amin canım inşallah....
canım senin zaruri durumun var al tabii iznini nolucak.. bugün cuma zaten. kimsenin gözüne batmaz.
gizliden kaçmak problem olmasın sonra??
kızlar günaydın...
pek iyi değlim yaa... canım sıkkın.
dün ayrıntılı ultrason, rutin kontrol ve şeker yüklemesine girdik....
ayrıntılıda bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık görüldü... doktor kem küm ederek çok problem olmadığını söyledi ama içim hiç rahat değil...
kontrolde sorun çıkmadı, kilonda iyi bebeğin herşeyi iyi dedi...
şeker yüklemesinde, şekerim çok yüksek çıktı. 10 gün sonra tekrar tahlil yapılacak. o arada dikkat et dedi yediklerine.. hamur işinden uzak dur dedi...
gebeliğe bağlı tansiyon yükselmesi yaşayabilirmişim damar tıkanıklığından dolayı.....
dua edin bize...
bosver gt sen gızlıden gtme yenı mudurunuz var ya daha huyunu suyunu bılmıosun.ızın al gıt ısı dusunme pazartesıde gelme ohh mıs mıs dukkanı senmı kurtarcan len elleme calıssın pıs sekreterle pıs yalakaları pazartesı aıle hekımındende rapor alırsın al sana resmı ızın hıhh
bitanemm yaaaa o 2 gun önceydiii sanmıyorum etkileri kalsın
dün gece rüyamda malum yaratıklar var ya hani bilinen guyaa ben dustan cıkıyorum eşim duşa giriyor tam havlumu alıyorum kii bir erkeğe benzer ayakları yok yarı insan vucutlu yaratık bizim yatağımızdaa ve banaa çok kötü bakıyor bendee onun üzerine atlıyorum boğmaya calısıyorum inan gerçekmiş gibiydiii gerçekten bogazını ellerimde hissettttimmmmmmm:18::18::18::18:
ondan sonraaa bir andaa ezan okundu ve uyandımm sanırım gerçekti euzu besmele cektimmm kalktım namaz kıldım ama korkudan uyuyamadım tam olarak off Allahım koruusn bizleri kötü mahlukatlardan :18::18::18:
aminn canım bende bendebenim için dua edin kızlar size duamı yazacağımm
sende mi yarınn, şeker mi detaylı mı kuzum ?
bi tanem başka bir uzmanada görün istersen ? ne dersin
sen detaylıya daha önce gitmemişmiydin ?
ben detaylıya gitmiştim şeker yüklemem var ?
ohh senin çok varmışş sefam olsunn çatla patlaaa
ya benim çizelge neden değişmedi yahuuuuu 20 +1 gunluguzz bizz
belim çok fenaa yürümekte bile zorluk çekiyorumm sırf işyerine göruneyim diye geldim ablamlarda doktordalar dönüşte onlarla mı dönsem eve yarım gün kaçmış gibi olucam ama
ptesi birde sağlık ocagına gidicem yine gelemicem işee off yaaa
bitanemm yaaaa o 2 gun önceydiii sanmıyorum etkileri kalsın
dün gece rüyamda malum yaratıklar var ya hani bilinen guyaa ben dustan cıkıyorum eşim duşa giriyor tam havlumu alıyorum kii bir erkeğe benzer ayakları yok yarı insan vucutlu yaratık bizim yatağımızdaa ve banaa çok kötü bakıyor bendee onun üzerine atlıyorum boğmaya calısıyorum inan gerçekmiş gibiydiii gerçekten bogazını ellerimde hissettttimmmmmmm:18::18::18::18:
ondan sonraaa bir andaa ezan okundu ve uyandımm sanırım gerçekti euzu besmele cektimmm kalktım namaz kıldım ama korkudan uyuyamadım tam olarak off Allahım koruusn bizleri kötü mahlukatlardan :18::18::18:
bi tanem başka bir uzmanada görün istersen ? ne dersin
sen detaylıya daha önce gitmemişmiydin ?
ben detaylıya gitmiştim şeker yüklemem var ?
ama geçen hafta cuma günü izin almıstım kasılmalarım var diye yalan söyluyor olucam offf
inşallah birşey çıkmıcak canım üzme kendini istersen başka bir doktora daha görün için rahat etsin..
anamm o senı etkılemıştır mutlaka nasıl gırıstıysen yaratıklara gercekte de hareket ettın sanırım kendını kasıncada belının agrıması normall gıt sen gıt
kızlar günaydınn
hepimiz iyiyiz inş. moonsun88 geçmiş olsun canım. cereyanda falan kaldın herhalde. sıcak tut istersen belki iyi gelir. gerçi bu sıcakta nasıl olacaksa. izin alabilirsen evde bir duş alıp yatabilirsin belki iyi gelir. senin ayrıntılı ultrasonun yarın mı bende salı günü gidicem bebişimi çok merak ediyorum senin gibi. benim bir de kilo kayıplarım var bakalım bebişim nasıl.? meraktan salı günü çabuk gelsin istiyorum. inş sorun çıkmaz.....
kızlar günaydınn
hepimiz iyiyiz inş. moonsun88 geçmiş olsun canım. cereyanda falan kaldın herhalde. sıcak tut istersen belki iyi gelir. gerçi bu sıcakta nasıl olacaksa. izin alabilirsen evde bir duş alıp yatabilirsin belki iyi gelir. senin ayrıntılı ultrasonun yarın mı bende salı günü gidicem bebişimi çok merak ediyorum senin gibi. benim bir de kilo kayıplarım var bakalım bebişim nasıl.? meraktan salı günü çabuk gelsin istiyorum. inş sorun çıkmaz.....
