2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dikkat et ya.valla kötü olur sonra tecrübeli olarak söylüyorum.

canım dikkat ediyorum çok yemiyorum ama benim bünye müsaid yaa hani su içsem yarıyor diyen cinslerdenim bende buzamana kadar kilo almamamın sebebi sıkı spor yapmam ama onuda hamişlikte bıraktım bakalım inşallah sahalara dönüşüm muhteşem olur

Ahanda benim gene şahkülüm kaydı

KEstaneşekeri'nin adını kayserişekeri diye okuyorum 1 saattir anam !! üçtüm yine ben sıcaktan !!
bebekim Allah iyiliğini versin kayserinindemi şekeri varrr bugün hakikaten sıcak çok yaaa bende pek ortalarda dolanmasam iyi olacak bugün

haydi fıstıklar ben eve gideyimdee yemeğimi yiyeyimmm hayırlı cumalar herkese sedef ve yasemin arkedeşlerimm dua gününüz rabbim kabul ettsin yapılan duaları

dogru okumussun canımm kestaneşeekeri kayseriye ait kayserişekeri de diyebilriiszzzz

Allah yardımcımız olsun gerçekten çok sıcak.. Az kaldı halüsinasyon'da görürüm yakında

tatile gittiğimizde salatalara meyvelere yakşamadım çünkü nasıl yıkandığına güvenemedim ,soyulmuş sebze salatası yoktu zaten, meyveler de hep hamdı (karpuz-kavun falan)
orada mecburen sebze yemekleri de kızartılarak yapılıyordu,
Tatilden geldiğimden beri de kızartma yiyorum 5-6 gündür, 5 aydır hep peynir-domates,zeytin-salatalık dörtlüsüyle haşır neşir olduğumdan gına geldi...
Ortalama 15-20 gündür kızartma yiyorum günde bir defa...
İradem yüksektir, bir kafaya koydum mu bırakmam, ancak tatile giridğimden beri boşluktan yemeğe sardım, çalışmayı buyüzden seviyorum...

hamilelikten sonra bol su ve spor takviyesiyle yine sahalara muhteşem dönüşün olur canım.

kızlar burda sela veriliyor mübarek selalar hurmetine Rabbim eşlerimizle ailelerimizle büyüteceğimiz güzel günler görreceğimiz sağlıklı sıhhatli akılllı uslu imanlı hayırlı vefalı merhamet sahibi evlalar nasip etsin.. Rabbim tüm sıkıntılarımızı aydınlığına çıkarsın.. Rızkımızı bol bereketli ömrümüzü hayırlı uzun sağlıklı ve imanlı eylesin.. Rabbim doğrudan cennetine giden kullarından eylesin.. KAbir azabından cehemnnem ateşinden korusun kabirlerimizi nurdan cenntten bahçe eylesin.. Rabbim bu selalar hurmetine ablacıma kuzenime ve isteyen tum kardeşlerime saglıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin... amin amin amin...

canım napıyon sen.....
kahvaltıda başka şeyler dene bence... yumurta salatası yap, az yağlı gözleme yap, kızartmadan iyidir yine...
çok tehlikeli besleniyosun canım. hiç gerek yok bu kadar abartmaya... Allah korusun bu kadar kızartma karaciğer yağlanmasına bile neden olabilir.
Annende diyabetmiş, daha çok dikkat etmen gerekir....
ben o kadar dikkat ettiğim halde yine şeker çıktı. aç mı kalıyım diye oturup ağladım resmen. makarna yemeden ben yaşayamam dedim. ama yaşıcaz başka yolu yok.

ayyy hormonlarla muhabbete bakkkk süpersinnnn maşallah sana

amin canım inşallah...
şeker yüksekliği bebeğin olması gerekenden fazla kiloda doğmasına ve bi kaç başka probleme daha neden olabiliyomuş... ben önemli değilim ister şeker çıksın ister başka bişey... bebeğimi etkilemesin de....

amin amin aminnnnnnnnnnnn

Yumurtaya yaklaşamıyorum ki yanımda yense öğürmeye başlıyorum....
Hassasiyetim arttı....
Tamam bugünden sonra kızartma yok....
Zaten 1. derece basit yağlanma vardı karaciğerimde, doktor dövecek beni...
Sıkı azar işe yarıyor bende bıraktım kızartmayı, ama makarna ekemkten daha az kaloriye sahip düzgün tüketilirse, niye yiyemiyorsun ki, kepekli makarna al yağsız domates sosla yap ye canım, açlıktan da ölecek halin yok beyaz undan yaılan makarnayı yemezsin, kepekli-yulaflı makarnalar var onlardan yersin...
Ya da evde kepek unundan erişte kesersin bol sarımsaklı yoğurtla ondan yersin....

yumurtanında beyazını yemeye çalış, ne bileyim menemen yap, kaşarlı yumurta yap ye.. ama bi şekilde ye.

kızartmayı kaldıryoruz bugünden sonra... dönmek yok

makarnayı yağsız yiyordum zaten, ekmek te sadece sabahları yiyordum... ama yine de yüksek çıktı işte... belki evvelki gün yediğim kumpirle ilgilidir.. bakalım 10 gün sonra kesinleşicek.

Kizlar selam.takip edemiyorum sizi yatili misafirim.firsatim olmadi bakamadim.ben duami edicem de bu hafta kimlere okuyoduk isimler neydi bana bi soylermisiniz hazir bos vaktim varken okuyayim hemen.opuyorum hepinizi

Canım yüklemeli şeker sonucu önemli, günlük ölçülen basit şeker belli olmuyor çünkü....
Anacığımın yanına gideyim de bana baksın biraz, o gönlümü kıramaz ama zararlı şeylerden de beni uzak tutar....
Yüklemeli şekere kadar kendimi kızağa çekeyim bari....

Selam fıstıklaaarrr

napıyorsunuz?
Sedef'ciğim ve Yasemin'ciğim dualarınızı okudum Allahım kabul etsin inşallah..
Hatta ayet-el kürsi'yi hızımı alamayıp 2 tane de fazla okudum:))

Dün akşam annemler,dedemler ve ablamlar bizdelerdi,çaya gelmişlerdi.Çok sevindim dedemin de babaannemin de gelmelerine
malum dedem o kadar hastalık geçirdi,eskisi gibiydi maaşallah çok dinçleşti şükürler olsun..
babam,amcam,halam iyi baktılar helal olsun valla

halam biraz kaytaran bi tiptir ama şaşırttı beni

kızlar ben bu arada ayrıntılıda bebeğimi görmedim bile tek monitör vardı onuda salak doktor kendine çevirmişti.Geri kalmış şehirden hayırlısıyla kurtulsak...((bugn rüyamda bana amniyosentez yapmalıyız dediler ve başka birsürü şey nasıl gerçekçiydi uyandım ve hemen dua ettim yaaaa.Allah kaldıramayacagımız ykler vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…