2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kazasız belasız yolculuk dilerim, inşallah güzelce eğlenir dinlenir gelirsin canım.

sanada canım iyi tatiller, sıcaklarda yapılacak en iyi şey tatil nede olsa, inşallah çok eğlenceli güzel geçer tatilin.

canım geçmiş olsun tekrar, seni böyle görmeye alışık değiliz. kendine iyi bak.

şuan öyle rabbime çok şükür.bir çok gördüğüm çocuktan çok daha az yoruyor beni.ondan hiç şikayetçi olmadım olmamda.kızım akrep burcu olacak ama dilerim oda abisine benzer.ve bunu iş olsun diye söylemiyorum,dilerim yarın öbürgün oğlumun eşide bu söylediklerini yaşar ve hisseder.

dualarımızı Allah kabul etsin canım...bende okudum şimdi...

oyy oyy dedeciğinnmi geldi demek sana...ne güzel:)) gözün aydın canım

esrammm allaha emanet ol..yolun açık olsun...evine toplarken işlerinde kolaylıklar versin Rabbim...biz Allah iizn verirsee burdayız şekerim..arada girebilirsen girde haber ver bizedee...kendine ve kızçene çok iyi bak...seni sefiyoruzzzz

ayyy maşallah fotodaki oğlun sanırım. oyyy küçük adam, inşallah kızında böyle sarışın olur :)

kızlar yarın akşam abimin nikahı, sonrasında küçük bir eğlencemiz var. 3 ay önce bir elbise almıştım, en son 1 ay önce denemiştim. olmuştu. akşam onu bir daha deniyim olmazsa yarın alışverişteyim :)))

evet gerçekten eline aldığını yerleştirmek ister.koltuğun üstünde telefon falan görse hemen getirir annee ııhh der bana verir.bide şimdi yeni konuşmaya başladı bıcır bıcır.aytiiss diyo.artist kim oğlum diyorum babaaa diyo.:))bazen bir koku geliyor,oğlum kakamı yaptın diyorum,totosunu çeviriyor bana bide bacağını kaldırıyor anne koklaa diyo.abdest alacağım <zaman direk yanımda bitiyor ayağını kaldırıyor anne bıcın bıcın.bacağında küçük yara görse anne acıyoo,bir yeri kaşınsa anne kaşı.çok fena bilmediği bişey yok.:)

bana kalırsa alışveriştesin gibi geliyor:)))

ben bi daha dünyaya gelseydim bi daha eşimle evlenmek, onunla olmak isterdim
bazen keşke daha önce evlenseymişim derim o kadar mutluyum ki onunlaa
eşim herşeyim benim
sırdaşım, arkadaşım, aşkım, hayatımın anlamı..
bi de düzen konusu var ki evet cok düzenli, tertiplidir
her konuda yardımcımdır benim
Allaha şükürler olsun ki bana böyle bi hediye verdi !!
inşalllah ilerde senin oğlun içinde eşin böyle duygular besler

canım hayırlı olsun, şimdiden tebrik ederim
çook mutlu olurlar inşallah bir ömür..

bana kalırsa alışveriştesin gibi geliyor:)))

göğüs altından bollaşıyor , bence olacak üzerime (olmak zorunda, bu sıcakta alışveriş yapmak istemiyorum ) sizin için foto koyarım.

sağol canım amin. senin kadar mutlu olsunlar inşallah baksana ne kadar mutlusun :))

oğlumda babasına benzerse her konuda eşi oğlumdan memnun olur diye düşünüyorum.bizim hayatımızda tek dezavantaj bazen kayganam oluyor.inşallah bende oğlumun ve gelinimin hayatlarında dezavantaj olmam.inş onlara hep huzur veren olurum.destek olan olurum.inş inş inş allahımmm.

Son düzenleme:

Eveeeeeeeet foto isteriz isteriz isteriz

sevgi kelebeği oldum bi anda ama napimm eşim söz konusu olunca akan sular durur bendeee
inşallah canımm

slm kızlar... ben bu sabah kalktığımda gögüslerimde tutkala benzeyen birşey wardı..sanırım süt ama çok erken değilmi daha 5 aylıkken gelirmi? aranızda başına gelen warmı?

sende benim kayınvalidem gibi bi kayınvalide olursun inşallahhh
anlayışlı, hoşgörülü, yardımsever ve hiç bi zaman gelinini bi yabancı gibi görmeyip,
gözü gibi sakınan
tek derdi çocuklarının mutluluğu olan

amın esracım cok zorr valla ben de yoruluyorum artıkk

hosgeldin bebek sabunları -M.Yasar bebek- » |

KIZLAR BİRAZ ÖNCE ÇOK TATLI Bİ HANIMLA KONUŞTUM..HEDİYELİK SABUNLARI ARAŞTIRIRKEN BULDUM ŞEHNAZ HANIMI..BURSADANMIŞ...BEBEĞİMİN 40 MEVLÜDÜ İÇİN SABUN FİKRİ KAFAMA YATTI...2-3 TL ARASIYMIŞ FİYATLAR...30 KİŞİ DAVET ETSEM MALİYETİDE FAZLA OLMUYOR...BİDE DİYORUM ŞU FORMATTA PEMBE HAVLULARR HAZIRLASAM...

NE DERSİNİZ? OLURMU SİZCEEEE?

inşallah yaaa rabbim.eşim bana hep sende kaynana olacaksın der bir anlaşmazlık olduğunda ben kendimi suçlu gibi hissederim haksızmışım gibi düşüncelere dalıyorum.ama rabbim gizliyide saklıyıda bilendir o yüzden içim rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…