2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bekleyememki inan stresten şiştim
gidim bir keseciği görim en azından rahatlim canım ya.

haklısın canım gelde bekle. sen bi git baksın risk misk var mı söyler en azından. inşallah güzel haberler alırsın.

benim adetim baya gecikmesine rağmen çocuk düşünmediğimiz için test yapmamıştım. eşimde çok rahatsın ya hamileysen diyordu. doktora gidelim diyordu istemiyordum. sonra test ile öğrenince meraktan delirdim. randevu almak çok zor oldu, en erken 3 gün sonraya veriyorlardı. o 3 üç adamın burnundan getirdim. acaba nasıl bebek diye. en sonunda artık stresten hüngür hüngür ağladım. salya sümük muayene gittim.

beklemek çok zor.

Ahh canım bir de beni görsen neler neler alasım var bebişee. Ama Allah korusun en kötüsüne hazır olmak lazım. 7. ay dolana kadar hiç bişey almak yok

ohh maşallah size afiyet şeker olsun. bebişe yarasın inşallahh

haa evet bide biz çatlıcaz değil mi inşallah fazla kilolanmayızda formumuz çok bozulmaz. bende bir krem kullanmayı düşünüyorum. evde yağlarım var ama krem sürmek daha kolay.

iyiki ceviz dedin kardelen. valla unutmuştum hatırladım yiyorum. cevizcibaşı uyuyor mu? huuuuuuuuuuu

uyurmuyum sinsice takipteyim :) biraz daha bekliyim dediydim bi kerem hııııı
hadi kızlar cevizler tamamlansın artık kimseden duymadım hadi hadi hadiii

İNŞALLAH GÖRÜRÜM CANIM ÇOK İYİ ANLATTIN ÇOK SAOL
ya insan böle görmeyince tek belirtim regl olmuyorum iştegögüsler bomba,kanda idrarda cıoktı amaaa
sankı dıyorum kendım hayal dünyasındayım
gerçekliğe varamadım
ondan heyecanlıyım..:18:cok takuyorsun kendını dınlıyorsun dıyor eşim..
anlatamıyorum hislerimi.
annemde buldumcuk olmuşsun diyor
azcık rahat bırak kendını dıyor.
internetten uzak dur dıyor..
okudukca telaşlanıyorsun dıyor
oysakı benı siz rahatlatıyorsunuzzzzzzzzzz bunu kimsebilmiyor

günaydın gününüz hayırlı olsun.bugün geç girebildim foruma.benim bıcırıklara 23 nisan provası yaptırdım.bugün şükür iyiyim.bide şu progestan uyku yapmasa.uykuya doymuyorum.bende salı günü kalp atışı için gidicem.dün çok şeker bebek kıyafetleri gördüm lcw de.cinsiyeti belli olsada alsam bişiler.bu arada saati saatine beslenenler var.benim dr nomal haytına devam et dedi.sadece akşamlaı folik alıyorum decavit diye bi vitamin.ceviz yiyorum canım istedikçe.bide hurma vazgçilmezim.sadece sudan midem bulanıyor.bol meyve yiyorum.inşallah sıvı ihtiyacımı azda olsa karşılar.
İnşallah gebeliklerimiz sorunsuz kayıpsız geçerde, gün gelir cinsiyetleride paylaşır,doğum hikayelerimizide yazarız sağlıkla inşallah.

kızlar bide bizim karadenizde bebek doğar doğmaz damağına ilk olaak hurma sürerler zeki ve ahlaklı olur derler.sünnetmiş.ben annaeme bu görevi verdim.birde doğumunuz kolay olsun diye fetih süresini bol bol okuyun derler.denenmiştir.

evet canım onu bende biliyorum benimde annem sorumlu :) hurmadan

evet canım kayseri'de de yaparlar aynısını. bebeğin ağzına doğar doğmaz minnacık bi hurma verirler. zemzem değdirirler dudaklarına. kolay doğum için inşallahh inşikak ve inşirah surelerini ezberleyeceğiz.
birde kabeye gidenler 'Fadime anamızın eli' denilen bir ot getiriyorlar ordan. kuru bi otmuş el şeklinde. doğum esnasında suya koyulduğunda o el açıldıkça inşallahh bizlerinde doğum yolları kolaylıkla açılacak. aklınızda bulunsun.
benim yakınım birine denemişler, doğumhaneye girmiş yanındakiler şöylee birer köşeye çekilmişler ki beklemek için..o anda bebek doğmuş..anlayamamışlarr gerçekten bizim bebek mi doğdu diye.

hadi ya annem 3 hafta önce geldi umreden.bilseydim istedim neyse bende sureleri okuyum bari

kızlar bende iyi bir karınca yumurtası bulursam kız bebişim olursa her yerine erkek olursa koltuk altıyla pipisinin çevresine süreceğim kıl tüy problemi olmasın diye bebekken sürünce hiç tüy çıkmıyormuş oralarında

öğle yemeği vakti salata ve yoğurt mutlaka yeniliyor unutmayın kızlar :) ekmek yememeye de özen gösteriyoruz :)

Kızlar 5 haftada kese görünür mü? :44:
sizler kaçıncı haftada gördünüz ?

kasım annişleri daha öncede yazmıştım adetim gecikti ve hamile olabilirim diye bugün adet döngümün 40.günü ve hala birşey yok adet döngüm 28 gündür normalde hiç sekmez yani... 3 tane test yaptım negatif oysaki çok ümitlenmiştim kasım annesi olucam diye bende kasım doğumluyum ve kendim gibi bir yay bebeği doğurucam diye hayaller bile kuruyorum ve kırmızıları görmeden de bu hayallerimi bir son vermeyeceğim sanırım..Birileri duymak istediğim şeyleri söylesin bana ne olur hamilesindir testte çıkmıyordur felan desin birileri olacaksam olsamda bitse bu çile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…