canım günaydın özledik seni :) bir daha ayrılmayalım inşallah. bugün nasılsın? dün iyice dinlenebildin mi?
konu sen olunca kaptırdım kendimiiiiiamin canım Rabbim gönlundekini versin
beysal nasıl acaba iyimi merak ettim :26:
hayırlı cumalar canım hoşgeldincanım saolasın ruyamda yaratıklarla bogustum ondan olmus olabilir
günaydın canım...ayy burcum nasıl iyi geldi hemde anlatamam...uzattım ayaklarımıı ohhh keyif yaptık kızımla...kalktık kek bilee yaptık..ben tam ev kuşuyum yaaa..özlemişim evimi..haftasonları yetmiyorrbugun iyi başladık güne hamdolsun...dün güzelce uyumuştuk...akşam babasıda yürüyüşee çıkardı ordanda biyere oturmaya gittik..pek güzel geçti günümüzz gecemizzz
sen nasılsınn kuzum? atlattın misafiri hadi geçmiş olsun....pek yormamışlar seni çok sevindim...ne zaman gidicenn doktoraa?
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepımıze
esracım moralını bozma ama seker ıcın dıkkat et yedıklerıne sen yaparsın zaten ıns onemlı bısey deıldır o damar meselesı de ıcın rahat etsın bence bı doktora daha gıt dua et bol bol bızde ederız ıns
aysun gecmıs olsun sanda canım gece farketmeden sırt üstü ayttıysan belıne agrılık bındıgı ıcın olabılır yada ters bı hareket mı yaptın acaba :26:dınlenebılsen gecer ıns
okudum onuda
seni mudur nasıl kovmuyor şaşıyorum heee surekli izin yeter yahuuu
aynen yaa nasıl kovulmuyorsun yavru var mı bir sırrı falan. :))))
ben 15 günde 2 kez izin istedim doktora gidicem diye patronum hemen çok sık izin istiyorsun dedi. salı günü için nasıl izin isticem onu düşünüyorum canım
günaydın kuzummm görüşemiyoruz bir süredir nasılsın ?
ohh çok iyi olmuşş kek mikuzum zaten tatlıya aş eriyomm iyiki yakınımda değilsin senin evinden çıkmazdım
kızlarrr hamile iken anne oluyorum diye parti yapıyor gördünüz müayy okuyunn bir lütfennn
bende böyle şımartılmakk istiyorumm
süper yaa pastaya bayıldım BT Blog: Nazlı'nın Baby Shower Detayları
Eki Görüntüle 463792
yaa sorma hayatım yaa...çarşambaa pat diyee KK'yı yasaklı listesine aldılar...öldüm öldüm dirildim burdaa...nasıl sıkıldımm..nasıl özledim sizi anlatamam..dünde izinliydim evdeydim...pek yazamadım o yüzdenn...
yavrumm keşkee yakında bi yerde olsandaaa sen aşerdikçee ben sana ne istersenn yapsamm kızzzamaaaa yinedee şekerimizee dikkat ediyoruzzz...pipiloşun canı tatlı istiyorr diyedeee her elinee geçeni atma ağzınaa bakayımmm
...sende yarın gidiyorsun demii şeker yüklemesi için:44: bizim taaa haftaya cumaa..çok özledim kızımı...hemen cuma gelsede gitsek görsekk....bu sefer babasıdaa sabırsızlanıyor...keşke bu hafta cuma olsaysı randevumuzz hatun yaaa diyorr kıyamam
günaydınn millet biz daha yeni geldik işeesizler ne yapıyorsunuz bakimmm
Pastayı ben de çok beğendim canım yaww süpermiş valla. biz çalışmaktan başka birşey yapmaya vakit mi kalıyor sanki yaaa
ben bi de kendimden çok emindim.. kesin şeker falan çıkmaz diyodum... dikkat ediyorum çünkü... sabah ekmek yiyorum sadece. gün içinde bi iki kaşık pilav yiyorum.. ara ara patates makarna... ama hergün değil. yediklerime bağlı olduğunu sanmıyorum bu şekerin... gerçi bi gün öncesinde kumpir yemiştim belki o yükseltmiştir şekerimi.
çok hızlısın kuzum Allah kabul etsin sağol cnm aminn.
sağol canım dua okuyan ağzın dert görmesin
günaydın bi tanemm, ay rejimde olduklarına sevindimm yormamışlar seni
hadi yaa, kuzum ben 1 aydır çok tatlı yiyorum bu oğlan çok tatlıcıben tırsıyorum şekerim yüksek çıkabilir diye,
sen çok dikkat ediyormuşsun ben dayanamayıp yiyorum tatlı inş. bişey çıkmazz :18:
patrona mail yazayım bari öğleden sonra cıkacagım için
günaydın canım...
