2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yaklaşık 12 gün geçmiş canım doktora gitsene bir belki başka bir şey var..

bende kasımda inşlh bebğimi kucağıma alıcam allhın izniyle keseyi + yolk kesesini gördük ( vajinal ult. ile )salt tarihine göre küçükmüş zaten tedavi ile hamile kaldım salı günü kont.gidicem işlh kalp atışını görürüz çok heyecanlı , stresliyim -mutluyum bütün duyguları bir arada yaşıyorum......

görünür canım kalp atışlarını duyamazsın ve vajinal ultrason yaparlar bilgin olsun:) senin 2. bebeiş senin daha tecrübeli olman gerek, heyecanlı anne :)

doğru söylüyorsun tecrübeli olmam lazım hatta benim üçüncü gebeliğim ama diğer iki gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım ve adet olduğum için hamile olduğumu anlamamıştım süpriz olmuştu ben doktora gittiğimde 7-8 haftalıktı bebekleri bile görmüştüm ama bu gebeliğimde adet günüm gelmeden çok erken gebe olduğumu öğrendim

merhaba canım bende kızıma hamileyken almıştım kızım doğsun sürücem demiştim hatta o dönem o kadar çok araştırmıştım ki internetten bu konuyu ama kızım doğunca kıyıpta sürememiştim..ya bu gerçek karınca yumurtası yağı değilse diye ya kötü birşey olursa diye tırsmıştım açıkçası bebeğe ilk günlerinde sürmek gerekiyormuş kıyamadım napim...

valla o otu ben hamıleyken enıstemden ıstemıstım bulamamıs yanı bıkac kısıye sormus ama bılen yokmus cok sukur genede dogumum kolay oldu dedıgın tarzda ıns bu seferde oyle olur

canım bı tahmın ama aynısı ablam yasadı ve kıst cıktı sende bıran once gıt ver ogren neyse

Niye korktun canım yan etkisi mi varmış da?

öğle yemeği vakti salata ve yoğurt mutlaka yeniliyor unutmayın kızlar :) ekmek yememeye de özen gösteriyoruz :)

slm hocam.
bu sabah kepek ekmekli peynirli tost yedim bir dilim.1 bardak çayla
4 bardak su içtim
12 de 1 kase çorba içtim.
birazdan günün yemeği ( canıniz çeker belki diye söylemiyorum) 4 kaşık pilav 1 bardak ayran

nası iyimi

bu arada sabah sağlık ocağına gidip kayıt oldum.halsiz ve şiş olduğğumu söyledim.dr parmağıyla bacağıma bastırdı.ödem oluşmaya başlamış, tuzu turşuyu vs kesip bbol su içecekmişim.
bu arada 1 kilo almışım.55 kiloyum.ve bunun bebekle alakası yok. ilk 3 ay çok az kilo almalıyız. zaten son 3 ay aşırı kilo alıyoruz.ben daha 7 haftalık oldum 1 kilo aldım bile... ekmek tatlı vs hiç tüketmiyorum.böyle giderse sonum hiç iyi değil... daha dikkatli yararlı beslenmem gerekiyor...elevit folbiol vevegaferon verdi .folbiol 3aya kadar diğerleri gebelik sonuna kadar devam edilecekmiş. vitamin verdi. zaten 1 kilo almışım. ayy valla 5 nisanda kalp atışına bakılacak nasipse.. allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşş.

Niye korktun canım yan etkisi mi varmış da?

Hayır öyle birşey hiç okumadım duymadım araştırdıklarımda , ama ne bilim işte annelik içgüdüsü bir zararı olur alerjik bir tepki olur diye korktum sonuçta minicik bir bebek sözkonusu .. ama süper birşey olurdu yani sürebilseydim ve gerçekten kılsız bir kızım olsaydı ona verebileceğim en güzel hediye olurdu herhalde dimi...

canım kan testi yaptırdınmı bilmem ama bezen evdeki testlerde çıkmıyor.bide geç döllenme hemen çıkmıyor.az daha sabret.

kızlar,moralim çok bozuk.sabah doktora gittim bebek çok az gelişme göstermiş yeniden BhbG istedi 2,5 ta sonucu alıcaz bi sorun var dış gebelik olabilir dedi herşey sonuca bağlı.nolur bana dua edin.

kızlar,moralim çok bozuk.sabah doktora gittim bebek çok az gelişme göstermiş yeniden BhbG istedi 2,5 ta sonucu alıcaz bi sorun var dış gebelik olabilir dedi herşey sonuca bağlı.nolur bana dua edin.

Allah korusun canım. kalbini ferah tut. bişeyciği yoktur inşallah.

Kötü bir şey yoktur inşallah Allah hepimizin bebişini korusun.

Ne kadarlık gebeydin son muayene de nasıldı kaç haftalıktı

dr a ilk gittiğinde kan testi değerlrin nasıldı. hiç endişelenme .kimi bebekler geç gelişiyor, kalp atışını duydunuzmu. ben 8 haftada duymamıştım. kantesti yapıldı çok yüksek değerdi.2 gün sonra tekrar yapıldı düşmüştü. boş gebelik teşhisiyle kürtaj oldum.ama kalp atışı yoktu. sende durum nasıl.kalp atışını gördüysen korkma. kan testini hep aynı yere yaptır. allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:

inşallah canım her şey sağlıklı olsun. bende de luşuyor ödem farkındayım bacaklarım şişiyor ama bu ara tuzsuz yersem başım dönüyor ilk 3 ayı atlatmayı bekliyorum ama suyu çok bol alıyorum 3lt rahat içiyorum. vitaminlere hanüz başlamadık, folik asit kullanıyorum :) ekmek sabah kahvaltıda var, tatlıyı zaten canım istemiyor isterse de pirinç unu yapıyorum kendime ya da ballı süt öyle geçiştiriyorum. cevizi yiyemiyorum, tiksinmemek için de zorlamıyorum badem yiyorum onun yerine :)

Kötü bir şey yoktur inşallah Allah hepimizin bebişini korusun.

inş.canım.çok güzel bi evliliğim var ve 7 yıllık evliyim bunu çok istedik.ilkini kurban bayramına 2 gün kala kaybettim bu defa toparlandım çok hazırdım.hazırdık.sonuç bi çıksaydı.

kuzum senin ne kadarlık olmuştu ve daha önce doktora gitmiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…