günaydınn millet biz daha yeni geldik işeesizler ne yapıyorsunuz bakimmm
kızlarrr hamile iken anne oluyorum diye parti yapıyor gördünüz müayy okuyunn bir lütfennn
bende böyle şımartılmakk istiyorumm
süper yaa pastaya bayıldım BT Blog: Nazlı'nın Baby Shower Detayları
Eki Görüntüle 463792
belki kumpirden olmuştur canım.
canım benim inşallah bir dahaki kontrolde herşey yolunda diyeceksin bize. hiç telafuz etme, aklına kötü bişi getirme, kaderimiz belli Allah yüzümüzü güldürsün.
canım sevindim ne güzel bir gün geçirmişsin. iyi diyim iyi olayım, yüzüm şişmiş sanki ama aynada göremedim fark, aslında doğrusu dikkatli bakmaya cesaret edemedim(( birde hızlı hareket ettiğim anda yüzümü ateş basıyor ve kıpkırmızı oluyorum, hamilelikte en çok yüzüm etkilendi. bazen nefesim daralıyor (( sanki burun deliklerim küçülmüş, anlamadım ki.
dün hele karnım da bir gerginlik hissettim ay fenalık geçirecektim, meğer iş önlüğüm artık dar gelmeye başlamış bir düğme açtım rahat ettim :))))
birde dün korktum kendimden, eşimin numarasını odamdaki panoya büyük büyük yazıp yapıştırdım, başıma bir iş gelirse arasınlar diyede tembihledim. birkaç kişide numarası var ama garantiye alayım dedim. o günleri görmeyiz inşallah. zaten 2 dakika görünmeyim arama ekibi kurmuşlar beni arıyorlar koca fabrikada :)))
geçmiş olsun canım demir hapını günde bir mi alıyordun 2 ye çıkarmadımı doktorum ...
hoşbulduk şekerrrpastaya bende bayıldım canım çok güzel olmuş yapanın da düşüneninde eline sağlık
Esra'cım bozma moralini... ben ekmek makarna çok yiyorum bakalım benim şeker nasıl çıkacak ?
Bebek iyi dediyse doktor bence canını çok sıkma tatlım .. Tansiyonunu bol bol kontrol et sadece.. Benimkide pıt düşüyor artık en ufak bişeyde
kızlar günaydın...
pek iyi değlim yaa... canım sıkkın.
dün ayrıntılı ultrason, rutin kontrol ve şeker yüklemesine girdik....
ayrıntılıda bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık görüldü... doktor kem küm ederek çok problem olmadığını söyledi ama içim hiç rahat değil...
kontrolde sorun çıkmadı, kilonda iyi bebeğin herşeyi iyi dedi...
şeker yüklemesinde, şekerim çok yüksek çıktı. 10 gün sonra tekrar tahlil yapılacak. o arada dikkat et dedi yediklerine.. hamur işinden uzak dur dedi...
gebeliğe bağlı tansiyon yükselmesi yaşayabilirmişim damar tıkanıklığından dolayı.....
dua edin bize...
bu hafta dua sıramızzz
13 Temmuz ApplePay (Sedef) HayatBanaGüzel (Yasemin)
arkadaşlardaaa....
hayatbanaguzelim soyle dile bizden ne dilersin
evettttttttt
kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun dularımız kabul olsun inş.
'kolay sağlıklı problemsiz bir doğum geçiririm inş., sağlıklı bir şekilde hamilelik ve doğum geçirip sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum inş., önce bol bol sağlık uzun ömür diliyorum Allahtan,
diğeri ise içinde mutlu olacağım bir yuvam olsun inş. bebeğimi huzurla yetiştirebileceğim hayırlısı ile bir ev karşımıza çıksın bizde satın alalım inş. tez zamanda amin...'
hoşgeldin canımm.. iyiyiz sen nasılsın??
yok canım bir tane alıyorum halen....
