Ahanda benim gene şahkülüm kaydı
KEstaneşekeri'nin adını kayserişekeri diye okuyorum 1 saattir anam !! üçtüm yine ben sıcaktan !!
dikkat et ya.valla kötü olur sonra tecrübeli olarak söylüyorum.
bebekim Allah iyiliğini versin kayserinindemi şekeri varrrAhanda benim gene şahkülüm kaydı
KEstaneşekeri'nin adını kayserişekeri diye okuyorum 1 saattir anam !! üçtüm yine ben sıcaktan !!
dogru okumussun canımm kestaneşeekeri kayseriye ait kayserişekeri de diyebilriiszzzz
canım dikkat ediyorum çok yemiyorum ama benim bünye müsaid yaa hani su içsem yarıyor diyen cinslerdenim bendebuzamana kadar kilo almamamın sebebi sıkı spor yapmam ama onuda hamişlikte bıraktım bakalım inşallah sahalara dönüşüm muhteşem olur
bebekim Allah iyiliğini versin kayserinindemi şekeri varrrbugün hakikaten sıcak çok yaaa bende pek ortalarda dolanmasam iyi olacak bugün
haydi fıstıklar ben eve gideyimdee yemeğimi yiyeyimmm hayırlı cumalar herkese sedef ve yasemin arkedeşlerimm dua gününüz rabbim kabul ettsin yapılan duaları
amanınnnn sen ne yapıyorsun, hamilelikte sevmek sevmemek kavramı kalktı benim için. ama yeni kavramlar geldi tiksinmek iğrenmek gibi. bulantılarımdan adam gibi yiyemiyordum, tiksinmeyi anlayabilirim. ama sıkılmak ?
kızartma konusu çok vahim, kilo olayını geçiyorum birde kanserojen(( yediğinin kıymeti kalmıyor. benimde canım istiyor ben kendimi frenliyorum. arada tabiki kaçamaklarım oluyor ama sen hergün diyorsun? peki hergün kızartma yemekten sıkılmadın mı ((
yaa evet kebapların yanında salata ve bulgur pilavına pişmiş domates ve bibere bayılırımneysee konuyu kapatayımm
aa ben yanındaa içecek ve salata olacak salatasız yapamam dolmanın fasulyenın makarnanın yanında bile yerim
canım dikkat ediyorum çok yemiyorum ama benim bünye müsaid yaa hani su içsem yarıyor diyen cinslerdenim bendebuzamana kadar kilo almamamın sebebi sıkı spor yapmam ama onuda hamişlikte bıraktım bakalım inşallah sahalara dönüşüm muhteşem olur
bebekim Allah iyiliğini versin kayserinindemi şekeri varrrbugün hakikaten sıcak çok yaaa bende pek ortalarda dolanmasam iyi olacak bugün
haydi fıstıklar ben eve gideyimdee yemeğimi yiyeyimmm hayırlı cumalar herkese sedef ve yasemin arkedeşlerimm dua gününüz rabbim kabul ettsin yapılan duaları
Ya benim kendimi frenlemem lazım kahvaltıda kızartmasız kalkmıyorum....
Çok zararlı aslında ama napayım, sıkıldım hep aynı şeyleri yemekten...
Yumurtadan tiksindim, reçel tereyağ falan zaten sevmem...
zeytin-peynir-domates-salatalık artık bünyem sıkıldı....
veriyorum kendimi kızartmaya, 4 kilo aldım 1 ayda....
