2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım günaydın özledik seni :) bir daha ayrılmayalım inşallah. bugün nasılsın? dün iyice dinlenebildin mi?

günaydın canım...ayy burcum nasıl iyi geldi hemde anlatamam...uzattım ayaklarımıı ohhh keyif yaptık kızımla...kalktık kek bilee yaptık..ben tam ev kuşuyum yaaa..özlemişim evimi..haftasonları yetmiyorr bugun iyi başladık güne hamdolsun...dün güzelce uyumuştuk...akşam babasıda yürüyüşee çıkardı ordanda biyere oturmaya gittik..pek güzel geçti günümüzz gecemizzz

sen nasılsınn kuzum? atlattın misafiri hadi geçmiş olsun....pek yormamışlar seni çok sevindim...ne zaman gidicenn doktoraa?

günaydın kuzummm görüşemiyoruz bir süredir nasılsın ?

ohh çok iyi olmuşş kek mi kuzum zaten tatlıya aş eriyomm iyiki yakınımda değilsin senin evinden çıkmazdım

günaydın canım....
çok sağol canım Allah razı olsun.

okudum onuda

seni mudur nasıl kovmuyor şaşıyorum heee surekli izin yeter yahuuu

niye kovsun yaaaa hamileyim ben hastaneye gidiyorum aaaaaaa :)

canım ne olabilir ki... dün hastanedeydim tüm gün.. bugün de iyi hissetmiyorum kendimi.. hem eve gidip eşyalarımı toplamam lazım. hiç hazırlık yapmadım. cumartesi sabah 5 te yola çıkıcaz. araba bende, eşim getirde bakımı yapalım da öyle çıkalım yola diyo... anca yetiştiririm zaten....
bizim izinlerimiz sorun olmuyor... sonuçta masamda iş bırakmıyorum... bi de mali tatil dönemi olduğu için daha rahatız...

doktor magnezyum içemediğimi öğrenince osteocare diye bi vitamin verdi bide....
içinde magnezyum kalsiyum, çinko, d3 vitaminleri var...

demir hapı maltofere de devam... demirim de eksik çıktı bi de...

günaydın kuzummm görüşemiyoruz bir süredir nasılsın ?

ohh çok iyi olmuşş kek mi kuzum zaten tatlıya aş eriyomm iyiki yakınımda değilsin senin evinden çıkmazdım

yaa sorma hayatım yaa...çarşambaa pat diyee KK'yı yasaklı listesine aldılar...öldüm öldüm dirildim burdaa...nasıl sıkıldımm..nasıl özledim sizi anlatamam..dünde izinliydim evdeydim...pek yazamadım o yüzdenn...

yavrumm keşkee yakında bi yerde olsandaaa sen aşerdikçee ben sana ne istersenn yapsamm kızzz amaaaa yinedee şekerimizee dikkat ediyoruzzz...pipiloşun canı tatlı istiyorr diyedeee her elinee geçeni atma ağzınaa bakayımmm
...sende yarın gidiyorsun demii şeker yüklemesi için:44: bizim taaa haftaya cumaa..çok özledim kızımı...hemen cuma gelsede gitsek görsekk....bu sefer babasıdaa sabırsızlanıyor...keşke bu hafta cuma olsaysı randevumuzz hatun yaaa diyorr kıyamam

aman yasaklamasınlar biz sensiz naparızzzzz açılmasına çok sevindim

canımsın benimmm kıyamazsın sen bana sağol ne kadar iyi kalplsin kuzum yaa

evett çok yememem lazım tmm teyzesiii az yiicezz

evet yarın gidiyorum kuzum :18: özledim tosunumu bende

az kalmış seninde oyy babasıda özlemişş, baya havaya girdiler demii 1 hafta kalmışş acık daha sabır annesiii

günaydınn millet biz daha yeni geldik işee sizler ne yapıyorsunuz bakimmm

günaydın cnım hoş geldinnn

belki kumpirden olmuştur canım.

