bekleyememki inan stresten şiştim
gidim bir keseciği görim en azından rahatlim canım ya.
yok yok unutmam bende aslaa artıkk akşama ilk işim foliclenmek:))
ay kızlar ben çok sabırsızım sanki yaa şimdiden çocuk kıyafetlerine ,bebek odalarına bakmaya başladımm.. yok perdesi yok halısı:)) dün eşimle gezerken bebek odası süslemeleri yapan bi mağazanın vitrininde takılmış kalmışım adam kaç metre yalnız yürümüşş ben diye başkasına konuşmuşş:)))
Akşam da annemle konuştuk komşumuzun kızı 5 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş kıyamam yaa Allahım kuzularımızı bize bağışlasınn Allah korusun Yarabbim..
günaydın herkese..bizde geldik burdayız
nasılsınız bakalım...
esra kahvaltı yaptık folik içtik yumurta yedik..2 bardak su içtim şimdilik
yaaa pazartesi gelsinnnnnnnnnnnn bizde görelim bebişi ve kalp atışını
hoşgeldiniz efendimmm annesi ve bitanecik bebişi:))) afiyet olsunnnn sizlere yarasın ikinizede..
ben folicimi unuttum ama sabah sütümü içtim cevizimi yedimm şimdiye kadar da 1 lt suyumuzu midemize indirdikk birazdan da öğle yemeğine gideceğizz inş..
aaa evet bende araştırıyorum kakao yağı ,kayısı yağı kullananlar varmışşş ama bünye meselesi diyorlar ne kadar kullanılsada yapabiliyomuşta cilt. ama ben herne olursa olsun önlem almayı düşünüyorum. çünkü vücudum çatlamaya meyilli:)) kilo alıp vermekten zaten çatlağım çok((
bu konuda Fikirlerinizi bende şiddetle takip ediorum:)
kuzum uluslararası bir standart yakalamak için son adet tarihinin ilk günü alınıyor ya. sat 20 şubat olduğuna göre 9 gün şubattan var, 28 günden marttan. 28+9=37
37 gün= 7gün*5 hafta+ 2 gün.
sen yumurtlama gününü bilmeyedebilirdin. beklenmeyen bi gebelikk olsaydı veya bunları bilemeyen, araştırma imkanı olmayan bi anne adayı olsaydın...
sen satı baz al. doktor kontrollerine giderken. o zaten ultrasonda bebek daha küçük yada daha büyük diyor sat haftasına göre..
örneğin bizimki kalp atışını duyduğumuzda sat'a göre 7+4, ultrasona göre 6+4tü teyzesi.
5+5de allahın izniyle keseyi görürsün (ben aynı haftada vajinal olarak gördümm).sende görürsün inşallahh hayırlısıyla
uyurmuyum sinsice takipteyim :) biraz daha bekliyim dediydim bi kerem hııııı
hadi kızlar cevizler tamamlansın artık kimseden duymadım hadi hadi hadiii
kızlar bide bizim karadenizde bebek doğar doğmaz damağına ilk olaak hurma sürerler zeki ve ahlaklı olur derler.sünnetmiş.ben annaeme bu görevi verdim.birde doğumunuz kolay olsun diye fetih süresini bol bol okuyun derler.denenmiştir.
kızlar bide bizim karadenizde bebek doğar doğmaz damağına ilk olaak hurma sürerler zeki ve ahlaklı olur derler.sünnetmiş.ben annaeme bu görevi verdim.birde doğumunuz kolay olsun diye fetih süresini bol bol okuyun derler.denenmiştir.
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
evet canım kayseri'de de yaparlar aynısını. bebeğin ağzına doğar doğmaz minnacık bi hurma verirler. zemzem değdirirler dudaklarına. kolay doğum için inşallahh inşikak ve inşirah surelerini ezberleyeceğiz.
birde kabeye gidenler 'Fadime anamızın eli' denilen bir ot getiriyorlar ordan. kuru bi otmuş el şeklinde. doğum esnasında suya koyulduğunda o el açıldıkça inşallahh bizlerinde doğum yolları kolaylıkla açılacak. aklınızda bulunsun.
benim yakınım birine denemişler, doğumhaneye girmiş yanındakiler şöylee birer köşeye çekilmişler ki beklemek için..o anda bebek doğmuş..anlayamamışlarr gerçekten bizim bebek mi doğdu diye.
iyiyiz canım sen nasılsın
sağol cnm sen nasılsın bakalım?
Kızlar 5 haftada kese görünür mü? :44:
sizler kaçıncı haftada gördünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?