2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydınn millet biz daha yeni geldik işee sizler ne yapıyorsunuz bakimmm

hoşgeldin canımm.. iyiyiz sen nasılsın??

süper fikirler var yaaa... alacarte by nesloş diye bi site sahibi var onda ne fikirler var baby showerla ilgili... çok eğlenceli bence :)

kumpirdendir inşallah...
cildin çok hassas heralde senin.. istifra ettiğinde de yüzüne vurmuştu direk...
bak iyi fikir ben de babamın annemin eşimin numaralarını veriyim bizim şefe... bi de özlüğe veriyim. ne olur ne olmaz.

yok canım bir tane alıyorum halen....

tansiyonum şimdiye kadar hep düşük çıkıyodu halbuki. ona şaşırdım. doktora söyledim... 7. aydan sonra yükselme olasılığı fazla dedi. bundan sonra makarnayı pilavı ağzıma koymam zaten... bebeğim sağ salim sağlıkla doğsun ben tüm sevdiğim şeylerden vazgeçmeye razıyım...

canım ekmeğe makarnaya çok yüklenme sende.. daha çok yeşillik, protein lazım artık bize... hergün almamız gereken karbonhidrat miktarı zaten oldukça düşük, fazlası da zararlı zaten...

ESRAM günaydın.. canım benim üzme kendini eger cok riskli bi durum söz konusu olsa doktorun uyarırdı seni diye düşünüyorum..
ama yine de kurt düşüyor insanın içine di mi
içini ferah tutmaya çalış.. şeker içinde yediklerine dikkat edersin...
Dualarım seninle tatlım...

bu hafta dua sıramızzz

13 Temmuz ApplePay (Sedef) HayatBanaGüzel (Yasemin)

arkadaşlardaaa....

hayatbanaguzelim soyle dile bizden ne dilersin

AYSUNcum belin için geçmiş olsun, kendine dikkat et..
nedense bu hamilelikte benimde her yerim dökülüo.. hergün yeni bi agrı cıkıo anlamadım gitti...
dualar için allah razı olsun..

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN !!! Hayırlı cumalar !!!

coook yorgun ve uykusuzum her yerim agrıo... hava da cok sıcak..
Dualar için Allah hepinizden razı olsun.. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.. bende cuma saati okuycam...

Bu arada benimde çok istediğim bir şey var, gerçekleşmesini beklediğim, inşallah dualarınızla bi an önce olur...

hoşgeldin canımm.. iyiyiz sen nasılsın??

yok canım bir tane alıyorum halen....

.

iyiz canım çok şükür sabah zor kalktım biraz uyku acayip tatlı gelmeye başladı yarında kampa gidiyoruz haftasonu kamp yapıcaz ailecek inş. güzelce dinlenmiş oluruz bende günde 2 kullanıyordum üstelik kan değerlerim fena değildi ama benim doktorum demir hapına çok önem veriyordu bu en son kontrole gittiğimde günde 1 e düşürdü şimdi 1 tane alıyorum bende

Magnezyum'u banada vermişti doktor içemiyorum ama
Tatlım makarna çalıştığım için artık çıkış kapaısı gibi kullanıyoruz.. Eşim evde yemek olmayınca ben gelene kadar makarnayı yapıyor, mecbur yiyoruz.. Birde yaz artık ne yiyeceğimi şaşırıyorum Umarım yükselme olmaz tansiyonlarda zira çok tehlikeli bizim için

Kötü düşünem, elbette korkmuşsundur ancak dua et canım iyi olacak inşallah, evladının keyfi yerinde olmasa çoktan belli olurdu, demekki rahat besleniyor...
Allah'ım sana da bebeğine de sağlık sıhhat nasip etsin, huzurla, sağlıkla kucağına al inşallah...

efetttt yasaklamasınlarrr almasınlarr sizi bendennn, beni sizdeeenn kıyamam tabiki...baksana kaç aydır burdayızzz bacı oldukk kızzzz oyyy tosunlarr özlenmezmii yaaa...hayırlı haberlerlee, net net fotolarlaa gelesinn kuzum...yarın girip bakcamm senin ve tosuncugun içinn

ben bizim buralarda böyle bir parti versem şoke olurlarrr
ayyy evet bende düşünüyorum aynı şeyii...şok şokk şokkk olur herkess..kimse bilmiyorda zaten babyshower falan burda bi tabir vardır: ŞATİLLİ derlerr...yani her inceliği bilen, süsü püsü seven anlamındaa....yapsam banadaa derlerrr ""aboooooooo buda çok şatilli bilmediğidee yok diyeee"

eee büyüyorsunuzz tabiki annesi...benim göbüştee aldı başını gidiyorr maşallahhh nasıl mutlu oluyorum..hele dar bi body falan giydiğimdeee cırrtt diye çıkıyorr ordannn eşim dombiktee benim diyorkii, hiloşş yaa iyi oldu bana yetiştii göbeğin...artık teletabiler gibi göbeklerimizi tokuşturabilirizz seninleeee

bana da oluyor canım al al oluyorm..ateş basıyor bi anda...annem menopuzlu yanıyor...ben böyleyim yanıyorumm görsen halimizi...offlaya puflayaaa

senin fabrikadaki arkadaşlar maşallahh çok seviyorlar seni...çokda düşünceliler...arama kurtarma ekibi de kurarlarr hiç şüphem yokkk rabbim mecbur etmesin ama doğru söylüyorsun bi kaç kişide olması lazım eşlerimizin numarasının nolur nolmazz..

