kasım annişleri daha öncede yazmıştım adetim gecikti ve hamile olabilirim diye bugün adet döngümün 40.günü ve hala birşey yok adet döngüm 28 gündür normalde hiç sekmez yani... 3 tane test yaptım negatif oysaki çok ümitlenmiştim kasım annesi olucam diye bende kasım doğumluyum ve kendim gibi bir yay bebeği doğurucam diye hayaller bile kuruyorum ve kırmızıları görmeden de bu hayallerimi bir son vermeyeceğim sanırım..Birileri duymak istediğim şeyleri söylesin bana ne olur hamilesindir testte çıkmıyordur felan desin birileri olacaksam olsamda bitse bu çile....
görünür canım kalp atışlarını duyamazsın ve vajinal ultrason yaparlar bilgin olsun:) senin 2. bebeiş senin daha tecrübeli olman gerek, heyecanlı anne :)
kızlar bende iyi bir karınca yumurtası bulursam kız bebişim olursa her yerine erkek olursa koltuk altıyla pipisinin çevresine süreceğim kıl tüy problemi olmasın diye bebekken sürünce hiç tüy çıkmıyormuş oralarında
valla o otu ben hamıleyken enıstemden ıstemıstım bulamamıs yanı bıkac kısıye sormus ama bılen yokmus cok sukur genede dogumum kolay oldu dedıgın tarzda ıns bu seferde oyle olurevet canım kayseri'de de yaparlar aynısını. bebeğin ağzına doğar doğmaz minnacık bi hurma verirler. zemzem değdirirler dudaklarına. kolay doğum için inşallahh inşikak ve inşirah surelerini ezberleyeceğiz.
birde kabeye gidenler 'Fadime anamızın eli' denilen bir ot getiriyorlar ordan. kuru bi otmuş el şeklinde. doğum esnasında suya koyulduğunda o el açıldıkça inşallahh bizlerinde doğum yolları kolaylıkla açılacak. aklınızda bulunsun.
benim yakınım birine denemişler, doğumhaneye girmiş yanındakiler şöylee birer köşeye çekilmişler ki beklemek için..o anda bebek doğmuş..anlayamamışlarr gerçekten bizim bebek mi doğdu diye.
kasım annişleri daha öncede yazmıştım adetim gecikti ve hamile olabilirim diye bugün adet döngümün 40.günü ve hala birşey yok adet döngüm 28 gündür normalde hiç sekmez yani... 3 tane test yaptım negatif oysaki çok ümitlenmiştim kasım annesi olucam diye bende kasım doğumluyum ve kendim gibi bir yay bebeği doğurucam diye hayaller bile kuruyorum ve kırmızıları görmeden de bu hayallerimi bir son vermeyeceğim sanırım..Birileri duymak istediğim şeyleri söylesin bana ne olur hamilesindir testte çıkmıyordur felan desin birileri olacaksam olsamda bitse bu çile....
hyaklaşık 12 gün geçmiş canım doktora gitsene bir belki başka bir şey var..
merhaba canım bende kızıma hamileyken almıştım kızım doğsun sürücem demiştim hatta o dönem o kadar çok araştırmıştım ki internetten bu konuyu ama kızım doğunca kıyıpta sürememiştim..ya bu gerçek karınca yumurtası yağı değilse diye ya kötü birşey olursa diye tırsmıştım açıkçası bebeğe ilk günlerinde sürmek gerekiyormuş kıyamadım napim...
öğle yemeği vakti salata ve yoğurt mutlaka yeniliyor unutmayın kızlar :) ekmek yememeye de özen gösteriyoruz :)
Niye korktun canım yan etkisi mi varmış da?
kızlar,moralim çok bozuk.sabah doktora gittim bebek çok az gelişme göstermiş yeniden BhbG istedi 2,5 ta sonucu alıcaz bi sorun var dış gebelik olabilir dedi herşey sonuca bağlı.nolur bana dua edin.
kızla sizlere bişey sorucağım benim yüzümün heryerinde sivilceler çıkıyor5.haftadan beri diğer hamileliklerimde böyle bişey olmamıştı yüzüm kırmızı kırmızı sivilce doldu kendimi çok çirkin hissediyorum
kızlar,moralim çok bozuk.sabah doktora gittim bebek çok az gelişme göstermiş yeniden BhbG istedi 2,5 ta sonucu alıcaz bi sorun var dış gebelik olabilir dedi herşey sonuca bağlı.nolur bana dua edin.
Allah korusun canım. kalbini ferah tut. bişeyciği yoktur inşallah.
slm hocam.
bu sabah kepek ekmekli peynirli tost yedim bir dilim.1 bardak çayla
4 bardak su içtim
12 de 1 kase çorba içtim.
birazdan günün yemeği ( canıniz çeker belki diye söylemiyorum) 4 kaşık pilav 1 bardak ayran
nası iyimi
bu arada sabah sağlık ocağına gidip kayıt oldum.halsiz ve şiş olduğğumu söyledim.dr parmağıyla bacağıma bastırdı.ödem oluşmaya başlamış, tuzu turşuyu vs kesip bbol su içecekmişim.
bu arada 1 kilo almışım.55 kiloyum.ve bunun bebekle alakası yok. ilk 3 ay çok az kilo almalıyız. zaten son 3 ay aşırı kilo alıyoruz.ben daha 7 haftalık oldum 1 kilo aldım bile... ekmek tatlı vs hiç tüketmiyorum.böyle giderse sonum hiç iyi değil... daha dikkatli yararlı beslenmem gerekiyor...elevit folbiol vevegaferon verdi .folbiol 3aya kadar diğerleri gebelik sonuna kadar devam edilecekmiş. vitamin verdi. zaten 1 kilo almışım. ayy valla 5 nisanda kalp atışına bakılacak nasipse.. allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşş.
Kötü bir şey yoktur inşallah Allah hepimizin bebişini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?