çok teşekkür ederim. bakalım, 10 gün sonra ayrıntılıya ve şeker tahliline tekrar giricem, inşallah bişey çıkmaz... eğer bi sorun olursa başa alırız beni. şimdilik gerek yok.. sadece dua edin yeter...
damar tıkanıklığı doktorun dediğine göre gebelikte tansiyonu çıkarırmış... internetten araştırdığıma göre ise, erken doğuma ve adını telafuz etmek istemediğim bi iki soruna neden olabilirmiş... şimdilik diyet yap dedi, bakalım...
inşalah bişey çıkmaz canım.. yediklerine dikkat et. bol bol su iç yürüyüş yap...
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepımıze
esracım moralını bozma ama seker ıcın dıkkat et yedıklerıne sen yaparsın zaten ıns onemlı bısey deıldır o damar meselesı de ıcın rahat etsın bence bı doktora daha gıt dua et bol bol bızde ederız ıns
aysun gecmıs olsun sanda canım gece farketmeden sırt üstü ayttıysan belıne agrılık bındıgı ıcın olabılır yada ters bı hareket mı yaptın acaba :26:dınlenebılsen gecer ıns
ee burcu o daha gıcık bı durum ben bu halımle hazrlık yapcm mısafır dıyette :)) gel de sınır olma neyse kı gectı gıttı bas agrısı bende de oluyo sık sık gecmıs olsun cnm
o benımde aklıma geldı haftaya sıra kımde nıltt le mılanodaymıs sıra eger dua 3 e bölunmesın derlerse ıkısınden bırıyle esranın yerını degıstırelım hos bence dua ederken 2 kısıymıs 3 kısıymıs önemı yoktur bence de yada ayrıyeten esra ıcın yenıden okuyabılırız
günaydın canım...ayy burcum nasıl iyi geldi hemde anlatamam...uzattım ayaklarımıı ohhh keyif yaptık kızımla...kalktık kek bilee yaptık..ben tam ev kuşuyum yaaa..özlemişim evimi..haftasonları yetmiyorrbugun iyi başladık güne hamdolsun...dün güzelce uyumuştuk...akşam babasıda yürüyüşee çıkardı ordanda biyere oturmaya gittik..pek güzel geçti günümüzz gecemizzz
sen nasılsınn kuzum? atlattın misafiri hadi geçmiş olsun....pek yormamışlar seni çok sevindim...ne zaman gidicenn doktoraa?
geçmiş olsun canım demir hapını günde bir mi alıyordun 2 ye çıkarmadımı doktorum ...doktor magnezyum içemediğimi öğrenince osteocare diye bi vitamin verdi bide....
içinde magnezyum kalsiyum, çinko, d3 vitaminleri var...
demir hapı maltofere de devam... demirim de eksik çıktı bi de...
hoşbulduk şekerrrkızlarrr hamile iken anne oluyorum diye parti yapıyor gördünüz müayy okuyunn bir lütfennn
bende böyle şımartılmakk istiyorumm
süper yaa pastaya bayıldım BT Blog: Nazlı'nın Baby Shower Detayları
Eki Görüntüle 463792
belki kumpirden olmuştur canım.
anam bugün kimin dua günüymüş :))) canım şimdiden dileklerin gerçek olsun onu diyimde. birazdan bende görevimi yerine getirecem. acaba tatilde olan arkadaşlar hatırlarlar mı?bu kafama takıldı işte
aysuncum rüyanı okudum, Allah hayıra çıkarsın. bende gece kabus gördüm, pis bir köpekle uğraştım durdum, insan gibi mimikleri vardı beni çok korkuttu ama saldırmadı. hayır olsun inşallah. bu kadar kötülüğün arasında yemyeşil dağlar, masmavi bir gökyüzü gördüm, insanın rüyasında bile içini ferahlatacak unsurlar görmesi ne değişik bir duygu
canım benim inşallah bir dahaki kontrolde herşey yolunda diyeceksin bize. hiç telafuz etme, aklına kötü bişi getirme, kaderimiz belli Allah yüzümüzü güldürsün.
günaydın canım.
he valla arkadaşım, kedilere bir sürü yiyecek çıktı, tabaklar dolu kaldı, yalnız anlamadığım bol bol kola ve içki içtiler, nasıl diyet yahu bu :)
evet ya ben içimden geldiği gibi dilicem.
