Aslında biz ikimiz birbirimizi frenlesek, bebeği besleyelim derken besili inek moduna giriyoruz iyice, bir de sonra bunun loğusalıkta sağmal inek oldum, kocacım beni beğenmiyorsun modu var ki o evlere şenlik ve evlerden ırak demek istiyorum....
İkimizden başka kim var böyle acaba, birbirimizi denetelesek, bir sayfada birbirimize günlük ne yediğimizi yazsak....
Benim beslenme alışkanlığım çok kötüdür, meyve-sebze sevmem, etçilimdir...
Kızartma, börek,makarna, pirinç severim...
Yani nerede kilo bombası var ben ordayım...
ben diyetisyene gidiyorum geçen hafta basladım diyeyimancak sıra geldi diyeyim daha dikkatli olucam diyeyim :))))
Ben diyetisyende sıra bile bulamadım, seneye yaza sıra verebilirim dedi...
Hoş gitsem bile uyamam ki!!!
ben diyetisyene gidiyorum geçen hafta basladım diyeyimancak sıra geldi diyeyim daha dikkatli olucam diyeyim :))))
Aslında biz ikimiz birbirimizi frenlesek, bebeği besleyelim derken besili inek moduna giriyoruz iyice, bir de sonra bunun loğusalıkta sağmal inek oldum, kocacım beni beğenmiyorsun modu var ki o evlere şenlik ve evlerden ırak demek istiyorum....
İkimizden başka kim var böyle acaba, birbirimizi denetelesek, bir sayfada birbirimize günlük ne yediğimizi yazsak....
Benim beslenme alışkanlığım çok kötüdür, meyve-sebze sevmem, etçilimdir...
Kızartma, börek,makarna, pirinç severim...
Yani nerede kilo bombası var ben ordayım...
Ben diyetisyende sıra bile bulamadım, seneye yaza sıra verebilirim dedi...
Hoş gitsem bile uyamam ki!!!
Günaydın canım
dualar benim için (ismim sedef) ve hayatbana güzel (yasemin) için okunacak..
Allah razı olsun !!
evet esram haber vermeden nerelere gidiyon sen bakim
aynıyız canımm ben etin yanında salatayı severim sadeceee
hoşgeldin canımm.. iyiyiz sen nasılsın??
süper fikirler var yaaa... alacarte by nesloş diye bi site sahibi var onda ne fikirler var baby showerla ilgili... çok eğlenceli bence :)
kumpirdendir inşallah...
cildin çok hassas heralde senin.. istifra ettiğinde de yüzüne vurmuştu direk...
bak iyi fikir ben de babamın annemin eşimin numaralarını veriyim bizim şefe... bi de özlüğe veriyim. ne olur ne olmaz.
yok canım bir tane alıyorum halen....
tansiyonum şimdiye kadar hep düşük çıkıyodu halbuki. ona şaşırdım. doktora söyledim... 7. aydan sonra yükselme olasılığı fazla dedi. bundan sonra makarnayı pilavı ağzıma koymam zaten... bebeğim sağ salim sağlıkla doğsun ben tüm sevdiğim şeylerden vazgeçmeye razıyım...
canım ekmeğe makarnaya çok yüklenme sende.. daha çok yeşillik, protein lazım artık bize... hergün almamız gereken karbonhidrat miktarı zaten oldukça düşük, fazlası da zararlı zaten...
ESRAM günaydın.. canım benim üzme kendini eger cok riskli bi durum söz konusu olsa doktorun uyarırdı seni diye düşünüyorum..
ama yine de kurt düşüyor insanın içine di mi
içini ferah tutmaya çalış.. şeker içinde yediklerine dikkat edersin...
Dualarım seninle tatlım...
AYSUNcum belin için geçmiş olsun, kendine dikkat et..
nedense bu hamilelikte benimde her yerim dökülüo.. hergün yeni bi agrı cıkıo anlamadım gitti...
dualar için allah razı olsun..
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN !!! Hayırlı cumalar !!!
coook yorgun ve uykusuzum her yerim agrıo... hava da cok sıcak..
Dualar için Allah hepinizden razı olsun.. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.. bende cuma saati okuycam...