inşallah birşey çıkmıcak canım üzme kendini istersen başka bir doktora daha görün için rahat etsin..
mervem gerçekti sanki yaa rüya devam ediordu ezan okununca birden gözlerim açıldı çok tuhaftı hani ezan okununca onlar bağlanırmış yaa akşam ezanıyla sabah ezanına kadar serbestler yaa bence gerçekti çok uykusuzum dediğin gibi kasmış olabilirim dehşetti Allahım sen koru bizleri
saol canım inşAllah geçer evet tatlım yarın bu saatte doktor amcada olucaz inşAllah seninde az kalmış kuzum sen çalısıyormusun
neden kilo veriyorsun yaa bizlerde cok alıyoruz özellikle ben
ayy boşver yaa git evine... ben de öğleden sonra izin alıcam. Canım sıkkın.
ayy ruyaya bakkk... bi de yaratığın üzerine mi atladın :) ben olsam orda bayılırdım heralde
başka bi doktora daha gidicem.. konyaya gidince orda bi doktora görüneyim ben en iyisi....
detaylıya ilk defa girdim canım.
ayy canım bu kadar kasma kendini... git izin al iyi değilim de, bişicik olmaz.
inşallah canım... gidicem başka bi doktora daha...
bu hafta dua sıramızzz
13 Temmuz ApplePay (Sedef) HayatBanaGüzel (Yasemin)
arkadaşlardaaa....
hayatbanaguzelim soyle dile bizden ne dilersin
evettttttttt
kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun dularımız kabul olsun inş.
'kolay sağlıklı problemsiz bir doğum geçiririm inş., sağlıklı bir şekilde hamilelik ve doğum geçirip sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum inş., önce bol bol sağlık uzun ömür diliyorum Allahtan,
diğeri ise içinde mutlu olacağım bir yuvam olsun inş. bebeğimi huzurla yetiştirebileceğim hayırlısı ile bir ev karşımıza çıksın bizde satın alalım inş. tez zamanda amin...'
evettttttttt
kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun dularımız kabul olsun inş.
'kolay sağlıklı problemsiz bir doğum geçiririm inş., sağlıklı bir şekilde hamilelik ve doğum geçirip sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum inş., önce bol bol sağlık uzun ömür diliyorum Allahtan,
diğeri ise içinde mutlu olacağım bir yuvam olsun inş. bebeğimi huzurla yetiştirebileceğim hayırlısı ile bir ev karşımıza çıksın bizde satın alalım inş. tez zamanda amin...'
canımoo ben etmıstım duamı kolay doğum haneye huzur saglık bereket dıe evını de sımdı eklıyorum:)) allah kabul etsın
mervem gerçekti sanki yaa rüya devam ediordu ezan okununca birden gözlerim açıldı çok tuhaftı hani ezan okununca onlar bağlanırmış yaa akşam ezanıyla sabah ezanına kadar serbestler yaa bence gerçekti çok uykusuzum dediğin gibi kasmış olabilirim dehşetti Allahım sen koru bizleri
saol canım inşAllah geçer evet tatlım yarın bu saatte doktor amcada olucaz inşAllah seninde az kalmış kuzum sen çalısıyormusun
neden kilo veriyorsun yaa bizlerde cok alıyoruz özellikle ben
hemde ne atlamak boğazını ellerimde hissettimmm :18:
çok fenaydı yaaa :18:
ben mail yazayım en iyisi
canlarım günaydınnnnn...yeniden geldik kürkçü dükkanınaa...1 günlük bile olsa izin pek iyi geldi...sabaha iyi başladık...bide babamız bıraktı bizi işe...kızçeme kahvaltı yaptırıyorum...anammm bi baktımm yöneticilerim bana kıyamamış ve açmışlarr KK'yı...şu yavrucakkk teyzoşlarındann ayrı kalmasın demişlerrr
sizler nasılsınızz?
günaydın canımmmm oh be kavuştuk teyzoşumuzaaaafiyetler olsun efendim biz yaptık bilem
ben iyi değilim canım yaabelim tutulmuş hareket edemiyorum resmen ama yinede işe geldim geçen hafta bugünde izinliydim yaa bugün ablamlar doktora gidecekler acaba dönüşte onlarla mı gitsemm offf akşamda kınaya yarında düğüne gidilecek ben en iyisi anneme masaj yaptırayım
napsam bugün öğleden sonra sessizce kaçsam mı bazen farketmiyorlar gittiğimiiptesi sağlık ocağına giidicem birdee yoksa tanıdık olan patronun ogluna mail mi yazsam utanıyorum artık
kızlar günaydın...
pek iyi değlim yaa... canım sıkkın.
dün ayrıntılı ultrason, rutin kontrol ve şeker yüklemesine girdik....
ayrıntılıda bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık görüldü... doktor kem küm ederek çok problem olmadığını söyledi ama içim hiç rahat değil...
kontrolde sorun çıkmadı, kilonda iyi bebeğin herşeyi iyi dedi...
şeker yüklemesinde, şekerim çok yüksek çıktı. 10 gün sonra tekrar tahlil yapılacak. o arada dikkat et dedi yediklerine.. hamur işinden uzak dur dedi...
gebeliğe bağlı tansiyon yükselmesi yaşayabilirmişim damar tıkanıklığından dolayı.....
dua edin bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?