Applepay ve Hayatbanagüzel için ayetelkürsi (7), felak-nas-ihlas-inşirah (1) surelerini okudum...
Applepay ın duasını göremedim ancak Hayatbanagüzelin duasını tekrarladım, Rabbim kabul etsin inşallah....

güünaydın canım...
insan rahat edemiyor işte...
Allah razı olsun canım...

Rabbim kabul etsin tüm dualarımızı.

vaayyy nerde kampa gidiyosunuz??
bana bir tane verdi canım.. aç karnına içmem lazımmış onu da... benim de kan değerlerim düşük değildi ama düşmüş işte

magnezyumu içemeyince hapını verdi bana da...
bi de havalarda sıcak.. çok dikkat etmemiz gerekir çokkk

Yasaklanan siteye girmenin yolları var anlatalımmı sana işine yarar belki :)
Yasaklar teknoloji dünyasında pek geçerli olmuyorda

herkese hayırlı cumalar.nasılsınız bakalım koca göbüşliler.

hepinizin takvimlerinde bebekler karın kısmında benim bebeğim nezaman geçecek acep.

Son düzenleme:
Applepay ve Hayatbanagüzel için ayetelkürsi (7), felak-nas-ihlas-inşirah (1) surelerini okudum...
Applepay ın duasını göremedim ancak Hayatbanagüzelin duasını tekrarladım, Rabbim kabul etsin inşallah....

Saol canım Allah razı olsun..
benim gerçekleşmesini cok istediğim bi şey var, onu bekliyorum..
1-2 ay içinde olmasını cok istiyorum..

BURCU canım geçmiş olsun..
sen kendini cok yoruyosun, pıtır pıtır durdugun yerde durmuosun anladıgım kadarıyla..
bende tam tersinim senin cok hareketsiz ve tembelim..
bana biraz hareket, sana da biraz dinlenme lazım
misafirlerin yormamış seni sevindim

Bizi sevmiyor musunuz????

canım kocaman bir amin diyorum hoşgeldin hayırlı cumalaarrr

hepinizin takvimlerinde bebekler karın kısmında benim bebeğim nezaman geçecek acep.

hayırlı cumalar canımm bende 20 + 1 deyim hala geçmedi bebiş göbüşümeee

biri bana mı seslendi

bu bebek partısını annem de söledı dun dıokı bebek dogmadan partı yapıon hedıyeler gelıo ya sen eksıklerı tamamlıyosun dıo benım butun kankı canpınglerım antalyada ama( gercı kargoyla da yetısıyolar bana saolsunlar da suan aklıma geldı anneme dıyımde gıyabımda duzenlesın partıyı kankıcanpınglerım cok ıı anlasır annemle:))

vaayyy nerde kampa gidiyosunuz??
bana bir tane verdi canım.. aç karnına içmem lazımmış onu da... benim de kan değerlerim düşük değildi ama düşmüş işte

canım ben geçmişi okuyamamıştım yeni gördüm önceki yazdıklarını çok geçmiş olsun kuzum şeker niye okadar yüksek çıktı acaba :44: bebeğinin herşeyi normalmiş güzelim rabbim sağlık bir şekilde gelişimini tamamlamayı nasip etsin umarım birdahaki kontrolünde herşeyi daha güzel gelişmiş bir şekilde görürsün üzme sakın sen kendini dikkat et kendine

kampı merkeze yakın kumsalda yapıcaz cnm fazla uzağa gidemiyoruz malesef benim tansiyon çok dengesiz olmaya başladı en ufak yorulmamda küt düşüyor o yüzden korku oluştu bendede ister istemez eşim olmadan biyere adım atamıyorum geçen gün bizim ekip yemeğe gitti şehir dışında göl kenarına korkumdan katılamadım

Yasaklanan siteye girmenin yolları var anlatalımmı sana işine yarar belki :)
Yasaklar teknoloji dünyasında pek geçerli olmuyorda
eşimde bilirr böylee şeyleri kajumdaa...söylemedi bana..yasakladırlarsaa girmee bak bi sorun falan olur dedi...k tunnel, v tunnel falan demişti aysuncum bana neyseki sizden ayrı kalmama kıyamadılardaa açtılarrr topikimiii

sizedeee hayırlıı cumalarrr bi diğerrr koca göbüşlü...sen naptınn nevgül halletiinmi kayınvalide faktörünü..eşinle düzelttinizmi arayı canımm?:44:

delikızındırdırı senii ve kuzucugunuu tabikii seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....neden öylee düşündünn şekerimmm

Annesininbirtanesi canım yasağın kalkmasına cok sevindim..
tekrardan hoşgeldin aramızaa

bu arada dün paylaştıgın resimlerin hiçbirini göremedim cünkü açılmıodu:44:

Annesininbirtanesi canım yasağın kalkmasına cok sevindim..
tekrardan hoşgeldin aramızaa

bu arada dün paylaştıgın resimlerin hiçbirini göremedim cünkü açılmıodu:44:

sağol canımm..hoşbuldukk...

alla alla neden öylee oldu acaba yaaa:44: üstüne tıklayıncaa gözüküyordu sanki kuzum ama olmadıysa ben sana yeniden eklerimm anlaştıkmıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…