2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynıyız canımm ben etin yanında salatayı severim sadeceee

ben diyetisyene gidiyorum geçen hafta basladım diyeyim ancak sıra geldi diyeyim daha dikkatli olucam diyeyim :))))

hahaaayyttttt hadi doktoru kandırdın kendini nasıl kandırcan bebekimmmmmm bence olaya dur de porsiyonlarını bölerek işe başla

bende sizdeniz şeker beslenme alışkanlığım kötü kızartma makarna pilav bendede gani eskiden ekmek yemezdim şimcik oda foraaaa ama porsiyonlarım az belki biraz ordan yırtarım diye düşünüyorum bende hamişlikten buyada 4-5 kilo aldım yawsssssss :18:

aynıyız canımm ben etin yanında salatayı severim sadeceee

Ben salatayı önden yerim, et yerken hele ızgaraysa kesinlikle başka bir şey yemem ekmek bile....
Oburum ben, 5 gündür tartı bana bakıyor ama ben ona yüz vermiyorum kalpten gitmeyeyim diye....

bencede çok eylencelii yaa süper olurdu kızlar biz toplanıpp bir parti yapalım hepimiz sırayla otururuzz koltuğaa hediyeleri toplarızzzzzz

slm canım, inş. gerçekleşirrrrrr

banada derler valla,
ama çok eylenceliii

Bizi sevmiyor musunuz????

günaydın kızlarr...
bugün cuma herkese hayırlı cumalar diliyorum ayrıcabugün okuyacağımız duaları hangi anneler için okuyacağız biri bana özelden mesaj atabilirmi isimlerini.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi-12.html

canım bende

haklısın canım :26:dün canım makarna çekti oturdum koca bir tabak makarna yedim off engel olamıyorum kendime yemeyinceee fenalasıyorum yaaa

bendeee gittim ama sebze yemeği olsun diyor 2 öğunde ben okadar yıyemem sebzee salata dese ok ama ıyyy bıkmısım zatenn offf aldım yine 3 kg

sen kilo takip topiğine yazıyormusun canım kaç kilo aldın toplamda 5 ayda

Ben 5 ayda 5 kilo aldım ama ben +21 kilolayla gebe kaldım, yani ilk 5 ay sadece 2 kilo almam gerekiyordu.... Sağlıklı bir gebelik için, yani şeker-tansiyon çıkmadan geçirebilmem için şuanda fazlayım yani...
Ah diyorum keşke inatlaşmayaydım da erken diyete başlayıp fazladan 5 kilo daha vereydim diyorum ama geçti artık....

Ben o topiğe yazmıyorum canım, aslında hiçbir listede adım yok benim...

az mı bence çok çok şükür ya komplekse girmeye başlamıştım. bu ay güzel yaradı yediklerim.

bende beğeniyorum öyle hamileleri ama birde siz onları çıplakken görün, felaket :))))

evet bende öyle hamile görüyorum çok beğeniyorum. :))

dualarınızı ettim canım, Allah gönlünüze göre versin.

amanınnnn sen ne yapıyorsun, hamilelikte sevmek sevmemek kavramı kalktı benim için. ama yeni kavramlar geldi tiksinmek iğrenmek gibi. bulantılarımdan adam gibi yiyemiyordum, tiksinmeyi anlayabilirim. ama sıkılmak ?

kızartma konusu çok vahim, kilo olayını geçiyorum birde kanserojen (( yediğinin kıymeti kalmıyor. benimde canım istiyor ben kendimi frenliyorum. arada tabiki kaçamaklarım oluyor ama sen hergün diyorsun? peki hergün kızartma yemekten sıkılmadın mı ((

Fa-cebo-ok ve MSn kullanıyor musunuz anneler????

ben kullanmıyorum canım.

