kızlar biz geldik mailime cevap gelmemiş haallaaaa şimdi 1 saat sonra çıkayım mı çıkmayayım mı
http://gundem.milliyet.com.tr/sokak...em/gundemdetay/13.07.2012/1566620/default.htm
habere bakın Allahım sen koru :18:
Benim evim serin oluyor boğaz dan esiyor da işyerim felaket. Klima arızalı..
Esracım iyi yolculuklarr canım gidin anam gidin, biz gidemiyoruz siz bari kurtarın kendinizi
Di mi yaa o köyler az pancar kokmuyordu,ne güzel..ay çiçekleri bir yandan,yazın kiraz festivalleri,bahar şenlikleri bir yandan
ben aslen Sivas'lıyım kendi köyümden bu kadar bahsetmedim
Ne demek canım benim,evet bende çok şükür ailemle yakınım dedemler annemlere gelmişti,gelmişken bana da uğradılar işte..
Amiin canımmm,cümlemizinkini...
Sivas güzeliiiiiiiiii
valla ne zamandır dicektim sana fotolardan benzetmiştim seni sivaslılara doğru tahmin etmişim
Ayyyyyy Allahım korkunççççç
bekle bi yarım saat daha şekerim,hayırdır bişeyin yoktur umarım..:26:
kızlar biz geldik mailime cevap gelmemiş haallaaaa şimdi 1 saat sonra çıkayım mı çıkmayayım mı
m.milliyet.com.tr
belim çok agrıyor canım ya cok uykusuzum fenalardayım((( mail attıgım patronnun oglu izin istedim cevap vermemiş eve gidip dinlenmeliyim akşama birde kına yarına düğün var ikisine de gitmem lazım onlar hep geldiler bize
Bencede biraz daha bekle tatlım sonra hatırlat ne dersin?
firmadan gitti olsa hatırlatıcam daa
Ayy o senin güzelliğin kuşumm,
bak kalbin ne kadar temizmiş işte
belim çok agrıyor canım ya cok uykusuzum fenalardayım((( mail attıgım patronnun oglu izin istedim cevap vermemiş eve gidip dinlenmeliyim akşama birde kına yarına düğün var ikisine de gitmem lazım onlar hep geldiler bize
hee yoksa git o zaman ne beklicen olmayan adamı
çook sivaslı tanıdım belki de o yüzden simalara aşina olmuşumdurr
severim sivaslıları
benimde çoook uykum var izin alıp gitsem mi ki
daha valizde hazırlanmadı
işin kötü yanı izni aşkımdan almakkk
çook sivaslı tanıdım belki de o yüzden simalara aşina olmuşumdurr
severim sivaslıları
m.milliyet.com.tr
siz aynı yerdemi çalısıyorsunuz sen ne bolumundesin o ne bolumde
Dikkat et tatlım yaa,git evine uzat ayaklarını dinlen güzelce,kına da düğünde de az oyna :)))
Evet canım genelde esmer kara kaş kara göz oluruz biz sivas'lılar,sende Trabzon'luydun değil mi canım?
Dikkat et tatlım yaa,git evine uzat ayaklarını dinlen güzelce,kına da düğünde de az oyna :)))
Evet canım genelde esmer kara kaş kara göz oluruz biz sivas'lılar,sende Trabzon'luydun değil mi canım?
yemeğimizii yedik biz geldikkkkk
ay akşama 3 aylık kız gelecekk evimee
sevicemm, alıştırma da yapayım barii
ayyy olmasn böyle bişiiiiiiiiiiiiiiiii aAllah korusun
adamda ne cesaretliymiş helal olsun bizimki olsa yapamazz
http://gundem.milliyet.com.tr/sokak...em/gundemdetay/13.07.2012/1566620/default.htm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?