2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar biz geldik mailime cevap gelmemiş haallaaaa şimdi 1 saat sonra çıkayım mı çıkmayayım mı

m.milliyet.com.tr

habere bakın Allahım sen koru :18:

ayy allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.ya aklıma hemen kendim geldim.doğum hastanesi var burda hemen dibimdeydi şimdi taaaa nereye taşımışlar.bende böyle yolda doğurmam inşallah.

Ben bir bebek seveyim benimki başlıyor tekmelemeye çok kıskanç Bakalım seninki tepki verecekmi

hadi yaa akrep burcu işte, annesini çok kıskanacakk bakalımm kıskanacak mı

ay bacak bacak üstüne atım hemen pıtt diye çakıyor hiç sevmiyor bacak bacak üstüne atmamı

Son düzenleme:

cok guzelmıs bende yarı kırk deıl ama kırkında evımde guzel bıseyelr yapmak ıstıyorum hatta bebek sekerlerını 40ında yaptırıp vermeyı

diyene bak desene 2 hafta önce Trakyalı bi arkadaşımın nişanına gittim,bi damat oyunu oynamışım ki

deliii bende öyle ana ve koca varkii herseyime karısıyorlar mahfederler beniii

babacım almaya geliyor beni 20 dk ya cıkıcam kızlar sizleri seviyorum ALllaha emanet olun ben yarın gelir yazarım bilgileri

hadi yaa akrep burcu işte, annesini çok kıskacakk bakalımm kıskanacak mı

ay bacak bacak üstüne atım hemen pıtt diye çakıyor hiç sevmiyor bacak bacak üstüne atmamı

Ayy bizim veletler kıskanç olursa naparız..

Ablamın 4 yaşında oğlu var küçük aşkım yaa ablamı deli ediyo bazen
"anne dudaklarını sil,(ruj)anne o kafandakini çıkar(süslü taç takıyo)
Annem yemekle uğraşırken bazen kafasını bağlar"anneanneee çıkar o kafandakini olmamış"

Canım yaa,çok soytarı bi çocuk bi erkekleniyo ki o da koç burcu..

minik erkek

ayyy ne güzel şeyler bunlarrrr
kırk uçurmanın dışında bide diş buğdayı var o da çok keyifli

hadi yaa akrep burcu işte, annesini çok kıskanacakk bakalımm kıskanacak mı

benimki de ööle rahatı bozuldu mu hemen içerden çakıo sinyali uyuz şeyy

erkek cocukları annelerini cok kıskanıo
bende doktor ilk erkek dediginde hemen düşünmeye başlamıştım
bu delirir benim süsüme püsüme dieee
sonra kız deyince heh şimdi oldu beraber süsleniriz kızımla die düşündümm

Aynen canım yaa,tabi aynı evde 2 erkekle yaşamak zorlar gibi ama benim oğlum inşallah babasına çeker,sabırlı,sakin,uysal biri olur..

Sende kızınla süslenir püslenir gezersin kokoş kokoş ohh :))

cok guzelmıs bende yarı kırk deıl ama kırkında evımde guzel bıseyelr yapmak ıstıyorum hatta bebek sekerlerını 40ında yaptırıp vermeyı

bunu yarı kırk uçurmaya gittiğin kişi yapıyoor

koç böyleyse biz yandıkk ama ne güzel yaa ben çok severimm sahiplenici çocuklarıı

ay evet ne güzel şeyler var değil mii, hepsi bebeklerimiz için çok tatlıı,
ben bu pirinç, un, yumurtaların üzerinde yazılanlara bittim

bereket filan gibi

Benimkide öyle hemen tepkisini koyuyor düzgün otur bende varım der gibi

rahatlarına düşkün olacak bu kasım bebeleri

depüükleyip duruyor öğlenden berii

yerim onu ben herifff.anam dur bakalım benim oğlum nasıl olacak.başak burcu benimki.şuan 22 aylık.

bunu yarı kırk uçurmaya gittiğin kişi yapıyoor

koç böyleyse biz yandıkk ama ne güzel yaa ben çok severimm sahiplenici çocuklarıı

anaa oylemı bıseyelerı anlamamıstım zaten o daha supermıs ama nerde bızde oyle yapacak kımseeeben kendım yaparım gene benım bahsettıgım 40ı cıkınca yapılan mevlüttü işte

Aynen canım yaa,tabi aynı evde 2 erkekle yaşamak zorlar gibi ama benim oğlum inşallah babasına çeker,sabırlı,sakin,uysal biri olur..

Sende kızınla süslenir püslenir gezersin kokoş kokoş ohh :))

benim eşimde çook sakin, sabırlı, anlayışlı, pambıkkk gibidirrrr
ben daha cadıyımdır aslına bakarsan
senin oğluşunda bayılıcak sana
erkek cocukları ilk rol model olarak annelerini örnek alırlarmış

çook güzel şeyler var çoook
tabi bunları yapmak için bolca vakit lazım bizlere

yerim onu ben herifff.anam dur bakalım benim oğlum nasıl olacak.başak burcu benimki.şuan 22 aylık.

benim eşimde başak burcuuu
o zaman şimdiden sölim dünya tatlısı, hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı bi oğluşun var seninnn

Sorma bi herif ki bazen
ama bi o kadar da kibardır

bazen ablama sarılıyo"annecim seni çok seviyorum,iyi ki annemsin

Oo senin ki de o zaman çok titiz,düzenli,herşeye karışan bi erkek olabilir,oyy 22 aylık he ne tatlıdır..

Aynen yaa,bayılıyorum o hallerine,olsun annelerine düşkün olsunlar ilerde evlendiklerinde bizi sallamazlarsa üzülürüz ama

Son düzenleme:

Biz kadınların genlerinde var cadılık,cazgırlık

allah gerçekten ona göre yazıyo inanıyorum..bi taraf cazgırız,bi taraf bi o kadar sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…