anam bugün kimin dua günüymüş :))) canım şimdiden dileklerin gerçek olsun onu diyimde. birazdan bende görevimi yerine getirecem. acaba tatilde olan arkadaşlar hatırlarlar mı? bu kafama takıldı işte

patrona mail yazayım bari öğleden sonra cıkacagım için

aysuncum rüyanı okudum, Allah hayıra çıkarsın. bende gece kabus gördüm, pis bir köpekle uğraştım durdum, insan gibi mimikleri vardı beni çok korkuttu ama saldırmadı. hayır olsun inşallah. bu kadar kötülüğün arasında yemyeşil dağlar, masmavi bir gökyüzü gördüm, insanın rüyasında bile içini ferahlatacak unsurlar görmesi ne değişik bir duygu

canım benim inşallah bir dahaki kontrolde herşey yolunda diyeceksin bize. hiç telafuz etme, aklına kötü bişi getirme, kaderimiz belli Allah yüzümüzü güldürsün.

günaydın canım.

ee burcu o daha gıcık bı durum ben bu halımle hazrlık yapcm mısafır dıyette :)) gel de sınır olma neyse kı gectı gıttı bas agrısı bende de oluyo sık sık gecmıs olsun cnm

he valla arkadaşım, kedilere bir sürü yiyecek çıktı, tabaklar dolu kaldı, yalnız anlamadığım bol bol kola ve içki içtiler, nasıl diyet yahu bu :)

evet ya ben içimden geldiği gibi dilicem.

canım sevindim ne güzel bir gün geçirmişsin. iyi diyim iyi olayım, yüzüm şişmiş sanki ama aynada göremedim fark, aslında doğrusu dikkatli bakmaya cesaret edemedim (( birde hızlı hareket ettiğim anda yüzümü ateş basıyor ve kıpkırmızı oluyorum, hamilelikte en çok yüzüm etkilendi. bazen nefesim daralıyor (( sanki burun deliklerim küçülmüş, anlamadım ki.

dün hele karnım da bir gerginlik hissettim ay fenalık geçirecektim, meğer iş önlüğüm artık dar gelmeye başlamış bir düğme açtım rahat ettim :))))

birde dün korktum kendimden, eşimin numarasını odamdaki panoya büyük büyük yazıp yapıştırdım, başıma bir iş gelirse arasınlar diyede tembihledim. birkaç kişide numarası var ama garantiye alayım dedim. o günleri görmeyiz inşallah. zaten 2 dakika görünmeyim arama ekibi kurmuşlar beni arıyorlar koca fabrikada :)))

geçmiş olsun canım demir hapını günde bir mi alıyordun 2 ye çıkarmadımı doktorum ...

hoşbulduk şekerrr pastaya bende bayıldım canım çok güzel olmuş yapanın da düşüneninde eline sağlık

piloşla benimm aminn canmm benim,

aaa evet onlar nolacak :26:

Esra'cım bozma moralini... ben ekmek makarna çok yiyorum bakalım benim şeker nasıl çıkacak ?
Bebek iyi dediyse doktor bence canını çok sıkma tatlım .. Tansiyonunu bol bol kontrol et sadece.. Benimkide pıt düşüyor artık en ufak bişeyde

geçmiş olsun canım aynı sorunu bende yaşıyorum nefes alamıyor daralıyor gibi hissediyorum sanki burnum küçülmüş gibi geliyordu banada geçen bende iş yerinde baygınlık geçirdim hemen eşimi çağırdılar saolsunlar iyi düşünmüşsün canım numarayı odana asmakla

canım hayırlara çıksın köpek düşman derler bizimkiler ama saldırmamış iyi etrafında çekemeyen var anlaşılan Allah koruusn hepimiizi

merhaba asis
bebeğiniz hayırlı olsun...

sperm tahlili ile ilgili sorunuza yorum yapmıştım ama sonradan profilde zaten hamile olduğunuzu görüp merak ettim, doğal yolla mı tüp bebekle mi hamile kaldınız?
bizim de morfoloji %2 çıktı.
tüp bebek yaptırmak istemiyorum.

Bugün cuma amin diyelim birlikte kızlar....

Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme Ya Rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut Rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....

Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, Allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, üyz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle Rabbim...

Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle Allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma Rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...

Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama Rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma Allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru Rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...

Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru Rabbim... İyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et Rabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…