ayy boşver yaa git evine... ben de öğleden sonra izin alıcam. Canım sıkkın.
ayy ruyaya bakkk... bi de yaratığın üzerine mi atladın :) ben olsam orda bayılırdım heralde
başka bi doktora daha gidicem.. konyaya gidince orda bi doktora görüneyim ben en iyisi....
detaylıya ilk defa girdim canım.
ayy canım bu kadar kasma kendini... git izin al iyi değilim de, bişicik olmaz.
inşallah canım... gidicem başka bi doktora daha...
ben detaylıya 3 hafta önce girmiştim bi tanem herşey normaldi yarın şeker yüklemem var, bende ondan tırsıyorum
ne maili be
canımoo ben etmıstım duamı kolay doğum haneye huzur saglık bereket dıe evını de sımdı eklıyorum:)) allah kabul etsın
inşAllah canımmm
tamamdır mesaj hafızaya kaydedildiiiii
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Yoğun bir baş ağrısıyla uyandım yine(( akşam misafirler beni yormadı, ikiside diyetteydiler, doğru düzgün yiyip içmediler. tabi içim rahat etmedi valla ne bulursam koydum önlerine.
canım günaydın özledik seni :) bir daha ayrılmayalım inşallah. bugün nasılsın? dün iyice dinlenebildin mi?
geçmiş olsun canım, çok kötüysen izin al tabi, yada kendini yormadan çalış imkanın varsa, dün ben kendimi hiç yormadım işte, akşamda rahat ettim, bugün çok şükür yine enerjikim.
esracım okudum üzüldüm ama doktor net bişi dememiş, adamda emin olamamıştır sorun olur mu olmaz mı diye. başka doktora görünmeni öneririm. bebeğin gelişimi çok güzel maşallahdamar tıkanıklığı neyi etkiliyor tam anlayamadım, iyi görmedi mi acaba doktor?
şeker olayınada şaşırdım, sen düzgün besleniyordun, demek daha çok dikkat etmen lazım. nasılsa onu kontrol edebilirsin. yapılacak şey sabırla bekleyip bol dua etmek. senin içinde bir dua hatimi ayarlasak diyorum, yada öne mi alsak seni ? fikri olan yazsın lütfen.
hayatbanagüzeli merwecik günaydın canlarım. iyisiniz inşallah.
ben bi de kendimden çok emindim.. kesin şeker falan çıkmaz diyodum... dikkat ediyorum çünkü... sabah ekmek yiyorum sadece. gün içinde bi iki kaşık pilav yiyorum.. ara ara patates makarna... ama hergün değil. yediklerime bağlı olduğunu sanmıyorum bu şekerin... gerçi bi gün öncesinde kumpir yemiştim belki o yükseltmiştir şekerimi.
Yoğun bir baş ağrısıyla uyandım yine(( akşam misafirler beni yormadı, ikiside diyetteydiler, doğru düzgün yiyip içmediler. tabi içim rahat etmedi valla ne bulursam koydum önlerine.
esracım okudum üzüldüm ama doktor net bişi dememiş, adamda emin olamamıştır sorun olur mu olmaz mı diye. başka doktora görünmeni öneririm. bebeğin gelişimi çok güzel maşallahdamar tıkanıklığı neyi etkiliyor tam anlayamadım, iyi görmedi mi acaba doktor?
şeker olayınada şaşırdım, sen düzgün besleniyordun, demek daha çok dikkat etmen lazım. nasılsa onu kontrol edebilirsin. yapılacak şey sabırla bekleyip bol dua etmek. senin içinde bir dua hatimi ayarlasak diyorum, yada öne mi alsak seni ? fikri olan yazsın lütfen.
ben detaylıya 3 hafta önce girmiştim bi tanem herşey normaldi yarın şeker yüklemem var, bende ondan tırsıyorum
kızım azcık bekleseneeee
Allah kabul etsin bi tanemm amnnnahh arkadaşı için fazla fazla okurmuşşş
kızlarr ben duayı okudum Allah kabul etsin hayatım dediğin gibi aynen tekrarladım
yalnız ben biraz coştum 15 ayetel kursi, 1 nas, 1 felak, 1 inşirah okudumokumamış olana 5 tane verebilirim duyurulurrr
kızlarr ben duayı okudum Allah kabul etsin hayatım dediğin gibi aynen tekrarladım
yalnız ben biraz coştum 15 ayetel kursi, 1 nas, 1 felak, 1 inşirah okudumokumamış olana 5 tane verebilirim duyurulurrr
patrona mail yazayım bari öğleden sonra cıkacagım için
hadi yaa, kuzum ben 1 aydır çok tatlı yiyorum bu oğlan çok tatlıcıben tırsıyorum şekerim yüksek çıkabilir diye,
sen çok dikkat ediyormuşsun ben dayanamayıp yiyorum tatlı inş. bişey çıkmazz :18:
ne maili be
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepımıze
esracım moralını bozma ama seker ıcın dıkkat et yedıklerıne sen yaparsın zaten ıns onemlı bısey deıldır o damar meselesı de ıcın rahat etsın bence bı doktora daha gıt dua et bol bol bızde ederız ıns
aysun gecmıs olsun sanda canım gece farketmeden sırt üstü ayttıysan belıne agrılık bındıgı ıcın olabılır yada ters bı hareket mı yaptın acaba :26:dınlenebılsen gecer ıns
aysun sırkette maıl yoluyla ıletısım kuruyo ya kuzum ızın maılı atcak:))
canım günaydın özledik seni :) bir daha ayrılmayalım inşallah. bugün nasılsın? dün iyice dinlenebildin mi?
geçmiş olsun canım, çok kötüysen izin al tabi, yada kendini yormadan çalış imkanın varsa, dün ben kendimi hiç yormadım işte, akşamda rahat ettim, bugün çok şükür yine enerjikim.
bir de ihlas var....
ihlası hep unutuyoruz nedense :)
Allah kabul etsin canımmm....
yaz.. ben de birazdan haftaya izin ve öğleden sonra izin için müdüre gidicem.
inşallah çıkmaz canım yaa... teyzemde çok tatlı yiyodu ama onda çıkmamıştı. genetik te olabilir. ailende varmı diye sordu çünkü doktor.
öyle kızım maille iletişim var çok demode ne o tlefonlaa filan :89::89::89:çaktırma yüzüm tutmuyor artıkk mail yazayım
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepımıze
esracım moralını bozma ama seker ıcın dıkkat et yedıklerıne sen yaparsın zaten ıns onemlı bısey deıldır o damar meselesı de ıcın rahat etsın bence bı doktora daha gıt dua et bol bol bızde ederız ıns
aysun gecmıs olsun sanda canım gece farketmeden sırt üstü ayttıysan belıne agrılık bındıgı ıcın olabılır yada ters bı hareket mı yaptın acaba :26:dınlenebılsen gecer ıns
okudum onuda
seni mudur nasıl kovmuyor şaşıyorum heee surekli izin yeter yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?