canım sevindim ne güzel bir gün geçirmişsin. iyi diyim iyi olayım, yüzüm şişmiş sanki ama aynada göremedim fark, aslında doğrusu dikkatli bakmaya cesaret edemedim(( birde hızlı hareket ettiğim anda yüzümü ateş basıyor ve kıpkırmızı oluyorum, hamilelikte en çok yüzüm etkilendi. bazen nefesim daralıyor (( sanki burun deliklerim küçülmüş, anlamadım ki.
dün hele karnım da bir gerginlik hissettim ay fenalık geçirecektim, meğer iş önlüğüm artık dar gelmeye başlamış bir düğme açtım rahat ettim :))))
birde dün korktum kendimden, eşimin numarasını odamdaki panoya büyük büyük yazıp yapıştırdım, başıma bir iş gelirse arasınlar diyede tembihledim. birkaç kişide numarası var ama garantiye alayım dedim. o günleri görmeyiz inşallah. zaten 2 dakika görünmeyim arama ekibi kurmuşlar beni arıyorlar koca fabrikada :)))
kızlar günaydın...
pek iyi değlim yaa... canım sıkkın.
dün ayrıntılı ultrason, rutin kontrol ve şeker yüklemesine girdik....
ayrıntılıda bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık görüldü... doktor kem küm ederek çok problem olmadığını söyledi ama içim hiç rahat değil...
kontrolde sorun çıkmadı, kilonda iyi bebeğin herşeyi iyi dedi...
şeker yüklemesinde, şekerim çok yüksek çıktı. 10 gün sonra tekrar tahlil yapılacak. o arada dikkat et dedi yediklerine.. hamur işinden uzak dur dedi...
gebeliğe bağlı tansiyon yükselmesi yaşayabilirmişim damar tıkanıklığından dolayı.....
dua edin bize...
canım sevindim ne güzel bir gün geçirmişsin. iyi diyim iyi olayım, yüzüm şişmiş sanki ama aynada göremedim fark, aslında doğrusu dikkatli bakmaya cesaret edemedim(( birde hızlı hareket ettiğim anda yüzümü ateş basıyor ve kıpkırmızı oluyorum, hamilelikte en çok yüzüm etkilendi. bazen nefesim daralıyor (( sanki burun deliklerim küçülmüş, anlamadım ki.
dün hele karnım da bir gerginlik hissettim ay fenalık geçirecektim, meğer iş önlüğüm artık dar gelmeye başlamış bir düğme açtım rahat ettim :))))
birde dün korktum kendimden, eşimin numarasını odamdaki panoya büyük büyük yazıp yapıştırdım, başıma bir iş gelirse arasınlar diyede tembihledim. birkaç kişide numarası var ama garantiye alayım dedim. o günleri görmeyiz inşallah. zaten 2 dakika görünmeyim arama ekibi kurmuşlar beni arıyorlar koca fabrikada :)))
belki kumpirden olmuştur canım.
anam bugün kimin dua günüymüş :))) canım şimdiden dileklerin gerçek olsun onu diyimde. birazdan bende görevimi yerine getirecem. acaba tatilde olan arkadaşlar hatırlarlar mı?bu kafama takıldı işte
aysuncum rüyanı okudum, Allah hayıra çıkarsın. bende gece kabus gördüm, pis bir köpekle uğraştım durdum, insan gibi mimikleri vardı beni çok korkuttu ama saldırmadı. hayır olsun inşallah. bu kadar kötülüğün arasında yemyeşil dağlar, masmavi bir gökyüzü gördüm, insanın rüyasında bile içini ferahlatacak unsurlar görmesi ne değişik bir duygu
canım benim inşallah bir dahaki kontrolde herşey yolunda diyeceksin bize. hiç telafuz etme, aklına kötü bişi getirme, kaderimiz belli Allah yüzümüzü güldürsün.
günaydın canım.
he valla arkadaşım, kedilere bir sürü yiyecek çıktı, tabaklar dolu kaldı, yalnız anlamadığım bol bol kola ve içki içtiler, nasıl diyet yahu bu :)
evet ya ben içimden geldiği gibi dilicem.
doktor magnezyum içemediğimi öğrenince osteocare diye bi vitamin verdi bide....
içinde magnezyum kalsiyum, çinko, d3 vitaminleri var...
demir hapı maltofere de devam... demirim de eksik çıktı bi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?