdıom kızzıımmm bebısım bıraz daha buyusunde annesının yagları yuzunden görunemez kucukkene buyusun de öle gırcem:)) fotolarını koycam teyzoslarıına

ayy boşver yaa git evine... ben de öğleden sonra izin alıcam. Canım sıkkın.

ayy ruyaya bakkk... bi de yaratığın üzerine mi atladın :) ben olsam orda bayılırdım heralde

bi tanem başka bir uzmanada görün istersen ? ne dersin
sen detaylıya daha önce gitmemişmiydin ?

ben detaylıya gitmiştim şeker yüklemem var ?

başka bi doktora daha gidicem.. konyaya gidince orda bi doktora görüneyim ben en iyisi....
detaylıya ilk defa girdim canım.

ama geçen hafta cuma günü izin almıstım kasılmalarım var diye yalan söyluyor olucam offf

ayy canım bu kadar kasma kendini... git izin al iyi değilim de, bişicik olmaz.

inşallah birşey çıkmıcak canım üzme kendini istersen başka bir doktora daha görün için rahat etsin..

inşallah canım... gidicem başka bi doktora daha...

anamm o senı etkılemıştır mutlaka nasıl gırıstıysen yaratıklara gercekte de hareket ettın sanırım kendını kasıncada belının agrıması normall gıt sen gıt

mervem gerçekti sanki yaa rüya devam ediordu ezan okununca birden gözlerim açıldı çok tuhaftı hani ezan okununca onlar bağlanırmış yaa akşam ezanıyla sabah ezanına kadar serbestler yaa bence gerçekti çok uykusuzum dediğin gibi kasmış olabilirim dehşetti Allahım sen koru bizleri

saol canım inşAllah geçer evet tatlım yarın bu saatte doktor amcada olucaz inşAllah seninde az kalmış kuzum sen çalısıyormusun

neden kilo veriyorsun yaa bizlerde cok alıyoruz özellikle ben

gunaydın cnmm ıyıdır bebısın bı sorun cıkmaz allahn ıznıyle

dualarımız seninle canım inş birşey çıkmayacaktır. sen de boşuna üzüldüğünle kalacaksın. sağlıklı bebişinle nasıl mutlu olacaksınız. fazla takıpta üzme kendini de bebeğini de canım. iyi düşün iyi olsun...

amın cnm allah korusun hepımızı bende bazen ruyalarımı cok gercek gıbı yasarım o yuzden anlıyorum senı

hemde ne atlamak boğazını ellerimde hissettimmm :18:

çok fenaydı yaaa :18:

ben mail yazayım en iyisi

bu hafta dua sıramızzz

13 Temmuz ApplePay (Sedef) HayatBanaGüzel (Yasemin)

arkadaşlardaaa....

hayatbanaguzelim soyle dile bizden ne dilersin

evettttttttt

kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun dularımız kabul olsun inş.

'kolay sağlıklı problemsiz bir doğum geçiririm inş., sağlıklı bir şekilde hamilelik ve doğum geçirip sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum inş., önce bol bol sağlık uzun ömür diliyorum Allahtan,

diğeri ise içinde mutlu olacağım bir yuvam olsun inş. bebeğimi huzurla yetiştirebileceğim hayırlısı ile bir ev karşımıza çıksın bizde satın alalım inş. tez zamanda amin...'

canımoo ben etmıstım duamı kolay doğum haneye huzur saglık bereket dıe evını de sımdı eklıyorum:)) allah kabul etsın

inşAllah canımmm

tamamdır mesaj hafızaya kaydedildiiiii

çalışıyorum canım yaa. benim bünyem kilo vermeye müsait aslında ama doktorum dikkat et kilo vermek iyi değil dediği halde vermeye devam ediyorum. anlamadım gitti herşeyi yiyorum bol su içiyorum ama yine de kilo veriyorum. belki sıcaklardan da olabilir. bi yandan da korkuyorum birşey olacak diye. neyse ki 3 gün sonra Allah'ın izniyle bir sorun olmadığını göreceğim ayrıntılı da...

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

Yoğun bir baş ağrısıyla uyandım yine (( akşam misafirler beni yormadı, ikiside diyetteydiler, doğru düzgün yiyip içmediler. tabi içim rahat etmedi valla ne bulursam koydum önlerine.

canım günaydın özledik seni :) bir daha ayrılmayalım inşallah. bugün nasılsın? dün iyice dinlenebildin mi?

geçmiş olsun canım, çok kötüysen izin al tabi, yada kendini yormadan çalış imkanın varsa, dün ben kendimi hiç yormadım işte, akşamda rahat ettim, bugün çok şükür yine enerjikim.

esracım okudum üzüldüm ama doktor net bişi dememiş, adamda emin olamamıştır sorun olur mu olmaz mı diye. başka doktora görünmeni öneririm. bebeğin gelişimi çok güzel maşallah damar tıkanıklığı neyi etkiliyor tam anlayamadım, iyi görmedi mi acaba doktor?

şeker olayınada şaşırdım, sen düzgün besleniyordun, demek daha çok dikkat etmen lazım. nasılsa onu kontrol edebilirsin. yapılacak şey sabırla bekleyip bol dua etmek. senin içinde bir dua hatimi ayarlasak diyorum, yada öne mi alsak seni ? fikri olan yazsın lütfen.

hayatbanagüzeli merwecik günaydın canlarım. iyisiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…