üfff çok yemekten bahsettiniz acıktım, allahtan yemek vakti gelmiş, inşallah yiyebileceğim şeyler çıkmıştır bugün

özür dilerimmm

etin yanında salata iyimiş yaaa

yaa evet kebapların yanında salata ve bulgur pilavına pişmiş domates ve bibere bayılırım neysee konuyu kapatayımm

Ben salatayı önden yerim, et yerken hele ızgaraysa kesinlikle başka bir şey yemem ekmek bile....
Oburum ben, 5 gündür tartı bana bakıyor ama ben ona yüz vermiyorum kalpten gitmeyeyim diye....

aa ben yanındaa içecek ve salata olacak salatasız yapamam dolmanın fasulyenın makarnanın yanında bile yerim

neden yazmıyorsun kızz sonradaa beni sevmiyormusunuz diyorsun nekadar cok aramızda listede olursan o kadar cok hatırlanır ve sevilirsinnnn

bendee cok fenayımm allahım sen yardım et bana

Babyshower çok şirin ama yapmak için gerçekten çok istekli ve candan insanlar lazım...
Bir de o partiyi sen değil başkaları hazırlıyor ve sana süpriz yapıyor, yoksa bir anlamı olmuyor, yöntemi öyle yani...

Eşime dert yanıyordum kızartma arsızı oldum diye, o da benden dertli sakin ol bak yasak sabret diyor ama tabi dinleyen kim (hoş gene olan bana oluyor da)
Kahvaltıda kızartma yerine patatesi kavur dedi, ben onu sevmem dedim, tamam tamam sevme sen hiçbir şeyi dedi kapadı telefonu....

Ben doğurana kadar adam zıvanadan çıkmazsa eyidir...

haklısın canım :26:dün canım makarna çekti oturdum koca bir tabak makarna yedim off engel olamıyorum kendime yemeyinceee fenalasıyorum yaaa

canım bak ben şu yöntemi kullanıyorum işe yarıyor sayılır mesela makarna yiyeceksem tabağıma az koyuyorum yanına yoğurt karpuz yada kavunda koyuyorum karpuz ve kavun şişiriyor zaten fazla yemeni engelliyor bide hala canım istiyorsa hormonlarıma bir azar çekiyorum "hadiyin lennn kandıramazsınız beni ben aslında doydum bana oyun yapıyorsunuz çok yiyeyim diye pışşşıkkk " bide böyle söyleniyorum

valla canım benim ben dün eve gittim yemeğimi yaptım.işlerimi yaptım.masayı hazırladım kayganayla başbaşa yedik.ben lafımı söylerim orda olayı bitiririm.küsmem falan yoktur.dünde işte bişey olmamış gibi davrandım.eşim geç gelmişti ona masada yemek hazırladım.görümcemin eşi gelmişti bize çay yaptım içtik falan o gittikten sonra eşimden bir konuşma bir gönül alma adımı atmasını bekledim ama atmadı.tek kelime etmeden gitti yattı.olsun dedim anasını satayım.sonra sabah oldu ben biletlerimi unutmuşum onları iş yerine bırakırmısın dedi.ona da olsun dedim.ama yapacağımı bilirim ben.
evet ya aslında zaman çabuk geçiyo.şaka maka 5 ay geçti.

dikkat et ya.valla kötü olur sonra tecrübeli olarak söylüyorum.

endişeni çok iyi anlıyorum canım inşalah sorunsuz saglıklı bir hamileliğin sonunda saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza.Bende bugun çok köyü rüyalar gördüm.Ayrıntılı ultrason ölçümleri ile ilgili falan hatırlamak bile istemiyorum.eşimi kaldırdım agladım anlattım rüyamı o da çok etkilenmişsin bilinçaltı falan diye beni teselli etsede sabaha kadar döndüm yatakta Annelerin hakkı neden ödenmiyor anladık daha yolun çok başındayken ....Şeker zaten doguman sonra kaybolr bende yaptırmadım henüz ama bende de çıkacak gibi hisediyorum

Ahanda benim gene şahkülüm kaydı

KEstaneşekeri'nin adını kayserişekeri diye okuyorum 1 saattir anam !! üçtüm yine ben sıcaktan !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…