yumurtanında beyazını yemeye çalış, ne bileyim menemen yap, kaşarlı yumurta yap ye.. ama bi şekilde ye.
kızartmayı kaldıryoruz bugünden sonra... dönmek yok
makarnayı yağsız yiyordum zaten, ekmek te sadece sabahları yiyordum... ama yine de yüksek çıktı işte... belki evvelki gün yediğim kumpirle ilgilidir.. bakalım 10 gün sonra kesinleşicek.
Canım sende şeker mi yüksek çıktı,yükleme yaptırdın mı,geçmişi yarım yamalak okuyabildim.
Bende de kolesterol çıktı ama dr önemseme hamilelikte %50 artar dedi.
Yine de kızartmayı falan kestim,hatta bugün çavdar ekmeğine yağsız tost yapıp yedim tatsız tuzsuz:2:
Selam fıstıklaaarrr
napıyorsunuz?
Sedef'ciğim ve Yasemin'ciğim dualarınızı okudum Allahım kabul etsin inşallah..
Hatta ayet-el kürsi'yi hızımı alamayıp 2 tane de fazla okudum:))
Dün akşam annemler,dedemler ve ablamlar bizdelerdi,çaya gelmişlerdi.Çok sevindim dedemin de babaannemin de gelmelerine
malum dedem o kadar hastalık geçirdi,eskisi gibiydi maaşallah çok dinçleşti şükürler olsun..
babam,amcam,halam iyi baktılar helal olsun valla
halam biraz kaytaran bi tiptir ama şaşırttı beni
bende 6 sında yaptıracağım şeker yüklemesi nasıl içeceksek ıyyyyk
Canım sende şeker mi yüksek çıktı,yükleme yaptırdın mı,geçmişi yarım yamalak okuyabildim.
Yine de kızartmayı falan kestim,hatta bugün çavdar ekmeğine yağsız tost yapıp yedim tatsız tuzsuz:2:
Canımcım hoşgeldinn
Ohh dedin misafirliğe gelecek kadar iyileşti demek çok sevindim :)
Bu arada allah kabul etsin bende okudum ama sanırım ayet'el kürsi' yi bende 1 tane fazla okudum allah kabul etsin ne diyelim..
Valla ben şimdiye kadar korkmuyordum ama korkmaya başladım.. Zira yaz geldiğinden beri kızartma yiyorum, makarna yiyorum.. Ee biz trakyalıyız hamur işi bizde çok olur onuda yiyorum.. Ne yiyeceğimi bilemedim artıkın
Valla ben şimdiye kadar korkmuyordum ama korkmaya başladım.. Zira yaz geldiğinden beri kızartma yiyorum, makarna yiyorum.. Ee biz trakyalıyız hamur işi bizde çok olur onuda yiyorum.. Ne yiyeceğimi bilemedim artıkın
Canım yüklemeli şeker sonucu önemli, günlük ölçülen basit şeker belli olmuyor çünkü....
Anacığımın yanına gideyim de bana baksın biraz, o gönlümü kıramaz ama zararlı şeylerden de beni uzak tutar....
Yüklemeli şekere kadar kendimi kızağa çekeyim bari....
O değil de bir tabak dolusu patates-patlıcan kızartması kaldı, yazık oldu eyi mi????
Selam fıstıklaaarrr
napıyorsunuz?
Dün akşam annemler,dedemler ve ablamlar bizdelerdi,çaya gelmişlerdi.Çok sevindim dedemin de babaannemin de gelmelerine
malum dedem o kadar hastalık geçirdi,eskisi gibiydi maaşallah çok dinçleşti şükürler olsun..
bu yüklemeli sonucu zaten canım...170 çıktı.
bırak kalsın.. eşine yedir ya da :)
hoşgeldin canımm
maşallah Allah dedene bol sağlık versin inşallah.
evet canım yükleme sonucunda fazla çıktı... ikinci yüklemeyi 10 gün sonra yapıcaz.. o arada diyet yap dedi.
kızlarr biz gidiyoruzz.... Hepini Allaha emanet olun. Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın... Bi kaç gün (10 gün de olabilir) giremeyebilirim. Yarın sabah yola çıkıyoruz, Sağ salim varalım inşallah. Hepinizi çok öpüyorum... Beni bekleyin anacım :):)
Kaju gel biz senle diyete başlayalım.....
Sabahları 2-3 dilim çavdar ekmeği, makarna olursa çavdar ya da kepekli makarnadan...
Kızartma yok....
Patates istersek haşlanmış ve tuzsuz ya da az tuzlu...
Etler yağsız ızgara...
Sebze yemekleri az yağlı ve sadece salça tuzuyla....
Yoksam bebeklerimize sıkıntı yaratacağız bu gidişle....
Sorma yaa,zaten yaz günü kızartma yemek hepimiz için tehlikeli aslında..
Aah ah Trakya deme bana,en güzel yıllarım,anılarım geçti benim orda.Okulu bitireli 10 sene oldu ama o kadar kalıcı dostluklarım oldu ki hala buluşuruz,gider geliriz..
canım dikkat ediyorum çok yemiyorum ama benim bünye müsaid yaa hani su içsem yarıyor diyen cinslerdenim bendebuzamana kadar kilo almamamın sebebi sıkı spor yapmam ama onuda hamişlikte bıraktım bakalım inşallah sahalara dönüşüm muhteşem olur
bebekim Allah iyiliğini versin kayserinindemi şekeri varrrbugün hakikaten sıcak çok yaaa bende pek ortalarda dolanmasam iyi olacak bugün
haydi fıstıklar ben eve gideyimdee yemeğimi yiyeyimmm hayırlı cumalar herkese sedef ve yasemin arkedeşlerimm dua gününüz rabbim kabul ettsin yapılan duaları
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok sıcak.. Az kaldı halüsinasyon'da görürüm yakında
Selam fıstıklaaarrr
napıyorsunuz?
kızlarr biz gidiyoruzz.... Hepini Allaha emanet olun. Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın... Bi kaç gün (10 gün de olabilir) giremeyebilirim. Yarın sabah yola çıkıyoruz, Sağ salim varalım inşallah. Hepinizi çok öpüyorum... Beni bekleyin anacım :):)
Benim evim serin oluyor boğaz dan esiyor da işyerim felaket. Klima arızalı..Aminnn canım kestaneşekerimmm Allah kabul etsin ve afiyet olsun sana
yaaa gercekten cok sıcak dün gece evde bütün cam, balkon ne varsa actık bi gram esmedi ne edicez bööölee:44:
canım benim Allah kabul etsin, Allah razı olsun..
ne güzel bütün aile biraradaymışsınız bende cok özledim ailemle birada olmayı
Allah huzurunuzu bozmasın
Esram Allaha emanet ol,
kendine dikkat et e mi ?
bende yarın sabah cıkıyorum yola, yaklaşık 1 hafta bende olmıcam buralarda
hayırlısıyla gider gelirsin inşallah..
AAyy sorma bende çok özledim gitmem lazım yakında.. Haftasonları denize felan gidiyoruz ama ııhh köy gibi olmuyor
canım benim Allah kabul etsin, Allah razı olsun..
ne güzel bütün aile biraradaymışsınız bende cok özledim ailemle birada olmayı
Allah huzurunuzu bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?