Bu arada benimde çok istediğim bir şey var, gerçekleşmesini beklediğim, inşallah dualarınızla bi an önce olur...
efetttt yasaklamasınlarrr almasınlarr sizi bendennn, beni sizdeeennkıyamam tabiki...baksana kaç aydır burdayızzz bacı oldukk kızzzz oyyy tosunlarr özlenmezmii yaaa...hayırlı haberlerlee, net net fotolarlaa gelesinn kuzum...yarın girip bakcamm senin ve tosuncugun içinn
ayyy evet bende düşünüyorum aynı şeyii...şok şokk şokkk olur herkess..kimse bilmiyorda zaten babyshower falanburda bi tabir vardır: ŞATİLLİ derlerr...yani her inceliği bilen, süsü püsü seven anlamındaa....yapsam banadaa derlerrr ""aboooooooo buda çok şatilli bilmediğidee yok diyeee "
eee büyüyorsunuzz tabiki annesi...benim göbüştee aldı başını gidiyorr maşallahhhnasıl mutlu oluyorum..hele dar bi body falan giydiğimdeee cırrtt diye çıkıyorr ordannn eşim dombiktee benim diyorkii, hiloşş yaa iyi oldu bana yetiştii göbeğin...artık teletabiler gibi göbeklerimizi tokuşturabilirizz seninleeee
bana da oluyor canım al al oluyorm..ateş basıyor bi anda...annem menopuzlu yanıyor...ben böyleyim yanıyorumm görsen halimizi...offlaya puflayaaa
senin fabrikadaki arkadaşlar maşallahh çok seviyorlar seni...çokda düşünceliler...arama kurtarma ekibi de kurarlarr hiç şüphem yokkkrabbim mecbur etmesin ama doğru söylüyorsun bi kaç kişide olması lazım eşlerimizin numarasının nolur nolmazz..
Bizi sevmiyor musunuz????
günaydın kızlarr...
bugün cuma herkese hayırlı cumalar diliyorum ayrıcabugün okuyacağımız duaları hangi anneler için okuyacağız biri bana özelden mesaj atabilirmi isimlerini.
hahaaayyttttthadi doktoru kandırdın kendini nasıl kandırcan bebekimmmmmm bence olaya dur de porsiyonlarını bölerek işe başla
bende sizdeniz şeker beslenme alışkanlığım kötü kızartma makarna pilav bendede ganieskiden ekmek yemezdim şimcik oda foraaaa ama porsiyonlarım az belki biraz ordan yırtarım diye düşünüyorum bende hamişlikten buyada 4-5 kilo aldım yawsssssss :18:
bendeee gittim ama sebze yemeği olsun diyor 2 öğunde ben okadar yıyemem sebzee salata dese ok ama ıyyy bıkmısım zatenn offf aldım yine 3 kg
hahaaayyttttthadi doktoru kandırdın kendini nasıl kandırcan bebekimmmmmm bence olaya dur de porsiyonlarını bölerek işe başla
bende sizdeniz şeker beslenme alışkanlığım kötü kızartma makarna pilav bendede ganieskiden ekmek yemezdim şimcik oda foraaaa ama porsiyonlarım az belki biraz ordan yırtarım diye düşünüyorum bende hamişlikten buyada 4-5 kilo aldım yawsssssss :18:
sen kilo takip topiğine yazıyormusun canım kaç kilo aldın toplamda 5 ayda
as. canım hayırlı cumalarrr cümlemize
öyle tatlım göbüş büyüyor inş. 3.trimister dönemini de enaz 2.si kadar iyi geçer cümlemizintatlım ne güzel az kilo almışsın sen yawss maşallah canım inşallah bu ayarda gidersin öylede çok güzel oluyor ya her yer zayıf sadece göbüş ortada benim çok hoşuma gidiyor
Burcu biz gecen akşam eşimle magazada bi bayan gördük tam anlattıgın gibiydi, incecikkkk
sadece pörtlemiş bi karnı vardı şaşırdık ama çok güzeldi yaaa
daha yürüyüşlere başlamadım ama tatil dönüşü başlıyorum 23 temmuz startı veriouz artık aşkımla
evet olabilir kalbinizden ne gelirse işte...
en başta hepiniz gibi yuvamdaki huzurumun mutluluğumun daimi olması; işimizin, gücümüzün rast gitmesi,
doğacak bebeğimi sağasalim hayırlısıyla kucağıma almak,
işte bi de gerçekleşmesini istediğim bi şey var onu cok istiyorum
bakalım Allah büyük..
Ya benim kendimi frenlemem lazım kahvaltıda kızartmasız kalkmıyorum....
Çok zararlı aslında ama napayım, sıkıldım hep aynı şeyleri yemekten...
Yumurtadan tiksindim, reçel tereyağ falan zaten sevmem...
zeytin-peynir-domates-salatalık artık bünyem sıkıldı....
veriyorum kendimi kızartmaya, 4 kilo aldım 1 ayda....
Doktor artık hiişşştt yavvvaaaaşşşş diyecek, bir de benim annem diyabet hastası riskliyim zaten daha dikkat etmem lazım...
Fa-cebo-ok ve MSn kullanıyor musunuz anneler????
özür dilerimmm
etin yanında salataiyimiş yaaa
Ben salatayı önden yerim, et yerken hele ızgaraysa kesinlikle başka bir şey yemem ekmek bile....
Oburum ben, 5 gündür tartı bana bakıyor ama ben ona yüz vermiyorum kalpten gitmeyeyim diye....