Doktor artık hiişşştt yavvvaaaaşşşş diyecek, bir de benim annem diyabet hastası riskliyim zaten daha dikkat etmem lazım...
dogru okumussun canımm kestaneşeekeri kayseriye ait kayserişekeri de diyebilriiszzzz
canım bak ben şu yöntemi kullanıyorum işe yarıyor sayılır mesela makarna yiyeceksem tabağıma az koyuyorum yanına yoğurt karpuz yada kavunda koyuyorum karpuz ve kavun şişiriyor zaten fazla yemeni engelliyor bide hala canım istiyorsa hormonlarıma bir azar çekiyorum "hadiyin lennn kandıramazsınız beni ben aslında doydum bana oyun yapıyorsunuz çok yiyeyim diye pışşşıkkk "bide böyle söyleniyorum
endişeni çok iyi anlıyorum canım inşalah sorunsuz saglıklı bir hamileliğin sonunda saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza.Bende bugun çok köyü rüyalar gördüm.Ayrıntılı ultrason ölçümleri ile ilgili falan hatırlamak bile istemiyorum.eşimi kaldırdım agladım anlattım rüyamı o da çok etkilenmişsin bilinçaltı falan diye beni teselli etsede sabaha kadar döndüm yatakta Annelerin hakkı neden ödenmiyor anladık daha yolun çok başındayken ....Şeker zaten doguman sonra kaybolr bende yaptırmadım henüz ama bende de çıkacak gibi hisediyorum
kızlar burda sela veriliyor mübarek selalar hurmetine Rabbim eşlerimizle ailelerimizle büyüteceğimiz güzel günler görreceğimiz sağlıklı sıhhatli akılllı uslu imanlı hayırlı vefalı merhamet sahibi evlalar nasip etsin.. Rabbim tüm sıkıntılarımızı aydınlığına çıkarsın.. Rızkımızı bol bereketli ömrümüzü hayırlı uzun sağlıklı ve imanlı eylesin.. Rabbim doğrudan cennetine giden kullarından eylesin.. KAbir azabından cehemnnem ateşinden korusun kabirlerimizi nurdan cenntten bahçe eylesin.. Rabbim bu selalar hurmetine ablacıma kuzenime ve isteyen tum kardeşlerime saglıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin... amin amin amin...
canım napıyon sen.....
kahvaltıda başka şeyler dene bence... yumurta salatası yap, az yağlı gözleme yap, kızartmadan iyidir yine...
çok tehlikeli besleniyosun canım. hiç gerek yok bu kadar abartmaya... Allah korusun bu kadar kızartma karaciğer yağlanmasına bile neden olabilir.
Annende diyabetmiş, daha çok dikkat etmen gerekir....
ben o kadar dikkat ettiğim halde yine şeker çıktı. aç mı kalıyım diye oturup ağladım resmen. makarna yemeden ben yaşayamam dedim. ama yaşıcaz başka yolu yok.
bursanın değilmiydi o yavvsss??
bursanın değilmiydi o yavvsss??
Yumurtaya yaklaşamıyorum ki yanımda yense öğürmeye başlıyorum....
Hassasiyetim arttı....
Tamam bugünden sonra kızartma yok....
Zaten 1. derece basit yağlanma vardı karaciğerimde, doktor dövecek beni...
Sıkı azar işe yarıyor bende bıraktım kızartmayı, ama makarna ekemkten daha az kaloriye sahip düzgün tüketilirse, niye yiyemiyorsun ki, kepekli makarna al yağsız domates sosla yap ye canım, açlıktan da ölecek halin yok beyaz undan yaılan makarnayı yemezsin, kepekli-yulaflı makarnalar var onlardan yersin...
Ya da evde kepek unundan erişte kesersin bol sarımsaklı yoğurtla ondan yersin....
tabı tabı bursanın o kestane sekerı:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-15.html#post25492681
kuzuya zıbın alt aldım
evet yaaa geyik yapıyoruzz esraaaaa
yumurtanında beyazını yemeye çalış, ne bileyim menemen yap, kaşarlı yumurta yap ye.. ama bi şekilde ye.
kızartmayı kaldıryoruz bugünden sonra... dönmek yok
makarnayı yağsız yiyordum zaten, ekmek te sadece sabahları yiyordum... ama yine de yüksek çıktı işte... belki evvelki gün yediğim kumpirle ilgilidir.. bakalım 10 gün sonra kesinleşicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?