kızlarr biz gidiyoruzz.... Hepini Allaha emanet olun. Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın... Bi kaç gün (10 gün de olabilir) giremeyebilirim. Yarın sabah yola çıkıyoruz, Sağ salim varalım inşallah. Hepinizi çok öpüyorum... Beni bekleyin anacım :):)
Aminnn canım kestaneşekerimmm Allah kabul etsin ve afiyet olsun sana
Esram Allaha emanet ol,
kendine dikkat et e mi ?
bende yarın sabah cıkıyorum yola, yaklaşık 1 hafta bende olmıcam buralarda
hayırlısıyla gider gelirsin inşallah..
belim çok agrıyor canım ya cok uykusuzum fenalardayım((( mail attıgım patronnun oglu izin istedim cevap vermemiş eve gidip dinlenmeliyim akşama birde kına yarına düğün var ikisine de gitmem lazım onlar hep geldiler bize
benim eşimde çook sakin, sabırlı, anlayışlı, pambıkkk gibidirrrr
ben daha cadıyımdır aslına bakarsan
senin oğluşunda bayılıcak sana
erkek cocukları ilk rol model olarak annelerini örnek alırlarmış
çook güzel şeyler var çoook
tabi bunları yapmak için bolca vakit lazım bizlere
benim eşimde başak burcuuu
o zaman şimdiden sölim dünya tatlısı, hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı bi oğluşun var seninnn
Selam fıstıklaaarrr
napıyorsunuz?
Sedef'ciğim ve Yasemin'ciğim dualarınızı okudum Allahım kabul etsin inşallah..
Hatta ayet-el kürsi'yi hızımı alamayıp 2 tane de fazla okudum:))
Dün akşam annemler,dedemler ve ablamlar bizdelerdi,çaya gelmişlerdi.Çok sevindim dedemin de babaannemin de gelmelerine
malum dedem o kadar hastalık geçirdi,eskisi gibiydi maaşallah çok dinçleşti şükürler olsun..
babam,amcam,halam iyi baktılar helal olsun valla
halam biraz kaytaran bi tiptir ama şaşırttı beni
kızlarr biz gidiyoruzz.... Hepini Allaha emanet olun. Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın... Bi kaç gün (10 gün de olabilir) giremeyebilirim. Yarın sabah yola çıkıyoruz, Sağ salim varalım inşallah. Hepinizi çok öpüyorum... Beni bekleyin anacım :):)
şuan öyle rabbime çok şükür.bir çok gördüğüm çocuktan çok daha az yoruyor beni.ondan hiç şikayetçi olmadım olmamda.kızım akrep burcu olacak ama dilerim oda abisine benzer.ve bunu iş olsun diye söylemiyorum,dilerim yarın öbürgün oğlumun eşide bu söylediklerini yaşar ve hisseder.
Sorma bi herif ki bazen
ama bi o kadar da kibardır
bazen ablama sarılıyo"annecim seni çok seviyorum,iyi ki annemsin
Oo senin ki de o zaman çok titiz,düzenli,herşeye karışan bi erkek olabilir,oyy 22 aylık he ne tatlıdır..
Aynen yaa,bayılıyorum o hallerine,olsun annelerine düşkün olsunlar ilerde evlendiklerinde bizi sallamazlarsa üzülürüz ama
ayyy maşallah fotodaki oğlun sanırım. oyyy küçük adam, inşallah kızında böyle sarışın olur :)
kızlar yarın akşam abimin nikahı, sonrasında küçük bir eğlencemiz var. 3 ay önce bir elbise almıştım, en son 1 ay önce denemiştim. olmuştu. akşam onu bir daha deniyim olmazsa yarın alışverişteyim :)))
şuan öyle rabbime çok şükür.bir çok gördüğüm çocuktan çok daha az yoruyor beni.ondan hiç şikayetçi olmadım olmamda.kızım akrep burcu olacak ama dilerim oda abisine benzer.ve bunu iş olsun diye söylemiyorum,dilerim yarın öbürgün oğlumun eşide bu söylediklerini yaşar ve hisseder.