Ben 5 ayda 5 kilo aldım ama ben +21 kilolayla gebe kaldım, yani ilk 5 ay sadece 2 kilo almam gerekiyordu.... Sağlıklı bir gebelik için, yani şeker-tansiyon çıkmadan geçirebilmem için şuanda fazlayım yani...
Ah diyorum keşke inatlaşmayaydım da erken diyete başlayıp fazladan 5 kilo daha vereydim diyorum ama geçti artık....
Ben o topiğe yazmıyorum canım, aslında hiçbir listede adım yok benim...
haklısın canım :26:dün canım makarna çekti oturdum koca bir tabak makarna yedim off engel olamıyorum kendime yemeyinceee fenalasıyorum yaaa
valla canım benim ben dün eve gittim yemeğimi yaptım.işlerimi yaptım.masayı hazırladım kayganayla başbaşa yedik.ben lafımı söylerim orda olayı bitiririm.küsmem falan yoktur.dünde işte bişey olmamış gibi davrandım.eşim geç gelmişti ona masada yemek hazırladım.görümcemin eşi gelmişti bize çay yaptım içtik falan o gittikten sonra eşimden bir konuşma bir gönül alma adımı atmasını bekledim ama atmadı.tek kelime etmeden gitti yattı.olsun dedim anasını satayım.sonra sabah oldu ben biletlerimi unutmuşum onları iş yerine bırakırmısın dedi.ona da olsun dedim.ama yapacağımı bilirim ben.eşimde bilirr böylee şeyleri kajumdaa...söylemedi bana..yasakladırlarsaa girmee bak bi sorun falan olur dedi...k tunnel, v tunnel falan demişti aysuncum bananeyseki sizden ayrı kalmama kıyamadılardaa açtılarrr topikimiii
sizedeee hayırlıı cumalarrr bi diğerrr koca göbüşlü...sen naptınn nevgül halletiinmi kayınvalide faktörünü..eşinle düzelttinizmi arayı canımm?:44:
delikızındırdırı senii ve kuzucugunuu tabikii seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....neden öylee düşündünn şekerimmm
evet ya aslında zaman çabuk geçiyo.şaka maka 5 ay geçti.bilmiyorum ki canım
kızlarrrrrrrrrr tatildekileri es mi geçiyoruz? okudular diye mi faz ediyoruz?
canım geçmiş olsun.
evet canım göbek büyüdükçe zorluğuda başladı, son haftada karnım baya çıktı, çok seviniyorum büyüdüğünü görünce 2 kiloya yakın almışım bu ay, sanırım hepsi bebişte, sabah aynaya baktım gerçekten komik buldum kendimi, kollar bacaklar zayıf, göğüsler göbek almış başını, yaratık gibiydim
Allah kosurun bebeklerimizi bizi ailemizi düşmanlarımızdan. ne ister bu insanlar anlamam. biz allaha sığınalım.
hadi ya benim göbek daha eşiminkine yetişemedi. hatta onun göbeği görünce moralim bozuluyor :))) diyom benim göbiş küçük.
sağolsunlar severler beni, her işime koşarlar, bende aynı şekilde tabi. ama ama ben sevilmeyecek insan mıyım?
allam ya seviyoruz sizi. her cuma yazıyon buraya dua, o kadar uğraşıyorsun, Allah razı olsun. aş artık şu psikolojiyi
gelir anam gelir, benim bebiş 6 haftalıkken bakardım milletin takvimlerine 20 li 30 lu haftalar, ayyy derdim o günleri görebilecek miyim ? anam geldim 24. haftaya çok şükür.
sağol canım öncelikle. evet kesinlikle çok hareketten oluyor(( birinin beni bağlaması lazım, ben adam olmam. bazen göbeğimi kenara koyasım geliyor, hareketlerimi engellediği için
sen yürüyüşlere başladın mı bakim? bide arkadaşım senin için çok istediği şey gerçekleşsin mi diyelim?
uff ne biliyim canım yaaa.. araştırıyorum... şeker bebeğin fazla kiloda doğmasına sebep olabilirmiş...
damar tıkanıklığı için de tedavi gerekiyomuş ama doktorum bana bişey demedi. erken doğuma da neden olabiliyomuş bu tıkanıklık.. ufffffff
hep sola yatıyorum.. ruyamda hep doktorlarla uğraştım
ayrıntılıda bebeği bol bol gördük kadar zevkliydiki... ben saç şeklini eşime, gözlerini bana benzettim... çenesi de eşime benziyodu :)
28 santim 660 gram olmuş bebeğimiz :)
neden yazmıyorsun kızz sonradaa beni sevmiyormusunuz diyorsun nekadar cok aramızda listede olursan o kadar cok hatırlanır ve sevilirsinnnn
bendee cok fenayımm allahım sen yardım et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?