.
hoşgeldin canımm.. iyiyiz sen nasılsın??
süper fikirler var yaaa... alacarte by nesloş diye bi site sahibi var onda ne fikirler var baby showerla ilgili... çok eğlenceli bence :)
kumpirdendir inşallah...
cildin çok hassas heralde senin.. istifra ettiğinde de yüzüne vurmuştu direk...
bak iyi fikir ben de babamın annemin eşimin numaralarını veriyim bizim şefe... bi de özlüğe veriyim. ne olur ne olmaz.
yok canım bir tane alıyorum halen....
tansiyonum şimdiye kadar hep düşük çıkıyodu halbuki. ona şaşırdım. doktora söyledim... 7. aydan sonra yükselme olasılığı fazla dedi. bundan sonra makarnayı pilavı ağzıma koymam zaten... bebeğim sağ salim sağlıkla doğsun ben tüm sevdiğim şeylerden vazgeçmeye razıyım...
canım ekmeğe makarnaya çok yüklenme sende.. daha çok yeşillik, protein lazım artık bize... hergün almamız gereken karbonhidrat miktarı zaten oldukça düşük, fazlası da zararlı zaten...
kızlar günaydın...
pek iyi değlim yaa... canım sıkkın.
dün ayrıntılı ultrason, rutin kontrol ve şeker yüklemesine girdik....
ayrıntılıda bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık görüldü... doktor kem küm ederek çok problem olmadığını söyledi ama içim hiç rahat değil...
kontrolde sorun çıkmadı, kilonda iyi bebeğin herşeyi iyi dedi...
şeker yüklemesinde, şekerim çok yüksek çıktı. 10 gün sonra tekrar tahlil yapılacak. o arada dikkat et dedi yediklerine.. hamur işinden uzak dur dedi...
gebeliğe bağlı tansiyon yükselmesi yaşayabilirmişim damar tıkanıklığından dolayı.....
dua edin bize...
efetttt yasaklamasınlarrr almasınlarr sizi bendennn, beni sizdeeennaman yasaklamasınlar biz sensiz naparızzzzzaçılmasına çok sevindim
canımsın benimmm kıyamazsın sen banasağol ne kadar iyi kalplsin kuzum yaa
evett çok yememem lazımtmm teyzesiii az yiicezz
evet yarın gidiyorum kuzum :18: özledim tosunumu bende
az kalmış seninde oyy babasıda özlemişş, baya havaya girdiler demii1 hafta kalmışş acık daha sabır annesiii
günaydın cnım hoş geldinnn
ayyy evet bende düşünüyorum aynı şeyii...şok şokk şokkk olur herkess..kimse bilmiyorda zaten babyshower falanben bizim buralarda böyle bir parti versem şoke olurlarrr
canım sevindim ne güzel bir gün geçirmişsin. iyi diyim iyi olayım, yüzüm şişmiş sanki ama aynada göremedim fark, aslında doğrusu dikkatli bakmaya cesaret edemedim(( birde hızlı hareket ettiğim anda yüzümü ateş basıyor ve kıpkırmızı oluyorum, hamilelikte en çok yüzüm etkilendi. bazen nefesim daralıyor (( sanki burun deliklerim küçülmüş, anlamadım ki.
dün hele karnım da bir gerginlik hissettim ay fenalık geçirecektim, meğer iş önlüğüm artık dar gelmeye başlamış bir düğme açtım rahat ettim :))))
birde dün korktum kendimden, eşimin numarasını odamdaki panoya büyük büyük yazıp yapıştırdım, başıma bir iş gelirse arasınlar diyede tembihledim. birkaç kişide numarası var ama garantiye alayım dedim. o günleri görmeyiz inşallah. zaten 2 dakika görünmeyim arama ekibi kurmuşlar beni arıyorlar koca fabrikada :)))
ESRAM günaydın.. canım benim üzme kendini eger cok riskli bi durum söz konusu olsa doktorun uyarırdı seni diye düşünüyorum..
ama yine de kurt düşüyor insanın içine di mi
içini ferah tutmaya çalış.. şeker içinde yediklerine dikkat edersin...
Dualarım seninle tatlım...
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN !!! Hayırlı cumalar !!!
coook yorgun ve uykusuzum her yerim agrıo... hava da cok sıcak..
Dualar için Allah hepinizden razı olsun.. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.. bende cuma saati okuycam...
