2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlarr...
bugün cuma herkese hayırlı cumalar diliyorum ayrıcabugün okuyacağımız duaları hangi anneler için okuyacağız biri bana özelden mesaj atabilirmi isimlerini.

sağol canım... tansiyonuna dikkat et.. çok riskli çünkü...

merwee esraa nereye kayboldunuz qıııııı

wc ye gitmiştimm

piloşla benimm aminn canmm benim,

aaa evet onlar nolacak :26:

bilmiyorum ki canım

kızlarrrrrrrrrr tatildekileri es mi geçiyoruz? okudular diye mi faz ediyoruz?

canım geçmiş olsun.

evet canım göbek büyüdükçe zorluğuda başladı, son haftada karnım baya çıktı, çok seviniyorum büyüdüğünü görünce 2 kiloya yakın almışım bu ay, sanırım hepsi bebişte, sabah aynaya baktım gerçekten komik buldum kendimi, kollar bacaklar zayıf, göğüsler göbek almış başını, yaratık gibiydim

canım hayırlara çıksın köpek düşman derler bizimkiler ama saldırmamış iyi etrafında çekemeyen var anlaşılan Allah koruusn hepimiizi

Allah kosurun bebeklerimizi bizi ailemizi düşmanlarımızdan. ne ister bu insanlar anlamam. biz allaha sığınalım.

hadi ya benim göbek daha eşiminkine yetişemedi. hatta onun göbeği görünce moralim bozuluyor :))) diyom benim göbiş küçük.

sağolsunlar severler beni, her işime koşarlar, bende aynı şekilde tabi. ama ama ben sevilmeyecek insan mıyım?

Bizi sevmiyor musunuz????

allam ya seviyoruz sizi. her cuma yazıyon buraya dua, o kadar uğraşıyorsun, Allah razı olsun. aş artık şu psikolojiyi

herkese hayırlı cumalar.nasılsınız bakalım koca göbüşliler.

hepinizin takvimlerinde bebekler karın kısmında benim bebeğim nezaman geçecek acep.

gelir anam gelir, benim bebiş 6 haftalıkken bakardım milletin takvimlerine 20 li 30 lu haftalar, ayyy derdim o günleri görebilecek miyim ? anam geldim 24. haftaya çok şükür.

sağol canım öncelikle. evet kesinlikle çok hareketten oluyor (( birinin beni bağlaması lazım, ben adam olmam. bazen göbeğimi kenara koyasım geliyor, hareketlerimi engellediği için

sen yürüyüşlere başladın mı bakim? bide arkadaşım senin için çok istediği şey gerçekleşsin mi diyelim?

günaydın kızlarr...
bugün cuma herkese hayırlı cumalar diliyorum ayrıcabugün okuyacağımız duaları hangi anneler için okuyacağız biri bana özelden mesaj atabilirmi isimlerini.

Günaydın canım
dualar benim için (ismim sedef) ve hayatbana güzel (yasemin) için okunacak..
Allah razı olsun !!

günaydın kızlarr...

hoşgeldin canım hayırlı cumalar canım her hafta kimse yazamaz kişiye özel o yüzden canım sen " 2012 kasım anneleri dua çizelgesi" başlııgndan takip et tatlım

kızlar dua listesinde olan arkadaşlar lütfen dua topiğini takip edelim linki bulamayabilirsiniz

esra86 arkadasımızın profilinden açtıgım konular bölümünden yada arama tusuna " 2012 kasım anneleri dua çizelgesi" vb yazıp bulursanız sevinirim. Sürekli birilerine hatırlatmamız yazmamız mümkün değil Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşAllah

selam kızlar hayırlı cumalar dilerim...

as. canım hayırlı cumalarrr cümlemize

öyle tatlım göbüş büyüyor inş. 3.trimister dönemini de enaz 2.si kadar iyi geçer cümlemizin tatlım ne güzel az kilo almışsın sen yawss maşallah canım inşallah bu ayarda gidersin öylede çok güzel oluyor ya her yer zayıf sadece göbüş ortada benim çok hoşuma gidiyor

çok tatlısın bebekimmm sevilmezmisniz hiççççççççç
Hepimiz çok tatlıyız de mi????
sağol canım... tansiyonuna dikkat et.. çok riskli çünkü...

wc ye gitmiştimm
Aysundan izin almadan ne wcsi canım, tutcan kendini aysun gidebilirsin diyene kadar...

allam ya seviyoruz sizi. her cuma yazıyon buraya dua, o kadar uğraşıyorsun, Allah razı olsun. aş artık şu psikolojiyi

Yok onun için değil bazen hakkaten yazılan mesajlar yoğunluktan kayboluyor, ondan arada bir kendimizi gösteriyoruz biz oğlumla,

Burcu biz gecen akşam eşimle magazada bi bayan gördük tam anlattıgın gibiydi, incecikkkk
sadece pörtlemiş bi karnı vardı şaşırdık ama çok güzeldi yaaa
daha yürüyüşlere başlamadım ama tatil dönüşü başlıyorum 23 temmuz startı veriouz artık aşkımla

evet olabilir kalbinizden ne gelirse işte...
en başta hepiniz gibi yuvamdaki huzurumun mutluluğumun daimi olması; işimizin, gücümüzün rast gitmesi,
doğacak bebeğimi sağasalim hayırlısıyla kucağıma almak,
işte bi de gerçekleşmesini istediğim bi şey var onu cok istiyorum
bakalım Allah büyük..

evet esram haber vermeden nerelere gidiyon sen bakim

arada kaynıyordur canım saol çok güzel dualar yazmışsın

Ya benim kendimi frenlemem lazım kahvaltıda kızartmasız kalkmıyorum....
Çok zararlı aslında ama napayım, sıkıldım hep aynı şeyleri yemekten...
Yumurtadan tiksindim, reçel tereyağ falan zaten sevmem...
zeytin-peynir-domates-salatalık artık bünyem sıkıldı....
veriyorum kendimi kızartmaya, 4 kilo aldım 1 ayda....
Doktor artık hiişşştt yavvvaaaaşşşş diyecek, bir de benim annem diyabet hastası riskliyim zaten daha dikkat etmem lazım...

ay canım yaa bende aynı moddayım 5 ayda 8 kilo almış görunuyorum yarın doktora giidcem bana yine kızıcak ne desem sizce kızlarrr

ay canım yaa bende aynı moddayım 5 ayda 8 kilo almış görunuyorum yarın doktora giidcem bana yine kızıcak ne desem sizce kızlarrr

Aslında biz ikimiz birbirimizi frenlesek, bebeği besleyelim derken besili inek moduna giriyoruz iyice, bir de sonra bunun loğusalıkta sağmal inek oldum, kocacım beni beğenmiyorsun modu var ki o evlere şenlik ve evlerden ırak demek istiyorum....

İkimizden başka kim var böyle acaba, birbirimizi denetelesek, bir sayfada birbirimize günlük ne yediğimizi yazsak....

Benim beslenme alışkanlığım çok kötüdür, meyve-sebze sevmem, etçilimdir...
Kızartma, börek,makarna, pirinç severim...
Yani nerede kilo bombası var ben ordayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…