evet gerçekten eline aldığını yerleştirmek ister.koltuğun üstünde telefon falan görse hemen getirir annee ııhh der bana verir.bide şimdi yeni konuşmaya başladı bıcır bıcır.aytiiss diyo.artist kim oğlum diyorum babaaa diyo.:))bazen bir koku geliyor,oğlum kakamı yaptın diyorum,totosunu çeviriyor bana bide bacağını kaldırıyor anne koklaa diyo.abdest alacağım <zaman direk yanımda bitiyor ayağını kaldırıyor anne bıcın bıcın.bacağında küçük yara görse anne acıyoo,bir yeri kaşınsa anne kaşı.çok fena bilmediği bişey yok.:)
kızlar yarın akşam abimin nikahı, sonrasında küçük bir eğlencemiz var. 3 ay önce bir elbise almıştım, en son 1 ay önce denemiştim. olmuştu. akşam onu bir daha deniyim olmazsa yarın alışverişteyim :)))
bana kalırsa alışveriştesin gibi geliyor:)))
ben bi daha dünyaya gelseydim bi daha eşimle evlenmek, onunla olmak isterdim
bazen keşke daha önce evlenseymişim derim o kadar mutluyum ki onunlaa
eşim herşeyim benim
sırdaşım, arkadaşım, aşkım, hayatımın anlamı..
bi de düzen konusu var ki evet cok düzenli, tertiplidir
her konuda yardımcımdır benim
Allaha şükürler olsun ki bana böyle bi hediye verdi !!
inşalllah ilerde senin oğlun içinde eşin böyle duygular besler
canım hayırlı olsun, şimdiden tebrik ederim
çook mutlu olurlar inşallah bir ömür..
ben bi daha dünyaya gelseydim bi daha eşimle evlenmek, onunla olmak isterdim
bazen keşke daha önce evlenseymişim derim o kadar mutluyum ki onunlaa
eşim herşeyim benim
sırdaşım, arkadaşım, aşkım, hayatımın anlamı..
bi de düzen konusu var ki evet cok düzenli, tertiplidir
her konuda yardımcımdır benim
Allaha şükürler olsun ki bana böyle bi hediye verdi !!
inşalllah ilerde senin oğlun içinde eşin böyle duygular besler
canım hayırlı olsun, şimdiden tebrik ederim
çook mutlu olurlar inşallah bir ömür..
göğüs altından bollaşıyor , bence olacak üzerime (olmak zorunda, bu sıcakta alışveriş yapmak istemiyorum) sizin için foto koyarım.
sağol canım amin. senin kadar mutlu olsunlar inşallah baksana ne kadar mutlusun :))
göğüs altından bollaşıyor , bence olacak üzerime (olmak zorunda, bu sıcakta alışveriş yapmak istemiyorum) sizin için foto koyarım.
sağol canım amin. senin kadar mutlu olsunlar inşallah baksana ne kadar mutlusun :))
oğlumda babasına benzerse her konuda eşi oğlumdan memnun olur diye düşünüyorum.bizim hayatımızda tek dezavantaj bazen kayganam oluyor.inşallah bende oğlumun ve gelinimin hayatlarında dezavantaj olmam.inş onlara hep huzur veren olurum.destek olan olurum.inş inş inş allahımmm.
amın esracım cok zorr valla ben de yoruluyorum artıkkcanım mrb bütün gün ayaktayım valla bulduğum yere uzatıyorum ayaklarımı yaz tatili olduğu için ameliyathane çok yoğun canımız çıkıyo valla benimde iznim geçen seneden kalan 5 gün var onu kullancam bende senin gibi düşündüm doğum sonrasına eklerim diye ilk oğlumda evdeydim hiç şikayetim yoktu şimdi herşey sorun valla Allah çalışan hamişlere kolaylık versin :)))
slm kızlar... ben bu sabah kalktığımda gögüslerimde tutkala benzeyen birşey wardı..sanırım süt ama çok erken değilmi daha 5 aylıkken gelirmi? aranızda başına gelen warmı?
sende benim kayınvalidem gibi bi kayınvalide olursun inşallahhh
anlayışlı, hoşgörülü, yardımsever ve hiç bi zaman gelinini bi yabancı gibi görmeyip,
gözü gibi sakınan
tek derdi çocuklarının mutluluğu olan
Owww ne kadar erkenn maşallah
benimkiler kocaman kocaman oldu ama gelen giden bi şey yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?