2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben detaylıya 3 hafta önce girmiştim bi tanem herşey normaldi yarın şeker yüklemem var, bende ondan tırsıyorum

ben detaylıya 3 hafta önce girmiştim bi tanem herşey normaldi yarın şeker yüklemem var, bende ondan tırsıyorum

ben bi de kendimden çok emindim.. kesin şeker falan çıkmaz diyodum... dikkat ediyorum çünkü... sabah ekmek yiyorum sadece. gün içinde bi iki kaşık pilav yiyorum.. ara ara patates makarna... ama hergün değil. yediklerime bağlı olduğunu sanmıyorum bu şekerin... gerçi bi gün öncesinde kumpir yemiştim belki o yükseltmiştir şekerimi.

kızlarr ben duayı okudum Allah kabul etsin hayatım dediğin gibi aynen tekrarladım

yalnız ben biraz coştum 15 ayetel kursi, 1 nas, 1 felak, 1 inşirah okudum okumamış olana 5 tane verebilirim duyurulurrr

canımoo ben etmıstım duamı kolay doğum haneye huzur saglık bereket dıe evını de sımdı eklıyorum:)) allah kabul etsın

çok hızlısın kuzum Allah kabul etsin sağol cnm aminn.
inşAllah canımmm

tamamdır mesaj hafızaya kaydedildiiiii

sağol canım dua okuyan ağzın dert görmesin

günaydın bi tanemm, ay rejimde olduklarına sevindimm yormamışlar seni

hadi yaa, kuzum ben 1 aydır çok tatlı yiyorum bu oğlan çok tatlıcı ben tırsıyorum şekerim yüksek çıkabilir diye,
sen çok dikkat ediyormuşsun ben dayanamayıp yiyorum tatlı inş. bişey çıkmazz :18:

günaydın canım...
çok teşekkür ederim. bakalım, 10 gün sonra ayrıntılıya ve şeker tahliline tekrar giricem, inşallah bişey çıkmaz... eğer bi sorun olursa başa alırız beni. şimdilik gerek yok.. sadece dua edin yeter...
damar tıkanıklığı doktorun dediğine göre gebelikte tansiyonu çıkarırmış... internetten araştırdığıma göre ise, erken doğuma ve adını telafuz etmek istemediğim bi iki soruna neden olabilirmiş... şimdilik diyet yap dedi, bakalım...

inşalah bişey çıkmaz canım.. yediklerine dikkat et. bol bol su iç yürüyüş yap...

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepımıze

esracım moralını bozma ama seker ıcın dıkkat et yedıklerıne sen yaparsın zaten ıns onemlı bısey deıldır o damar meselesı de ıcın rahat etsın bence bı doktora daha gıt dua et bol bol bızde ederız ıns

aysun gecmıs olsun sanda canım gece farketmeden sırt üstü ayttıysan belıne agrılık bındıgı ıcın olabılır yada ters bı hareket mı yaptın acaba :26:dınlenebılsen gecer ıns

kızlarr ben duayı okudum Allah kabul etsin hayatım dediğin gibi aynen tekrarladım

yalnız ben biraz coştum 15 ayetel kursi, 1 nas, 1 felak, 1 inşirah okudum okumamış olana 5 tane verebilirim duyurulurrr

bir de ihlas var....
ihlası hep unutuyoruz nedense :)
Allah kabul etsin canımmm....

patrona mail yazayım bari öğleden sonra cıkacagım için

yaz.. ben de birazdan haftaya izin ve öğleden sonra izin için müdüre gidicem.

inşallah çıkmaz canım yaa... teyzemde çok tatlı yiyodu ama onda çıkmamıştı. genetik te olabilir. ailende varmı diye sordu çünkü doktor.

hayırlı cumalar canım hoşgeldin canım saolasın ruyamda yaratıklarla bogustum ondan olmus olabilir

ee burcu o daha gıcık bı durum ben bu halımle hazrlık yapcm mısafır dıyette :)) gel de sınır olma neyse kı gectı gıttı bas agrısı bende de oluyo sık sık gecmıs olsun cnm

okudum onuda

seni mudur nasıl kovmuyor şaşıyorum heee surekli izin yeter yahuuu

o benımde aklıma geldı haftaya sıra kımde nıltt le mılanodaymıs sıra eger dua 3 e bölunmesın derlerse ıkısınden bırıyle esranın yerını degıstırelım hos bence dua ederken 2 kısıymıs 3 kısıymıs önemı yoktur bence de yada ayrıyeten esra ıcın yenıden okuyabılırız

gunaydınn canımcııımm

okudum onuda

seni mudur nasıl kovmuyor şaşıyorum heee surekli izin yeter yahuuu

aynen yaa nasıl kovulmuyorsun yavru var mı bir sırrı falan. :))))
ben 15 günde 2 kez izin istedim doktora gidicem diye patronum hemen çok sık izin istiyorsun dedi. salı günü için nasıl izin isticem onu düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…