Bu arada benimde çok istediğim bir şey var, gerçekleşmesini beklediğim, inşallah dualarınızla bi an önce olur...
iyiz canım çok şükür sabah zor kalktım biraz uyku acayip tatlı gelmeye başladıyarında kampa gidiyoruz haftasonu kamp yapıcaz ailecek inş. güzelce dinlenmiş oluruz bende günde 2 kullanıyordum üstelik kan değerlerim fena değildi ama benim doktorum demir hapına çok önem veriyordu bu en son kontrole gittiğimde günde 1 e düşürdü şimdi 1 tane alıyorum bende
Magnezyum'u banada vermişti doktor içemiyorum ama
Tatlım makarna çalıştığım için artık çıkış kapaısı gibi kullanıyoruz.. Eşim evde yemek olmayınca ben gelene kadar makarnayı yapıyor, mecbur yiyoruz.. Birde yaz artık ne yiyeceğimi şaşırıyorumUmarım yükselme olmaz tansiyonlarda zira çok tehlikeli bizim için
efetttt yasaklamasınlarrr almasınlarr sizi bendennn, beni sizdeeennkıyamam tabiki...baksana kaç aydır burdayızzz bacı oldukk kızzzz oyyy tosunlarr özlenmezmii yaaa...hayırlı haberlerlee, net net fotolarlaa gelesinn kuzum...yarın girip bakcamm senin ve tosuncugun içinn
ayyy evet bende düşünüyorum aynı şeyii...şok şokk şokkk olur herkess..kimse bilmiyorda zaten babyshower falanburda bi tabir vardır: ŞATİLLİ derlerr...yani her inceliği bilen, süsü püsü seven anlamındaa....yapsam banadaa derlerrr ""aboooooooo buda çok şatilli bilmediğidee yok diyeee "
eee büyüyorsunuzz tabiki annesi...benim göbüştee aldı başını gidiyorr maşallahhhnasıl mutlu oluyorum..hele dar bi body falan giydiğimdeee cırrtt diye çıkıyorr ordannn eşim dombiktee benim diyorkii, hiloşş yaa iyi oldu bana yetiştii göbeğin...artık teletabiler gibi göbeklerimizi tokuşturabilirizz seninleeee
bana da oluyor canım al al oluyorm..ateş basıyor bi anda...annem menopuzlu yanıyor...ben böyleyim yanıyorumm görsen halimizi...offlaya puflayaaa
senin fabrikadaki arkadaşlar maşallahh çok seviyorlar seni...çokda düşünceliler...arama kurtarma ekibi de kurarlarr hiç şüphem yokkkrabbim mecbur etmesin ama doğru söylüyorsun bi kaç kişide olması lazım eşlerimizin numarasının nolur nolmazz..
Applepay ve Hayatbanagüzel için ayetelkürsi (7), felak-nas-ihlas-inşirah (1) surelerini okudum...
Applepay ın duasını göremedim ancak Hayatbanagüzelin duasını tekrarladım, Rabbim kabul etsin inşallah....
Bizi sevmiyor musunuz????
herkese hayırlı cumalar.nasılsınız bakalım koca göbüşliler.
hepinizin takvimlerinde bebekler karın kısmında benim bebeğim nezaman geçecek acep.
vaayyy nerde kampa gidiyosunuz??
bana bir tane verdi canım.. aç karnına içmem lazımmış onu da... benim de kan değerlerim düşük değildi ama düşmüş işte
eşimde bilirr böylee şeyleri kajumdaa...söylemedi bana..yasakladırlarsaa girmee bak bi sorun falan olur dedi...k tunnel, v tunnel falan demişti aysuncum banaYasaklanan siteye girmenin yolları var anlatalımmı sana işine yarar belki :)
Yasaklar teknoloji dünyasında pek geçerli olmuyorda
herkese hayırlı cumalar.nasılsınız bakalım koca göbüşliler.
hepinizin takvimlerinde bebekler karın kısmında benim bebeğim nezaman geçecek acep.
Annesininbirtanesi canım yasağın kalkmasına cok sevindim..
tekrardan hoşgeldin aramızaa
bu arada dün paylaştıgın resimlerin hiçbirini göremedim cünkü açılmıodu:44:
Bizi sevmiyor musunuz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?