canım ben geçmişi okuyamamıştım yeni gördüm önceki yazdıklarını çok geçmiş olsun kuzum şeker niye okadar yüksek çıktı acaba :44: bebeğinin herşeyi normalmiş güzelim rabbim sağlık bir şekilde gelişimini tamamlamayı nasip etsin umarım birdahaki kontrolünde herşeyi daha güzel gelişmiş bir şekilde görürsün üzme sakın sen kendini dikkat et kendine
kampı merkeze yakın kumsalda yapıcaz cnmfazla uzağa gidemiyoruz malesef benim tansiyon çok dengesiz olmaya başladı en ufak yorulmamda küt düşüyor o yüzden korku oluştu bendede ister istemez eşim olmadan biyere adım atamıyorum geçen gün bizim ekip yemeğe gitti şehir dışında göl kenarına korkumdan katılamadım
merwee esraa nereye kayboldunuz qıııııı
piloşla benimmaminn canmm benim,
aaa evet onlar nolacak :26:
geçmiş olsun canım aynı sorunu bende yaşıyorum nefes alamıyor daralıyor gibi hissediyorum sanki burnum küçülmüş gibi geliyordu banadageçen bende iş yerinde baygınlık geçirdim hemen eşimi çağırdılar saolsunlar iyi düşünmüşsün canım numarayı odana asmakla
canım hayırlara çıksın köpek düşman derler bizimkiler ama saldırmamış iyi etrafında çekemeyen var anlaşılan Allah koruusn hepimiizi
efetttt yasaklamasınlarrr almasınlarr sizi bendennn, beni sizdeeennkıyamam tabiki...baksana kaç aydır burdayızzz bacı oldukk kızzzz oyyy tosunlarr özlenmezmii yaaa...hayırlı haberlerlee, net net fotolarlaa gelesinn kuzum...yarın girip bakcamm senin ve tosuncugun içinn
ayyy evet bende düşünüyorum aynı şeyii...şok şokk şokkk olur herkess..kimse bilmiyorda zaten babyshower falanburda bi tabir vardır: ŞATİLLİ derlerr...yani her inceliği bilen, süsü püsü seven anlamındaa....yapsam banadaa derlerrr ""aboooooooo buda çok şatilli bilmediğidee yok diyeee "
eee büyüyorsunuzz tabiki annesi...benim göbüştee aldı başını gidiyorr maşallahhhnasıl mutlu oluyorum..hele dar bi body falan giydiğimdeee cırrtt diye çıkıyorr ordannn eşim dombiktee benim diyorkii, hiloşş yaa iyi oldu bana yetiştii göbeğin...artık teletabiler gibi göbeklerimizi tokuşturabilirizz seninleeee
bana da oluyor canım al al oluyorm..ateş basıyor bi anda...annem menopuzlu yanıyor...ben böyleyim yanıyorumm görsen halimizi...offlaya puflayaaa
senin fabrikadaki arkadaşlar maşallahh çok seviyorlar seni...çokda düşünceliler...arama kurtarma ekibi de kurarlarr hiç şüphem yokkkrabbim mecbur etmesin ama doğru söylüyorsun bi kaç kişide olması lazım eşlerimizin numarasının nolur nolmazz..
Bizi sevmiyor musunuz????
herkese hayırlı cumalar.nasılsınız bakalım koca göbüşliler.
hepinizin takvimlerinde bebekler karın kısmında benim bebeğim nezaman geçecek acep.
Saol canım Allah razı olsun..
benim gerçekleşmesini cok istediğim bi şey var, onu bekliyorum..
1-2 ay içinde olmasını cok istiyorum..
BURCU canım geçmiş olsun..
sen kendini cok yoruyosun, pıtır pıtır durdugun yerde durmuosun anladıgım kadarıyla..
bende tam tersinim senin cok hareketsiz ve tembelim..
bana biraz hareket, sana da biraz dinlenme lazım
misafirlerin yormamış seni sevindim
günaydın kızlarr...
bugün cuma herkese hayırlı cumalar diliyorum ayrıcabugün okuyacağımız duaları hangi anneler için okuyacağız biri bana özelden mesaj atabilirmi isimlerini.
günaydın kızlarr...
bugün cuma herkese hayırlı cumalar diliyorum ayrıcabugün okuyacağımız duaları hangi anneler için okuyacağız biri bana özelden mesaj atabilirmi isimlerini.
