2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım sende şeker mi yüksek çıktı,yükleme yaptırdın mı,geçmişi yarım yamalak okuyabildim.
Bende de kolesterol çıktı ama dr önemseme hamilelikte %50 artar dedi.

Yine de kızartmayı falan kestim,hatta bugün çavdar ekmeğine yağsız tost yapıp yedim tatsız tuzsuz:2:

bende 6 sında yaptıracağım şeker yüklemesi nasıl içeceksek ıyyyyk

Canımcım hoşgeldinn
Ohh dedin misafirliğe gelecek kadar iyileşti demek çok sevindim :)
Bu arada allah kabul etsin bende okudum ama sanırım ayet'el kürsi' yi bende 1 tane fazla okudum allah kabul etsin ne diyelim..

Valla ben şimdiye kadar korkmuyordum ama korkmaya başladım.. Zira yaz geldiğinden beri kızartma yiyorum, makarna yiyorum.. Ee biz trakyalıyız hamur işi bizde çok olur onuda yiyorum.. Ne yiyeceğimi bilemedim artıkın

Canımcım hoşgeldinn
Ohh dedin misafirliğe gelecek kadar iyileşti demek çok sevindim :)
Bu arada allah kabul etsin bende okudum ama sanırım ayet'el kürsi' yi bende 1 tane fazla okudum allah kabul etsin ne diyelim..

Hoşbulduk hayatımmm

Sorma canım yaa,maaşallahı var allah bizlere bağışladı 2-3 ay önce resmen umudumuzu kesmiş gibiydik..
Şimdi ayaklandı hatta kendi evlerine tekrar geçmeyi düşünüyorlar..

Olsun yaa fazla dua göz çıkarmaz :))

Kaju gel biz senle diyete başlayalım.....
Sabahları 2-3 dilim çavdar ekmeği, makarna olursa çavdar ya da kepekli makarnadan...
Kızartma yok....
Patates istersek haşlanmış ve tuzsuz ya da az tuzlu...
Etler yağsız ızgara...
Sebze yemekleri az yağlı ve sadece salça tuzuyla....
Yoksam bebeklerimize sıkıntı yaratacağız bu gidişle....

Sorma yaa,zaten yaz günü kızartma yemek hepimiz için tehlikeli aslında..

Aah ah Trakya deme bana,en güzel yıllarım,anılarım geçti benim orda.Okulu bitireli 10 sene oldu ama o kadar kalıcı dostluklarım oldu ki hala buluşuruz,gider geliriz..

bu yüklemeli sonucu zaten canım...170 çıktı.

O değil de bir tabak dolusu patates-patlıcan kızartması kaldı, yazık oldu eyi mi????

bırak kalsın.. eşine yedir ya da :)

hoşgeldin canımm
maşallah Allah dedene bol sağlık versin inşallah.

evet canım yükleme sonucunda fazla çıktı... ikinci yüklemeyi 10 gün sonra yapıcaz.. o arada diyet yap dedi.

kızlarr biz gidiyoruzz.... Hepini Allaha emanet olun. Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın... Bi kaç gün (10 gün de olabilir) giremeyebilirim. Yarın sabah yola çıkıyoruz, Sağ salim varalım inşallah. Hepinizi çok öpüyorum... Beni bekleyin anacım :):)

bu yüklemeli sonucu zaten canım...170 çıktı.

bırak kalsın.. eşine yedir ya da :)

Evet azıcık fazla çıkmış, dediği gibi diyet yap kuzum...
Dedim ya annem diyabet hastsaı diye 200 den aşağı inmiyordu şekeri doktor önce günde 1 saat (insüline geçmemek için) sonra sabah akşam 1 saat yürüyüş yapacaksın dedi...
Şimdi şekeri 130-140 civarı ....
Sen de bu bir hafta içinde günde 3 lt su ve sabah akşam 1 er saat yürüş yap, çavdar ekmeği tüket...
Bol bol salatalık...
Karpuz-kavundan uzak dur onlarda çok şeker var....
Bezelye-havuç-patates-üzüm bunlar çok şekerli...
Zeytinyağı kullan en sağlıklısı o çünkü...
Annemin diyetinden şimdilik hatırladıklarım bunlar...
Ha bir de yağsız ya da az yağlı süt 1 bardak
1 kase yağsız ya da az yağlı yoğurt
2-3 bardak tuzsuz az yağlı ayran....

Ben de kızartmaları götürüyorum bir de aklı veriyorum bilmiş bilmiş...

O değil de eşim de sıkı diyette, adam ben kilo aldıkça zayıflamaya çalışıyor deliriyorum yaaa...
Ben göbüş o filinta....
Çıngar çıkacak haaa...

Son düzenleme:
hoşgeldin canımm
maşallah Allah dedene bol sağlık versin inşallah.
evet canım yükleme sonucunda fazla çıktı... ikinci yüklemeyi 10 gün sonra yapıcaz.. o arada diyet yap dedi.

Sağol canım amiinn,cümlemize versin inşallah.

Ailede de şekeri olan varsa fazla çıkabilirmiş,dün kü laborant kız bana öyle dedi..Dikkat et özellikle pilavdan,patatesten,karpuzdan,havuçtan vs.uzak dur bu 10 gün içinde..

Ama 170 zaten tam sınır değil mi?
benim de yükleme öncesi 80,sonrası 109 çıktı.
kolesterol 268 çıktı sınır 200

Dr önemseme kolesterolü,hamilelikte normal diyo ama ben çok taktım yaa,daha da yükselir diye korkuyorum açıkçası:18:

nefsim nefsim ezip herseyimi gectin. bana bu dünyayi sen sen dar ettin. aglar göz yasim dinmez kalpten asigim. o peygamberimin öpsem öpsem yollarini. alemler asik ona ben asik ona . asiki yakar kül eder dünya cenneti viz gelir bana, ahirette isterim olayim peygamberim yaninda. sana asiklar birlisecek senin etrafinda. ey muhammedim mustafam sefaat et bana. uydum ya rasulallah düsmanim seytana...

Hayırlı yolculuklar canım, sağlıkla gidin sağlıkla gelin inşallah....

Çalışmasam abartmam bu kadarda çalıştığım için zamanım kalmıyor.. Eve 7:30 -8 gibi gidiyorum. Ee ne yapıcam o saatten sonra.. Patetes kızartması yemiyorum ben.. Yoğurtlu sebze kızartması revaçta bizde :)) Ama yinede diyet yapalım tabii :))

AAyy sorma bende çok özledim gitmem lazım yakında.. Haftasonları denize felan gidiyoruz ama ııhh köy gibi olmuyor

Aminnn canım kestaneşekerimmm Allah kabul etsin ve afiyet olsun sana

Allah yardımcımız olsun gerçekten çok sıcak.. Az kaldı halüsinasyon'da görürüm yakında

yaaa gercekten cok sıcak dün gece evde bütün cam, balkon ne varsa actık bi gram esmedi ne edicez bööölee:44:

canım benim Allah kabul etsin, Allah razı olsun..
ne güzel bütün aile biraradaymışsınız bende cok özledim ailemle birada olmayı
Allah huzurunuzu bozmasın

Esram Allaha emanet ol,
kendine dikkat et e mi ?
bende yarın sabah cıkıyorum yola, yaklaşık 1 hafta bende olmıcam buralarda
hayırlısıyla gider gelirsin inşallah..

Benim evim serin oluyor boğaz dan esiyor da işyerim felaket. Klima arızalı..

Esracım iyi yolculuklarr canım gidin anam gidin, biz gidemiyoruz siz bari kurtarın kendinizi

AAyy sorma bende çok özledim gitmem lazım yakında.. Haftasonları denize felan gidiyoruz ama ııhh köy gibi olmuyor

Di mi yaa o köyler az pancar kokmuyordu,ne güzel..ay çiçekleri bir yandan,yazın kiraz festivalleri,bahar şenlikleri bir yandan
ben aslen Sivas'lıyım kendi köyümden bu kadar bahsetmedim

canım benim Allah kabul etsin, Allah razı olsun..
ne güzel bütün aile biraradaymışsınız bende cok özledim ailemle birada olmayı
Allah huzurunuzu bozmasın

Ne demek canım benim,evet bende çok şükür ailemle yakınım dedemler annemlere gelmişti,gelmişken bana da uğradılar işte..
Amiin canımmm,cümlemizinkini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…