canım kocaman bir amin diyorum hoşgeldin hayırlı cumalaarrr
delikızındırdırı senii ve kuzucugunuu tabikii seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....neden öylee düşündünn şekerimmm
Bizi kimse görmüyor da mesajlarımız hep havada kalıyor bozuluyoruz ondan dedim.....
selam kızlar hayırlı cumalar dilerim...
canım geçmiş olsun.
evet canım göbek büyüdükçe zorluğuda başladı, son haftada karnım baya çıktı, çok seviniyorum büyüdüğünü görünce 2 kiloya yakın almışım bu ay, sanırım hepsi bebişte, sabah aynaya baktım gerçekten komik buldum kendimi, kollar bacaklar zayıf, göğüsler göbek almış başını, yaratık gibiydim
Hepimiz çok tatlıyız de mi????çok tatlısın bebekimmm sevilmezmisniz hiççççççççç
Aysundan izin almadan ne wcsi canım, tutcan kendini aysun gidebilirsin diyene kadar...sağol canım... tansiyonuna dikkat et.. çok riskli çünkü...
wc ye gitmiştimm
allam ya seviyoruz sizi. her cuma yazıyon buraya dua, o kadar uğraşıyorsun, Allah razı olsun. aş artık şu psikolojiyi
bilmiyorum ki canım
kızlarrrrrrrrrr tatildekileri es mi geçiyoruz? okudular diye mi faz ediyoruz?
canım geçmiş olsun.
evet canım göbek büyüdükçe zorluğuda başladı, son haftada karnım baya çıktı, çok seviniyorum büyüdüğünü görünce 2 kiloya yakın almışım bu ay, sanırım hepsi bebişte, sabah aynaya baktım gerçekten komik buldum kendimi, kollar bacaklar zayıf, göğüsler göbek almış başını, yaratık gibiydim
Allah kosurun bebeklerimizi bizi ailemizi düşmanlarımızdan. ne ister bu insanlar anlamam. biz allaha sığınalım.
hadi ya benim göbek daha eşiminkine yetişemedi. hatta onun göbeği görünce moralim bozuluyor :))) diyom benim göbiş küçük.
sağolsunlar severler beni, her işime koşarlar, bende aynı şekilde tabi. ama ama ben sevilmeyecek insan mıyım?
allam ya seviyoruz sizi. her cuma yazıyon buraya dua, o kadar uğraşıyorsun, Allah razı olsun. aş artık şu psikolojiyi
gelir anam gelir, benim bebiş 6 haftalıkken bakardım milletin takvimlerine 20 li 30 lu haftalar, ayyy derdim o günleri görebilecek miyim ? anam geldim 24. haftaya çok şükür.
sağol canım öncelikle. evet kesinlikle çok hareketten oluyor(( birinin beni bağlaması lazım, ben adam olmam. bazen göbeğimi kenara koyasım geliyor, hareketlerimi engellediği için
sen yürüyüşlere başladın mı bakim? bide arkadaşım senin için çok istediği şey gerçekleşsin mi diyelim?
Hepimiz çok tatlıyız de mi????
Aysundan izin almadan ne wcsi canım, tutcan kendini aysun gidebilirsin diyene kadar...
Yok onun için değil bazen hakkaten yazılan mesajlar yoğunluktan kayboluyor, ondan arada bir kendimizi gösteriyoruz biz oğlumla,
arada kaynıyordur canım saol çok güzel dualar yazmışsın
Ya benim kendimi frenlemem lazım kahvaltıda kızartmasız kalkmıyorum....
Çok zararlı aslında ama napayım, sıkıldım hep aynı şeyleri yemekten...
Yumurtadan tiksindim, reçel tereyağ falan zaten sevmem...
zeytin-peynir-domates-salatalık artık bünyem sıkıldı....
veriyorum kendimi kızartmaya, 4 kilo aldım 1 ayda....
Doktor artık hiişşştt yavvvaaaaşşşş diyecek, bir de benim annem diyabet hastası riskliyim zaten daha dikkat etmem lazım...
ay canım yaa bende aynı moddayım 5 ayda 8 kilo almış görunuyorum yarın doktora giidcem bana yine kızıcak ne desem sizce kızlarrr
kem küm şey "amannn doktor canım cicim doktor derdime birrr çareee"...
kem küm şey "amannn doktor canım cicim doktor derdime birrr çareee"...
ay canım yaa bende aynı moddayım 5 ayda 8 kilo almış görunuyorum yarın doktora giidcem bana yine kızıcak ne desem sizce kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?